HVIS DU KAN LIDE REJSEVIDEOER [DYREPARKEN, SYDNORGE]

p6252405
Det er ikke længe siden vi var i Kristiansand, og heller ej lang tid siden jeg udgav dette indlæg om selvsamme (inkl. en røvfuld billeder, selvsagt), men jeg lavede så mange videoklip under vores rejse og efter min lejlighedstour, så fik jeg sgu blod på tanden for at lave en film mere!
Og ja, jeg ved godt jeg skal øve mig ift. underlægningsmusik, but still learning here 😉 Kom endelig med respons søde folk. Det er I immervæk gode til!

Ja, det var sørme en lang sætning. Det er komisk hvor dårlig jeg er til at sætte kommaer, ift. hvor meget jeg elsker at undlade punktummer.

Nå, men hvis det kunne friste at kigge i vores hjemmevideo-arkiv, så kig her. Hedder det egentlig hjemmevideo, når det er optaget ude? Jeg mener, jeg har jo klippet det hjemme? Du skal bare trykke afspil og læn dig tilbage i 4:55 minutter og se på klip fra vores rejse. Allan (fartilfirepiger) figurer meget kort (HAHA) mens han og hustruens søde afkom er næsten konstant til stede. Heldigvis, for hvis der er noget man kan skabe som barn, så er det altså ferievenskaber 🙂

Er de ikke søde?

Kærlig hilsen,
Johanne

Indlægget indeholder reklame, da vi var inviteret – og selvom det står i videoen (som der skal), så skriver jeg det her også 😉

Læs også

8 Kommentarer

 • Reply
  Tine
  22. juli 2017 at 12:49

  Så fin og hyggelig lille film ❤️

  • Reply
   Nutidensmor
   22. juli 2017 at 12:52

   TAK, Tine 😀 Dét er jeg glad for! Det er også skønt med respons, for selvom lyden irriterer mig en del (skal lære at downloade nogle lovlige sange, der er længere), så er det super hyggeligt at klippe film <3 Kærlig hilsen Johanne

 • Reply
  Nana Voxtrup
  22. juli 2017 at 16:36

  Skøn film Johanne <3

  • Reply
   Nutidensmor
   22. juli 2017 at 17:00

   TAK 😀 !

 • Reply
  Christina
  22. juli 2017 at 19:01

  Dejlig film 🙂 nyder at følge med hos dig.

  • Reply
   Nutidensmor
   22. juli 2017 at 20:52

   Det er jeg glad for at høre!! Tak, Christina 🙂 Kærlig hilsen Johanne

 • Reply
  Steffi
  22. juli 2017 at 22:11

  Så hyggelig en lille film! Mere af det og gerne med mere snakken fra dig, samt Augustas sjove sætninger 😂 Tænker stadig tilbage på din video fra jeres skitur – den må jeg vist lige ind og gense 🙈

  • Reply
   Nutidensmor
   24. juli 2017 at 13:31

   MODTAGET 😀

Skriv et svar