DU GODESTE…

image1

Måske en håndfuld af jer vil rulle øjne af min kynisme, men ikke desto mindre synes jeg at mine skærme er bombarderet med totale ligegyldigheder for tiden.
Hver vores interesse, bevares, men kan vi tale om det der er så ligegyldigt at jeg ville ønske der var et filter mod det?

– Fashionweek 
…og hvilke stykker tøj (u)dødelige kan erhverve sig om 1 år… hvor er jordforbindelsen?

– Bloggeres gigantiske begejstring om underlige stykker tøj
Brune tunger.. jeg ville ELSKE, hvis bare een ville være til et modeshow eller en kollektionsfremvisning og turde sige; den trøje her er gudhjælpene det skøreste stykke kluns jeg nogensinde har set.

– Kendisser og bloggeres outfits på vej til fashionweek…
SJOVT NOK samme af samme mærke, som det brand de skal ind og se. Hvis de har lånt tøj eller fået det, så vil jeg faktisk gerne informeres.

– Prins Henrik og hvor han vælger at blive begravet. 
Never have I ever cared.

– Catwalks med børn på. 
Der er et eller andet der stritter i mig, når jeg ser et modeshow med børnetøj.

Hvorfor er jeg selv lidt i tvivl om, men I kan måske delagtiggøre mig i jeres tanker.

– Jamen på originale tendenser. F.eks: Få efter-sex-looket. 
Undskyld, hvad? Jo jo, jeg åbnede et af mine dyrt erhvervede magasiner på min ferie Costuellewoman, eller hvad de nu hedder og i et af disse identiske blade var der sgu en skønhedsrappotage, hvor man kan opnå det her frække efter-samleje-look.

Er jeg den eneste der ikke vil have dét look? Altså det fra den virkelige verden (…svedig, rødblusset og udmattet) og ikke magasinernes rosa læber, sovekammerøjne med let bølget og tilfældigt-og-så-alligevel-slet ikke hår.

– It-farven de kommende sæsoner. Til børn. 
Er jeg den eneste der bare køber det tilgængelige, det jeg synes sidder godt og ser nogenlunde pænt ud eller trækker dankortet efter det Augusta drømmer om?
Jeg går sgu ikke efter lavendel, bare fordi nogen har bestemt det skulle være moderne lige nu.

– Highlighter og rynkecreme til tissekonen. Det findes altså i virkelighedens virkelighed, folkens.
Nå ja, jeg har skrevet om det før (elsker kommentarfeltet), men jeg så det nu her, i går i Magasin og heldigvis så jeg også to kvinder med cremerne i hånden, der talte om hvor latterlige produkter det er. Flere var i chok over at det ikke var en vittighed fra min hånd, men at de faktisk er produkter der eksisterer og markedsføres som kusseforskønnende.

Det (geniale) foto er forresten taget på trappen op til Your Age, Aarhus
Elsker dobbeltbetydningen 😉

 

 

 

Læs også

19 Kommentarer

 • Reply
  venterpaavin
  11. august 2017 at 14:52

  Jeg forstår heller ikke en eneste af de overstående ting, men har jeg nu også altid været håbløst umoderne (og barnløs).

  – K

  • Reply
   Nutidensmor
   12. august 2017 at 20:25

   Haha! Og jeg kan lide dig 😉

 • Reply
  Girl Interrupted
  11. august 2017 at 14:56

  Det er en skøn måde, du får kædet Kong Henrik, måske snart formerly known as Hans kongelig Højhed Prins Henrik og modeugen sammen! Smukt! Ikke at der ellers er de store ligheder mellem Henrik, modeugen – og dem der deltager på den. Prinsgemalen kører udpræget sin egen stil – både verbalt og tøjmæssigt. Modeugens designere og deltagere kører mere end sådan-her-ser-vi-ud-den-kommende-sæson. Måske de skulle prøve Kongens stil? Det ville være et frisk pust! Tak for et sjovt – og befriende ærligt indspark til årets modeuge.

  • Reply
   Nutidensmor
   12. august 2017 at 20:27

   Årh ‘girl interrupted’ – gid alle læser din kommentar 😀 det kunne være grineren, ja

 • Reply
  Heidi
  11. august 2017 at 16:03

  Hørt hørt hørt! 👍😂

  • Reply
   Nutidensmor
   12. august 2017 at 20:27

   😀

 • Reply
  Lise C.
  11. august 2017 at 16:10

  Hørt!! 🙄🙄

  • Reply
   Nutidensmor
   12. august 2017 at 20:27

   😉

 • Reply
  Stine B
  11. august 2017 at 20:04

  .. enig med meget af ovenstående 🙂

  i forhold til børn på catwalk, så har jeg det også lidt stramt med det – tror det er fordi at det jo nok ikke er børnene der er kommet i tanke om at gå catwalk er the shit – nok nærmere en mor der synes lille tut ville se skøn ud i en kjole på en catwalk – vi har jo alle verdens lækreste barn (jeg har i hvert fald ;))

  • Reply
   Nutidensmor
   12. august 2017 at 20:27

   Også jeg! Hvor pudsigt 😀

 • Reply
  Linda k
  11. august 2017 at 22:06

  Jeg tænker bare.. hvem pokker går i det tøj der vimser ned af diverse freak catwalks ? Det med børne modeshow for også mig til at stritte i alle leder og kanter .. mest fordi ungerne tit og ofte ser meget påtaget vi har det fedt ud!! Ville helre glo på ungerne i aktion i tøjet på en legeplads !

  • Reply
   Nutidensmor
   12. august 2017 at 20:28

   Det kunne måske faktisk være en fed idé – at køre noget ægte på en storskærm, mens man kan gå og mærke, føle og se på tøjet.. sådan en show ville give mening, hvor man så på skærmen ser tøjet i ‘aktion’ på f. eks. en legeplads.. og ikke bare spankulerende ned af en catwalk. Men det er måske pointen; at det skal se pænt ud og så er alt andet i anden række?

 • Reply
  anna
  12. august 2017 at 10:58

  you and me both 😉
  personligt har jeg aldrig fattet disse begejstrede modepersoner, som er helt i ekstase over den nye trend, som i mine øjne ligner et fortvivlet forsøg på at finde på noget nyt….efter at ha røget mindst en joint!
  og hvordan filan tøjet på catwalken har inspireret til det tøj som kommer ud i butikkerne fatter jeg heller ikke.
  så jeg tilslutter mig koret af enige
  kram

  • Reply
   Nutidensmor
   12. august 2017 at 20:29

   BOYAH!

 • Reply
  Tine andersen
  12. august 2017 at 11:06

  Ingen rullen med øjnene her!

  Laver den frækkeste kysse-trutmund / DUCK face, fordi du tør skrive mine tanker ned og formulerer dem, så det lyder korrekt

  • Reply
   Nutidensmor
   12. august 2017 at 20:29

   Det er det jeg er her for! De fornuftiges talerør 😛

 • Reply
  Sille
  13. august 2017 at 23:15

  Der er noget jeg har tænkt på! .. Ikke at jeg er på The-Perfect-V-vognen, for det er aldrig produkter jeg selv ville købe, MEN – hvad hvis man nu som kvinde rent faktisk døjer med med indgroede hår, sår, bylder osv. down there. Det har jeg flere veninder der gør. Sådan en serie her ville jo være god til dem? Det er jo i virkeligheden ikke meget værre end når vi går ud og køber serum, creme til ansigtet. For vi vil jo også gerne være fine der! 🙂

  At det så hedder The Perfect V, kan jeg godt se, der kan være noget at snakke om. Men igen – der står (og reklameres!!) da også med at vi får den perfekte hud af bruge diverse hudplejeprodukter.

  Lad mig vide, hvis jeg har misforstået den her debat, men jeg forstår faktisk ikke helt alt den hate 🙂

  /Sille

 • Reply
  Sille
  13. august 2017 at 23:17

  Jeg forstår ærlig talt ikke helt debatten! Ikke at jeg selv ville kunne bruge produkterne, men vi vil jo også gerne have en perfekt hud i ansigtet og bruger produkter til det formål?
  Og på samme måde reklameres der da også for, at vi får en perfekt hud at netop lige dette nye og smarte hudplejeprodukt 🙂

  • Reply
   Sille
   13. august 2017 at 23:19

   Okay akavet… Der stod min første kommentar var blevet slettet, og at der var opstået en fejl, så magtede ikke skrive det heeele igen. Den var der så 😉

Skriv et svar