KLAR, PARAT… BEKYMRING! ELLER JEG MENER; FERIE

skaermbillede-2017-07-27-kl-12-00-59

I nat, da klokken var omkring 2.30 faldt jeg i søvn, ved siden af en storsnorkende 4-årig. Vidst nok. Det er jo svært at vide, hvornår præcis det sådan er, at man endelig falder hen,  men med mange tanker. Tankerne har de sidste dage transformeret sig mere til spænding og glæde – væk fra bekymring.

Da jeg først tog springet og fik trykket BETAL til denne badeferie for to, så var det jo ligesom done and done, men der lå mange overvejelser bag. Efter: har jeg råd kom: tør jeg? og bliver det overhovedet hyggeligt?
Tankerne om om det overhovedet skulle blive hyggeligt kommer sig af min egen dårlige samvittighed over at jeg ofte føler mig udmattet efter fire dage som 100% mor – når jeg nu burde kunne klare at være mor 24/7, uden hun sendes til sin far.. så ville hun føle det var hyggeligt, kunne jeg aktivere hende nok og på en skala fra 1-10: hvor bims ville jeg være på 5. dagen?

Please sig at en af jer også føler det samme nogle gange? Og som en dårlig legekammerat, fordi man indeni himler lidt over at skulle være kat for 117. gang.

NU glæder jeg mig og har lagt alle tanker om terrorister, gidseltagninger mv. på hylden (åh jo…) og om få timer tager vi sørme afsted. Augustas far henter os og så står den på lufthavn, magasin-shopperi (til min konto går i nul..det må være efter 2 blade?) og en sandwich.

Måden jeg opbygger glæde på – og forbereder mig på noget kommende, er ved at preppe. Altså ved at købe småting, skrive lister og pakke. Det er simpelthen så mærkeligt, men jeg føler en enorm uro, når kufferten ikke er pakket og alt på tjeklisten ikke er streget ud. Det bunder nok i, at det er noget håndterbart og konkret jeg kan ‘ordne’ og gøre klar, så jeg får en (falsk?) følelse af at være parat.
Jeg ville være en glimrende doomsday prepper.

Augusta er ikke helt med på endnu, hvad en ferie til Tyrkiet betyder, men hun ved da at vi har badedragt med og der er “svømmehal” (= pool), men jeg er sikker på, når hun vågner i morgen og ser det store resort vi skal bo på, så er hun solgt til stanglakrids.

Jeg håber I vil kigge med de næste dage, hvor jeg nok kommer til at udgive et indlæg. Ellers er jeg, som altid, aktiv på Insta-story 🙂

KH! Johanne

Læs også

5 Kommentarer

 • Reply
  Mette
  27. juli 2017 at 12:46

  Go ferie til jer Johanne 🌞. Det blir godt! Og ja lister, hvor tingene er streget er himmelsk

 • Reply
  Ditte
  27. juli 2017 at 13:24

  Jeg er ikke alenemor, men gift med en mand med et krævende job med mange rejsedage, så er ofte alene med ungerne. Og jeg har meldt klart ud, jeg orker simpelthen ikke mere at lege hund/kat/ leopard you name it. Så du er bestemt ikke den eneste der har det på den måde med de lege. Til gengæld er jeg en mor det tegner, læser historie, bygger hule osv med mine unger; og det prøver jeg at sige til mig selv er godt nok (og det lykkes som regel, selvom den dårlige samvittighed også kommer ret så tit).
  Go’ ferie, skal nok blive en succes.

 • Reply
  Nikoline
  27. juli 2017 at 14:45

  Rigtig god ferie til jer! På et tidspunkt skrev du, at man vil kunne læse din bacheloropgave. Hvorhenne kan man det? Jeg er meget nysgerrig ;))

 • Reply
  Janne
  27. juli 2017 at 19:32

  Det skal nok gå rigtig godt, og det er ok med en lille mor pause efter sådan en ferie.
  Husk bare og især i Tyrkiet, din mand er enten på hotellet, eller ude og se noget, når nogen spørger, for det gør de!! På den måde kan man være nogenlunde i fred.
  Det er dejligt, og kun en smule ensomt at man ikke kan dele de gode stunder med nogen. Del med os i stedet for.

 • Reply
  Marie
  27. juli 2017 at 20:50

  Jeg er virkelig også træt af at være tiger… Og lege med duplo og alt det andet :-/ men kan ikke ikke finde ud af at sige nej❤️

Skriv et svar