VELKOMMEN PÅ MIDTERSIDEN, JOHANNE [OPTUR!]

image163

Forsiden er jeg sgu ikke på,

– og det ville da også være vildt, for så vigtig eller sensationel er jeg tilnærmelsesvis ikke. Men Johanne Mygind (mig altså, ikke hende den ægte journalist, som mange forveksler mig med), var skisme på midtersiden i Aarhus Stiftstidende i går, med nogle selvvalgte ord.

Jeg har jo allerede skrevet lidt om det, og jeg har glædet mig til at gå ned i kiosken og smide en 20’er over disken, for at glo på mig selv. Jo jo, indrømmet; jeg er stolt. At jeg så ser småkvabset og lidt forvirret ud, i print-udgaven, kan jeg godt komme mig over. Min venindes respons, da hun så billedet var; ….men dit hår er da pænt? Men fuck det – JEG ER I EN AVIS!

Stiften – og min klumme – ligger også på nettet (lige her) og jeg vil sige, til jer der har kommenteret, at I forventede noget skarpt, satirisk om Instagram; jeg starter stille ud og finder lige min stil. Jeg tænkte, at det var fint med noget, som min generation måske kan forholde sig til, og det lokale aspekt omkring Street Food (som jeg har lavet en guide til her, forresten). Næste klumme kommer i om 6 uger og jeg er allerede i tænkeboks 🙂

Nå, men det var mit korte ananas i egen juice-indlæg. Tak for du læste med og skriv da gerne herunder hvad du synes! (Konstruktiv) kritik og feedback modtages med glæde 🙂

KH. Johanne

Læs også

12 Kommentarer

 • Reply
  Annette Aarre Dalsgaard
  9. september 2017 at 11:21

  JUHUU tillykke🇩🇰🇩🇰🇩🇰
  Så fin og vedkommende artikel -lad os alle knubbe de albuer lidt mere!
  Fanklubben er henrykt (som altid😘❤️)
  Masser af småsnak & kram fra 6600 Vejen

  • Reply
   Annette Aarre Dalsgaard
   9. september 2017 at 14:40

   Ha Ha Gnubbe….jeg er træææt i dag

   • Reply
    Nutidensmor
    9. september 2017 at 21:05

    ALTID hyggeligt at høre fra 6600 Vejen <3 <3 😉 Tak, Annette 😀

 • Reply
  Janne
  9. september 2017 at 11:31

  Tillykke med det. En god artikel og altså også et godt billede.
  Og Århus versionen af street food er altså lidt hyggeligere end den i KBH.

  • Reply
   Nutidensmor
   9. september 2017 at 21:05

   Tusinde tak!
   Er den det? Jeg har jo aldrig været der, så hvad er det det hedder? Papirøen…?
   KH!

   • Reply
    Janne
    10. september 2017 at 12:33

    Ja Papirøen. Det er godt, bare meget overbefolket. Lidt af hyggen går tabt for mig når det bliver stort. Og så er Århus forhaven bare hyggelig.

 • Reply
  Janne
  9. september 2017 at 11:34

  Ps. Ide til Lort som folk siger….
  Lort som chefen siger
  Lort som folk men en universitets/ længerevarende uddannelse siger til folk uden en.
  Lort teenagere siger til deres mor (jaaa Johanne de små er faktisk helt engle ved siden af, muhaaaa glæd dig) (ps har både en tre årig og en teenager…føj)

  • Reply
   Nutidensmor
   9. september 2017 at 21:05

   Oh yes yes yes yes 😀 TAK!

  • Reply
   Camilla
   10. september 2017 at 14:32

   Og i den forbindelse: lort folk uden længerevarende uddannelser siger til folk med. Det er heller ikke lidt!

   • Reply
    Nutidensmor
    13. september 2017 at 12:58

    HVAD siger de? I wanna know 😀

 • Reply
  Signe Op.
  12. september 2017 at 11:42

  Wuhuuu! Sejt! Godt, vi kendte dig, før du blev en kendt klummeskribent! 😂

  • Reply
   Nutidensmor
   13. september 2017 at 12:57

   Hahaha! Jeg tror nu ikke næste skridt er Se&Hør eller noget andet kendis-agtigt, men immervæk stadig et spring 😀
   Tak!

Skriv et svar