THUNDER THUNDER THUNDER

image166Et lille kig til min favorit slavetjans-leg, som faktisk er meget sjovere, når man er to. Det er bare sjældent Augusta gider noget praktisk, men når jeg bilder hende ind, at det her er en slags vendespil, hvor det handler om at få stik – SÅ er hun game 😉

Hej og glædelig mandag, hvis man da overhovedet kan sige det sådan, når de fleste af os er stået op til regnvejr. Turen i børnehaven med Augusta går selvsagt hurtigere med vores nye el-ladcykel. Og ja, jeg er mindst lige så glad for den, som jeg var, da den kom med den store lastbil og jeg pakkede metervis af bobbelplast af herligheden. Vi er pt. oppe på +45 km. på den, bl.a. takket være vores søndagstur i går, der gik ud til havnen efter en is og til den lækre legeplads ved Dronningens slot i Aarhus (der ved rundkørslen) – en tur jeg altså ikke havde taget med klapvogn. Billedet herunder er også derfra og stolen, som du måske undrer dig over, var en min mor fandt og købte på loppemarked, som hun da lige mente Augusta skulle have.
Nå, men i morges fik vi jo så prøvet den her ‘top’ der er på nogle ladcykler af. Hvad skal man sige, sådan to buede stænger og regntøj til vognen. Ikke til mig, nej, jeg måtte jo nøjes med min regnjakke, mens Augusta sad i total tørvejr og spiste en pærer 🙂 – sårn’ er det at være forælder!

Det her indlæg vil jeg lige bruge på at smide et par strukturerede hverdagsting op om mig, halløj jeg ikke lige har fået med, eller videregivet. Det er nogle gange lettere at lave de her objektive-ha-ha-indlæg, som 10 ligheder mellem børn og fulde folk, som jeg udgav alt for sent i går aftes (har du læst det?), end at få skriblet hverdagsmomenter ind her. Jeg har det lidt som om det skal være stort eller vigtigt, før jeg vil skrive det, for det bør være dét værd for jer, at klikke.
Mens hvis du ikke har noget imod mere hverdag og små tanker, så skriv endelig herunder 🙂

fullsizerenderHvis du ikke har fanget betydningen af overskriften, så må jeg lige hjælpe dig, men faktisk vil jeg være overrasket, hvis du da har fanget den. Thunder er nemlig min ultimative yndlingssang lige nu og jeg hører den på REPEAT på Youtube. Jeg har ikke Spotify som alle andre, for jeg er åbenbart for nærig 🙂 Er jeg den eneste der synes det er ret så dyrt for en musiktjeneste?
Nå, men sæt da lige Thunder på og NYD tonerne, mens du får læst dette indlæg.
Hvis du læser med på mobilen og kun har Youtube, må du lige vente, til du er færdig med at absorbere mine tasterier 🙂

Én ting er, at jeg slet ikke har fået fortalt, at jeg har fået en operationsdato, en anden er at jeg heller ikke reklamerer synderligt meget med at jeg faktisk træner en hel del. Sådan en pralbar mængde!
Måske du kan huske, at jeg søgte inspiration fra jer, til alternativer til fitnesscentertræning, hvor flere af jer gav gode bud på andre former – f. eks. Energii, Hi Five Fitness og crossfit. Det var det indlæg om katte og hår i røven også. Tak for ideer, forresten!

Jeg endte fandeme alligeveller med Fitness World.. alene af den årsag, at jeg gerne vil træne selv nogle gange og have mulighederne for mange hold. Det center der hedder Scandinavian, der er placeret en spytklat fra min lejlighed er jeg ikke ellevild med – men heldigvis ligger der et andet et, helt tæt på Augustas børnehave og lige ved Bruuns Galleri, på arbejde, hvor jeg er næsten hver anden dag 🙂 Jeg var ude og tjekke Wittrups Garage ud og dét er altså et helt særligt sted, som jeg gerne vil anbefale, hvis du gerne vil træne et mindre og mere personligt sted (det ligger i Viby).
Jeg har sørme været afsted mange gange på kort tid (hurra for mig!) – og det er vigtigt for mig at få en god start, selvom jeg nok ikke giver den såååå meget gas om 1 år, men forhåbentlig stadig lidt. Jeg skal lige være tryg ved omgivelserne, vide hvor alt står (igen, jeg har været indmeldt før) og få rutinen. Jeg træner så også om morgenen, når jeg kan, så der er så få mennesker, som overhovedet muligt. Der er ikke noget værre, end et proppet center, vel?

Operation. Som jo så er en glædelig nyhed, for jeg har jo veeentet. Jeg har brugt den der (godartede!) knude i maven som undskyldning for ikke at gå i gang med at få motion – og deraf har jeg ikke lavet andet, end at tage på. Jeg er pt. under min ikke-gravide kampvægt, men den skal altså stadig lidt ned, for sundhedens skyld. Jeg vil også generelt have bedre kondi, men det handler også om et lille fedttab.
Operationen er her i november og den er jo for silvan da længe ventet. Jeg har jo nævnt det virkelig mange gange herinde også og den har været til mere gene, end jeg har givet udtryk for tror jeg. Og nu har maskineriet været i gang i næsten et år, så jeg er glad for den skal væk – og så må jeg jo tage genoptræningen som den kommer. Mavemusklerne skal jo sprættes op og jeg skal have et net ind, for at minimere risiko for brok, så det er noget af en operation jeg skal igennem.

Så det var egentlig dét her fra mig 🙂
Jeg fik godt nok smidt en del links ind, men det er altså ikke fordi I SKAL klikke på den. Jeg forventer jo bare ikke at alle får læst alt, så derfor kan du blive opdateret, såfremt jeg skriver lidt for indforstået, som om alle da ved hvad det er for en knude jeg omtaler – eller hvis du også gerne vil se de der træningsanbefalinger.

NU vil jeg nyde et glas rødvin og skride tidligt i seng, så jeg er en morgenfrisk mor i morgen, da Augusta skal hjem til sin far efter børnehave – og jeg først ser hende søndag. Vi har lige rykket rundt med to dage, fordi jeg skal til en reception hos en veninde på lørdag.

Afslutningmæssigt vil jeg gerne dele, at Augusta småmobber mig… Kan man melde hende ind på et eller andet kursus i hensynstagen til andres følelser?
Sagen er den, at da vi var i Tyrkiet i sommer (nu er det efterår, så det må hedde i sommer), fattede jeg mod efter en gin og tonic, og lod mig trække på scenen, til de her aftenunderholdningsshows. I de andre acts skulle børn og de der lystede så og danse foran scenen, til sådan en konkurrence, hvor guiderne og deres hold dyster mod hinanden. I sangdelen (af Download, til jer der kender det), skal de bruge forældre og den anden sidste aften på rejsen sagde jeg OKAY! I’LL DO IT!
Her fik jeg i mikrofonen skrålet – og jeg tabte.
HVER DAG råber Augusta, når jeg mindst venter det: HEY MOR!! (jeg kigger) HEY najus mæt juv an des æs kwaisy so hesmanumba såv kal me maibeeeeeeee
Gæt selv sang.

For fa’en, det var jo ikke meningen det skulle foreviges på nogen måde – men det blev det så i datterbarnets hukommelse 😉

KRAMMER, Johanne

Læs også

17 Kommentarer

 • Reply
  Janne
  2. oktober 2017 at 19:51

  Held og lykke med operationen. Jeg har fået den og du kan godt regne med du ikke kan have Augusta alene minimum en uge. Efter 16 dage kan man gå normalt igen uden smerter. Efter 3 uger er det næsten rart og efter 4 uger er alt godt. Håber du kan få noget hjælp til barn og hus:o)
  Ps. vil nogen venligst oversætte sangen.

  • Reply
   Nutidensmor
   2. oktober 2017 at 19:58

   Årh nej for sivans da også. Ja, jeg ved ikke engang om det er åben operation eller kikkert. Har ikke megen kontakt med dem derinde på sygehuset.
   Hvad fik du?
   Jeg tror måske lidt hårdere, end et kejsersnit.. er det korrekt? Planen er nok, at jeg har seks dage efter og så har hende et par dage, med hjælp evt. og så er hun hos sin far igen. Vi planlægger os ud af det og jeg ved at min mor og veninder står klar med indkøb, hjælp osv. 🙂 Og tak for tip! Havde du helt det samme?
   Ps. Det er nok en lang affære. TÅRDEN, TÅRDEN, TÅRDEN synger de en hel del 🙂

   • Reply
    Ditte
    2. oktober 2017 at 20:49

    Tror Janne mener; Hey, I just met you and this is crazy
    But here’s my number, so call me, maybe? 😁🙈

    • Reply
     Nutidensmor
     2. oktober 2017 at 21:02

     Nååå! HAHAHAHAH! Hold op jeg er langsom 😀 😀 😀 GODT, Ditte 😀

     • Ditte
      2. oktober 2017 at 22:41

      Det er jo mandag 😁🙈
      Stemmer for hverdags indlæg i massevis! Det er så hyggelig læsning 😊

     • Nutidensmor
      3. oktober 2017 at 12:35

      GODT AT HØRE!
      😀

   • Reply
    Janne
    3. oktober 2017 at 19:33

    Mine muskler var allerede sprunget, så de blev hæftet igen. Jeg tænker at hvis du skal skære og hæftes igen er det nok mindst lige så vildt (sorry). Kejsersnit gjorde naller over tissemissen, men mavemuskler gjorde ondt i ja maven:o) På en helt anden brændende ubehagelig måde. Men man skal rulle ud af sengen på samme måde som efter KS.
    Og tak for sangen:o)

   • Reply
    Janne
    3. oktober 2017 at 19:37

    Ps. jeg fik også skåret en knude væk. Glemte jeg at skrive.

 • Reply
  venterpaavin
  2. oktober 2017 at 19:54

  Haha, hun er da ret dygtig til både engelsk og til at huske (;

  • Reply
   Nutidensmor
   2. oktober 2017 at 19:56

   Hun har 100% sin fars hukommelse. De husker begge ALT. Som i; ALT! Det er helt vildt 😀

 • Reply
  Bettina
  2. oktober 2017 at 20:14

  Dejligt at høre at du stadig er glad for din fine cykel! Det er mega fedt at børnene kan sidde i tørvejr! Det er bare ret træls at vi ikke også kan… 😜

  Held og lykke med operationen. Håber den kommer til at gå godt!

  • Reply
   Nutidensmor
   2. oktober 2017 at 20:16

   ALTING GÅR BARE HUNDREDE GANGE HURTIGERE 😀 😀 Før tog det snildt 35 minutter at komme i børnehave 😀 😀
   Og tak for held og lykket! Jeg er spændt og nervøs, men så glad for at det endelig kan være nu!

 • Reply
  Rikke
  2. oktober 2017 at 22:07

  Det er så hyggeligt med hverdagsskriverier! 🙂

  • Reply
   Nutidensmor
   3. oktober 2017 at 12:35

   Ih hvor dejligt at høre <3 !

 • Reply
  Ditte G
  3. oktober 2017 at 14:37

  Hej Johanne… Nu spørger jeg nok lidt dumt, men hvad er det hele præcist du skal opereres for?

  • Reply
   Nutidensmor
   3. oktober 2017 at 16:26

   Hej Ditte! Nej, det er slet ikke et dumt spørgsmål.. omend er jeg usikker på om jeg kan svare, for jeg ved ikke PRÆCIS hvad jeg skal kalde det 🙂 Det er en større knude af arvæv, der sidder på/i min mavemuskel. Den kommer fra kejsersnittet, så smerten sidder i både mavemuskel og livmoder, hvor den trækker. Jeg har skrevet et indlæg en gang i juli, lige her: https://nutidensmor.dk/2017/07/en-opdatering-paa-min-knude-ventetiden-er-en-bitch/ 🙂 KH

 • Reply
  Silke
  4. oktober 2017 at 21:44

  Hah jeg plejer også spille sokke spil med min datter 😄😍 Hun er syv og gider stadig godt 😜 Pøj pøj med operationen

Skriv et svar