SÅ KOM DET SIDSTE PÅ PLADS

pa114600Sponsoreret af Ellos, indeholder reklamelinks

Det her med at kigge på billeder af sin datter, når man ikke har hende, må jeg efterhånden erkende er meget naturligt 🙂 Jeg ligger sgu hver aften og scroller gennem fotos af pigebarnet, når hun er hos sin far – både fordi jeg savner hende, men også for at få et smil på læben 🙂 Det ved jeg ikke om der er andre af jer, der kender, det her med at glo på billeder, når I er væk fra ungerne? I dag var der så lige også en anledning til det, da jeg skulle finde fotos frem af Augusta, som har det her tøj på, som jeg har bestilt fra Ellos. Og det er dét dette indlæg handler om – efterårs-/vintertøj, men også det rette tøj.
Jeg har tidligere skrevet et indlæg om at blive klar til vinter med alt det overtøj og grej det indebærer, et indlæg som overraskende mange fik læst – og responderet positivt på. Og tak for det forresten 🙂 Det er fedt det kunne være nyttigt!
Omdrejningspunktet i dét skriv, og en af mine intentioner, var at der ikke er nogen grund til at købe for meget, eller købe forkert. Det sidste er selvfølgelig svært, men når man har været mor i over 4 år, så lærer man af sine (fejl)køb og med min pædagog-es, så burde du være ret sikret, med nogle sikre køb.

Ud over en god flyverdragt, så har vi valgt en vinterjakke og overtræksbukser – faktisk ud fra et par gode råd fra et par læsere, da en jakke fungerer inden det er flyverdragt-tid og kombinationen med overtræksbukser er jo super god, som back up eller alternativ til dragten, såfremt den skulle være våd, kold, til vask eller glemt. Jeg er dog af den mening, at flyverdragter ER det bedste og skal være primær til vuggestue- og børnehavebørn, fordi det sgu er smart med en heldragt. Men vinterjakke, som den vi har købt (der også findes i blå) og disse hårdføre overtræksbukser, er et godt supplement.
Den er forresten sygt blød, altså jakken, men jeg beklager, at dette indlæg ikke vælter med billeder 😉 Vi er bare ikke så bloggeragtige, at vi kan eller vil tage opstillede smilebilleder – på trods af nyt tøj og så har vejret ikke været til sådanne vinterovertræksbukser – endnu.
Dét jeg har kigget efter, i forhold til bukser, er bl.a. at stropperne er regulerbare, at der i det hele taget ER stropper og de ikke slutter ved hoften, men går op til brystet og det lever dette eksemplar op til.

Der er forresten -25% på tøj, overtøj og sko lige nu, fra Ellosmærket, hvis du står og mangler noget.

Der er nogle af jer, der har spurgt, nok for at få et overblik over hvad det er der skal hentes hjem til den kommende tid, hvad vi har valgt, og det er bl.a. den lyserøde jakke, som jeg har linket til, overtræksbukser og så en flyverdragt. Skomæssigt har jeg så valgt at købe en vinterstøvle og en termostøvle, for at have to par, fordi det sgu godt kan blive nødvendigt med det sjap det danske land kan præstere.
Af termostøvle valgte jeg denne model fra Kavat, fordi den er 100% vandtæt, hvilket kan blive nødvendigt i børnehaven 😉 og der er en indersok i, i uldblanding.
Der findes helt sikkert mange glimrende støvler og termostøvler, men jeg forsøger med dem i år og jeg tror sgu de er gode. Dét en termostøvle kan, er altså at være en foret gummistøvle, hvorimod en vinterstøvle så sidder lidt mere til – og bedre. Så mit tip er at bruge vinterstøvlen (med velcroluk *blink blink*) som det primære og så termo til de helt våde dage og som ekstrasko.

Måske du lige nu er kommet gennem indlægget her og tænker at det er én lang reklame for Ellos – og jovist, de har sponsoreret det her indlæg, ikke desto mindre har jeg sagt JA TAK (igen) til et samarbejde, fordi jeg netop kunne finde noget godt overtøj og fodtøj på deres side – og fordi jeg er sikker på at det også kunne være super relevant for jer, med det her store udvalg og Ellos’ eget, gode mærke og så nu hvor der er procenter at spare. Det tror jeg de fleste bliver glad for at se, så tjek da gerne siden ud, hvis du mangler noget i garderoben.

Dét var det jeg havde at sige indenfor dette emne 🙂 Jeg sidder sideløbende og arbejder på noget andet også, som jeg håber I vil finde morsomt (og det indkluderer en tegning), som jeg regner med kommer på i denne weekend 😛 Sådan er det jo, man får lavet en hel del, når man er børnefri – eller jeg gør i hvertfald, efterhånden. Hjemmet roder til gengæld helt vildt og jeg fik i går sat mig for at sortere alt det tøj Augusta ikke kan passe mere, men fy fa’en hvor gir’ det bagslag, når man ikke få færdiggjort opgaven. Det betyder i hvert fald at soveværelset ligner det er fyldt med beklædningsmulvarpeskud. Jeg må hellere få færdiggjort det, så jeg kan komme omkring 😀
img_0203 img_0205 Tip: gå efter flyverdragt og bukser med en elastik, der ikke er for stram – det skal ikke være for svært at få den ned under støvlen (for hverken far, mor, barn – eller pædagoger).

pa164680

KH! Johanne

Læs også

4 Kommentarer

 • Reply
  Sisse
  25. oktober 2017 at 14:29

  Hvordan gør I med hende tøj ifht når hun er hos dig og hos sin far? Har I to af alting eller sender I det frem og tilbage?
  Vi sender frem og tilbage, men det kan godt bliver lidt meget at slæbe.. men synes også det er for meget forbrug at hun skal have to af alting.

  • Reply
   Nutidensmor
   27. oktober 2017 at 20:56

   Du har helt ret, det kan være lidt meget 🙂 Vi har almindeligt tøj begge steder og overtøj mv. giver vi med alt efter de kommende dages vejr. Det kan jo være lidt svært, men ofte overleveres der via børnehaven, hvor det meste jo ligger.. så på den måde har vi ikke to af hver i overtøj 🙂

 • Reply
  Julie
  27. oktober 2017 at 10:24

  Jeg tager mig selv i at kigge på billeder af min søn om aftenen af og til selv om han ligger på værelset ved siden af og sover få meter derfra. Det er vist bare en mor-ting😳😉

  • Reply
   Nutidensmor
   27. oktober 2017 at 20:55

   Ja, det er det sikkert <3 den kærlighed altså!

Skriv et svar