HELDIGVIS ER DER INGEN DER FORVENTER, AT MAN VED ALT #NYBAGTMOR

img_4890Sponsoreret af Babysam

Den anden dag var jeg i Babysam med min veninde. Som jeg, har hun været der mange gange før – og som I sikkert også har – i ærinder, planlagte, som uplanlagte. Omdrejningspunktet er nemlig det her: der er seriøse grænser for hvad man ved, som nybagt mor.. og det er jo ikke alt, der kan Googles, vel?
Jeg ved ikke med jer, men jeg vil vædde en tyver på at vi har befundet os i situationer, hvor der skulle spørges til råds hos ekspert-typer. Dette er særligt gældende, når man står med et lille barn. Alt det udviklingsmæssige der bliver selvfølgelig rettet mod sundhedsplejersken, det kære væsen, der får 250 spørgsmål på 1/2 time, mens det mere praktiske kommer fra veninderne, der har førstehåndserfaringer, og babygrejseksperterne.

Måske du nu tænker: arh, Johanne, nu har du fandeme nævnt Babysam to gange (dette er den tredje), men at samarbejde med dem (og forresten sørge for en konkurrence til jer, om 1000 kr. shopping), er som fod i hose, for jeg har virkelig stået i butikken på Silkeborgvej en gang eller elleve.
…første gang var da vi skulle forholde os til den JUNGLE det er med vogne. Og altså, jeg må sgu indrømme… jeg synes stadig ikke det er overskueligt at betragte de mange vogne. Vi gjorde os et godt køb, det vil jeg sige. Eller, altså, det var sgu svigermor og svigerfar, der trak dankortet, da vi skulle have vores Babyjogger, men som jeg også fik talt om på Instagram den anden dag, med et frækt billede af denne (Babyjogger altså), så var det det bedste køb vi har gjort i al den tid vi har erhvervet os barn-relaterede sager. Og mange var enige! Men det er sgu også en fantastisk sag – præcis som vi blev lovet. Men hun skulle nu heller ikke klappe den sammen mere end een gang, før den dengang højgravide her var solgt til stanglakrids.

Deraf tror jeg besøgene blev ret så meget mere pressede, for jeg husker TYDELIGT at bl.a. sende Mikkel afsted i forskellige anledninger:
– Brystpumpe. MAAAAAX! presset. Jeg havde betændelse, jeg havde FLÆKKEDE brystvorter og troede jeg skulle lide en snarlig død.. hvilket var ret så trist, som nybagt mor. Vi lejede forresten bare pumpen, hvilket viste sig at være en god idé, for selvom Arla-maskinen virkede fint, så var vi nødt til at sige farvel til amning ret hurtigt.
Brystpumpe kan anbefales, men husk nu, hvis du står i det lige i dette øjeblik: dine brystvorter skal nok komme sig <3 believe me, de bliver ikke ved med at have en diameter på 4 cm., heldigvis.
– Sutter. Da vi endelig fandt ud af hvad Augusta var til (efter fyrsenstyvende forsøg med diverse brands og former i alle afskygninger) OG nusseklud, dengang det kun var Babysam, der førte Dinglistar, som Augustas favorit er fra. I kender dem, den der kludlignende ting med hoved på. Dem har vi seks af nu… I ved, HVIS nu og i forbindelse med alle de gange vi har tabt et eksemplar. Måske vi har købt lige så mange, som vi har tabt egentlig.
…og endvidere også autostol-hjælp, hvor vi er blevet sat ind i ALT. Det er lidt svært sådan at koordinere i, fordi der, som med vogne, findes så mange og fordi jeg ikke ANER noget om autostole, hvad vi havde brug for, hvornår man skal gå videre til næste størrelse osv. osv., men heldigvis er gode råd gratis!

Men den anden dag, da jeg var hærget af tømmermænd, på bedste ungdoms-singlemom-vis var jeg åbenbart ‘manden i forholdet’. Min veninde, der har verdens sødeste afkom på 6 måneder, skulle nemlig ud og prøve bæreseler. Det viste sig hurtigt, at der skulle hjælp til, for selvom de virker mere ligetil, end den vikle jeg havde, så kunne vi sgu ikke helt greje op og ned på den 🙂 Det var egentlig meget sjovt, for ekspedienten tiltalte os lidt som et par – ikke på en dårlig måde, hvor vi følte os stemplet som et par, men på en meget rummelig måde, hvor hun tydeligvis inkluderede mig, HVIS vi nu VAR kærester. That I like. Hun hjalp selvfølgelig med hvordan den skulle sidde, men også hvilken slags, for de kan åbenbart noget forskelligt – og det er også lidt af en jungle, men med en guide: en del lettere.
Jeg var måske lidt for tømmermandsagtig til at forholde mig til det sele-sceancen og som det måske ses, er billederne taget nedefra, for jeg var nødsaget til at sidde lidt på gulvet. Men på den måde kunne jeg da ligne en nybagt mama, med søvnfrarøvede nætter 😀

.. og JA! Vi har allesammen striber på. Barn undtaget.

img_4871

#Tømmermændsfjæs, men glad babysitter <3
…det er forresten hér bebsi reelt hører til:

image150img_4876

Jeg fik dog alligevel erhvervet mig nogle sandaler til Augusta. PomPom! Det er første gang vi prøver dét mærke, men de virker da virkelig fine – og koster ikke alverden… så dem flasher jeg da lige her, nederst! Og så også et par badesko, til de kommende strandture, hvor sandet kan være varmt og stenene ubehagelige.
Lisa, min veninde, købte forresten også en kopholder, fordi jeg pressede hende en smule. Man kan sgu da ikke være mor og ikke have en kopholder, VEL? …hvor skal vinen dog ellers stå?

Nå, men hey, som lovet: en freaking fin konkurrence, hvor en af jer altså vinde 1000 kr. til Babysam!
Jeg skal skynde mig at sige, at præmien ikke kan ombyttes til kontanter eller bruges på webshoppen, dvs. en af jer skal altså ind i en af landet butikker og shoppe…. som så lyder ret så fedt, hva’?
Alt du skal gøre er at skrive herunder. Du kan f. eks. skrive hvordan du har gjort brug af god vejledning, hvilke børnerelaterede køb du har været aller gladest for, om der har været en eller anden sjov eller presset situation, hvor du har måtte køre i Babysam, som nybagt mor?
Byd endelig ind, der er ikke et forkert svar! Jeg vælger en vinder (som annonceres i et andet indlæg) her i juni måned 🙂

KH! Johanne

The shoes:
(Seje, ik’? Augustas glimmerbehov er i hvert fald imødekommet)

image212

Læs også

152 Kommentarer

 • Reply
  Tina
  1. juni 2017 at 21:50

  Jeg vil bare gerne vinde ✌🏻 Jeg er skruk 🙈

 • Reply
  line Jørgensen
  1. juni 2017 at 21:54

  Første gang jeg var i babysam var da jeg skulle shoppe tremmeseng og pusle bord og det var sku først der at det rigtig gik op for mig at jeg skulle være MOR 😍
  Nu er jeg 22 år og mor til 2 skønne prinsesser på 3 og 5 år! Og jeg elsker det !!! 💖

 • Reply
  Kristine
  1. juni 2017 at 21:54

  Dét vil jeg gerne vinde! Jeg har simpelthen handlet så meget i Babysam Valby, hvor der især er een medarbejder der vejleder fantastisk, og tager sig tid til een. For 2 år siden da jeg var gravid hev jeg babydaddy og svigerforældrene med i Babysam for at købe et puslebord, i stedet kom vi (flere timer senere) hjem med verdens bedste barnevogn.

 • Reply
  Maja
  1. juni 2017 at 21:54

  Som kommende (alene-)mor har jeg været i alle de mulige babybutikker der er at finde i Århus… Op til flere gange. Og jeg har erfaret, at der er ret stor forskel på service og hjælp i de forskellige butikker. Nogle af stederne har jeg faktisk følt mig sådan lidt til besvær med alle mine ny-uvidende-mor-spørgsmål 😬 Men babysam på Silkeborgvej blev hurtigt en favorit, og størstedelen af babydrengens sager er købt der! Jeg tænker også, at jeg bliver svært tilfreds med, at det kun er ca. 1 kilometers gåtur fra min bopæl når baby kommer… Dét er vidst lige til at klare med en barnevogn 😉

 • Reply
  Line
  1. juni 2017 at 21:58

  Wow hvor ville de gavekort falde på et tørt sted😍 Med en dreng på 2,5 og en baby i maven (lidt endnu) er der EN MASSE dejlige sager jeg kunne handle i baby-saaaaam 😅✌🏼 Håber at blive den heldige 🍀🍀🍀🍀

 • Reply
  Sille
  1. juni 2017 at 22:01

  Vi har været samtlige butikker igennem for at finde den bedste tvillingevogn, og endte med at købe i Babysam da vi fik den klart bedste service.
  De 1000,- ville falde på et pænt tørt sted med mig på SU og tvillinger på vej 😬

 • Reply
  Rita
  1. juni 2017 at 22:02

  Åh Babysam ❤️ What would we do without you..
  De har reddet os (læs min svigermor), så vi kunne komme på besøg hos hende (og farfar). Det kunne (ville) vi nemlig ikke hvis ikke vi havde lejet en easylift ved Babysam, hvor den lille kan ligge sikkert under kørsel. 3 timer i autostol var et no-go, og ja, så lang tur har vi til svigermutti 😊

 • Reply
  Anja M N
  1. juni 2017 at 22:03

  Har handlet SÅ meget i Babysam, Kolding at en “rabat” i form af gavekort egentlig burde være meget rimeligt 😉
  Mit bedste køb har uden tvivl været en slyngevugge. Den var guldværd da baby M var 2-6 mdr og nægtede at sove i dagtimerne 😳Altså med mindre det var i vuggen. Halleluja Lord for den (og NEJ, det er ikke noget problem at “afvænne” barnet fra den igen, som i overhovedet slet ikke)

 • Reply
  Pernille
  1. juni 2017 at 22:05

  Vi har næsten også lige været igennem hele babyræset, med alt udstyr! Det er bare nemmere med vejledning. Vi kom så heller ikke hjem med nogle af de ting jeg havde skrevet på listen, fordi ekspedienten mente der var andre alternativer der var bedre, og jeg var nem at overtale😂
  Hvis jeg vandt gavekortet ville jeg bruge pengene på en klapvogn, det er den næste store investering vi står og mangler 😁

 • Reply
  Nadia
  1. juni 2017 at 22:09

  Øh, man kan jo finde aaalt i BabySam! Tror aldrig jeg er gået fra en af deres butikker, uden st have købt noget 🙈 Noget af det fede er, at deres sortiment spreder sig over så stort et alder-(og dermed også behovs)spektrum, så chancen er stor for at finde noget man kan bruge 😊

 • Reply
  Gry
  1. juni 2017 at 22:12

  What?! Hedder det Babysam og ikke Babysaaam?
  Dét er det eneste, jeg kan tænke på efter at have været forbi Instagram… Mindblowing 😄
  Derudover kunne jeg sørme godt bruge 1000kr til babyudstyr, eftersom vi stadig mangler en masse (shit, man skal alligevel have mange ting, hva’?) til vores den lille, der kommer engang i august.

 • Reply
  Elisabeth
  1. juni 2017 at 22:15

  Bedste køb: en smuk blå mamalicious blondekjole, da jeg var højgravid med nr. 2 og skulle til pæn fest. Det er svært at føle sig smuk når man er enorm (og jeg bliver så enorm, at de andre højgravide snakker sammen om, hvor stor jeg er, true story!), men jeg blev reddet af Babysam, og kjolen var endda på 60% tilbud…

 • Reply
  Emma
  1. juni 2017 at 22:17

  Kvinde går på gaden…. “hvor faaaen kender vi hende fra skat?” Føler jeg skal hilse. Kender hende da, gør jeg ikke?
  …… shit. Det er hende fra babysam… #gårformegetibabysam
  kunne være lækkert at vinde 😍

 • Reply
  Maria-Louise Gustavsen
  1. juni 2017 at 22:17

  Jeg har ofte været i BabySam – både før jeg blev mor og nu jeg er blevet. Jeg har altid oplevet god vejledning. Første gang jeg handlede til mig selv, var da jeg var gravid. Jeg havde så mega kvalme og kastede op konstant! Pludselig kunne jeg ikke passe mine bh’er og det gjorde frygteligt ondt at have dem på, så jeg skyndte mig i BabySam, hvor de var så søde at hjælpe med gravidbh’er – det var fantastisk

 • Reply
  Rikke
  1. juni 2017 at 22:19

  Jeg er højgravid med alt hvad dette indebære med kæmpe fødder og kvalme efter meget lidt bevægelse. Min søde datter på 2,5 år og jeg skulle lige i Babysam for at få styr på sutter/sutteflasker til når lillesøster kommer. Her vælger vores datter at sætte sig ind under en reol og går ellers igang med at lave i bleen. Her ender det så med at hun selvfølgelig ikke vil ud igen og mor her bliver max presset både fordi det ikke er nemt at hive et barn ud, når nu hun ikke vil samtidig med at man er en anelse tyk, OG fordi at det går op for mig at jeg ingen pusletaske har fået med!!! Hvad fanden gør man lige!? Her er forholdene jo perfekte for sådan en stresset mor i Babysam, for de har da både medarbejdere, der kan lokke børn ud fra reoler OG alt hvad man skal bruge til at få skiftet sit barn – HELT gratis. Det er sku da service! 😉

 • Reply
  Lise
  1. juni 2017 at 22:20

  Nu er den tætteste babysam butik i Næstved (1 time væk i bus 😥😥) så da klresten boede i Rødovre i graviditeten og starten af babys liv så skulle vi ind i butikken i Herlev hver gang jeg besøgte ham. Og her kæbte vi altid noget lækkert 😄 men første gang vi købte i baby sam var i Næstved hvor jeg også fik kejsersnit – eller rettere det var min mor der måtte en tur derud, da vi skulle bruge slå om bodyer da de var nemmest at få på en baby med brækket arm (selvfølgelig skulle det ene ærme klippes af dem, da de ikke lavede kort ærmet på det tidspunkt. 😏

 • Reply
  Camille
  1. juni 2017 at 22:20

  Den bedste vejledning må nok være omkring vores elskede barnevogn (drejehjul er Guds gave til by mennesker 😬)
  Den mest nødvendige ting der købt i babysam må være min kaffe holder til vognen. (Nej ingen fornuft her med at vælge den sikre auto stol eller den rigtig barnevogns sele ) kaffeholderen vinder.

  I sin tid da vi fik Tristan (samme tid med i fik A, og inden du blev kvinden bag denne blog, men bare var hende der postede emner, i vores Facebook mødregruppe, med babyen og de nærmest overnaturlige store bryster – ihvertfald iforhold til vinklen billedet var taget i) er jeg ret sikker på vi også suste ud efter amme tilbehør og malke maskine.. nu her hvor man er ved at være så “hærdet” med nr 4 på vej er amme brikker forvist og kun Pat salven har fået lov at blive en trofast følger. (Hele 5 tuper kan forfinedes, for tænk nu hvis det slap op) 😱🙈

 • Reply
  Pia
  1. juni 2017 at 22:20

  INDOVER MED BABYSAM.!

  – vi har virkelig brugt babysam meget da vi/ jeg ventede Nellie..
  Jeg kan virkelig godt lide, at de har alt fra tøj til vogntøj, og så gør det mig ikke noget, at de i Viby er pisse gode til at hjælpe, vi har i hvert fald været “glaj” for Babysaaam og sådan et gavekort vil blive brugt med omhu og selvfølgelig kæææærlighed😉

 • Reply
  Anne-sofie
  1. juni 2017 at 22:21

  Iiih, jeg har været i selvsamme BabySam og fået selehjælp af selvsamme ekspedient (kan simpelthen kende ryggen af hende, fast kunde forstås).
  Min kæreste, vores baby og jeg prøvede på skift alle butikkens seler, mens vi blev guidet på meget myndig vis af den stribede ekspedient. Stod der med ny baby som, heldigvis, havde et tålmodigt øjeblik og følte mig næsten som en skolepige der intet vidste om noget – mit initiativ forsvandt ligesom, men de kan jo deres kram derinde, så vi blev ligesom ført igennem selejunglen af ekspedienten. Det sgu derfor man går i en butik inden man køber på nettet (ej, joke).
  Har også kigget på vogne derinde. Fattede ikke konceptet med Voksipose og kombivogn og hvad har vi, men en anden sød ekspedient kunne forklare at “hvis VI bliver for lang til kombivognen, så kan den laves om til klapvogn, og så kan VI stadig ligge varmt og godt i voksien.”
  Hun var virkelig rar og tålmodig, og det var lidt sødt at hun sådan troede, at hele familien skulle gøre brug af udstyret. Høhø. Det havde vi det lidt sjovt over bagefter.
  Mange gode oplevelser i BS på Silkeborgvej!

 • Reply
  Kris
  1. juni 2017 at 22:21

  Vi havde Mega brug for babysam i december, da vores lille datter kom til verden. Vi blev udskrevet til 19/12, hun var alt for lille og havde ikke taget nok på! Stortudende ned i babysam, der både fandt pumpe, flasker, ammeindlæg osv. Amningen/pumpningen blev aldrig er hit, og da vi fandt ud af det helligdagene, havde vi aæt udstyr takket være personalet, som selvfølgelig ville give alle pengene tilbage for det ubrugte, hvis vi ikke skulle bruge det! Som ny mor reddede de min lille families jul❤

 • Reply
  Mette Høgh
  1. juni 2017 at 22:23

  Mit bedste køb i BabySam er en ergobaby bæresele. Trutten boede nærmest i den hele sin første sommer, hvor vi sejlede Fyn rundt og viklen var for varm.

 • Reply
  Frederikke
  1. juni 2017 at 22:24

  Jeg vil så gerne vinde, fordi min skønne veninde Tanja er gravid med sit første barn. Hun skal forkæles 👏🏼😍

 • Reply
  Karen
  1. juni 2017 at 22:26

  Én af mine BabySam-oplevelser var engang, hvor jeg egentlig mest bare var med en veninde, der havde brug for at købe noget til sin datter. Men når man nu er der, kan man jo ikke lade være med at købe noget, så jeg købte en lille mariehøne fra Lamaze. Jeg valgte dén, fordi min far nu i mange år har forsket i mariehøns. Og interessen for mariehøns har min søn på dengang 4 mdr da vist delt med sin morfar, for han ELSKEDE Lamaze-mariehønen og den var klart en favorit blandt legetøjet 🙂

 • Reply
  Line
  1. juni 2017 at 22:29

  Sandheden er faktisk, at jeg – selv som mor til to – a l d r i g har været i BabySam (saaaaaaaam!). Jeg sværger til loppeportalen Reshopper, hvor jeg easypeasy kan hente billig brugt børnegear hos mine naboer. Vi har købt alt lige fra Flexibad og uldundettøj til rejseklapvogn og brystpumpe brugt. Win for alle! Derfor vil jeg glæde mig ekstra meget til eventuelt at vinde den dejlige præmie, så jeg kan tage på min jomfrutur og prøve glæden ved at tage noget nyt og knitrende i brug til ungerne.

 • Reply
  Katrine Johnsen Vad
  1. juni 2017 at 22:30

  Med 23 dage til termin og som førstegangsmor, har jeg endnu ikke trådt alt for mange gange i babysam. Men vognen er købt efter fantastisk vejledning… og ønskelisten er laaaaaang😬

 • Reply
  Louise
  1. juni 2017 at 22:32

  Min bedste oplevelse i babysam var den 16. marts 2016. I 9 måneder havde min mand kendt kønnet på vores kommende barn, og jeg ville have det som en overraskelse (vi havde en dreng i forvejen).
  Jeg fødte så en datter den 15. marts 2016 og fik kort efter et stort behov for at shoppe pigetøj❤️. . Heldigvis ligger der en babysam ved siden af sønnens børnehave. Så da han var afleveret gik min mand og jeg den 16. marts 2016 ind i babysam og købte hendes første tøj😍.

 • Reply
  Caroline
  1. juni 2017 at 22:32

  Babysam er bare den bedste babybiks 😊 Jeg kunne godt bruge et gavekort til min datter.. Og så kunne vi jo dele med min søde veninde som venter en lille dreng, med ankomst liiiige om lidt ❤️💙

 • Reply
  Sine
  1. juni 2017 at 22:36

  Gavetkortet er ikk til mig selv, men jeg har en sød veninde der trænger til at blive forkælet! ❤️ Det vil give hende en god start 😊

 • Reply
  Kamilla Vinther
  1. juni 2017 at 22:41

  Jeg har godt nok set mange fremvisninger af barnevogne og klapvogne. Især af Babyjoggeren! Suk og ak! Jeg må eje den lækre sag snarest! Hit med de 1000,- så mit barn bliver lykkeligt i sit transportmiddel nr. 5. Alle ved at det er grej’et der gør’ed, så mit barn BLIVER lykkeligt!

 • Reply
  Emma
  1. juni 2017 at 22:48

  Har både købt autostol (nr 2…) og klapvogn hos BabySam – sidstnævnte hos den på Silkeborgvej;-) En sød, handy ung kvinde (okay, bizar sætning fra den 23-årige bag skærmen) hjalp os med klapvognsvalget, grundigt og venligt, virkelig prof og god vejledning og oplysninger, så man kan vurdere eget behov er jo helt nødvendigt, eftersom man ikke kan være ekspert på det hele, uanset de mange timers googling, der kan ligge inden visittet ned i den lokale biks! Jeg kunne NEMT bruge 1000 kr i BabySAM😄

 • Reply
  Mia S. M.
  1. juni 2017 at 22:56

  Da vi købte vores første barnevogn var det i Babysam i Brønshøj for 8 år siden! Da vi hev den op af kælderen igen til nr.2 barn havde ryst ødelagt nogle trykknapper til overlæderet, tog en tur forbi Babysam for at få et godt råd, og sørme om ikke deres reparatør liiige fiksede knapperne på stedet. De ville hverken se kvittering eller noget. Sørme god service👍🏻

 • Reply
  Kamilla
  1. juni 2017 at 23:00

  Nøj, det vil jeg gerne vinde til min søster, som er nybagt førstegangsmor 🙂

  Jeg selv rendte også i Babysam på Silkeborgvej i tide og utide 😄 den tydeligste gang, husker jeg, da vi blev udskrevet fra hospitalet med vores andet barn, 2 døgn gammel, og suste i babysam på vej hjem 😄
  Vi har altid fået god og kompetent betjening.

 • Reply
  Christina Johnsen
  1. juni 2017 at 23:07

  Kunne være så lækkert at vinde sådan et gavekort👏🏼 Vi venter os en lille fyr til september, og tænker at vi i høj grad for brug for råd og vejledning når barnevognen skal findes😁🙏🏼

 • Reply
  Laura
  1. juni 2017 at 23:15

  Kunne godt tænke mig og vinde de 1000 kr til babysam til min 6 uger gammel søn 😍 Sjoveste oplevelse var da en af dem som arbejde i babysam en mand prøvede og score min kæreste og hele til vil snakke med ham og røre ved ham end til han opfangede han ikke var interesseret han troet min kæreste var min bøsse ven som jeg havde med ude og kigge på barnevogn … man skulle nok ha’ været der sjovt det var det sku xD men elsker ellers babysam

 • Reply
  Amanda
  1. juni 2017 at 23:18

  Jeg er meget ny i den der sindssyge verden der hedder ‘børnesko’. Alle de advarelser omkring hvor meget jeg kan ødelægge mit barns fysiske (og måske også mentale) udvikling, ved at give hende “forkerte” sko på, fik mig til at løbe ind i den nærmeste babysaaam, den første varme sommerdag i år. Jeg kamp svedte og havde en rigtig sur pige med, der skulle have nye sandaler. Heldigvis blev vi mødt af verdens sødeste ekspedient. Min datter fik lov til at lege med (savle på) alle deres bamser. Til barnets store skuffelse gik hele moderens SU til nye sandaler, så vi kumne ikke tage bamserne med hjem. Så jeg kender en der snildt kunne bruge 1000kr i babysaaam.

 • Reply
  Caroline
  1. juni 2017 at 23:57

  Det der med Baby Jogger’en: SO TRUE.. Den klapvogn er guld værd <3 Og VOKSI-poser er filemig også en lækker opfindelse !! PS. Man bliver kun minimalt mindre forvirret/frustreret/sindssyg/ogaltdetder som andengangsforælder ..

 • Reply
  Heidi P
  2. juni 2017 at 0:27

  Jeg har to gode køb (eller mange faktisk, men med 3 børn lærer man hurtigt 😜) – et puslebord fra stokke som kan anvendes som skrivebord efterfølgende og en stokke seng som kan udvides helt op til 10 år.

 • Reply
  Marie / krøllerier
  2. juni 2017 at 6:00

  Jeg har købt mange gode ting i Babysam. Bl.a. en klapvogn der viste sig at have en produktionsfejl. Ikke noget problem at den var udsolgt – vi fik bare en bedre model i bytte. Det er god service!

 • Reply
  Simone
  2. juni 2017 at 6:21

  Har ikke lavet så mange baby køb endnu, i og med jeg ik er nybagt mor men mere nybagt faster, men med den rolle skulle jeg også købe en gave til min svigerindes Babyshower, min store bror havde fortalt kunne købes i babysam måtte pænt overgive mig til at købe gavekort derind til da køb af baby udstyr også kan være kringlet for familien uden børn 😝,
  Hvis jeg vinder de 1000kr ska de da forsøde min nevøs liv lidt nyt tøj kan de jo altid bruge 😘

 • Reply
  Maja Jessen
  2. juni 2017 at 6:43

  Babysam i Roskilde var vi super glade for, da vi fik vores første barn! De nåede desværre at lukke inden vi fik nr 2 😏
  Det bedste køb vi har gjort.. Melder mig også på babyjogger City elite-holdet! Den er SÅ god. 👏🏻 Og ellers må det være slyngevugge, den var seriøst guld værd, da ungerne var helt små!

 • Reply
  Johanne
  2. juni 2017 at 6:53

  Vi købte en Ergobaby i babysam for 5 år siden til vores første barn og i dag hvor vi nu har tre børn, har vi forsat ergobabyen og den må absolut være vores bedste og mest uundværlige babykøb.

 • Reply
  Anne
  2. juni 2017 at 7:01

  Jeg var ikke nybagt mor på omtalte tidspunkt – MEN højgravid og skulle købe en badedragt til en impulsiv solferie. Den der sidste dase ferie inden 2 bliver til 3. Og der tog jeg i min lokale ‘BabySam’ og købte den sødeste stribede baby-bule-badedragt. Følte mig så fin HELE ferien☀️

 • Reply
  Michelle
  2. juni 2017 at 7:15

  Lækker konkurrence! Sådan et gavekort kan en kommende mom to be godt bruge. 😛 jeg var faktisk utrolig glad ved den vejledning baby Sam gav os da vi var inde og se på barnevogn. Der var ingen forsøg på nødvendigvis at sælge os den dyreste, eller overhovedet at sælge men vi fik en masse informationer om fordele og ulemper osv. Og ikke mindst hjælp ift hvad er vores behov og hvad passer til det. 🙂 Så kommer glædeligt forsat i babysam! 🙂

 • Reply
  Mette
  2. juni 2017 at 7:24

  Jeg vil bare gerne vinde gavekortet til min storebror der, med hans kæreste, venter første barn til oktober. Det kunne være SÅ dejlig en gave til dem ❤️

 • Reply
  Marie S
  2. juni 2017 at 7:33

  Ved en fejl (!ja sgu!) venter jeg nu baby nr. 3, så alt vores babygrej fra de andre to er solgt… hmm, så jeg kommer til at stå med den lange liste i Babysam (igen) snart.
  Mit bedste Babysam køb har været en fin sengerand med påklædningsdukker på.

 • Reply
  Catrine Thygesen
  2. juni 2017 at 7:37

  Vi har været meget glade for deres hjælp i forbindelse med køb af autostol og klapvogn 🙂

 • Reply
  Lisbeth
  2. juni 2017 at 7:39

  Vi venter på lillebror som gerne skulle komme ud til os om en 20 dages tid. Mens vi venter forbereder jeg mig på specialeforsvar (2 dage efter termin). Jeg har været SÅ glad for al den vejledning vi fik da vi i sin tid (2 år siden) købte ind til storesøster; bedst vejledning har vi helt sikkert fået omkring valg af autostole; What a jungle!

 • Reply
  Line Frøsig
  2. juni 2017 at 7:42

  Min kæreste og jeg skal være forældre for 1. Gang lige om 18 dage (men hvem tæller…), så denne konkurrence er da lige noget for mig! 😀 jeg har slet ikke styr på, hvor mange gange jeg har været i Babysam det sidste halve år, for hold nu kæææææft hvor kræver sådan en baby mange og ofte (dyre) ting, av vores pengepung. Dog har jeg altid været meget tilfreds med deres service, altid meget imødekommende medarbejdere som står klar til at hjælpe, hvert fald i Odense hvor jeg oftest kommer 😉 vi var afsted i januar og skulle vælge barnevogn, og var ærligt talt lidt på herrens mark.. der er jo SÅ mange forskellige at vælge i mellem! Men ekspedienten tog sig god tid til at snakke vores behov, og fordele og ulemper ved de forskellige vogne, plus løb mellem butikken og lageret fordi vi selvfølgelig skulle prøve flere forskellige farver osv, besværlige kunder 😉 Vi endte med en Odder vogn, som eksponenten både hjalp med at få i bilen, så vi kunne se om den kunne være i vores lille dyt og gav os kyndig vejledning i, hvordan vi klappede sammen, foldede ud osv.. 😉 Herhjemme elsker (nok mest mig) vi Babysam og synes lige pludselig det er meget sjovere at shoppe til vores baby end os selv.. 😀 Krydser mange fingre for, at jeg kunne være den heldige vinder af gavekortet, forudser vi kommer til at bruge mange flere penge i den butik i fremtiden! 😉

 • Reply
  Julie
  2. juni 2017 at 7:46

  Mit absolut bedste køb er også Babyjoggeren! Hallelujah, den har reddet mange situationer. Og så har det været en kæmpe hjælp at Babysams kyndige ekspedienter af sig selv fortæller hvilke situationer man kan stå i og hvordan produktet så kan bruges. Jeg vidste jo ikke en skid, men havde ikke lyst til at sige det højt 😉

 • Reply
  Sofie
  2. juni 2017 at 7:49

  Vi var meget glade for vejledning i barnevognskøb – og nyder vores Odder. Nu skal vi snart investere i en klapvogn, og der ville 1000 kr jo være et fantastisk tilskud 🙂

 • Reply
  Julie
  2. juni 2017 at 7:58

  Jeg vil elske at sende min mand i babysam for at bruge 1000kr. Hvorfor er det egentligt kun os kvinder der går så meget op i babytøj og udstyr! Da vi skulle købe vores barnevogn, tog jeg min mor med da min mands eneste krav var “den skal være sort og punkterfri!” Come on!! Så nu skal han sgu en tur i babysam og tage stilling! 😂

 • Reply
  Maria
  2. juni 2017 at 8:22

  Uh et herligt indlæg, når man selv så småt begynder at panikke over alle de ting, man skal have styr på til babys ankomst (første baby vel at mærke!) Jeg er begyndt at drømme, at jeg bliver bombarderet med spørgsmål om, om jeg nu har styr på det og det og det. Gæt hvad – jeg har naturligvis styr på absolut nul og nix. Altså i drømmen. Måske også i virkeligheden, men jeg bilder mig ind, at det hele nok skal gå alligevel. Og ellers må vi i Babysam og få ekspertråd 🙈👶🏻😜

 • Reply
  Karina
  2. juni 2017 at 8:23

  Kan huske da jeg var nød til at send min kæreste ud til babysam alen ud og købe en brystpumpe det var en lille smule svært for ham han var lidt flov 😊 men han fik den hele turen om brystpumpen ud i babysam også hvordan den skulle sætte på så han var lidt stille da han kom hjem

 • Reply
  Mathilde
  2. juni 2017 at 8:32

  Sikke en skøn konkurrence! Vi handler vores babyting i de fysiske butikker netop for at kunne få god råd og vejledning – for det er ikke lige de ting vi har gået og købt ind de sidste 26 år 🙂

  Vi var ude og kigge på barnevogn for første gang i sidste weekend, og ja sikke en jungle! Men det kom virkelig bag på mig, hvor akavet jeg synes det var at gå rundt med barnevognen ude på parkeringspladsen, og måtte til sidst bede mine kæreste om at gå med den. Jeg håber da det føles lidt mere naturligt når baby ligger deri! 🙂

 • Reply
  Jeanette
  2. juni 2017 at 8:37

  Jeg er nok den mest ubeslutsomme når det kommer til udstyr til børn.. Jeg kan længe stå og liste fordele og ulemper op omkring ting, fx da vi skulle skifte stol fra 9-18 kg til en 15 kg +. Den søde unge mand i babysam var utrolig tålmodig – Synes iøvrigt at det er så fedt, at man også ser mænd arbejde i den slags butikker. Og det har jeg set i flere skal jeg lige huske at sige. Nå, men ham her var heldigvis lige så tålmodig, da jeg kom tilbage 30 min senere og byttede stolen til en anden, fordi jeg jo egentlig stadigvæk ikk havde besluttet mig 😉 så synes da lige, at de mandlige medarbejdere i Babysam skal have en hyldest, med alt det de må udsættes for fra kvinder hver dag; Hurra for de søde, arbejdsomme og tålmodige mænd i Babysam 😀

 • Reply
  Julie Niehues
  2. juni 2017 at 8:49

  Vi havde også akut(!!!!) brug for en brystpumpe, og min mand og hans bror kørte i Babysam for at finde en elektrisk en af slagsen. Da de spurgte om hjælp hos en af dem der arbejder blev de spurgt om den skulle bruges til mælk eller leg..

 • Reply
  Sarah
  2. juni 2017 at 8:49

  Jeg har handlet i Babysam meget ofte- og vil ærligt indrømme at jeg har både haft de bedste oplevelser men også nogle af de værste der. Heldigvis flest af de gode:-) En god service er netop en som høre på hvad behovet faktisk er og ikke en som pådutter en diverse andre el ekstra ting når man nu kom efter det man nu gjorde. Men vi har købt, puslebord, senge, madrasser, tøj, sko og legetøj og synes det fede er den gode kvalitet og store udvalgt…👏👏👏😉

 • Reply
  Anna
  2. juni 2017 at 9:01

  Vi skulle til at starte på grød – og det ville jeg gerne købe ‘udstyr’ til – men det mente sælgeren ikke var nødvendigt, han viste mig dog nogle forskellige skeer og mente ellers at resten havde jeg hjemme i køkkenet i forvejen – og det var jo faktisk rigtigt 🙈

 • Reply
  Mia Wolfsberg
  2. juni 2017 at 9:04

  Babysam reddede os helt klart da vi kom hjem med vores nyfødte datter på hospitalet, amningen gik af H.. til, og jeg var desperat!!! Heldigvis kunne vi en søndag kl lidt i fem leje en brystpumbe, som hjalp os igennem den første ammetid – det var hårdt, men det lykkedes 🙂
  Er spændt på at se om vi også skal leje en brystpumbe når lillebror kommer til juli 🙂

 • Reply
  Karina
  2. juni 2017 at 9:05

  Puh! BabySam har allerede inden jeg ventede mig hjulpet, når jeg uden at vide noget om småbørn har skulle købe gaver til mine veninders små! Også nu hvor jeg selv venter mig har vi fået gode råd om barnevogne, senge og madrasser!
  Det ville være så fedt at vinde 1000 kr, bla til en brystpumpe, især fordi det kan være det er kæresten der bliver sendt afsted efter det, så er det meget rart at vide at der god vejledning!
  Tak for en pisse fed blog!

 • Reply
  Anne-marie
  2. juni 2017 at 9:15

  Min mand og jeg stod for første gang i babysam for en lille års tid siden, vi havde fået stukket en liste i hånden af et vennepar som lige havde fået børn. Vi gik ind i baby sam med god selvtillid, men holde nu kæft den butik er stor og overskuelig når man ikke ved hvad man skal have og hvor tingene står. Vi fik den bedste hjælp og blev guide igennem hvad vi skulle bruge. Synes altid de er søde og rare til at være realistiske omkring behov og ikke kun deres egen udstyr. Vi mangler VIRKELIG en ny bæresele, så 1000 Kr ville falde på et tørt sted.

 • Reply
  Louise
  2. juni 2017 at 9:17

  Ohh Yes, efter tre børn hvoraf den mindste er 7 måneder har jeg efterhånden været på besøg i Babysam adskillige gange. Lige fra de mindste små ting såsom sutter, stofbleer osv. til barnevogn (Odder som har holdt afsindig godt og næsten ser ud som ny til trods for tre børn) og klapvogn og senest en ny smart paraplyklapvogn.

 • Reply
  Karina
  2. juni 2017 at 9:40

  Hvem har ikke stået sådan i BabySam? 😂
  Kan godt huske første gang vi stod der, men efterhånden er min søn blevet 17 mdr. Og til trods for det, så står man bare med nye uafklaret spørgsmål efterhånden som de bliver ældre😂
  Tak for en fantastisk blog😉

 • Reply
  Julia
  2. juni 2017 at 9:46

  Da jeg i 2014 fødte min første søn, havde vi en møg ammeopstart. Han kunne overhovedet ikke finde ud af at sutte og blev ved med at tabe sig. En herlig sundhedsplejerske anbefalede at pumpe ud og give mælk med flaske efter amning. Så to rådvilde førstegangsforældre var i Babysam efter brystpumpe! Og som førstegangsforældre fattede vi hat af, hvad man skal gå efter. Så tak til den ekspedient, der hjalp os lidt i kampen med amningen – som vi desværre måtte opgive efter to laaaaange måneders kamp.

 • Reply
  Camilla carlsson
  2. juni 2017 at 9:46

  Lækker giweaway – kan man ikke altid bruge noget til baby? Så det vil være lækkert at vinde😍

 • Reply
  Marie
  2. juni 2017 at 9:58

  Jeg havde også nogle seriøst ammeissues, hvor min mand blev sendt i babysam efter brystpumpe, ammeindlæg, de dersens skjold man sætter på fordi baby sutter skævt – ja you name it. Her fik min mand ret god vejledning og de sørgede for han kom hjem med ALT jeg skulle bruge, og eftersom jeg var desparat, var det ret kærkomment at de hjalp ham så godt.
  I jagten på en ny autostol til vores yngste var jeg sådan i tvivl, men fik sat det hele på spidsen af en medarbejder fra babysam. Hun fik mig virkelig til at finde ud af præcist hvad der var vigtigt for mig – og ikke hvad andre syntes var bedst.
  Og den autostol er forresten den bedste ever 🙂

 • Reply
  Karen wessel
  2. juni 2017 at 10:10

  Åhh en dejlig konkurrence – kunne VIRKELIG godt bruge 1000 kr til baby Sam.
  Jeg blev mor for 3 mdr siden, og fik den bedste vejledning til barnevogn sol jeg købte ved baby Sam. Jeg var meget i tvivl om hvilken vogn der passede til mit behov. Jeg var tryg ved mit køb og jeg elsker den emmaljunga vogn jeg endte ud i! De 1000 kr vil helt sikkert lune og være et dejligt tilskud til en autostol. Her håber jeg også de kan hjælpe og vejlede mig den jungle det er at finde den helt rigtige!

 • Reply
  Kristine Terkelsen
  2. juni 2017 at 10:10

  Vi har været glade for den vejledning vi har fået ifm barnevognskøb og især køb af autostol 🙂 sidstnævnte fik vi lov til at prøve i bilen, så vi kunne være sikker på, om den kunne være der (bagudvendt!) 🙂

 • Reply
  Sarah
  2. juni 2017 at 10:12

  Jeg har endnu ikke fået lov til at gøre brug af deres vejledning, da bebse først kommer til oktober.
  Men jeg har købt min barnevogn i babysam, den Odder som jeg siden jeg ville være gravid har drømt om. Den er klart babysam i Herlevs favorit, ligemeget hvor mange gange vi gik væk fra den, så guidede babysam manden os tilbage hver gang. Det er vi også glade for han gjorde nu.
  Nu står den i kælderen hos mine forældre, og bliver ofte trillet rundt med i bar spænding på at komme ud og trille med en bebse i.. 🙂

 • Reply
  Christina Stöckel
  2. juni 2017 at 10:19

  Første gang jeg var i en Babysam butik, købte jeg mig fattig med min mor. ❤️ Personalet var mega hjælpsomme og gjorde os opmærksom på alt muligt, som vi ikke havde tænkt over! Og jeg vil gerne vinde 1000 Dkr så jeg kan købe lidt igen til når lillemanden bliver storebror ❤️❤️

 • Reply
  Nina
  2. juni 2017 at 10:21

  Vores bedste køb er klart også Babyjoggeren. Og når lillebror kommer til efteråret skal der også investeres i lift så han kan bruge den fra start. Og så var vores Manduca bæresele også noget af en life saver sidste gang når baby ikke gad ligge mere i vognen

 • Reply
  Anne-Sofie
  2. juni 2017 at 10:29

  Mit bedste køb har indtil videre været en slyngevugge. Det er altså bare rart at kunne ligge baby i den og sidde og vippe den, mens man eksempelvis kan læse et blogindlæg som dette. Imens falder baby lige så stille i søvn. 😀 Før vi fik den var det kun hoppen med baby i armene, der virkede.

 • Reply
  Sarah
  2. juni 2017 at 10:39

  Der åbnede en babySam på falkoner allé et par måneder før jeg fødte min datter. Jeg er forbi alt for tit – Men det bedste køb gjorde min mand 5 dage efter fødslen, da han løb ned og købte en brystpumpe, til mig

 • Reply
  Christine
  2. juni 2017 at 10:41

  Jeg ville elske at vinde 1000 kr til babysaaaam (det lyder altså bare bedst:-D), for vi har lige været til nakkefoldsscanning og fået at vide vi får en lille december baby – og med en mand, søn og mor (min mor that is) der alle har fødselsdag i november kunne jeg snildt bruge et tilskud op til jul 😉

 • Reply
  Sarah
  2. juni 2017 at 10:41

  Der åbnede en babySam på falkoner allé et par måneder før jeg fødte min datter. Jeg er forbi alt for tit – Men det bedste køb gjorde min mand 5 dage efter fødslen, da han løb ned og købte en brystpumpe til mig, der med overproduktion af mælk var direkte på vej i en brystbetændelse. Den stakkels mand vidste jo ingenting, så det var udelukkende med personalets hjælp i den søndagsåbne butik, at han gik succes med sit indkøb, og fik reddet mine bryster 😂👶

 • Reply
  Ditte
  2. juni 2017 at 10:46

  Jeg fulgt med både her på bloggen, Snapchat og på Instagram i nogle år efterhånden, og venter først nu, barn nummer 1. Og jeg glæder mig sådan til de fremtidige skriverier, om den typiske hysteriske mor og samtidig sidde og nikke grinende med på den anden side af skærmen. Kæmpe highfive for din fede humør på alle platforme. 😊
  Jeg elsker Babysam (-saaaam, siger jeg) og et gavekort på hele 1000 kr. ville bestemt ikke skade nogen steder. 😉

 • Reply
  Camilla
  2. juni 2017 at 10:55

  Jeg vil slet ikke vinde gavekortet til mig selv, men til min kære søster. Jeg er helt sikker på, at hun ville sætte pris på det, da det allerede har været nødvendigt at købe ny autostol, efter et biluheld, og en ny barnevogn, efter den anden blev stjålet.

 • Reply
  Cecilie
  2. juni 2017 at 10:55

  Hej Johanne, vi vil gerne vinde. Så ville Jeg have en undskyldning for at have et par timer alene – for én gangs skyld 🙈

  • Reply
   Margit
   2. juni 2017 at 11:21

   Med en lille fyr på 6 uger, er det stadig en jungle når der skal handles nyt, så 1000kr og hjælp, ville være skønt. Bedste køb indtil nu er uden tvivl viklen, hvor han altid falder til ro. Tak for dejlige smil på bloggen og insta. 😊

 • Reply
  Charlotte Schramm
  2. juni 2017 at 11:01

  Bedste køb nogensinde er en Bugaboo Donkey Duo, uundværlig med to små børn 😄

 • Reply
  Laura T
  2. juni 2017 at 11:01

  Åh, hvor ville jeg gerne vinde! At blive mor er min største drøm og mål for livet -så et gavekort vil da kun gøre tilværelsen sødere! 🙂

 • Reply
  Therese
  2. juni 2017 at 11:05

  Jeg venter nr. 3 – som er en efternøler. Ret meget faktisk, de store når at blive 9 og 12 år inden baby kommer… Så jeg føler mig faktisk som en kommende nybegynder 🙈 Der har jo været en kæææmpe revolution indenfor babyudstyr, siden jeg fik den første. Desuden starter vi jo fra scratch. Skal købe ALT igen 🙄 Så jeg kunne uden tvivl sagtens bruge 1000,- til Babysam – hvor jeg kan få råd og vejledning til at være nybegynder igen 😉🙈

 • Reply
  Tarkoflen
  2. juni 2017 at 11:11

  Ammebrikker var min nødsituation med vores ældste, nyeste skud på stammen er kun 18 dage gammel og jeg er ikke ramlet ind i noget akut endnu.
  Vi fik også virkelig god vejledning om vogne da vi investerede i en lækker Oddervogn, som nu bruges til lillesøster og man kan stort set ikke se den har været brugt!

 • Reply
  Line
  2. juni 2017 at 11:32

  Min datter fik gulsot efter fødslen så vi blev indlagt på børneafdelingen i 4-5 dage. Da hun var tre døgn gammel havde jeg virkelig brug for en pause fra hospitalet. Mine bryster var ved at sprænge og jeg havde ikke investeret i en amme-bh, for jeg havde hørt at det var bedre at vente til mælken var løbet til. Så min faster hentede mig (mens farmand holdt øje med baby) og kørte en tur i babysam. Da jeg stod der midt i babysam med det vildeste morgenhår, gylp på tøjet, linsebryster der kunne eksplodere når som helst som ovenikøbet nærmest gav mig hold i ryggen, pga. Manglende bh! Der gik det op for mig at jeg ikke havde været i bad i tre dage! Men jeg var fuldstændig ligeglad! Jeg skulle bare have den amme-bh og en brustpumpe! 🙈 Nu kommer lillesøster til november og denne gang er både pumpe og bh klar!

 • Reply
  Kathrine
  2. juni 2017 at 11:35

  Da vores pige voksede ud af babyliften synes jeg pludselig hun så meget meget lille ud i barnevognen – baby Sam rådede til køb af voksi pose – v er virkelig fan (eller det var i vinters) men virkelig gode råd og vejledning..

 • Reply
  Sofie Sørensen
  2. juni 2017 at 11:41

  Sutteflasker! Vi var indlagt på neo med vores ældste, som ikke var specielt interesseret i det der amning, og vi kunne naturligvis ikke sendes hjem før hun havde vist at hun kunne spise, og tage på af flaske😊 Så afsted det gik! Siden har vi købt autostol og div. Andre sager hos babysam, og vil SÅ gerne vinde, så vi kan shoppe lidt til lillesøster som gerne skulle melde sin ankomst om 11 uger

 • Reply
  Helle
  2. juni 2017 at 12:03

  Lækker præmie til super god butik 🙂 Har gjort mange køb der efterhånden og med baby nr 2, som pt møffer rundt i maven, så kommer vi nok til at besøge vores lokale babysam en del gange endnu 🙂

 • Reply
  Pernille
  2. juni 2017 at 12:05

  Jeg kan desværre ikke byde ind med en sådan historie(endnu!?!), da jeg er gravid for første gang, og endnu ikke har erhvervet mig noget til baby. Jeg er studerende og midt i eksamensperiode, så der har simpelhen ikke været tid endnu. Da denne her baby kommer lidt uplanlagt(men meget ønsket), kunne jeg forestille mig jeg kommer til at få brug for en masse guidens når jeg engang skal ud og shoppe amok, da jeg nok må indrømme at min viden er lidt begrænset😳😅
  Tak for en god og sjov blog!

 • Reply
  Line
  2. juni 2017 at 12:08

  Max presset brystpumpe-køb. 3 dag, mælken løb til og mine bryster blev store og runde OG glinsende af at være så spændt ud at baby ikke havde en chance for at få fat. Det gjorde ondt! Baby skreg og faderen blev send afsted for at finde noget der kunne redde mig fra balonbryster og baby fra sulten. Aldrig har nogen fået hjælp hurtigere i en babysam ! – han så nok tilpas desperat ud til at komme foran i køen…..
  Og hvorfor har steder som babysam ikke bleer? Jeg kan da ikke være den eneste som er så utjekket at glemme pusletasken! og så har de ikke engang et par panikbleer!

 • Reply
  Pernille
  2. juni 2017 at 12:40

  Har købt maaaange ting i Babysam. Nogle nødvendige, andre bare fordi det var pænt;)

 • Reply
  Sabine
  2. juni 2017 at 13:17

  Har tit fået gode råd og vejledning i Babysam. Senest fik jeg vejledning om autostol, så vi fik den helt rigtige model. Jeg venter nu andet barn, så et gavekort ville være skønt til de sikkert mange besøg, jeg skal foretage mig i Babysam igen 😊

 • Reply
  Tine
  2. juni 2017 at 13:18

  Babysam er faktisk ikke en af mine favoritbuktikker og jeg har kun handlet der én gang, fordi de er de eneste, der forhandler Oddervognen og sådan én SKULLE jeg bare ha’ til min datter 😉
  Jeg håber, servicen har ændret sig til det bedre, siden vi var der for 2,5 år siden og købte for 10.000 kr. barnevogn uden så meget som et enkelt ord i vejledning fra de usynlige medarbejdere, selvom vi ventede i over 1 time på hjælp.
  Jeg vil i hvert fald gerne give Babysam en ny chance med sådan et gavekort på hånden 😉

 • Reply
  Laura
  2. juni 2017 at 13:40

  Uh lækker konkurrence😊👏🏻. Jeg handler jævnligt i Babysams webshop og det var da også der vi købte (og fik rådgivning omkring) vores dejlige barnevogn i sin tid😊. Men helt ærligt, så har jeg haft ligeså mange dårlige som gode oplevelser i BabySams butikker😳🙈. Når det er sagt så har de jo et kæmpe lækkert udvalg. Også af ting man slet ikke vidste fandtes😉. Krydser fingre for at jeg blir den heldige👏🏻. God weekend til jer❤️

 • Reply
  Louise
  2. juni 2017 at 13:47

  Jeg er stor fan af Babysam og vi bor heldigvis tæt på en af butikkerne. De var en redning da min datter (på nu 3 år) pludselig kunne vende sig i barnevognen og var ved at falde ud under en middagslur. Min kæreste blev promte sendt afsted efter en barnevognssele så vi igen kunne lade hende sove i barnevognen, uden der skete hende noget! Nu har min søn på 6 måneder overtaget selen ☺️

 • Reply
  Annette Aarre Dalsgaard
  2. juni 2017 at 13:55

  Det kan jeg sgu da itte huske længere 😛 Mine drenge er jo teenagere nu Hæ Hæ
  Men jeg vil gerne vinde alligevel, for så vil jeg forkæle min niece lækre lille 3mdr. dreng med en masse lækkert sommertøj 😀

 • Reply
  Signe Bruun
  2. juni 2017 at 14:07

  Jeg vil gerne vinde 1000 kr. til min kære og meget (førstegangs-)gravide storesøster! Lidt hjælp og lidt økonomisk tilskud ville være både tiltrængt og værdsat, er jeg sikker på! 🙂

 • Reply
  Rutsje
  2. juni 2017 at 15:11

  Uh, det gavekort kunne vi virkelig godt bruge!
  Bedste køb: ergobaby 360 coolair bæresele ☆

 • Reply
  Monica
  2. juni 2017 at 15:28

  Jeg svigerinde skal snart være mor, for første gang. Det ville være dejligt, at kunne give hende sådan et gavekort ☺

 • Reply
  Louise Mortensen
  2. juni 2017 at 15:33

  Min kæreste og jeg har en datter på lidt over 14 mdr.. For os var barnevogns himlen et univers der var ret skræmmende for os begge, vi blev ved med at udskyde jagten fordi ingen af os rigtigt ville begive os ind i junglen! Men beslutningen skulle jo tages så vi drog til babysam i Svendborg. Vi er rimelig praktiske og evner ikke at have den lange tålmodighed, så vi vidste påforhånd ekspedienten kom på en interssant opgave! Jeg havde et krav og det var robusthed (vi bor lidt i terræn) og en zip lynlås (i know måske unødvendigt, men hvor er det dog praktisk). For at gøre en lang historie kort blev det til en Odder Zip Extreme! Og hold kaje vi er glade for den 😊
  PS ville være super fedt med gavekort da vores pige skal have nyt værelse, så det ville pynte med denne gave 😊❤️

 • Reply
  Josefine
  2. juni 2017 at 15:56

  Jeg har endnu ikke den største erfaring med Babysam, men er gravid i 29 uge, så jeg kan virkelig nikke genkendende til det med at skulle skabe et overblik over alt det man skal have købe, hvor dyrt det hele er og særligt det svære ved at købe en barnevogn – jeg har endnu ikke kunne vælge og kan bare mærke hvordan tiden tikker afsted! Så jeg håber bare at jeg snart får et større overblik over alt det praktiske der følger med et barn og samtidig finder ro i at resten må komme med tiden. Så at vinde et gavekort til babysam, ville virkelig være guld værd i øjeblikket 🙂

 • Reply
  Nina
  2. juni 2017 at 17:01

  Vi købte en Odder zip for lidt over 2 år siden. Den har tjent os godt, og jeg er sikker på den holder til næste barn også. Vi fik god vejledning til købet og et fint afslag i pris, da det var en model fra året før.

 • Reply
  Pernille
  2. juni 2017 at 17:21

  Jeg venter en lille bebse til December og vi skal på vores første besøg i Babysam imorgen ❤️ Har læst hele indlægget, fordi er der noget jeg bliver forvirret af, så er det at der er 700 varianter af alting, 700 vogne, 700 kravlegårde, 700 autostole, 700 klapvogne. Jeg får virkelig brug for vejledning, så dejligt at læse jeg ikke er den eneste😂👏 Vi ville elske at vinde de 1000 kr. Vi har aftalt at bruge 2000 kr. Om måneden og så løbende købe tingene, så de næste 6 mdr. Skal vi en månedlig tur i babysam, så ville være fedt med et gavekort 😊

 • Reply
  Natasha
  2. juni 2017 at 17:33

  Min kæreste og jeg venter en lille en, og jeg er allerede nu ved at blive stresset over alt det, jeg ikke ved! Og det som jeg endnu ikke ved, jeg ikke ved! Så jeg glæder mig til, vi snart skal ud og shoppe babysager i blandt andet Babysam, så jeg forhåbentlig kan blive lidt klogere på barnevogn (eller kombivogn), autostole og badekar 😉

 • Reply
  Mette
  2. juni 2017 at 17:56

  Min kæreste og jeg venter en lille til december og det er vores første barn ❤️ Oveni det er vi også ved at købe hus og skal flytte til en ny by. Der sker lige nu mange nye ting for os og alle tanker går derfor ikke 100% til lille bebs i maven. Dog gør vi mange overvejelser om hvordan vi får skabt den bedste rede der både fordrer vores lille ny og vores forhold.
  Jeg har derfor med stor interesse læst dit blogindlæg, da vi søger råd og inspiration alle steder fra.

 • Reply
  Ann
  2. juni 2017 at 19:21

  Jeg bor på Silkeborgvej OG er på barsel, så jeg er ugentligt forbi BabySam og er på fornavn med nogle af ekspedienterne *abe-der-holder-sig-for-øjnene-emoji*

  Der er mange uundværlige køb, f.eks. selvlydende sutter til natten.
  Eller vores Odder barnevogn, som vi er glade for.

 • Reply
  fez
  2. juni 2017 at 19:28

  Da vi stadig kun var vordende forældre, var noget af det, folk fremhævede som det VIGTIGE til babytanken kopholderen!
  – “HUSK KOPHOLDER!”
  – “Vi har to” – osv., men jeg må sgu sige at vi ikke har haft det store behov – for det første tror jeg jeg ville ha’ lidt nerver på over at der skulle spilde kaffe ned i min lille pensionsinvestering af en vogn, for det andet virker det da også som om de må komme i vejen, når man fx. er i bussen og folder styret ned?!

  Måske skal jeg bare lære at drikke vin.

 • Reply
  Anita Sandager
  2. juni 2017 at 19:36

  Jeg har den skønne kæreste der hader børne butikker, så han finder altid et legehjørne eller lign. og snupper ungerne med, så kan mor shoppe i fred 👍🏻
  Men super fed konkurrence, det gavekort ville falde på et tørt sted herhjemme. Vi har (næsten) lige fået nr. 2 og hun er helt modsat af nr. 1, så vi mangler en del, men på en su er der ikke mange penge at shoppe for om måneden.

 • Reply
  Tine
  2. juni 2017 at 20:02

  Jeg har været i BabySam en milliard gange. Mindst. Fik især god vejledning da jeg skull købe autostol nr 2 til min søn, hvor de både hjalp og med at prøve den i bilen osv. Og vi har heldigvis en super BabySam her i Holbæk, hvor jeg stadig kommer regelmæssigt selvom min søn er to 🙂

 • Reply
  Mette Nørskov Kristensen
  2. juni 2017 at 20:02

  Jeg har fået så god vejledning hvad angår autostole.
  Yderligere har de bare de bedste klude i babysam, sådan nogle lækre tynde nogle som er perfekte til beskidte hænder og munde efter maden.

 • Reply
  Mette
  2. juni 2017 at 20:41

  Jeg har faktisk været i Babysam i dag. Vi er på udkig efter en Tvillingebarnevogn/klapvogn/kombivogn, ja hvem ved… det er jo en jungle at finde ud af. Så derfor kørte vi i babysam for at få gode råd og vejledning til hvad der er godt ved de forskellige vogne og hvilken en der passer bedst til vores behov. Derudover kunne det være rigtig fedt at vinde et gavekort, da det er barn nummer 3 og 4 vi venter nu. Og da vi har 2 piger i forvejen og nu venter 2 drenge, mangler vi rigtig mange ting. Krydser fingre for at jeg vinder

 • Reply
  Sara Pihl
  2. juni 2017 at 20:48

  Jeg har netop været i Babysam i dag på jagt efter en barnevogn. Fantastisk betjening og god og ærlig vejledning. Så skal de sidste beslutninger bare træffes.

 • Reply
  Sanne
  2. juni 2017 at 20:52

  Mine absolut bedste køb er en emmaljunga barnevogn og senere babyjoggeren 🙂

 • Reply
  Louise
  2. juni 2017 at 20:52

  Hm én gang jeg har haft brug for vejledning! Jeg tænker din blog er det sikreste sted at sige det… jeg har godt nok følt mig som et stort spørgsmålstegn mange gange og gør det stadig engang imellem og der er det alt fra den (ofte) dejlige svigermor, personalet i div. forretninger og sundhedsplejersken der er blevet sat i forhør 🙂

 • Reply
  Ditte
  2. juni 2017 at 21:57

  Vi har søgt råd og vejledning til mange ting, barnevogn, klapvogn (city elite for the win), autostole og ikke mindst sko. Jeg er typen der googler mig fuldstændig ør i hovedet, og så er det bare rart bagefter at høre en proff sætte ord på de samme tanker som man selv havde.
  De 1000 kr skulle helt klart bruges til udstyr til lillebror der melder sin ankomst inden længe.

 • Reply
  Anna Sofie Slot
  2. juni 2017 at 22:08

  Jeg ved ikke, om man kan kalde det deciderede børnerelaterede køb, men som (helt) nybagt mor vil jeg sige, at de bedste køb var lanolinsalve, Pinex og natbind. Og fem dage efter fødslen: ammeindlæg!

 • Reply
  Jannie
  2. juni 2017 at 22:21

  Jeg er lykkeligt barnløs, men har 6 nevøer og niecer. Da den næstyngste skulle døbes ønskede de sig en autostol, og det drønede vi jo selvfølgelig i Babysam og købte, min mor og jeg. I en Aygo 😉

  Sagen var så, at sådan et kæmpe skrummel jo nærmest skal transporteres af en lastbil, især når den er i en kasse! Men sød ekspedient både slæbte den ud, hjalp med at pakke den ud, folde kassen pænt sammen OG få den ind i bilen, uden at lave nogen skade 😀

  Så dét er helt klart ikke sidste gang jeg vil prøve dem, hvis jeg får brug for det 😉

  Vinder jeg, så skal min dejlige veninde Anne, som venter sin første, en lille pige, have 1/2 af præmien <3 Resten kan mindsteniecen nok finde noget for 😉

 • Reply
  Helle
  2. juni 2017 at 23:19

  Her var det ikke mig, men kæresten der måtte på en akuttur til babysam. Da vores datter kom til verden, var hun noget større end hun var blevet skudt til, og denne her knap så smarte førstegangsfødende, troede da hun kunne vente med at købe tøj i større størrelser! Og så stod vinder uden overtøj til et spædbarn! Med et barn der hadede og hader at få tøj på – og som så skulle “presses” i lidt for småt tøj, blev en noget nervøs nybagt far sendt i babysam af sin tudende kæreste for at købe tøj til den lille nu. Manden var angst – både for butikken, den flæbende kæreste og hendes reaktion på det han kom hjem med 🙂 men han klarede det helt perfekt, så hvis vi nu vandt, kunne jeg jo sende ham afsted igen 😉 eller selv shoppe løs

 • Reply
  Cecilia
  2. juni 2017 at 23:42

  Netop på Silkeborgvej gjorde vi nogle skide gode sko-kup for et par år siden. Et mærke der udgik. Nu kigger vi lidt efter det store badekar Babysam har!

 • Reply
  A.
  3. juni 2017 at 6:58

  Jeg har selvfølgelig været der, i babysam.
  Men jeg har aldrig lignet en der skulle købe noget til egen husstand, kun gaver og sådan.
  Men pt. Vokser min mave for første gang og jeg begynder så småt at ligne en man rent faktisk kan sælge noget til.
  Da jeg lige flyttede hjemmefra og skulle købe min første støvsuger var jeg millimeter fra at købe en til 1800,- fordi jeg åbenbart er nem at prakke nogle, på forhånd ikke eksisterende, behov på.
  Så mon ikke første tur i babysam bliver dyr med alt det unødvendige udstyr der pludselig bliver nødvendigt.
  1000,- supplement ville da ikke være tosset.

 • Reply
  Linda
  3. juni 2017 at 7:16

  Jeg har bare haft en god oplevelse i Babysam, hvor jeg kom ind med min datter som lige kunne gå, skulle købe en gave og andre ting, og var ret presset da jeg ikke havde barnevogn hun kunne sidde i. Hun vred sig på armen, stak af når hun var nede og jeg var lige ved at opgive ærindet, da en medarbejder så min nød og kom med en af deres klapvogne ig spurgte om jeg ikke ville låne den og om der i øvrigt var andet hun kunne gøre ❤️

 • Reply
  Inge
  3. juni 2017 at 7:25

  Det bedste køb er helt klart fa jeg sendte de dengang kommende bedsteforældre til køtilbud hos Babysam i Snested. Jeg skuller desværre/ heldigvis arbejde, så de tog den tidlige tjans med at stå op midt nat og køre afsted til Babysam for at købe ind til deres barnebarn. Ikke nok med at de fik en barnevogn inkl. lift til 1500 så fik de også kyndig og grundig vej ledning så de bagefter kunne forklare videre til en førstegangsmor. Desværre har jeg ikke formået at finde så gode tilbud siden og som solomor kan jeg hilse at sige at når de siger det er dyrt at få børn så mener de det. Er det 1 million det koster i de første 18 leveår😥

 • Reply
  Cecilie
  3. juni 2017 at 8:34

  Vi mangler stadig riiiigtig mange ting inden babys ankomst, så et gavekort til Babysam ville være som sendt fra himlen 🙂

 • Reply
  Christina Bonke
  3. juni 2017 at 9:55

  Jeg brugte særlig lang tid på at få vejledning (i butikker såvel som blandt veninder), da vi skulle købe barnevogn. Total uigennemskuelig jungle, og hvordan kan man vide, hvad man egentlig har brug for, at køretøjet kan, inden man har prøvet det?

 • Reply
  Line R
  3. juni 2017 at 13:18

  Jeg ville elske at vinde gavekortet, så vi kan trille op i den nærmeste Babysam og investere i en bæresele!

 • Reply
  Tenna
  3. juni 2017 at 17:33

  Da jeg var gravid var det hele en fremmed verden! men en virkelig sød ekspert medarbejder i BabySam Herlev hjalp bla. med valg af babydyne og Autostol. men mand og jeg var lost, og følte uanset hvad så var vi uvidende. jeg er tit gået i BabySam men hurtigt blevet overvældet at mine lange lister af need to hav at jeg er gået igen. men hvis man bestiller en hjælper, så finder man sjovt nok ud at et.. HIHI.. (måske har det også været hormonerne) Mit bedste køb har været Temprakon babydyne, så hvis jeg vinder skal pengene bruges på en Temprakon junior dyne! -elsker dem..

 • Reply
  Emma Howardsen
  3. juni 2017 at 20:27

  De søde i BabySam har hjulpet mig med stortset første af alt. Første sko, første klapvogn, første sut. Jeg har aldrig været så forvirret og frustreret, som I en BabySam som totalt førstegangsmor 😂

 • Reply
  Julie
  4. juni 2017 at 10:13

  Jeg tror vi er i Babysam mindst en gang i ugen (bare for at kigge lidt, ik! – selvom det dog hænder at der ryger lidt småting i vognen). De har været så dygtige til at hjælpe med alt lige fra suttehoveder til autostol!

 • Reply
  Louise Poulsen
  4. juni 2017 at 12:32

  Vi købte vores kombivogn i babysam på sommerens varmeste dag, der var seriøst over 30 grader både ude og inde i butikken. Når man (jeg) er højgravid og med 17 + kilo på kroppen er ens (min) tålmodighed ikke prangende. Vores ekspedient var så til gengæld meget sød og tålmodig. Også da min kæreste og jeg havde en mindre (større) diskussion om kombivogn vs Big Star suprême som er den største emmaljunga vogn (og if min kæreste mest mandige). Jeg fik dog min vilje fordi den søde ekspedient mente at kombivognen var mest pratisk på Nørrebro 😀. Så tak til babysam for at holde med den gravide og tykkeste!

 • Reply
  Stegger
  4. juni 2017 at 12:56

  Vi har købt monster mange ting i babysam. Det bedste råd var at vi ikke har brug for ALT, bestem hvad der vil gøre livet mest praktisk. En babyjogger vil virke som en god løsning til st transporterer lillen i. Men, hvor kam den stå uden og blive stjålet? I vores kvarter bliver alle babyjogger stjålet sekundet efter du er gået op i lejligheden, men men men en alm paraplyklapvogn, er der ingen der vil have fingeren i. Ja den er ikke skide pæn, men den virker til formålet. Transport af lille fra a til b. Ja tak. Praktisk og billig 😍 Så tak babysam

 • Reply
  Anne
  4. juni 2017 at 16:58

  Jeg ved snart ikke hvor mange gange vi har været i vores (Viby J), hvor de også er virkelig søde, men den bedste oplevelse for nylig var efter køb af ny autostol. Alt var fint og jeg kørte selv afsted med baby. Far havde sat både autostol og baby i bilen, så vi var klar til at køre. Efter pitstop og bleskift, synes jeg dog at stolen sad HELT løs. Og der havde jeg kørt ca 100 km med min lille guldklump! Vi fik fat i babySam i Kolding. Kom forbi og fik hjælp, hvor ekspedienten kunne sige at alt var som det skulle være, men den godt kunne virke løs når det var isofix. Måske fik den lettere ulykkelige mor endda også et kram. Vi kunne i hvert fald roligt køre videre.

 • Reply
  Julie
  4. juni 2017 at 22:29

  Det er tre uger siden, jeg fik akutkejsersnit, efter at have været i fødsel i 18 timer. Det er to uger siden, jeg blev hentet af en ambulance på grund af voldsomme mavesmerter. Lægerne troede, min sår var sprunget op. Men det viste sig at være min blære, som ikke virkede ordenligt og var så fuld, at den var tæt på at springe. Det er en uge siden, at min mand sidst måtte hjælpe med at ‘dampe’ sårskorperne fra mine brystvorter op, så vores søn kan få fat i mælken. Det er mega pisse ondt, men jeg vil amme, og jeg vil nyde vores baby uden smerter og uden en blære, der gør, at jeg skal tisse efter skema hver 2 time i døgnet. For to dage siden var jeg ude for første gang, jeg gik! Vi gik i BabySam og købte en strækvikle, så jeg kan have min søn tæt på mig, når jeg forhåbentligt lige om lidt kan gå og bære ham på samme tid <3 Mødre er fucking seje!

 • Reply
  Tine
  5. juni 2017 at 9:16

  Jeg er blevet mega glad for vores klapvogn. Kan godt lide at jeg ikke skal køre rundt med den storw barnevogn altid

 • Reply
  Sandra J
  5. juni 2017 at 21:27

  Jeg har også kun gode erfaringer med Babysam og deres vejledning. Senest vejledning tilmeldte størrelse autostol – som er lidt af en jungle 🙂
  God aften.

 • Reply
  Katrine K
  6. juni 2017 at 13:05

  første gang jeg var derinde, var for at kigge på barnevogne (jeg var gravid med min ældste) og fik desværre så dårlige råd (bl.a sagde de det modsatte af hvad der stod i brochuren om den barnevogn jeg kiggede på – og ville stort set kun sælge Odder, der er deres eget mærke), at lige præcis dén Babysam har jeg holdt mig fra siden – men bruger gladeligt andre Babysam butikker :-)Jeg har købt både “malkemaskine” flasker blespand(og poser, babybadekar tøj sko osv 🙂

 • Reply
  Kristina Almvig
  6. juni 2017 at 19:28

  Åhh jeg fik også super god rådgivning til køb af søskende vogn, som jeg dog stadig afventer. En halvdyr fornøjelse så kunne da god bruge at vinde lidt til at shoppe for 🍀 Erfaringen siger mig at jeg altid liiiige mangler xxx!😂

 • Reply
  Gitte
  7. juni 2017 at 14:26

  Vi har brugt Babysam rigtig meget til alt fra de store ting som autostole, barnevogn og senge til småting som sutter, og det Peter Kanin spisestel den ældste på 4 forelskede sig i ☺ Det eneste de mangler i sortimentet er et ordentligt udvalg af slynger og vikler 😉 Men med to små børn er det i hvert fald et sted vi kommer rigtig tit, og et lille tilskud til sommersko/sandaler ville da ikke være af vejen 😉

 • Reply
  Birgitte
  7. juni 2017 at 22:04

  Mit bedste køb i Babysam er klart H’s lille baby-dyne. Han ELSKER den. Han har aldrig brugt sut eller sutteklud, men dynen er det bedste han ved. Selvom han er over 2 år, er vi endnu ikke gået over til juniordynen 😂 Overvejer at købe en baby-dyne mere, for hvis den skal vaskes, er det helt forfærdeligt. Han stod engang og græd foran vaskemaskinen – stakkels barn 😂😂
  Derudover er næsten alt købt i Babysam. Der er blevet lagt mange penge i den butik – men vi har også altid fået god service 😊😊👌

 • Reply
  Frederikke
  8. juni 2017 at 8:41

  Jeg har indtil videre kun haft fornøjelsen af et besøg i Baby Sam en enkelt gang, hvor jeg dog nød godt af venlig betjening – og selvfølgelig fik benyttet deres toiletfaciliteter til min graviditetsramte blære XD

  Vi skal have vores første barn i løbet af den næste måned, og selvom vi allerede har købt en del, er der stadig masser af udstyr og rådgivning, som Baby Sam helt sikkert kan være behjælpelige med, så jeg krydser fingre 🙂

 • Reply
  Anne Sofie
  13. juni 2017 at 11:28

  Babysam på Silkeborgvej reddede vores røv, da vi fik stjålet vores elskede Odder-vogn (som i øvrigt var det absolut eneste sted, hvor chefen gad sove…) – fire timer efter vi opdagede tyveriet, stod vi i Babysam med en ny vogn præcis magen til den gamle!

 • Reply
  Pernille
  13. juni 2017 at 11:57

  Jeg aner ikke hvor mange gange jeg har været i babysam, men det jeg husker tydeligst var præcis samme situation som din! Stortudende og døden nær med flækkede nipples og en sugemalle af en baby blev min kæreste beordret afsted efter ammedutter og kom faktisk hjem med nogle jeg kunne bruge (havde glemt at fortælle der var flere størrelser) 😉 og ellers har de ofte masser af lækkert tøj til de små 😀

 • Reply
  Pernille H.
  13. juni 2017 at 12:14

  Jeg er ikke selv mor til en to-benet endnu, men bliver faster for første gang til jul, og min bror er altså den første der skal igennem denne jungle, sammen med sin søde kæreste.
  På trods har jeg indblik i hvilken jungle det er, da jeg mere eller mindre “ufrivilligt” for nogle år siden, blev “partneren” da min veninde blev smidt ud af sin partner 3 måneder efter fødslen af tvillinger (han var decideret hjernedød!). For at give hende og hendes to drenge den bedste start på familielivet, husede jeg dem, og agerede partner (hvis man har overskud til at hjælpe andre i nød….), og sikke en jungle vi var igennem. Specielt når der var to! Det var dobbelt op på alt til de to skønne drenge. Jeg havde aldrig troet, at det ville have været sådan, og jeg er lykkelig for at jeg måtte og kunne hjælpe min veninde igennem en ekstra hård tid. Heldigvis kom hun hurtigt på benene selv, og fik etableret den skønneste base som verdens sejeste singlemor til mine to gudbørn. <3 Men det var aldrig sket uden hjælp fra diverse mennesker vi måtte spørge om hjælp, og gudsketak for kompetente medarbejdere, specielt i Babysam Køge, som altid stod klar til at redde vores røv. Jeg husker mest at den sansegynge som vi købte, var guld værd, takket være en kompetent medarbejder, der godt kunne se på os, at vi altid havde hænderne fulde, med to spradebasser.
  Og jeg var egentlig ret lykkelig for, at dem som havde overskud til at hjælpe, altid glædelig rakte en hånd frem, også selvom man måske ikke helt altid var lige god til at bede om hjælp. Også selvom det ikke engang var mig selv der var blevet mor. :'D

 • Reply
  Pia Lykke Jensen
  13. juni 2017 at 22:45

  Puha! Har været i Babysam mange gange. Jeg ved altid hvad jeg præcis går efter og bruger helst ikke for lang tid derude. Kan slet ikke overskue det😂😂 Da jeg kom hjem fra sygehuset var det også huhej vilde dyr ud og hente en brystpumpe. Sikke et monstrum, men den virkede da efter hensigten og hjalp mine bryster til at blive normale🙈 har brugt rigtig mange penge der. Og hvis jeg vandt, så skulle pengene gå til en bæresele. Så behøver barnevognen ikke altid blive slæbt med og jeg kan ha’ min datter tæt på mig💜

 • Reply
  Laura Køhler
  14. juni 2017 at 11:26

  Uh Babysam er en farlig butik, når man har en lille pige på 4 måneder. Man kan jo altid lige finde et eller andet, som hun helt sikkert mangler i sit lille liv. Et gavekort vil da være en stor hjælp når hun snart vokser ud af sin vugge og skal i tremmeseng, eller til næste størrelse autostol, eller klapvogn eller …

 • Reply
  Karine
  14. juni 2017 at 12:42

  Vi købte en Odder barnevogn til vores ældste søn i Babysam. Han bliver ti år i morgen, men jeg savner stadigvæk hans barnevogn en gang i mellem, den var så fin og smuk, og indholdet var også det bedste 🙂 Vi fik god hjælp af Babysam dengang til at vælge den flotteste og bedste barnevogn 🙂 Elskede også Babysams tøj udsalg tidligere, da mine børn var mindre, har virkelig købt mange gode ting på udsalg med op til 60 % i rabat, det rykker stort.

 • Reply
  Stine
  16. juni 2017 at 8:21

  Det vil jeg da så gerne vinde!
  Venter nr. 2 til september, og jeg kunne da faktisk godt bruge noget vejledning i forhold til hvilke uundværlige babygadgets der er kommet på markedet, siden storesøsters ankomst for flere år siden 😀

 • Reply
  Camilla
  16. juni 2017 at 15:28

  Jeg venter nit første barn lige om lidt og har faktisk ikke turde bevæge mig ind i babysam. Tror simpelthen det vil blive alt for dyrt for mig, da jeg kender mine begrænsninger – eller manglen på samme.
  Så indtil nu er alt grej købt brugt, men ville da elske at kunne min lille bebs i noget nyt og lækkert gear også!

 • Reply
  Julie
  17. juni 2017 at 15:03

  Det må helt klart være deres rådgivning i sutteflasker, da vi lidt akut fik behov for disse i torsdags.
  Jeg er 1. gangs og havde sundhedsplejersken på besøg torsdag. Det gik desværre ikke helt som håbet, da det viste sig at min 2 uger gamle datter havde tabt sig yderligere og ikke fik nok næring af min modermælk. Kæresten blev hurtigt sendt i Babysam efter et par flasker, da vi nu skal supplere med erstatning, for at hun får den næring, hun skal have. De havde været så søde i butikken og fortalte om deres personlige erfaringer med supplement, så vi ikke følte vi stod alene med det problem. Som mor følte jeg det som et kæmpe nederlag, at jeg ikke kan mætte min datter, men var rart at høre at man ikke var alene med det problem.
  Ville elske at vinde gavekortet, så jeg kan forkæle min datter med nogle af Babysams lækre ting 🙂

 • Reply
  Trine229
  17. juni 2017 at 15:42

  Kan bare sige – den vejledning vi fik da vi skulle købe autostol var uundværlig!

 • Reply
  Palwasha
  17. juni 2017 at 16:46

  Næsten alle rådene kan bruges! Er i Babysam ihvertfald (mindst!) en gang om måneden for at købe noget nyt og spørger om lidt råd/vejledning næsten hver gang. Efterhånden er man på fornavn med de ansatte så det er meget nemmere at spørger til råds 😉

 • Reply
  Kathrine Fanøe
  17. juni 2017 at 21:54

  Til efteråret ankommer et længe ventet, og HØJT ønsket, første barn til vores lille famile. Jeg har 1000 spørgsmål om hvad det lille væsen har mest brug for, og 1000 grunde til at gå i Babysam – helst da med et gavekort på 1000 kr 👏

 • Reply
  Louise Ørnebjerg
  18. juni 2017 at 0:05

  Jeg fødte en fredag. Vi fik lov til, at blive derude til mandag. Da vi kommer hjem vil jeg amme min datter, da hun midt i seancen gylper blod op. Jeg går fuldstændig i panik, skriger på min kæreste, at vi skal afsted igen, nu med det samme. Den arme mand stod i badet, og gik ligesom mig helt i panik., da jeg viser ham hvad der er sket. (Det var ret meget) Da vi kommer derud viser det sig, at det er blod hun har fået med fra nogle sår som jeg har fået på mine brystvorter, som de kan blive meget for kvalmet af, hvis de får for meget af det med. (Tak for info) Pludselig føltes det dumt, at vi var styrtet derud som om det gjalt liv og død.. Men som nybagt mor ved man ikke bedre. Jeg gjorde ikke ihvertfald. Vi blev anbefalet, at leje en brystpumpe og kørte direkte i babysam. De var så søde derude. (Jeg ved ikke om de kunne se hvor nybagt en mor jeg var) Vi måtte opgive amningen hvilket har været meget svært for mig, at acceptere. Min datter er nu 6 måneder gammel, og er verdens gladeste lille pige, og trives fortrineligt, selvom hun ikke er blevet ammet. (Hun har 7-9-13 heller aldrig været syg endnu)

 • Reply
  Louise
  19. juni 2017 at 11:14

  BabySam i Odense er fantastiske – Stor lækker butik med godt udvalg inden for mere eller mindre alt. Men det der gør butikken EKSTRA god er, at min søn flere gange undervejs til butikken har storskidt i sin ble – her er BabySam lykken. Der er en fin indrettet pusleplads, der er vand og toilet. PLUS der er nogle lækre gyngestole, så jeg har siddet og ammet min søn i fred og ro, efter han har storskidt og fået en ren numse. Jeg kunne godt tænke mig, at bruge 1000 kr i BabySam – bare fordi de fortjener det 🙂

Skriv et svar