BARNETS GENISTREG

p9013433

Min favoritleg er faktisk en Augusta har opfundet. Besat af konkurrencer, ala: hvem kommer først?!, som hun er, har hun udvidet det til sengetiden, hvor hun simpelthen er kommet på den bedste leg nogensinde!

Hvis dit barn er med på den, så stjæl endelig konceptet 😉

Putterutinen er i vores hjem fast; først nattøj og tandbørstning (læs: kamp). Så Augusta synger; Under stjernerne på himlen, mens vi ligger med lukkede øjne. Derefter læser jeg to kortere bøger. Til sidst opdigter jeg en eller anden pladder godnathistorie, hvor Augusta redder børnehaven eller en af bamserne er væk, som så skal findes af Paw Patrol eller lignende. Uden for mange detaljer og ret hurtigt, fordi mor her altså er mega træt der kl. 19.15/30 😀

…men Augusta er så kommet på en udvidelse af denne rutine, for det er meningen at efter historien skal hun (…vi) falde i søvn. Det kan indimellem være svært, for: hun er jo ikke træt (mener hun)… hun er en masse ideer til hvad vi skal lave, at jeg burde hente mælk og hvorledes godnatfortællingen kan være længere.

Meeeen efter vores boglæsning er Augusta så kommet på en konkurrence;

Skal vi ikke se hvem der falder i søvn først? 

Hvis jeg skal sige det, så er det det bedste no-gen-sinde og vi har – vellykket – konkurreret i flere uger nu.

Hver morgen konkluderer hun nemlig at hun vandt – hvilket er sandt, for konkurrencebarnet falder fandeme i søvn 😀

Læs også

6 Kommentarer

 • Reply
  Søs
  1. september 2017 at 20:24

  F*** det er jo genialt. Så simpelt, men hvis lortet virker! Vores dreng er endnu for lille (15 mdr), men den skal helt sikkert skrives bag øret 😄🙈

  • Reply
   Nutidensmor
   3. september 2017 at 22:31

   Ha, ja, det er lidt for tidligt, men ENDELIG – brug det, den dag han er klar 😀

 • Reply
  Anna Sofie Slot
  1. september 2017 at 20:35

  Fedeste leg ever! Jeg ved dog ikke helt, om jeg tør introducere den treårige for den. Jeg kan nærmest falde i søvn på kommando, og jeg ved næsten ikke, hvad der ville være værst: At falde o søvn på gulvet kl. 19.15 eller vinde over afkommet hver aften…

  • Reply
   Nutidensmor
   3. september 2017 at 22:31

   Mit trick er at ligge med ryggen til.. på den måde er det et mysterium hvem der vandt, men jeg fortæller altid Augusta at det var hende 😉 #SelvomDetMåskeVarMig!

 • Reply
  Bolette
  1. september 2017 at 20:39

  Den vil desværre ikke gå herhjemme, Jeg falder ekstremt hurtigt i søvn. Vi snakker sekunder! Så jeg ville ende med at vinde hver dag, og barnet ville sikkert ende med at gå ind i stuen og se fjernsyn 😛

  • Reply
   Nutidensmor
   3. september 2017 at 22:32

   Arh ja okay, så er det måske ikke det bedste 😀 😀

Skriv et svar