SIDEN SIDST…

P6171624

Har jeg simpelthen…

Fået arrangeret en weekendtur til København med min dejlige veninde, hendes lillebitte datter og Augusta. Tøsetur FTW! Der er afgang i dag og vi kommer hjem i morgen, mættede af oplevelser og sikkert også en alt for står pose fra Zara.
Hold kæft hvor kan man pakke meget til to dage…

Sørget over ham der Uber, der er død. Det skal man åbenbart ikke gøre, for det gav to sure beskeder i privat indboksen om at man ikke bør joke med manglende betaling af skat. Jeg aner ikke hvad de snakker om, jeg synes jo bare det er ærgerligt han er gået bort, endda før jeg fik muligheden for at møde ham.

Drukket en flaske vin på een aften. Ja, en hel. Da jeg var alene hjemme. Mens jeg så House. Det skal man faktisk helt holde sig fra…

Fået betalt hele den luksusrejse jeg havde booket selvom var i tvivl om økonomien. Den tvivl fjernede en hel flaske Shiraz åbenbart. Don’t drink and surf.

– Og det får denne voksen til at tænke på:
Man skal vel have sådan en dragt til børn, når vi taler poolferie i voldsomt mange grader og i stærk sol. Eller er det ok med rigeligt med skygge og en faktor 50? Jeg har kigget på denne her, fordi den er søøøød.
Jeg vil nødigt have et skoldet barn!

Leget biograf om og om og om igen, Augusta var nemmerlig i biffen med sin mor og far sidste weekend og selvom vi gik inden filmen sluttede, så sad hele oplevelsen i hende, som en overvældende (fantastisk) affære og vi har derfor haft ALLE (!) bamserne i biffen flere gange dagligt. Med hjemmelavede billetter, selvsagt.

Bestilt tøj (til Augusta) fra Zara i størrelse 5 år. Hun er 4 år. Med mig til København medbringer jeg tre stykker tøj, ud af de seks stykker jeg havde bestilt, fordi spanierne åbenbart er elendige til det med børnestørrelser. Augusta ville ikke kunne klemme sig ned i disse pomfit-leggins, om jeg så spurgte hende ind i babyolie. Til gengæld har de fået nye varer, siden jeg bestilte, hvilket betyder at jeg bare SKAL i Zara i morgen… den luksus har vi ikke her i Aarhus skal jeg sige jer!
Vi har haft, men det kørte ikke særlig godt.

Fået bekræftet hvorfor jeg ikke må eje en toastmaskine. Jeg babysitter en, mens min veninde er i Mexico, for sådan en skal ikke stå uden opsyn… det var bare som om toastbrød, skinke og ost SPRANG ned i min indkøbskurv, kom med mig hjem og så stille er forsvundet.
Måske fordi jeg har spist toast til frokost og aftensmad.
I to dage.

Fået 11.000 kr. tilbage i moms!

Betalt 11.000 kr. til SKAT. Eller… de tog dem, for det var nogen jeg vidst skyldte fra forrige år. Så dårlig er jeg til tal!

Og apropos bachelor! Vi er gået i gang! Eller, officielt hedder det på mandag, for vores vedkommende, hvilket betyder jeg sidder ved tasterne og ude i feltet, for at undersøge køn og ligestilling i dagtilbud. Jeg tænker det har et godt udgangspunkt, da jeg synes det er PISSE spændende… men omvendt synes jeg det er liiiidt uoverskueligt hvad jeg skal nå, inden 29.06., hvor vi dimitterer som BA pæd.
(Det lyder pænt. En professionsbachelor i pædagogik. Pædagog, you know).
Men jeg glæder mig! For fanden hvor jeg glæder mig!

Haft et møde med min revisor.. så nu burde der være tjek på det. Det var faktisk her i går og det fjernede straks en tung sten fra mine skuldre. Hedder det ikke det?
Tænk hvis man kunne betale sig fra alt det man ikke orkede til her i livet.. som f. eks. at give andre komplimenter og skrive bachelor. Det ene er jeg dårlig til at huske og det andet har jeg svært ved lige at overskue pt.

Lavet livestrems på Instagram …selvom jeg lidt følte mig som en webcamgirl de første minutter. Aldrig har jeg oplevet noget så vanedannende. Det var måske også lidt tydeligt, for jeg var ‘på’ i to timer og tre kvarter. Det var skide hyggeligt, men hvis I så med – hvad synes I så? Skal jeg skrive her, forinden, for jeg tænker ikke det er sidste gang det sker!

Spist årets første is (altså af dem man ikke køber i supermarkedet). Faktisk var det Augustas ide. Vi gik nemlig forbi ParadIs, efter at have købt gummistøvler i Hønsefødder. Hun spurgte om vi ikke skulle tage en “lille-bitte-bitte-is, søde moar” og jeg svarede prompte: “jo”. Dertil svarede hun så: “øøøøøøøøv” – og det tog flere sekunder, før ører lige koordinerede med hjerne og hun hoppede begejstret op til den søde is-pige og bestilte een kugle med krymmel.
Jeg fik karamel med havsalt og lakrids, til de nysgerrige. Det er altså det bedste i hele verden!

Det var bare så’rn en lille updater <3
Om en time tager vi som sagt til København og har uden tvivl kamera med. Jeg håber I får en herlig weekend! KH!

Billedet herover er forresten fra en anden tur, i sommers.

Læs også

14 Kommentarer

 • Reply
  Sanne
  1. april 2017 at 9:23

  Husk at købe to UV dragter. Så hun kan komme i en tør når I har badet… Mine drenge brød sig ihvertfald ikke om at gå rundt i deres dragter, når de var våde 🙄

  • Reply
   Nutidensmor
   3. april 2017 at 19:07

   TO? Jeg har jo slet ikke forstand på det, men jeg tænker to er meget.. eller hvad? Hvorfor tager man dem så af? Når man liiige skal ind? 🙂

 • Reply
  venterpaavin
  1. april 2017 at 9:52

  Jeg er rimelig sikker på, at jeg ikke ville kunne administrere en toaster – så forstår godt, at dit dilemma (og den begejstring over feriebarnet) <3

  – Kit

  • Reply
   Nutidensmor
   3. april 2017 at 19:08

   Haha, tak 😛 Jeg er virkelig også glad for den kun er til låns!

 • Reply
  Trine
  1. april 2017 at 10:42

  Altså da vi var i Italien på badeferie med vores 2årige havde han ikke uv-dragt på. Han fik godt med solcreme på og var i skyggen når vi ikke badede el legede i strandkanten. Og han var ikke i nærheden af at blive solbrændt.
  Men jeg syntes simpelthen også at de er så trælse de uv-dragter Og syntes at børnene blir kolde i dem. Så dem får mine børn ikke på.
  Hilsen ravnemoderen 🙈
  Ps. En toastmaskine er jo mega vandedannende

  • Reply
   Nutidensmor
   3. april 2017 at 19:09

   Jeg er også lidt i tvivl om Augusta ville acceptere en sådan tætsiddende våd sag – men HVIS den var nødvendig, så er det jo så’rn det er… kan sgu ikke finde ud af det – og din kommentar gør mig mere forvirret 😀 Jeg er også selv ravnemor, så vil gøre det der er bedst, men ingen grund til at købe overflødigheder.

 • Reply
  Eva B
  1. april 2017 at 13:51

  MERE livestream! 🙂

  • Reply
   Nutidensmor
   3. april 2017 at 19:10

   😀 I’ll try 😀 Yay!

 • Reply
  Katrine
  1. april 2017 at 14:07

  Hej Johanne☺ Når augusta er 4 tænker jeg at hun ikke bruger ble længere og så er det nemmeste to-delt uv tøj. Det har vi altid været glade for. Tjek evt småfolks hjemmeside under fødselsdagssalg – de har masser af lækkert uv til halv pris😊

  • Reply
   Nutidensmor
   3. april 2017 at 19:10

   Årh deet kan man jo få ! Tak! Det vil jeg huske, hvis vi køber våddragt. Eller UV-tøj. Hvad hedder det 😀 ?!

 • Reply
  Jeannette
  1. april 2017 at 19:58

  Ha ha ha jeg lever af toast når sønnen er på weekend ved far – det er SÅ godt. MUMS!
  Da min søn var mindre var vi f.eks. i Tunesien. God faktor solcreme var nok og en solhat. Vi har aldrig brugt UV-dragt. Og han har ikke været solskoldet.

 • Reply
  Anna
  1. april 2017 at 23:36

  Hvis i skal bruge empiri fra den virkelige verden til den der BA, så er skovbørnehaven Skovtrolden ret awesome i deres tilgang til køn. http://Www.krageper.dk.
  Kh en cand. scient. anth.

 • Reply
  Sidsel
  2. april 2017 at 21:32

  Soldragt er super afslappende. Pludselig behøver man ikke bekymre sig om man nu har fået smurt solcreme nok på krop, overarme og lår, for det dækker dragten. Tilføj evt. en har og du behøver (stort set) kun bekymre sig om underarme og -ben 😀 …jep, vi sværger selv til dem her i huset 😉

 • Reply
  Rikke
  3. april 2017 at 8:10

  Håber i havde den bedste tur. House er så godt.
  kh Rikke

Skriv et svar