SIDSTE SOMMERFERIE KØB (38 DAG’ TILBA’!) + 5 BABYSAM-TIPS

p6172027Sponsoreretbabysam

Jeg er SÅ game på tanken om den her kommende sommerferie. Jeg har lagt alle tankerne, som; hvordan skal det nu gå med syv dage alene med en 4-årig i et fremmed land osv. osv. osv. til side, og erstattet det med; om 38 dage flyver vi på mor-datter hyggetur til sol, is i stride strømme og max. plaskeri i pools!
Jeg var i BabySam i går så, for at få det sidste på plads, nemlig sådan en UV-dragt, som jeg før har talt om her på bloggen. Jeg har nemlig været meget i tvivl om, om det nu er nødvendigt, men altså, efter en længere snak med af medarbejderne, så fik hun mig på bedre tanker. Vi skal jo altså til Tyrkiet og der er VIRKELIG varmt, vi skal være en del i vandet, som jo reflekterer solen – og jeg har et ret så hvidt barn, hvis sarte hud jeg gerne vil passe på. Selvfølgelig går vi all in på solcreme (de, BabySam forhandler Matas’, så vi fik lige tanket op på den front også), men i høj sol, til vandleg, syntes medarbejderen det var en god idé med UV-dragten og dérfor kom jeg hjem med den smarte sag. Og den er fra SmåFolk forresten. Vi købte jo så de dersens badesko sidst, fordi jeg ved hvor ‘sart’ Augusta er med sine fødder og lidt beskyttelse øger chancen for at jeg kan lokke hende med på stranden, hvor der jo kan være trælse sten –  og sandet kan være for varmt.

p6182056  Ja, altså pæne er de ikke – men jeg tror sgu det er et godt køb!

Jeg udgav et indlæg for ikke så skrækkelig lang tid siden, som også var i samarbejde med BabySam og på Instagram kom vi frem til at det altså ikke havde Babysaaaaaaam (med engelsk udtale og med et langt a), men BabySAM, som på næsten dårligt engelsk, kort: SAM! Dét er jeg overrasket over, for jeg gik sgu og troede på, at jeg sagde det korrekt. Men nej, haha! Så ved du også dét nu 😉 Og i den forbindelse har jeg lige sammenfattet nedenstående, som nogen måske kan bruge – andre ved det måske i forvejen, og under dét er der en vinderannoncering fra den konkurrence jeg søsatte i sidste indlæg!

Fem Fede ting ved BabySam
– som du måske ikke vidste og kan bruge som kommende eller nybagt mor?

p6172009p6172007
1. Man kan bytte en varer i 365 dage ! Dét lod jeg mig benytte af i forgårs, hvor jeg fik byttet det andet par, af de sandaler jeg havde købt med hjem til Augusta for over en måned siden. Det er altså ret så rart, for det er skisme ærgerligt at brænde inde med ting, fordi man ikke lige havde tiden til at få lettet popoen.
2. De har prismatch, så når der skal købes ny vogn, krybbe eller andet, så kan du få den bedste pris.
3. Du kan leje en masse; en autostol til sommerens kør-selv, hvis I i forvejen ikke har en eller f.eks. en auto-lift til turen hjem fra hospitalet, hvis I er typerne uden bil, men får lift i dagens anledning. Vi lejede en brystpumpe – og det var, som nævnt, en god idé #Brystbetændelse #Flækkedebrystvorter #AV
4. Man kan hente en gratis babybox i BabySam. Jeg spottede sidst jeg var der, at der var en der fik udleveret kasserne – og hun så yderst glad ud. Da jeg fik min, for over 4 år siden (!) var jeg sgu også godt tilfreds- tænk sig at få free stuff, bare fordi man er gravid!
5. Du kan også få en gratis sikkerhedsboks (lidt same same, men different alligevel) og den kan bestilles fra du har poppet arvingen, til h*n er 9 måneder gammel.
Begge bokse kan du læse mere om (og bestille) lige hér.

Ja, grunden til dette indlæg også kom til, er fordi at jeg har trukket en vinder af konkurrencen om 1000 kr. til BabySam.
Og 151 har sgu deltaget og selvom jeg ville ønske jeg kunne give alle de 1000 kr. at shoppe for, men vinder er kontaktet 🙂
Og så vil jeg altså også lige sige tak for de MANGE anekdoter I har fået smidt i kommentarfeltet – det var rigtig god underholdning 😀

Skal I ud og rejse i år? Charter, kør-selv, camping, sommerhus – eller? Er der nogen der har gode erfaringer med 4-årige på badeferie? Tips modtages med KYSHÅND!
KH! Johanne

Læs også

4 Kommentarer

 • Reply
  Annsofie
  19. juni 2017 at 11:31

  Jeg rejste alene på charter første gang med min dengang 3 årige datter. Jeg havde de samme tanker som dig dengang og kan huske jeg var nervøs ved tanken om at rejse væk fra ens netværk og være helt alene med sit barn i et fremmed land. Men det var som om, at da vi nåede hotellet og vi havde fået os selv installeret kom det af sig selv. Vi “var” bare. Det var jo slet ikke svært og vi kedede os aldrig. det min datter havde set mest frem til var den fede pool vi længe havde set billeder af, og det var også der vi brugte mest tid. Jeg købte noget vand legs stuff og hun kunne bruge mange timer på at lege med det i børnepoolen. De andre børn som hun ikke delte sprog med legede hun alligevel med. Dagene gik lynhurtigt ved poolen og stranden. Vi spiste lækker lækker mad sammen og tog på restaurent hver dag hvilket hun altid har elsket 🙂 mit tip er- bare vær der, sammen. I finder rytmen og hvis hun kan mærke du slapper af så gør hun også. Det var den bedste ferie i mit liv og den første gang jeg rejse alene med hende og der hr været mange siden, hun er 7 idag. Så sejt du rejser alene med hende for det er ikke lige sådan at springe ud i.

  • Reply
   Nutidensmor
   20. juni 2017 at 21:37

   EJ hvor er jeg glad for din kommentar, Annsofie! Tusinde tak! Det lyder som om I havde en skøn ferie?? Jeg håber også SÅ meget på, at der er børn Augusta kan lege med… man skulle næsten tro det, når hotellet er fuldt booket? Jeg må finde rytmen og bare ‘være’. Tak <3 Var (er) du enlig mor? Eller tog I bare en solotur? KH

 • Reply
  Annsofie
  20. juni 2017 at 22:08

  Det var da så lidt 😊 Det havde vi også, det var det bedste. Også at se hendes spændte lille krop fuld af forventningens glæde😍 Jeg håber også der er mange børn der, det er jo det optimale. Det kommer an på hvor børnevenligt hotellet slår sig på at være, hvor mange familier det så tiltrækker.? Men mon ikke der er nogle børn😊 Ja prøv det, børn forlanger egentlig ikke så meget bare man er der sammen. Ja jeg er enlig mor og var det også da vi rejste. 😊 Håber og tror i får en skøn tur<3

 • Reply
  Sisse
  21. juni 2017 at 12:36

  Åh jeg glæder mig virkelig til at høre om jeres tur.
  Jeg er også alene (eller altså ikke ALENE jo, men altså ikke sammen med hendes far) med min 4årige datter og jeg gad SÅ godt tage hende med på ferie. Men kan samtidig ikke helt overskue det.. Vi var på Kreta sidste sommer med mine forældre og brødre og det var PERFEKT. For når jeg lige skulle hente en is/på toilettet/trække vejret var der nogle andre til lige at have et øje på hende…
  Når jeg skriver det virker det lidt fjollet, men jeg er bare ikke helt sikker på hvor hyggeligt det ville blive..Så altså, jeg glæder mig til at følge med i jeres 🙂

Skriv et svar