INGEN HEMMELIGHEDER

image162

Det ser så voksent, næsten kendis-agtigt, ud. Noget jeg ikke nogensinde kunne forestille mig at lave, altså stå foran en ægte fotograf og få taget billeder, dengang jeg arbejdede i en vuggestue og levede fortvivlet tilværelsen, uden at vide hvad fuck jeg skulle stille op med mit liv. Dét, altså hvad jeg skulle stille op, fandt jeg ud af hen af vejen, hvor hele oplevelsen med at arbejde med børn gav mig blod på tanden til at søge ind på pædagogseminariet, selvom jeg levede op til absolut nada af deres adgangskrav – og jeg kom som bekendt ind.
Og jeg blev jo færdig!

Men jeg valgte jo lige en anden vej, end at tage ud til jobsamtaler og charmere ledere og forældrerådsrepræsentanter med snak om min store begejstring for at sætte aktiviteter igang, finde snegle på legepladsen og vugge minimennesker trygt i søvn, mens deres forældre er på arbejde.
Jeg valgte det selvstændige liv, fordi jeg var nysgerrig efter at finde ud af om jeg måske kunne finde endnu mere lykke i livet, af at prøve noget andet. Og måske bare få det ud af kroppen. Tilværelsen er meget løs i rammerne og det øver jeg mig i at finde ro i. Selvom jeg går en del i H&M og får købt take away, når det passer mig, så sparer jeg altså også, selvom det måske ikke ligner det, fordi det er dyrt at bo i Aarhus centrum i en 3-værelses og fordi økonomien som selvstændig er svær.. og uforudsigelig.

Nu har jeg kastet mig ud i et andet projekt og her ville de fleste jo nok bare tease og sige; jeg kan ikke sige mere lige nu, men det er spændende og jeg glæder mig til at dele det med jer… men jeg er jo ikke en narrefisse og jeg kan ikke holde på hemmeligheder om mig selv, så jeg vil da bare skrive det nu:

Jeg skal (sgu) skrive for Aarhus (fucking) Stiftstidende. Det bliver i klummeformat, jovist, men jeg skal bidrage til en avis, i min yndlingsby.
No offense, andre byer!
Det bliver ikke sådan personligt, selvpromoverende, ikke noget med; nå, men i dag har jeg bare ligget på sofaen og set tv, men om mine tanker om forskellige emner, kultur, Instagram, Aarhus, at være mor, pædagog. I den stil..regner jeg med 🙂
Gerne skarpt – og sjovt (forhåbentlig)

Langt de fleste (bloggere) ville nok skrive: uuuuh, gang i spændende projekter.. jeg glæder mig til at fortælle om det, men sådan teasing kan jeg ikke nøjes med. Tildels handler det om, at jeg bare er så glad og spændt, at det er svært at være sådan en narrefisse, men jeg føler også at jeg bare kan skrive alt her. Hvis det fejler, går skidt eller går i vasken, så er det jo sådan det er, men jeg ser ingen grund til ikke at fortælle det nu.

OG så ligger det jo op af min lille utopiske fremtidsdrøm, som (til min overraskelse) nogle af jer åbenbart kunne gætte, i mit føle-føle indlæg om lykke… så jeg kan jo øve mig nu! Det forbliver dog nok blot en drøm, må jeg erkende. Der er det her satans åndsbollede uddannelsesloft for det første, som med min ene bachelor måske umuliggør, at jeg kan tage en mere… og så er der hele optagelsesprocessen, selvfølgelig.

HVAD jeg ender med at skrive i denne klumme aner jeg ikke – og jeg har sgu allerede kriller og lidt præstationsangst. Men ideerne er mange og jeg GLÆDER mig til I skal se det.

Så så man lige mig som ultra-voksen, med ord i en avis! Første gang bliver vidst 08.09., og ja, I kan tro jeg nok skal sige til herinde 😀

KH! Johanne

 

Læs også

38 Kommentarer

 • Reply
  Katrine
  26. august 2017 at 13:13

  Ej, hvor sejt! Tillykke, Johanne!

  • Reply
   Nutidensmor
   26. august 2017 at 13:29

   TUSINDE tak, Katrine 😀 😀

 • Reply
  Sanne J
  26. august 2017 at 13:16

  Kære, seje Johanne. Jeg kom ind på Journalisthøjskolen i første hug med en 10. klasses-eksamen og 8 års tjener/receptionist/pædagogmedhjælper-erfaring og et kæmpe mindreværdskompleks😉ALT kan lade sig gøre❤👊

  • Reply
   Nutidensmor
   26. august 2017 at 13:29

   Ej, det er jeg sgu glad for at høre.. nu fik jeg et snært af optimisme 😀 tak, Sanne 😀

   • Reply
    Sanne J
    26. august 2017 at 14:32

    Du er SÅ velkommen❤Folk tror, det er løgn, når jeg fortæller det – men den er god nok😉Jeg forberedte mig rigtig godt, og tog et turbo-kursus i journalustik på 4 uger, og vupti👍Eller. Nok nærmere😱😓😲😢😟Og så😁😁😁😁😁😁

    • Reply
     Nutidensmor
     27. august 2017 at 16:13

     Arh, sådanne har jeg hørt om. Noget særligt du kan anbefale??

     • Sanne
      29. august 2017 at 21:07

      Askov Højskole ved Vejen. Ved ikke engang om den eksisterer mere? Men så skal man jo hjemmefra i 4 uger – ikke gangbart med barn. Hadsten Højskole tilbyder også forberedelseskurser….. Hepper på dig👏👏❤❤❤

     • Nutidensmor
      30. august 2017 at 9:56

      Jeg må google lidt 😀 Tak!

 • Reply
  Emma
  26. august 2017 at 13:34

  TILLYKKE Johanne! Det lyder en lille smule stalkeragtigt, men jeg arbejder herinde, og så i fotobestillingslisten at du er ny klummeskribent. Og så blev jeg sgu helt glad på dine vegne 😀 Haha!

  • Reply
   Nutidensmor
   26. august 2017 at 13:51

   Nej, det er perfekt og tilpas stalkeragtigt, fordi jeg er helt beæret 😀 Sørg lige for de vælger et godt billede, ikke?? Kan du det??

   • Reply
    Emma
    26. august 2017 at 14:13

    Jeg skal prøve, haha! 😛

    • Reply
     Nutidensmor
     27. august 2017 at 16:24

     Yay 🙂

 • Reply
  Mie
  26. august 2017 at 13:37

  Du er så skide sej! TILLYKKE! 😍🎉

  • Reply
   Nutidensmor
   26. august 2017 at 13:51

   TAK, Mie ! 😀

 • Reply
  Katrine
  26. august 2017 at 13:44

  Du er så sej og meget pænere end helse Matilde. Hilsen en pædagog der nu arbejder som lægesekretær.

  • Reply
   Nutidensmor
   27. august 2017 at 16:14

   Hej Katrine! Selvom jeg sætter pris på din kommentar og velmenende ord, så får jeg dog alligevel lidt ond i maven.. jeg ved Matilde læser med her engang imellem

 • Reply
  Signe Op.
  26. august 2017 at 14:04

  Ej, det er da PISSE sejt! Stort tillykke! 😊👏Det bliver godt – jeg kan mærke det! 😄

  • Reply
   Nutidensmor
   26. august 2017 at 14:43

   T A K 😀

 • Reply
  Tina
  26. august 2017 at 14:11

  Fugning rocker sejt! Selv hvis det skulle gå i vasken så er det stadig rocker sejt!

  • Reply
   Nutidensmor
   26. august 2017 at 14:43

   ENIG 🙂 og tak !! 🙂

 • Reply
  Margrethe
  26. august 2017 at 15:18

  Feeeeeeeeedttttt!!!!!! Hvor er du bare mega sej!!!

  • Reply
   Nutidensmor
   27. august 2017 at 16:14

   Taaaaak, Margrethe 🙂

 • Reply
  Louise S
  26. august 2017 at 16:03

  Du bliver jo Århus’ svar på Carrie Bradshaw!! Fra nu af skal du bare drikke uendeligt med lyserøde cocktails og øse ud af, hvad du “couldn’t help but wonder …” Det bliver pissegodt! Tillykke, Johanne!

  • Reply
   Nutidensmor
   27. august 2017 at 16:15

   Hahahaha, I LOVE IT! Så mangler jeg bare Aidan. Han er virkelig the on that got away!

 • Reply
  Line Elise
  26. august 2017 at 16:54

  Tillykke Johanne!😀👏🏼 Du er så sej og modig. Beundrer lidt dit drive og din vilje, det skal nok blive super godt.

  • Reply
   Nutidensmor
   27. august 2017 at 16:15

   Tusinde mange tak 😀

 • Reply
  Nana Bech
  26. august 2017 at 19:13

  Eeej, hvor er det fedt for dig :D! Tillykke! Glæder mig til at læse, hvad du kommer op med <3

  • Reply
   Nutidensmor
   27. august 2017 at 16:16

   Fedt du vil læse med, Nana :-* Det bliver fredag hver 6. uge 🙂

 • Reply
  Lena
  26. august 2017 at 19:36

  Hold nu kæft, du er sej Johanne👏🏼👍🏻😄 Stort tillykke med din klumme. Jeg glæder mig serøst meget til, at følge med 😊

  • Reply
   Nutidensmor
   27. august 2017 at 16:16

   Det glæder mig nogen vil læse med – og endda glæder sig! Tak!

 • Reply
  Maria
  26. august 2017 at 19:45

  Det er dæleme sejt! Stort tillykke.

  • Reply
   Nutidensmor
   27. august 2017 at 16:16

   Mange mange mange tak 😀

 • Reply
  Esra
  26. august 2017 at 20:04

  Ej, jeg kan ikke sige så meget nu, men det jeg vil sige er så spændende, og jeg glæder mig til at kunne dele det med dig, lige så snart jeg får lidt mere styr på mit liv, men altså, ej, du får det nu, det jeg vil sige errrrr: …….. Til … tilly….. tillykkeeeeeee!! 💪😉 haha 💘 Sejjt!

  • Reply
   Nutidensmor
   27. august 2017 at 16:16

   Du er så blogger, Esra 😀 Tak!!

 • Reply
  Johanne
  26. august 2017 at 21:00

  Mega sejt. Tillykke. 😊

  • Reply
   Nutidensmor
   27. august 2017 at 16:16

   Tusinde tak, navnesøster 😀

 • Reply
  Julie
  26. august 2017 at 22:11

  Sådan Johanne 👏 Stort tillykke, jeg glæder mig meget til at læse det 📰

  • Reply
   Nutidensmor
   27. august 2017 at 16:17

   Tak for du vil læse med 😀

Skriv et svar