SÅ KOMMER JEG SGU I FJERNSYNET!

23482859_10155916713076458_2034692591_o

Kan jeg sige dette, så det emmer af ydmyghed? Det håber jeg. Jeg forsøger:
Jeg er blevet spurgt om jeg vil i fjernsynet mange gange.

Hvorfor forstår jeg dog ikke rigtig.
Det siger måske ikke så meget om mig egentlig, jeg tror bare det er i tiden at invitere folk med en blog ind i Go’Morgen Danmark, Go’Aften Danmark og hej fra skærmen Danmark. Ikke et program, det sidste, men mere det man ville gøre.
Jeg har i hvertfald fået rigelig med tilbud lige fra reality til dokumentarer (overraskende meget om “skilsmisse”) og en platform til at jeg kan sige min holdning om et givent emne. Ja, journalister lurer åbenbart en del på blogs.

Jeg har sagt nej alle gange, med undtagelse af en lille reklamefilm for vores ladcykel, som nok kommer snart (kryds fingre for jeg ikke lyder helt dum. Det gør jeg. Krydser fingre, altså) og det der radioklip om alt det lort folk med/uden børn siger.
EDIT: Her er reklamefilmen sgu 🙂 Hvad synes I? Augusta er da i hvertfald max. sød!

Og årsagerne til jeg har sagt nej har været af forskellige.
Én ting er at jeg ikke sådan er skærmsøgende, fordi jeg ikke kan se hvad jeg får ud af det.. ærlig talt. De her realityprogrammer og dokumentarer har jeg fravalgt fordi jeg for det første ikke skal røre reality med en ildtang. Jeg ville frygte jeg ville fremstå som en gås med den måde de klipper på, eller føre mig frem, på en måde, som folk ikke kan lide. Den slags hate realitydeltagere får kan jeg ikke håndtere. Dokumentarer ville optage mit liv, min hverdag og Augustas – og det har jeg ikke interesse i.
En sidste ting er, at jeg jo nok er lidt genert. Tro det eller ej.

Jeg er ikke kendt eller vil være kendt – not on my list! – jeg vil bare skrive det der falder mig ind her på bloggen og så kan de der vil, læse det. Om jeg så KUNNE blive kendt aner jeg ikke.. hvad fa’en skulle jeg være kendt for så 😀 ? Hende der siger upassende ting i Singleliv – eller hende med de dårlige jokes i Landmand Søger Brud?

Men nu har jeg så sagt ja til noget. Til Spørg Momster!
Esme Emma (hende den blomstrede, yderst til højre), som er tidligere blogger, turned tv-vært står bag et program, som jeg (uden at vide om jeg må) kan beskrive som Mads og Monopolet på tv, men med mødre om mødre-dilemmaer eller måske rettere bare råd! Det er helt sikkert et image (Mads og Monopolet) de ikke vil knyttes til, men det er altså immervæk således jeg kan beskrive det 🙂

I dag har vi filmet for første gang (TOTAL NERVØS!) og sammen med mig, i den her sofa sad Cellina Martina (som I måske har set i De Unge Mødre – hende vi virkelig godt kan lide!) og Sanne aka. Incredibaby, som jeg i tidernes morgen var i København med, for at hente en pris hjem, som Årets Sjoveste Blogger.
Og nej, jeg forstår heller ikke at jeg skulle have den pris. Nogen må have ment det var et godt år for Johannepigen!

Esme sagde; og husk: I må ikke kigge ind i kameraerne. Under testen kiggede jeg nok ind i kameraet 30-40 gange #DuGodeste…

Og i morgen skal jeg sgu filme igen og denne gang sidder jeg i sofaen med to andre damer.. skal jeg smide lidt på story der?

Det bliver sgu pisse spændende at se hvordan I synes det er. Altså, vi har diskuteret og snakket om en række indsendte spørgsmål og søgen efter råd og det er altså spøjst sådan at blande sig i andres virkelighed. På den anden side har de jo selv bedt om det og jeg har gjort mit bedste for at være ærlig og direkte. Så håber jeg bare på, at jeg virker sympatisk på samme tid 😉

Årsagen til at jeg så har sagt ja til dét der, tænker du måske nu, er fordi jeg synes godt om setuppet. Det er IKKE fordi jeg keder mig herhjemme i mit korset, med mine lette mavesmerter.
Eller jo, også lidt det.
Men det handler også om, at jeg tænkte det ville være lidt udfordrende. Hvis jeg skal være ærlig, så er en anden årsag til jeg siger nej til TV, at jeg ikke er tryg foran et kamera.
Klart, jeg er jo pædagog, jeg er ikke kameravant.. jeg går ikke til gallapremiere eller har en kendt kæreste, men det her lille hyggelige studie med damer som jeg kender – og semi-kender – det virkede mere trygt og samtidig også en interessant udfordring det her med at man skal turde sige sin holdning.
Jeg frygtede vi var for jyske til det, os damer, at vi bare ville klappe hinanden på skulderen og være enige. At alle svar ville være: tal om tingene og følg dit hjerte, men der kom altså mere kød på, skulle jeg hilse at sige.

Nå, men programmet kommer på DK4, hvilket er fedt for alle andre, end mig, der ikke har kanaler. Men det kommer også online (YAY! Internet har jeg!) på Momster.dk (et blognetværk) – og jeg skriver med det samme det er på, det lover jeg.

Vil du se det ?

KH! Johanne

Læs også

11 Kommentarer

 • Reply
  Lise C
  9. november 2017 at 15:08

  Ja! Helt klart.
  Du er sjov og virkelig jordnær når du er på dine insta storys . Så glæder mig!

  • Reply
   Nutidensmor
   9. november 2017 at 18:30

   -Måden hvorpå man får mig til at rødme på- tusinde tak!

 • Reply
  Katja
  9. november 2017 at 17:25

  Jaaaa. Du er så god, sjov, ærlig, direkte, tilpas jysk på den søde måde… og en masse andet. Det kan kun blive godt!!

  • Reply
   Nutidensmor
   9. november 2017 at 18:31

   Arhhhh hvor er du sød! Jeg er mega jysk og ærlig. Så håber jeg også er sjov nok 😀 !

 • Reply
  Malene
  9. november 2017 at 19:42

  Ja det lyder som et sjovt/ interesant program som jeg må lurer lidt på… men hvornår kommer det ??

  • Reply
   Nutidensmor
   10. november 2017 at 13:32

   Jeg ved det faktisk ikke :-/ Helt ærligt; jeg har ikke spurgt direkte. Men jeg skal helt sikkert nok linke, når dagen kommer

  • Reply
   Nutidensmor
   10. november 2017 at 13:32

   Arh hvor er du rar, Simone 😀 Fedt du vil se med 😀

 • Reply
  Simone
  10. november 2017 at 0:06

  Selvfølgelig skal jeg se med! Jeg har ikke børn, men du sælger konceptet fremragende med din parallel til Mads og Monopolet 😉 Og vi kan nemlig rigtig godt lide Cellina Martinna – og dig! – og med garanti også de to andre kønne “piger” i sofaen 😃

 • Reply
  Lisa
  19. november 2017 at 17:10

  Ok, det her er ikke ment negativt eller som en kritik 😀: Jeg håber godt nok at du har fået strammet hendes sele ved skuldrene, så de sidder foran ved kravebenet og ikke på af armene, siden optagelserne 😨 En pludselig opbremsning eller hvis man rammer noget /bliver ramt frontalt kan være dødbringende eller i bedste fald give hjerneskade eller skade på rygsøjlen. Jeg er sygeplejerske og har set for mange børn der er blevet slynget ud af ladcykler i mit arbejdsliv, til ikke lige at give dig advarslen. Jeg håber ikke at du tager det ilde op! God Søndag 😃

 • Reply
  Lisa
  19. november 2017 at 17:11

  Ok, det her er ikke ment negativt eller som en kritik 😀: Jeg håber godt nok at du har fået strammet hendes sele ved skuldrene, så de sidder foran ved kravebenet og ikke på af armene, siden optagelserne 😨 En pludselig opbremsning eller hvis man rammer noget /bliver ramt frontalt kan være dødbringende eller i bedste fald give nerveskade eller skade på rygsøjlen. Jeg er sygeplejerske og har set for mange børn der er blevet slynget ud af ladcykler i mit arbejdsliv, til ikke lige at give dig advarslen. Jeg håber ikke at du tager det ilde op! God Søndag 😃

  • Reply
   Lisa
   19. november 2017 at 17:15

   Og det var altså også børn MED seler der ikke sad ordentligt og ikke kun børn der ikke havde seler på!!

Skriv et svar