OVERRASKELSESBOLDE! PLUS EN VIDEO, SOM DU KAN VISE UNGERNE

Indlægget er sponsoreret

p8233296

At få brev eller pakke er særligt stort, når man er lille, for vi ved alle, at det voksne primært får ind i postkassen, er regninger. Det er knapt så underholdende, som at få en gave, som Augusta fik her den anden dag 🙂 Hun var nemlig en heldig gris og få fingrene i disse LOL Surprise æg, fra AMO Toys, der er kommet i butikkerne lige her i sidste uge; Bilka, BR, Føtex og sådan.

Augusta har set sin del af unboxing-videoer på Youtube og selvom temaet er; voksne der passer legetøjsæsker ud, så forsøgte jeg at gøre det lidt mere normalt og lade Augusta gøre det, som I kan se i videoen her. Det er bare lidt lettere at vise dem på film, så vi tog sgu kameraet frem for en gangs skyld! Og ja, hun bander en bette smule – og nej, det klipper jeg ikke ud, for det er hendes værste bandeord (i følge hende selv) – og jeg lovede jeg gemte det 😉

p8233311

p8233323

Det det er, er sådanne overraskelsesæg – som fåes i to størrelser – hvor princippet er det her unboxing, som mange kender fra Yotube. Eller, det hedder vidst bold, selvom jeg har kaldt det æg hér og i videoen.

Augusta åbner i vores lille film to af de store slags, men det nederste billede her viser overraskelsen fra Lil Sister, som er de små æg..bolde. Lil Sister har 5 lag, mens de store LOL æg har 7, med overraskelse under hvert, som ligesom er det sjove i det, at barnet skal pakke ud og pakke ud – og så finder en lille overraskelse eller del, for hvert lag 🙂 Nej, der er nu ikke sparet på emballage, men det er lidt princippet, at barnet spændt skal åbne mange lag.
I videoen ser du ikke alle lag, men jeg har jo også lavet lidt klippearbejde, så filmen ikke blev for lang.
Tilsammen giver det en lille dukke, med f.eks. sutteflaske, klistermærker, sut og sko. Boldene kan bruges som en lille taske eller dukkeholder, mens de små bolde, kan være en nøglering f.eks.

Se den eventuelt med jeres unger 🙂 Vil elske at høre hvad de synes!
Og don’t worry – den er kort (2 min.).. den er bare lavet, så I kan få en idé om boldene og fordi videoer med Augusta efterspørges jævnligt 😉

Jeg laver normalt ikke mange af disse slags indlæg, eller videoer, men jeg synes ærlig talt at disse små bolde var meget kære – og jeg har tidligere fået en, i en goodiebag, som Augusta var meget begejstret for, så jeg tænkte; hvorfor ikke give hende et igen – og så dele det med jer. Det var dog så længe siden, at det altså var en overraskelse, men jeg tror vaniljeduften (som nogle dukkerne dufter af) har hængt fast, i den forstand at hun måske mindes lige dén del 🙂

p8233325

Tak for overraskelsen, AMO Toys
(Det er et link til deres facebookside, hvis du er interesseret)

Læs også

10 Kommentarer

 • Reply
  Ditte
  29. august 2017 at 20:43

  Hvor er hun bare skøn 😍. Den fødte moviestar 😘 Har godt set de fine bolde. Og er sikker på at tøsen ville elske dem. Men betaler dæmme ikke prisen for den 😫😫😫 Shit de er dyre….

  • Reply
   Nutidensmor
   29. august 2017 at 20:54

   Haha, hvor er du sød, Ditte! Jeg er nu også selv jævnt begejstret for hende 😀 70 og 100 kr? Jeg havde nok fundet på det, som en del af en fødselsdagsgave f. eks., men nu er bittesmåt legetøj også en del af det hun synes er fedt lige nu – sammen med at tegne og klippe. Alt det der kræver MAX finmotorik 😀 😀

   • Reply
    Ditte
    29. august 2017 at 23:18

    Jeps. Det kunne man sagtens gøre. Men jeg synes nu alligevel hellere jeg vil købe noget andet for de 100 kr.
    Især fordi jeg ved at tøsen synes det er fedt at åbne og så ikke lege videre med det ,😑😑😑
    Hun har heldigvis ikke fået øjnene op for disse her LOL bolde (æg

    • Reply
     Nutidensmor
     30. august 2017 at 9:53

     Arh ja, hvis der ikke leges med det, så er det nok ikke det ideelle 🙂

 • Reply
  Anna
  29. august 2017 at 22:56

  Ææælsker Augusta – flere videoer 😍 men musikken var virkelig høj synes jeg 🙉😁

  • Reply
   Nutidensmor
   30. august 2017 at 9:53

   Synes du? Arh sørens, kan aldrig få den helt rigtigt 😀 Jeg påtænker det til næste gang <3

   • Reply
    Anna
    30. august 2017 at 16:48

    Det kan selvfølgelig også være det der iPhone hack med, at der kommer mere lyd ud af højtalerne, er synderen. Ja det lyder virkelig skørt, hvis man ikke lige har læst eller hørt om det 😅 St jeg også bare elsker at høre Augusta, kan også have indflydelse på min tolkning, af den i min optik, helt uoverflødige melodi 😁❤️

 • Reply
  Helena
  30. august 2017 at 0:22

  Eeeeeeeeelsker dine videoer især når bette A er med 🙂

  • Reply
   Nutidensmor
   30. august 2017 at 9:53

   Dét er jeg glad for at høre 😀

 • Reply
  Mia
  31. august 2017 at 10:49

  Fantastisk video 🙂 Augusta er så skøn! Vild sød idé med de bolde… Har desværre ikke selv børn endnu, men får da helt lyst til at købe en til min venindes datter 🙂 Tror du de vil være noget for en 3-årig? Hun er lige startet i børnehave.

Skriv et svar