ÉN TING JEG MED GARANTI NÅR, NÅR JEG HAR ALENEAFTEN (AMBITIONER VS. RELALITET, SOM SINGLEMOR)

Sponsoreret af Magnum

p6161991

Det er sjovt, ik’? SYV måneder som alenemor og jeg føler STADIGVÆK, at det er helt nyt det her. Når jeg har veninder på besøg siger jeg ting som; ja, jeg har jo ikke lige haft tid til at få hængt så meget op endnu eller; ja, den kasse mangler jeg lige at få pakket ud. Jeg føler vitterligt at jeg er ny i hjemmet, selvom det nu føles meget hjemligt. Jeg går ikke den forkerte vej hjem fra byen (mere), skriver den rigtige adresse (nu) og har vænnet mig til at være alene. Altså uden at ligge i ske med mig selv og snøfte, altså.

Men når det så kommer til at være alene, så er jeg faktisk ret så øvet. Jeg har stadig ikke lært at få udnyttet tiden ’korrekt’, men er det forventeligt?

Hvis du er mor og du har svært ved at forestille dig hvordan det er at være alene hjemme, uden børn og uden en evt. samlever, så tænk tilbage på dengang du lige var flyttet hjemmefra, til egen bolig, have plus på dit Mastercard Direct, er alene hjemme, fordi veninderne sidder med SRP eller hvad fa’en de der opgaver nu hedder. Og så at Netflix eksisterer. Eller mere realistisk: forestil dig at du lige har været nede i kjolleren og leje en super fed premiere DVD. Eller VHS, hvis du er så gammel.

…sådan er det lidt at være alene hjemme, som 28-årig mor.

Jeg har denne weekend igen forpligtigelser, at all, så derfor har jeg én ambition denne fredag, lørdag OG søndag:
At få spist min Magnum – som faktisk er årsagen til at dette indlæg er sat i gang – og få set nogle serier. UDEN at forlade sengen.
(Toiletbesøg og afhentning af mad i nærmeste køleskabe er undtaget).

Eller, hvis jeg skal være helt ærlig, så foretager jeg et par rend engang imellem, bl.a. i BabySam tidligere i dag, hvor jeg håbede på at få mig lidt solkysset hud, som det så mærkeligt hedder (men det er svært at få, når man er et dovent indemenneske) og i aften skal jeg til middag hos et vennepar.
– Derfor er jeg godt i gang med det her testeri… men jeg må hellere gemme noget til i morgen, når der også skal åbnes en bachelorrelateret bog.

Jeg havde egentlig troet, at det ville være lidt noget andet, den her alenetid. At den ville bruges konstruktivt, i den forstand at den ville stå på hovedrengøring, når Augusta er væk, at fliserne i bruseren ville få noget afkalkning og fryseren ville blive fyldt med hjemmebagte pizzasnegle og økologiske pølsehorn. At mor her ville få trænet, med al den tid jeg har ”tilovers”, få skrubbet rumpen og lagt ansigtsmasker… men det sker altså ikke 😀

Jeg får skiftet sengetøj, som er max. nødvendigt, efter jeg har BOET i min JYSKseng-tømmerflåde nonstop. Spist, spist, gloet ind i en skærm – og nydt! Swipet på Tinder og lavet nada. Det er nemlig ikke en sorg-ting har jeg efterhånden fundet ud af, men et valg om at få slappet helt af, som jeg slapper bedst af og få forkælet sig selv.

Isen, som I sikkert er skide nysgerrige efter at høre om er godkendt, har jeg gennemtestet. Magnum havde dog lavet den fejl, at sende mig de tre varianter; Magnum Classic, – Mandel og – White på én gang FOR FLERE UGER SIDEN. Jeg vidste godt dengang at jeg først skulle flashe den i dag og det sekund jeg åbnede den store flamingobox med tøris og mamama-bægere, vidste jeg det var en reelt fejl 40, at sende en bachelortravle, ishungrende pige, med NUL selvkontrol.
Derfor erkender jeg altså gerne at jeg glædeligt måtte gå i Netto den anden dag, for at købe denne is, så der var til et billede af min aleneweekend. Jeg HAVDE ellers gennemtænkt det og taget et par fotos, når jeg åbnede en ny is, men hvad fanden; hvorfor lyve?

De er jo som man kender dem, altså med en knasende chokoladeskal og blød vaniljeis indeni, men forskellen er jo så at det nu er i bægere. De er en tyk tyk skal langs bægerets kant, som skal knækkes, med et pres, når den har været ude af fryseren i 5-10 min. Sålænge kunne jeg ikke vente, så jeg forsøgte selvfølgelig efter 30 sekunders tid… men man skal bare vente, på nær hvis man har HULK-kræfter. Der er også store chokoladeflager indeni, men det bedste er under låget, hvor du med en ske skal give den et ordentligt GOK, så den flækker. Lidt som et kæmpe blødkogt æg – only better!

Lige nu, ja, dette moment, er det bare sådan, at jeg er løbet tør sgu. Indlægget tog lige lidt længere tid at skrive, end jeg havde regnet med 😛 Min favorit er forresten den med hvid chokolade, altså Magnum White. Det tip skulle du sgu lige have med på falderebet! De kan købes i Superbrugsen, Kvickly, Netto, Føtex, Bilka og Løvbjerg. Vejledende udsalgspris: 40 kr.

Jeg håber du har en herlig lørdag og får tid til selvforkælelse.. om det så er i sofaen med kæresten, picnic med ungerne eller seriesurferi i sengen; NYD weekenden!

KH! Johanne

Læs også

4 Kommentarer

 • Reply
  Cecilia Johanne
  17. juni 2017 at 18:08

  Jeg kender det! Jeg har en helt to-do jeg skal have ordnet, men ender med at se hele sæsonen af Game of Thrones i stedet… PÅ EN WEEKEND… #Vildmor

  • Reply
   Nutidensmor
   21. juli 2017 at 20:39

   Fuck – jeg har slet ikke fået svaret på din kommentar! Undskyld! GOT! MÅMS! Er du med på den nye sæson? Ed Sheeran a side; god!

 • Reply
  Ann
  17. juni 2017 at 21:56

  Du er så dejlig relaterbar 🙂
  Jeg er pt på barsel med min seks måneder gamle datter. Jeg har også en ide om, at jeg skal bruge min tid konstruktivt, når hun sover, men for Søren hvor har jeg bare så meget mere brug for at flade ud på sofaen med Netflix end støvsuge hele lejligheden.

  • Reply
   Nutidensmor
   21. juli 2017 at 20:39

   PYT da med støvsugning! NYD din barsel <3

Skriv et svar