MAD DER IKKE FEDER, HVIS DU (VIRKELIG) TÆNKER OVER DET [BIKINIKLAR]

skaermbillede-2017-07-22-kl-15-05-46

Man kan jo knap gå i Føtex for at købe vin og tamponer, uden at falde over mindst tre magasiner med ‘kernesunde’ ‘modeller’ på forsiden hvori man for blot 57,50 kan lære at tabe 4 kg. på 2 uger og på den måde blive bikinilækker og total summerfit.
– Selvfølgelig efterfulgt af klummer om hvordan du lærer at acceptere dig selv præcis som du er.
På trods

Hvis vi kan lægge det faktum til side, at den rette længerevarende livsstil næppe kræver to ugers engagement, en juiceudrensningskur (hvilket er hovedstaden i fjollede kure) og et meget ømfindigt forhold til squatchallenge (der for de fleste blot varer 3 dage), så går mange (særligt) kvinder op i at skrue op for motion og kostfokus #IngenGluten #Fitfam, for at stå skarpt på de obligatoriske poolfotos på ferien.
Og på stranden herhjemme. De to dage der er godt vejr i Danmark.

Mit tip; spis som du plejer, men vær’ klogere, end din føde. Det handler om at outsmarte din kost, så når du har lyst til chokolade, så tænk som chokolade…

Så her har du tips til en lækker mad, som ikke feder, hvis du tænker over det

– Chokolade ved godt at deres sunde fætter: mørk, er den mindst fedende, så derfor er det blot holde sig til den. Selvfølgelig, den jeg har her på billedet er lys(ish), men jeg ser ikke farver, jeg ser personligheder – og desto længere fra hvid, desto længere fra fed. Har jeg læst i FitBullshit. Engang.
PLUS! Plus chokolade kommer fra kakao. Kakao kommer fra kakaobønne. Kakaobønne= grøntsags/frugt/nødde-agtig ting. Noget nogle kloge ville definere som sundt! Plus den er brun! Brun mad er pr. definition sund!

Når det kommer til valg af brød, så vælg meget gerne en slags med hul i. Hvis der ikke var hul i havde du helt sikkert indtaget 100 kcal* mere, end hvis der ikke var, så derfor har du lige OPTJENT 100 kcal du må bruge som du vil, andetsteds.
Genialt, I know.

*Cirka.

Brød indeholder kun max. 0,5 kcal pr. kilogram m2 centilitermeter, hvis det kommer i ovnen. Varmluft får simpelthen potentielle-delle-gram til at fordampe.

Og til mit sidste – og bedste – tip, i min morgenmads/mellemmads/eftermiddags/aftensmads/natmads/daggrymadsFIF (hvem er ham Mads?); smør feder kun når man kan se det, det er almen viden, men hvad du måske ikke ved, er at når smør er smeltet (=forsvundet) forbliver smagen der stadig. WINWIN!

Tak for du kiggede med!
Jeg håber du kommer i bikini og er glad, spiser hvad fa’en du vil og bruger sundhedsmagasiner og udprintede artikler, der får dig til at tro du bør tabe dig,
som toiletpapir!

KYS!

PS. HUSK nu, sådan mere seriøst, hvis du spiser for meget, og forsøger at tælle kalorier, så skal du blot spise PRÆCIS samme mængde, som dit sidste måltid. Se, f.eks., hvis denne bagel indeholdt 200 kcal så skal du blot lave HELT samme ret, med samme mængder (!) smør, pålægschokolade mv., helt ned til sidste 0,1 gram, for på den måde udligner de hinanden.

Læs også

8 Kommentarer

 • Reply
  Pernille
  22. juli 2017 at 16:23

  Når jeg spiser hollandaise og bernaise – nok til mindst 2 mennesker – har jeg jo ligesom heller ikke spist 125 gram smør på én gang. Det er bare en velvoksen portion sovs. Og hvem gider egentlig at løbe tør for sovs?!

  • Reply
   Nutidensmor
   22. juli 2017 at 16:59

   I N G E N

 • Reply
  Mia / sortpastel.dk
  22. juli 2017 at 17:32

  Det var lige sådan nogle råd jeg ledte efter.. næsten hver dag spiser jeg en bagel med pålægschokolade – så jeg er vidst godt igang 😀

  • Reply
   Nutidensmor
   22. juli 2017 at 20:53

   Du er et fornuftigt menneske, Mia!

 • Reply
  Rikke
  22. juli 2017 at 20:48

  Dejlige råd, tv-serie dem straks til mig, og drikker et glas rose, det er jo bare vand med en fin farve,
  God weekend,
  Hilsen Rikke

  • Reply
   Nutidensmor
   22. juli 2017 at 20:52

   Arh, true true! Og lavet på vindruer? Perfekt! God aften!

 • Reply
  Altså, ... husk nu. Nutella er jo nødder
  22. juli 2017 at 22:11

  Fedt indlæg…

  • Reply
   Nutidensmor
   22. juli 2017 at 22:15

   Arh, sandt sandt sandt 🙂 Og tak! Det bedste kommer ud af at spise pålægschokolade og filosofere lidt..

Skriv et svar