RUNDVISNING I VORES HJEM (VIDEO)

rundvisning

Det er simpelthen så komisk, men som jeg også siger i videoen, så føler jeg altså stadigvæk, at vi lige er flyttet ind og siger det ofte, når jeg indtil fornylig undskyldte overfor gæster, at jeg ikke lige er kommet på plads helt, endnu. Men det er immervæk 7,5 måned siden, at jeg skrev dette indlæg. Ked af det, fortvivlet over ensomheden og den ret skræmmende fremtid, men alligevel (bag tårerne) sikker i vores beslutning om at flytte fra hinanden og om at Augusta fremover skulle have to hjem og forældre, der ikke mere boede sammen.

Nu er føler jeg virkelig, at vi er ved at være på plads og jeg vil enormt gerne vise jer hjemmet!
Jeg har forsøgt lidt at være pro-aktiv og skrive hvor mine sager, møbler mv. er fra, hvis nogen skulle være nysgerrige. Det har jeg skrevet under videoen og hvis du alligevel skulle være nysgerrig, så giver du den bare gas i kommentarfeltet.

Det er jo ikke noget fancy eller eksklusivt, flere ting er IKEA og det meste er der sparet op til gennem lang tid.. måske jeg nævner meget hvor tingene er fra i selve filmen, men for faster Ilses skyld kommer de altså herunder film-boksen.

Vi bor i Aarhus centrum, med udsigt til ARoS, i en ældre lejlighed med tre værelser.
Tanken var egentlig at jeg ville gøre hovedrent og rydde helt op, før jeg viste jer ind, men jeg ramte en heldig dag og så fuck it med resten… vi er jo mennesker, der bor der 😉

Se endelig filmen her…

STUEN:
Sofaen er fra 2Up, købt på Lauritz.com, fra ny, men heldigt billigt. Sofabordet er fra Søstrene Grene. Gulvtæppet er fra Broste CPH, købt på lagersalg (til 350 kr. sgu). Spisebord og bordben dertil er fra IKEA. Spisebordsstole er fra FDB, men det er min mors, så jeg skal have fundet nogle andre. Spisebordslampen er fra ELLOS. Arkitektlampen (den store sorte) er en jeg har fået af min far og stedmor. Stolen, som jeg er skrækkeligt glad for, har jeg endda skrevet et indlæg om før. Billederne er en blanding af fotografier jeg har taget, og nogle andre plakater – selve billedrammehylden er IKEA. Den indbyggede reol kan du læse om her, et indlæg jeg skrev, da jeg lige havde fået den bygget. TV-bordet dør jeg lidt over, hvis nogen spotter hvor er fra… #GrimmeLorteLort Højstolen er BudtzBendix. 

AUGUSTAS VÆRELSE:
Det er ikke fordi jeg ikke vil skrive det igen, men jeg har rent faktisk lavet et indlæg om det, så hvis der er noget du vil vide, så kan du måske finde svar lige her.

SOVEVÆRELSE: 
Eller:
BEDHOFFICE
(muhahaha)
Seng og skabe er fra JYSK. Sengegærde, plakat og væglampe er fra ELLOS. Sengebord fra Søstrene Grene. Skrivebordet er en plade fra Silvan, sat op med hyldeknægte. Lampen og spejl er fra IKEA, ligesom stolen også er. Det er en nyhed i IKEA, som jeg synes er SÅ fin. Skallen findes i forskellige farver, ligesom benene også gør – så kan man vælge med eller uden armlæn. Jeg skal have selvsamme model til spisebordet, med sort træ og sorte ben.

GANG: 
Løberen er fra BROSTE CPH. Skoskabene og farverig knag er IKEA. Evighedskalenderen kan du se mere om her.

Kom endelig med en kommentar i feltet herunder

Jeg vil super gerne have respons på video – og måske du har forslag til hvad der kunne ske, indretningsmæssigt, i lejligheden? Respons modtages med åbne arme 🙂

p7162861

Læs også

42 Kommentarer

 • Reply
  Anne
  20. juli 2017 at 19:04

  Skøn lejlighed og skøn video. Er absolut fan af dig og nyder at følge dig på IG

  • Reply
   Nutidensmor
   20. juli 2017 at 20:04

   Arh hvor er du sød, Anne! Tak for du kigger med 😀

 • Reply
  VenterPaaVinBlog
  20. juli 2017 at 19:15

  Det er bare den hyggeligste rundtur – du er hermed så meget min favorit Hammerslagsvært 😀 <3

  – S

  • Reply
   Nutidensmor
   20. juli 2017 at 20:05

   En ting er at jeg ville synes det var skidehyggeligt, men en anden er altså at min realitetssans ift. priser er så meget off, at det ville være komi-tragisk at lade mig medvirke 😀 – men det har måske også en slags underholdningsværdi?

 • Reply
  Anne V
  20. juli 2017 at 19:19

  Mega mega mega fedt indlæg! Bor selv i en lejlighed som i rum og størrelse minder meget om jeres, rigtig meget endda. Og da jeg er en dør til indretning, kan jeg hente rigtig meget inspiration her. Lækkert! Det er blevet så fin en lejlighed og et hjem til dig og din dejlige datter. Hvis jeg var dig, ville jeg være pavestolt. Lov mig du opdatere på indretning og bolig jævnligt. Og lav gerne en tour igen om et par år måske☺️☺️

  • Reply
   Nutidensmor
   20. juli 2017 at 20:06

   TAK! Det er jeg sgu glad for at høre. Jeg må sige, at jeg ikke går op i at sammensætte matchende eller lign., jeg tror det er endt med at være ok-harmonisk ved et tilfælde 😀 Her er rart at være og så er det da fedt at andre også synes det ser fint ud 🙂 Takker – jeg må opdatere om et par år 😀 KH

 • Reply
  Janni
  20. juli 2017 at 19:23

  Fin lille tour – I bor dejligt! Og ellers bare tak for de mange skøre, underholdende og virkelighedsnære instas✌🏼

  • Reply
   Nutidensmor
   20. juli 2017 at 20:08

   Årh jamen selv tak da, eller hvad jeg nu skal svare 😀 Det er jo en fornøjelse !

 • Reply
  Mette
  20. juli 2017 at 19:37

  Tak for rundvisning 😊. I bor så fint og hyggeligt 😊. Elsker dine updates både her og på IG 😍

  • Reply
   Nutidensmor
   20. juli 2017 at 20:08

   TAK for du kigger med 😀

 • Reply
  Marie Louise
  20. juli 2017 at 20:00

  Tak for turen, det har du klaret flot! I bor hyggeligt ❤️ Fin lille film, på trods af træls monoton melodi.

  • Reply
   Marie Louise
   20. juli 2017 at 20:03

   Hov! Der manglede noget!
   I bor rigtig hyggeligt! Og må jeg lige indskyde; du står knivskarp! Hver gang du vendte kamerat tænkte jeg: “hold nu op hende Johanne, hun er køn!” 👍🏻 God Ferie 🌞

   • Reply
    Nutidensmor
    20. juli 2017 at 20:07

    Årh hvor er du sød, Marie Louise! Tak! 😀 Jeg ville ønske jeg kunne smide anden musik på, men der er jo copyright på det meste, så der er ikke meget at vælge imellem.. men jeg vil klart lige se på alternativer næste gang 🙂 Tak for respons 🙂 KH

 • Reply
  Sanne
  20. juli 2017 at 20:10

  Sikke en hyggelig lille rundtur i jeres dejlige lejlighed.
  Kan sagtens følge det med at føle, at man næsten lige er flyttet ind. Sådan har jeg det stadig efter godt 2 år 😮
  Tak for kigget :):)

  • Reply
   Nutidensmor
   20. juli 2017 at 21:28

   HAHA, så du siger jeg kan have samme følelse om 1 år og 4 mdr 😀 ?!
   ….det har jeg sgu egentlig nok 😀

 • Reply
  Eva
  20. juli 2017 at 20:30

  Så fin en video 🙂 Må man være fræk og spørge, hvad du sidder for i husleje? Hilsen en kommende enlig mor, der skal på boligjagt 🙂

  • Reply
   Nutidensmor
   20. juli 2017 at 21:29

   Hej Eva. Hmmmmm… har virkelig tænkt og tænkt og tænkt, men føler af en eller anden grund at jeg ikke har lyst til at skrive det hér? Hvis du skriver privat på IG eller facebooksiden, så kan vi skrive sammen 🙂 Håber det går godt med boligjagt uanset 🙂 KH

   • Reply
    Eva
    20. juli 2017 at 21:42

    Helt forståeligt, at det ikke behøves at blive offentliggjort 🙂 Jeg smider lige besked på IG.

    • Reply
     Nutidensmor
     21. juli 2017 at 10:53

     Og jeg har svaret 🙂 🙂

 • Reply
  Louise
  20. juli 2017 at 21:09

  Johanne du er virkelig skøn at følge! Håber du vil lave mange flere videoer for det er virkelig hyggeligt at se. Og dejlig lejlighed i har jer!

  • Reply
   Nutidensmor
   20. juli 2017 at 21:29

   ARH sikken god respons! Dét giver da blod på tanden 🙂 Tak! Jeg er meget glad for du kigger med, Louise 🙂

 • Reply
  Julie
  20. juli 2017 at 21:18

  Tak for en dejlig rundvisning i din lejlighed. Og jeg vil endelig bare sige at det er så dejlig at følge dig 🙂

  • Reply
   Nutidensmor
   20. juli 2017 at 21:29

   Ih hvor bliver jeg glad 😀 TAK!

 • Reply
  Sissel
  20. juli 2017 at 21:21

  I bor jo skide fint!

  Og du er ret sjov 😉

  / http://www.livetsomungmor.dk

  • Reply
   Nutidensmor
   20. juli 2017 at 21:30

   Hahaha! Tak 😀

 • Reply
  Lene
  20. juli 2017 at 21:41

  Hvor bor i bare hyggeligt, tak for din rundvisning er vild med din store reol, den passer perfekt ind i sådan en fin lejlighed 😊 Rigtig god ferie når i kommer dertil
  Lene

  • Reply
   Nutidensmor
   21. juli 2017 at 10:54

   Maaaange tak, Lene – og i lige måde 🙂 KH Johanne

 • Reply
  Kine
  20. juli 2017 at 21:44

  Så fint dere har det! Der kunne jeg fint tenke meg å bo 🙂 Eier du eller leier du?

  • Reply
   Nutidensmor
   21. juli 2017 at 10:54

   Jeg lejer 🙂

  • Reply
   Nutidensmor
   21. juli 2017 at 10:55

   Haha, ja, jeg studsede faktisk også lige over det, da jeg så videoen igennem, for det er også stort ift. Aarhus-standard.. der er noget der hedder ‘Frederiksbjerg badeværelser’, som næsten er et frimærke og det er faktisk også sådanne jeg er vant til 🙂 Jeg mener nok det er et meget aflangt badeværelse 😀 KH

 • Reply
  Frk. C
  20. juli 2017 at 21:49

  Simpelthen så hyggeligt, tak for kig (og minder down memorylane fra da jeg selv boede alene med en 4årig! 😉 )
  Måtte lige grine lidt, da du præsenterede badeværelset som lille. Vores til FIRE er halv størrelse – hurra KBH lokum 😂
  Er vild med den indbyggede reol. Shit, den er fin!

 • Reply
  Emilie
  21. juli 2017 at 7:34

  Du er så sød! Du er dejlig naturlig og virkelig smuk! 😊 Udover det bor du rigtig flot – tak for kigget 😁

  • Reply
   Nutidensmor
   21. juli 2017 at 10:55

   *RØDMER* 😛 Hvor er du sød, tak 😀

 • Reply
  Christine
  21. juli 2017 at 13:52

  ELSKER din bedhoffice! Har selv en lille bedhoffice men fordi mit værelse nok er ca 1/2 af din værelse ser det bare trangt ud 😅 Synes det er så fint. Rart at se hvordan andre “enlige” forældre bor med deres børn 😊

  • Reply
   Nutidensmor
   21. juli 2017 at 19:34

   Haha, sålænge man kigger ind i computeren, så ser man jo ikke hvo mange m2 der er :_D

  • Reply
   Nutidensmor
   21. juli 2017 at 19:34

   ARH… suuuuper smiley: 😀

 • Reply
  Rikke Margrethe
  21. juli 2017 at 13:57

  Din humor og din måde at forholde dig afslappet og nede på jorden, gør det sindssygt hyggeligt at følge dig. Tak for kigget. Jeg er især vild med dit soveværelse- farven på væggen er virkelig flot! Jeg må have overtalt manden til at få den farve! 😃

  • Reply
   Nutidensmor
   21. juli 2017 at 19:35

   Aiii hvor er du sød, Rikke Margrethe! Du gør mig da helt forlegen her! TAK!
   Overtal ham lige! Det gør SÅ meget ved et rum!
   Kærlig hilsen Johanne

 • Reply
  Laura
  21. juli 2017 at 21:28

  Kære Johanne,
  Simpelthen så fin en room tour, jeg elsker at følge din blog. Jeg er pt på jagt efter det perfekte skrivebord til min 5årige snart-skolepige og er ret begejstret for din løsning i Augustas værelse. Jeg tænker dog, at det ikke kan være så robust, når det er en reol – men måske tager jeg fejl?
  Mange hilsner Laura

  • Reply
   Nutidensmor
   21. juli 2017 at 22:05

   Kære Laura! GLAD YOU LIKE 😀 Jamen vi har sat den herre godt fast i væggen og selvom man selvfølgelig ikke bør sætte sig på den (gud forbyde), så synes jeg den er ret robust 🙂

 • Reply
  Pernille
  22. juli 2017 at 17:21

  HVOR bor du bare hyggeligt – man føler sig næsten hjemme (hvis man kan det, igennem en video 😉 ) og den grønne væg i dit soveværelse er bare så flot 🙂

  • Reply
   Nutidensmor
   27. juli 2017 at 11:11

   TAAAAAAK 😀

Skriv et svar