OPTURS ONSDAG (NOGET MED HÅR I RØVEN OG INDKØB AF KATTE)

p9203686
Klokken har lige passeret 13 og jeg sidder her på en højhellig onsdag, i bar røv, foran min computer og skriver dette indlæg. Sådan er det for mig indimellem at være selvstændig – jeg har bar røv OG er hjemme, på nogle skæve tidspunkter. Det betyder jo så selvfølgelig ikke, at jeg ikke arbejder og selvom man kunne forveksle mig med en cam-girl pt., skal jeg altså ud om et øjeblik… men klap hesten; jeg skal jo først lige vise jer min liste her, med 8 opturspunkter!

Jeg blev inspireret af Lone Rasmussen, som er forfatter og har instagramprofilen med det urimeligt lange – og positive – navn; @LonePowerPrinesseKarmaKlubben, som er en livsoptimist af dimensioner og selvom ‘folk som mig’ (ikke-optimister) – eller bare mig – kan have det lidt stramt over at være i nærheden af så positive individer, ala. Ole Henriksen, fordi det tenderer til ‘lallegladhed’, så synes jeg Lone er et herligt menneske. I hvert fald online – men jeg regner altså med at virkeligheden stemmer overens (- lige for hendes vedkommende). Lone laver tirsdagstaknemmelighed og selvom det jo, som vi har været igennem, er onsdag, så vil jeg lige snupse hendes formular og dele med jer, hvad jeg har optur over. Vi kan da kalde det optursonsdag fra min lille tilværelse. Bum – så kreativ er jeg; i klukker sikkert over hvor skarp jeg lige var dér, hva’?
Opturs Onsdag / Taknemmeligheds Tirsdag 😉 Jojo!

Hvad sker der for billedet?
Tak fordi du spørger!
Det er blot til for hvis du nu ikke synes mine punkter er optur, så kan du kigge på min RC tallerken, mine chiafrø, karamelsirup fra det instavenlige mærke og mine musthave Pilea-stylter og blive glad.
Min pileas selvværd er blevet meget bedre, efter den fik de her plante højehæle på. Den var nemlig lidt trist over at være så lav.

Augusta er startet ’til noget’. Eller, det er første gang i dag. Jeg troede, da hun var lille – eller ‘mindre’ er måske mere korrekt – at alle børn skal gå til noget. Vi tog da til rytmik, da hun var helt lille, men det lå på et elendigt tidspunkt og det var ikke noget (dengang) vuggestue-Augusta havde brug for, så det droppede vi efter 5-6 gange. Babysvømning var vi igennem, men det var lidt en anden sag, da man var på barsel, ikke? Vi var dog så gode at vælge et hold kl. 18 i weekenden og jeg ved ikke om jeg havde slået mit hoved, da jeg bookede os ind på det svinedyre hold, men tidspunktet var på alle måder elendigt. De værst brugte 1500kr. nogensinde!
Men nu starter hun sgu til dans og dét har hun glædet sig til. Egentlig havde vi aftalt at vi blot skulle fortsætte med at sporadisk møde op til GymLeg lørdage i DGI, som man ikke skal gå til fast, men det er mere fri leg med familien, hvor dans, som hun gerne vil gå til, er med instruktør, så da jeg faldt over det her hold var jeg solgt. Jeg er SUPER spændt på hvad hun siger til det – hun glæder sig i hvert fald meget. Første dag er i dag!

– Hvad laver forældrene mon imens? Jeg påtænker at det måske er en anledning til at strikke? Jeg skal have lavet sådan et her, igen, til en veninde, der skal have bebs. Det er super let at strikke (og opskriften er gratis), men det tager jo lidt tid, grundet størrelsen, så hvorfor ikke udnytte den time hvor de tonser rundt?

Vi får flere og flere hår på kroppen og i ansigtet, desto ældre vi bliver, men her synes jeg altså kvinderne er de heldige, for det kan da godt være vi med alderen får (flere) hår i røven, men skal vi ikke allesammen lige værdsætte, at vi ikke i samme grad som mænd anlægger hængehår ud af næsebor og ører? Dét er jeg immervæk godt tilfreds med, for det kan da godt være barberingen for os bliver mere tricky, men i det mindste kan det skjules.

Apropos hår; EFTERÅRET ER KOMMET. Det vil sige lange bukser, det vil sige ingen behøver bekymre sig over Chewbacca-ben. Og generelt betyder det så også at vi kan pakke os yderligere ind i mange lag og jeg føler næsten at jeg kan snyde mig til at veje 10 kg. mindre, fordi ingen alligevel kan spotte min kropsform under 2xcardigan, trenchcoat og oversized halstørklæde. Ja, jeg kunne måske slippe afsted med at postulere at jeg er parisiansk runway model (hvis det altså ikke var for mine kinder, der lader til at blive rundere og rundere med årerne).

Indkøbsfejl… når man tror man køber havremælk, men i stedet har fået havreKAKAOmælk, bliver min onsdag formiddag en del sjovere. Og min latté var meget tæt på at blive ENORMT sjov 🙂 (…kan man egentlig det? JEG vil gerne!)

Goddag eksem & farvel eksem; lige nu tester jeg cremer, gejl til ansigt og krop, og lige så lidt jeg siger ja til dén tjans, lige så meget siger jeg nej. Giver det mening? Det jeg vil sige er at jeg takker nej tak til en del mærker, men i dette tilfælde har jeg sgu takket ja, fordi det opfylder to af mine krav for hvornår jeg vil teste noget; Er prisen overkommelig – altså kan det være relevant for alle jer, økonomisk. Jo, selvfølgelig, hvis jeg fandt en creme til 900 kr., der kurerede psoriasis eller kunne trylle bumser væk, ville jeg selvfølgelig tage den med, men det sker nok ikke. Det giver mere mening for mig at anbefale noget der koster 150 kr. frem for 900 kr. og det andet punkt; Det skal være noget særligt. I dette tilfælde er der tale om parfume-, parabene- og farvestoffri og selvom jeg personligt ikke har det som no-go’s i min kosmetik og mine ansigtscremer, er det det mange prioriterer og vælger – og mange der er nødt til at prioritere det, grundet allergi. Nå, men det jeg ville sige hér var bare at en af kropscremerne altså er SUPER til MIN børneeksem, som blusser op her i starten af efteråret altid, så jeg har ret meget optur over at skulle lave det indlæg til jer!

Jeg er nået dertil hvor jeg har besluttet, at jeg vil begynde at motionere. Modvilligt. OM jeg forstår Christina Barré og LauLauBauBau – disse søde kjøvenhaunerpiger, henholdsvis agent (blog-typen, ikke CIA) og blogger, der træner klokken 5 om morgenen. Seriøst, det ville jeg ALDRIG kunne. Men… hvad så?
Jeg skal lave et-eller-andet, men jeg ved ikke hvad. Det handler selvfølgelig ikke om, at alle mænd på Tinder spørger hvad jeg laver af sport og jeg så kun kan svare; støvsuger, men fordi jeg jo er skide usund, når jeg ikke laver andet, end at gå. Sorry piger, hvis jeg rammer jeres samvittighed, men når man er 28 år og ovenikøbet glad for mad, så skal jeg da lave NOGET.
Så; har du en idé?
Der er noget ved crossfit der tiltrækker mig, men jeg gider ikke derned selv. Plus det er ret dyrt, ikke?
Brok brok brok.
Måske der er nogle af jer der står i samme situtation og bor nær Scandinavian Center?

Er det et opturspunkt tænker du måske nu?
Muligvis ikke, men jeg glæder mig til at jeg er igang.. men det her inden er ikke det sjove, for jeg hader tanken om fitnesscentre, men når jeg først går der er det meget bedre, plus når jeg besøger torturklinikken jævnligt får jeg en bedre samvittighed.

I tog SKIDE godt imod sidste indlæghvilket jeg faktisk ikke havde regnet med, fordi det havde lidt en anden form, end hvad der ellers kommer på bloggen her. Jeg har længe haft lyst til at lave et indlæg med tips til de der skal starte i vuggestue, dagpleje og børnehave – og bare generelt brugbare huskere, for at gøre det let for alle. Overvældende respons fra jer – og thumbs up fra pædagogerne, hvilket må sige den er godkendt af fagfolk. Kunne du bruge det?

Jeg har været igennem alle på Tinder, altså jeg har for længst swipet gennem alle mænd i en radius af 20 km… så jeg må bare være #SingleForLife
“Skal den på opturslisten?” tænker du så måske… Og ja, for så kan jeg da komme igang med at søge på DBA efter de 30-40 katte jeg så skal blive gammel med. Det er ligesom et projekt der kræver forberedelse.
Skal de have én stor kattebakke, eller skal man virkelig købe flere? Måske badeværelset bare kan tildækkes med kattegrus…

Det var alt for mig, for nu, søde damer og få mænd. Jeg skal ud og arbejde, så jeg må hellere får underhøvlere og andet tøj på, for så også at tage til danz med Gussen, som jeg ikke har set siden lørdag!

KH! Johanne

Læs også

25 Kommentarer

 • Reply
  Helle
  20. september 2017 at 16:53

  Du skal da starte i Hifive-fitness, som ligger ved Ceres-krydset. Det er simpelthen det bedste fitness center jeg har været i og her er hvorfor: 1) Alle instruktører og medarbejder er vanvittig søde og hjælpsomme 2) De er meget gennemsigtige med ændringer, fejl og generelle oplysninger på deres facebookside 3) De har et skønt dansehold hver tirsdag kl 17.30, hvor fokus er på at have det sjovt mens man træner. Desuden kan alle være med og man får trænet en masse steder af kroppen, som man havde glemt eksisterede 4) De har en masse andre skønne hold bl.a. udendørs træning, funktional træning, yoga osv. 5) Det er billigt

  • Reply
   Nutidensmor
   20. september 2017 at 20:20

   Jeg har virkelig også overvejet det! Jeg bor dog lige ved Scan, som desværre ikke har det bedste ry, men jeg har ikke selv været der, så hvad ved jeg… men ja, HiFive har jeg derimod hørt meget positivt om og nu vil jeg da bestemt overveje det. Udendørs træning lyder også nice! Tak, Helle!

   • Reply
    Camilla
    20. september 2017 at 21:53

    Lige til Fitness world i Scan; Jeg kunne rigtig godt lide at træne der og bedre end mit nye lokale center. Det kan godt være at der er småt, men der er sjældent fyldt helt op og jeg følte mig ikke udstillet, som jeg har gjort andre steder, på grund af den måde maskinerne står på. Men Hifive skulle også være afsindig godt

    • Reply
     Nutidensmor
     22. september 2017 at 23:22

     Altså du kan bedst lide scan eller det nye 🙂

     • Camilla
      24. september 2017 at 18:09

      Jeg kan bedst lide scan (:

     • Nutidensmor
      24. september 2017 at 19:51

      Jeg har valgt FW for nu (så må vi se) og kommer til at træne i både Scan og Dalgas 😀

 • Reply
  Laura
  20. september 2017 at 17:26

  Ej, jeg elsker havremælk! Hvilken én drikker du siden du synes den smager af gammelt pap? Min favorit er en fra Oatly som hedder iKaffe; den er lidt federe en alle andre havremælk og derfor har den sådan en dejlig rund smag og den kan skummes 🙂
  https://mad.coop.dk/soeg#!?term=oatly&p=7394376616037

  • Reply
   Nutidensmor
   20. september 2017 at 20:21

   NEMLIG; Oatly 😀 Haha, det er ikke fordi den er så dårlig, at jeg ikke kan drikke den, men det er ikke noget jeg nyder, som ‘rigtig’ mælk.. men det er dén jeg handler, når det ikke er komælk 😀

  • Reply
   Michelle
   20. september 2017 at 22:06

   Oatly’s ikaffe er gud! 😍😍 Især fordi den kan skumme så meget og holde sig i evigheder.😂

   • Reply
    Nutidensmor
    22. september 2017 at 23:22

    ikaffe 😀 ??!?!

 • Reply
  Mette
  20. september 2017 at 18:36

  Jeg strikker mens pigen min er til gymnastik, og høre lydbog, næste gang kommer der kaffe med, så er der dømt 50 min mig tid, juhuuu.
  Min fitness World har crossfit hold, jeg gik en overgang sammen med kæresten, men nogen skal jo passe barnet og jeg kommer ikke af sted alene. Men det fede var at 2 gange om ugen, var nok til at jeg fuldstændigt kunne spise hvad jeg ville, og det er en del, skulle jeg hilse at sige 🙊😁
  God aften….

  • Reply
   Nutidensmor
   20. september 2017 at 20:22

   Så vil jeg sgu også strikke! Det kan jo også være forældrene snakker lidt sammen, så tænker strik 😀

  • Reply
   Nutidensmor
   20. september 2017 at 20:22

   Haha! Træning: måden hvorpå du undskyldt kan æde hvad du vil 😀

 • Reply
  Emilie
  20. september 2017 at 20:10

  Jeg kan ikke anbefale dig scan hvis du ikke er sådan en mega hypet fitness super girl. Jeg hadet det og kom derfor aldrig afsted, kan anbefale HiFifitness. Ligger overfor Via i ceres byen (ikke så langt fra scan) PS. Tak for at være så almindelig 💕

  • Reply
   Nutidensmor
   20. september 2017 at 20:23

   Nej, vel? Scan har bare – af en eller anden årsag – et skidt ry. Hvad sker der for det?
   Jeg må overveje Hififitness. Mærkeligt navn,.. måske man kan få prøvetid?
   PS. Tusinde tak 😀 Alt andet ville sgu ikke være sjovt.

 • Reply
  Katrine
  20. september 2017 at 20:49

  Er nok ikke til den store hjælp mht fitness i Århus-området da jeg er fra Sønderjylland, men er begyndt til svømning her for nylig med en veninde. Eller svømning og svømning er nok for meget sagt. Vores opvarmning består af snak om alt og intet og så et par baner frem og tilbage. Var overrasket over egentlig at få pulsen op ved det. Men elsker følelsen af at bruge hele kroppen Ved svømning uden at føle sig ulækker svedig bagefter. Fitness er bare slet ikke mig! Har opgivet for længst at bilde mig ind at jeg kommer afsted.

 • Reply
  Stine
  20. september 2017 at 22:49

  Okay, for det første, nu har du nævnt din figur et par gange, så derfor bliver jeg simpelthen nød til at spørge dig… når du har din body fra modstrøm(?) hvilke jeans har du så på? Jeg har den selv i bourdxrød (staves nok ikke sårn, men er for træt til at Google), men min mor mave vælter ud over mine bukser – og så tyk er jeg altså heller ikke. Men derfor går jeg ikke med den 😒
  Jeg er selv lige begyndt til en sport. Jeg var lige ved at melde mig ind i fw, men jeg ved bare med mig selv at jeg ikke kommer afsted. Derfor er jeg startet til fitness fodbold – det skulle gerne være i hele landet 😄 det er så sjovt!

  Hvor lang tid var du single før du fik tinder? Jeg har været i 2 uger (jeg har ikke lyst til en ny kæreste), og har så meget lyst til at få tinder igen. Det kunne da være meget fedt med lidt bekræftigelse 😉 I form Af at været blevet swipet til højre (det er højre, ikk?)

  • Reply
   Nutidensmor
   22. september 2017 at 21:47

   Arh, godt spørgsmål! Min er fra MbYM, men jeg har samme “issue”. Bruger altid shapertrusser (H&m) og højtaljede bukser – evt. ikke stramme jeans 🙂

 • Reply
  Maria
  20. september 2017 at 23:21

  Jeg er totalt i samme båd som dig! Har virkelig ikke lysten til at træne, men burde gør det så det er mere ‘okay’ at spise ekstra..
  Forstår til gengæld ikke at alle på tinder, og happn åbenbart alle sammen har så spændende interesser og er så sportsglade, kan på ingen måder følge med!
  Et tip kunne dog være at udvide søge raten til lidt mere end 20km 😉
  Hvis du finder et godt trænings alternativ i Aarhus, så må du meget gerne lige give en heads-up! 🙂

  • Reply
   Nutidensmor
   22. september 2017 at 23:23

   Ift Tinder; JA! Alle er SÅ interessante, laver ekstremsport og hvad ved jeg.

   Årh… en der bor mere end 20 km væk er bare langt væk 😀 Det er mest det 😀

 • Reply
  Nina
  21. september 2017 at 7:43

  Jeg går selv til reformer træning hos Energii og elsker det, så det kan jeg klart anbefale! Det er god styrketræning, hvor man kommer hele kroppen igennem og også får pulsen op. Og så kan det tilpasses alle uanset hvor stærke de er. Plus det er skånsomt hvis man har skader. Og jeg tror også de har center i Aarhus men ved ikke lige hvor…

  • Reply
   Nutidensmor
   22. september 2017 at 23:24

   TAK for tip! Jeg må google 😀

 • Reply
  Mette
  21. september 2017 at 15:30

  Jeg siger som Helle! Hi five ved Ceres krydset/ prismet. Og kan vinge alle de samme 5 punkter af! Og jeg kan tilføje at folk hygger sig med hinanden dernede. At de også har rigtig dygtige personlige trænere – har selv gået der fra start af og træner med personlig træner og går til ocr Camp (som godt nok tilkøbes) – Nordic race trænings forberedelse. Og skal igang med at lave noget træn – selv program 🙈Nu. Prøv det!

  • Reply
   Nutidensmor
   22. september 2017 at 23:24

   Jeg klikker fluks ind og kigger 😀 TAK 😀

 • Reply
  Carina
  23. september 2017 at 0:06

  Køb en mountainbike og kør ud i marselisskoven. Tiden flyver afsted og det er virkelig god og mega sjov træning! Hvor starter A til dans? Min (samme alder) er lige startet ude i Risskov, det er kæmpe hit.

Skriv et svar