BILLEDER DU LIKER PÅ INSTAGRAM #LATTEART

instagramlevel

Æstetik + fancy porcelæn #RoyalCopenhagen + håndværk + kaffe = garanterede likes.
Det er sjovt, for selv jeg ville altså like et billede, som det herover – eller det herunder. Ikke fordi jeg selv har taget det og købt den dims, som man kan lave #Latteart med, men fordi det immervæk ER pænt. En avokadomad? Not so much, men sådan er vi så forskellige.

Latteart er jo altså lidt noget howskisnowsky noget, som vi nok mest ser fra københavnske cafeer, hvor den 50 kr. dyre latté på havremælk står placeret ved siden af en 40.000 kr. dyr Guccitaske, på et marmorbord, men det er alligeveller ret så let.
Når alt kommer til alt, drikker vi så ikke primært billig instant? Eller er det bare mig, der ikke altid har råd til den der slags?

Jeg aner ikke om det smager på samme måde – jeg har nemlig hverken en københavnercafé i nærheden, eller en Guccitaske, men jeg har derimod købt den sølvsag i FlyingTiger til en net sum af næsten ingenting, men det ligner da meget godt, ikke sandt?
(Nej, jeg kan faktisk ikke huske hvad den koster, men et bud er 30 kr. RET: 10 kr. sgu!)

Det er kakaopulver og resten er takket være Nespressomaskine + mælkeskummer. Det smager udemærket, men teksten gør ikke oplevelsen betydeligt, smagsmæssigt, bedre, men synsmæssigt; tjo.
Maskinen fik jeg sidste jul af min gode veninde og hendes kæreste og skummeren købte jeg hos Nespresso engang, hvor de havde -20% på al tilbehør, så i virkeligheden skal der ‘bare’ mælk og en kapsel til. Det er ret enkelt, når man er hjemme.

Og det er det jeg er i dag – jeg har hjemmearbejdsdag, hvilket vil sige, at jeg ikke skal ud og tage billeder til f.eks. Bruuns Galleri, som jeg normalt gør, fordi jeg var MØG effektiv lige inden weekenden. Derfor sidder jeg meget foran computeren, i mit mest slidte hjemmetøj. Til frokost fik jeg en Petit Danone… så voksen er jeg nemlig 😉

Tippet er hermed givet videre, om det så er til dig selv, der skal pimpe din kaffe (tror desværre ikke det fungerer på slavefilter aka. jordemoderkaffe) – eller hvis du har en ven, som går enormt meget op i hvad der er instagrammerble! Det bør i hvert fald være allemandseje, at få en flåt kaffe, hvis man går op i den slags!

KH! Johanne

lattepb206555

Læs også

11 Kommentarer

 • Reply
  Emma
  20. november 2017 at 18:17

  Haha må jeg så total insta agtigt spørge om de havde andre fine drys dimser inde i Tiger? 🐯

  • Reply
   Nutidensmor
   20. november 2017 at 19:34

   ÅRH, der var én mere, af hvad jeg så, men jeg kan simpelthen ikke komme på, hvad det var der var på den… hmmmm…tænker!

  • Reply
   Mie
   20. november 2017 at 20:10

   De har andre i Tiger, jeg har selv købt den selv samme som her, men de har bl.a. også en Emoji lort og nogle få andre med tekst 🙂

   • Reply
    Mie
    20. november 2017 at 20:12

    Og den koster 10kr 🙂

    • Reply
     Nutidensmor
     20. november 2017 at 20:22

     MEGET bedre pris! Tak, Mie!

 • Reply
  Emma
  21. november 2017 at 8:51

  Hvor godt! Tak! MÅ da have en 💩☕️

  • Reply
   Nutidensmor
   24. november 2017 at 14:18

   Fandt du den???

 • Reply
  Anne
  21. november 2017 at 20:22

  Sponseret? Synes ikke lige, jeg kan se det…

  • Reply
   Nutidensmor
   21. november 2017 at 23:47

   Hej Anne! Næh – hvis det var, så kunne du se det 🙂 Jeg har smidt 10 kr. ud af helt egen lomme for denne smarte dimsidut 🙂
   Når et indlæg er sponsoreret, så står det øverst i højre hjørne 🙂

 • Reply
  venterpaavin
  21. november 2017 at 21:16

  Jeg føler mig som jordens dårligste instagrammer/blogger, fordi jeg udelukkende drikker sort filter kaffe. Den slags giver bare slet ikke likes nok(; I det mindste har jeg noget af det der Royal Copenhagen.

  – K

  • Reply
   Nutidensmor
   21. november 2017 at 23:47

   Haha!

Skriv et svar