NOT SO FANCY

nutidensmorArrhmen altså, hvis jeg selv må sige det, og det må jeg af jantelovsmæssige årsager nok ikke, så er jeg meget glad for det her billede 🙂 Ja, jeg fik vidst slået fast på Instagram, at jeg selv synes jeg er en smule hviii’, men nu er vi ikke i august måned og jeg bor i Danmark, så dén kamp nænner jeg ikke at tage. Selvbruner er noget rod og solarie er (næsten) ulovligt.

Dagen startede for mig med at aflevere datteren i børnehave. På med handsker og op på ladcyklen og så ellers afsted, med maverne fulde af havregrød. Ja, det lyder måske lidt idyllisk, men jeg kan da godt ødelægge billedet lidt, ved at fortælle, at det regnede, så på trods af glattejernsnøjsommelighed lignede jeg Monica, fra det afsnit af Venner, hvor de er ude at rejse, da jeg returnerede til hjemmet.
Det var en god aflevering, som det er 99% af tiden, heldigvis. Vi er nået dertil, hvor jeg faktisk bare skal sige farvel meget hurtigt og ikke følge hende ind i motorik eller nogle af de andre rum, hvor der er aktiviteter. Ikke at jeg ikke vil (DET VIL JEG GERNE!) – jeg må bare ikke. For hende 😀
Når jeg tænker tilbage er det faktisk sjældent, at hun gennem vuggestue- og børnehavetiden har været ked af det, ved aflevering, men som pædagog ved jeg godt, at det altså er helt normalt. Nok måske særligt i vuggestuen og indkøring til børnehave, hvor meget kan virke uoverskueligt for mange.

Nu tænker du måske; hvad er det her egentlig for et indlæg?
Jo, jeg vil egentlig bare gerne tjekke lidt ind med et hverdagsindlæg, som jeg synes det er svært at flette ind her på bloggen. Nok fordi jeg føler, at det skal være lister, store ord og HAHA, før I vil læse med… men jeg kan ikke story’e pt., da min mikrofon i telefonen er kaput og jeg er bitter over at skulle betale for at låne en lånetelefon, så nu må min daglige snak blive formateret til tastninger 😀

I mit indlæg fra i går skriver en læser at jeg “(igen igen) rakker ned på instagrammere” og selvom jeg straks føler mig misforstået, som nok er min måde at håndtere “kritik” på, så har hun måske egentlig lidt ret.
Ja, jeg synes hun misforstår, men jeg kan godt se, at der gennemgående er en lidt negativ aura omkring mine indlæg, at tonen kan være hård. Jeg peger på tendenser og synes måske at visse populære ting er platte, at boligindretning kører lemmingestil, hvor alle gør det samme, men måske er det for meget af “det gode”?

Ja, you tell me? Er jeg en negativ prut, sådan generelt?
Ikke i forhold til kommentatorens kommentar – den må hun altså gerne have!
Jeg forsøger jo bare at skrive det, som jeg tænker og formidle det sådan…efter min humor.
Indlægget i går handlede om 10 ting der irriterer mig, men det er som om det er lettere OG SJOVERE at skrive 10 ting der irriterer, end 10 ting der glæder. Jeg kan sagtens komme på det, det er ikke det sagen er, men det er måske bare mere underholdende, for mig selv og ja, jeg tænker det måske også er det for jer?
Det kommer sig endvidere sgu nok os’ af, at jeg forsøger at være en modpol til det pæne og perfekte, det har jeg måske før reklameret med, men det er fordi jeg jo synes det fylder. Og så er min humor nok bare sådan, jeg skriver det jeg tænker og det kan godt være der så ikke er så megen skulderklap og candyfloss, når jeg kigger på det i bakspejlet 🙂
Men så, for Hans Jørgen:
Jeg synes ikke bloggere og instagrammere er latterlige. Jeg synes TITLEN influencer er plat og, som jeg skriver som svar; det er lidt som at kalde sig selv for betydningsfuld – eller kendis. Det er ikke noget man kan kalde sig selv og skrive på sit visitkort 🙂
…men så mange gør det, så måske jeg tager fejl her?

Nå, men væk fra det, nu er det får barberet.
Ikke ged – geder barberer man mig bekendt ikke.

I denne weekend er jeg børnefri. Altså det er jeg fra i dag, men det er jeg så helt til mandag, så verdenen er min og min plan, udover at arbejde, er som følger:

Jeg har fundet ud af, at der er noget der hedder D-Play, som ligesom indeholder Kanal4, Animal Planet, TLC og lignende programmer. Jeg tænker jeg skal undersøge hvad det er for noget. Altså sådan research. Ikke fordi jeg af en eller anden årsag er vild med det program om en katteadfærdsterapeuten der kommer hjem til folk og snakker med dem om deres kats udfordringer. Selvom jeg ikke bryder mig om katte.
(Altså din kat undtaget. Din kat er sikkert helt speciel og har en fantastisk personlighed og smuk sjæl)
Det er forresten gratis, hvis du kan holde 4xreklamepauser ud, hvilket jeg kan, fordi jeg har vænnet mig til det, når jeg researcher Forside Fruer på Viafree. Det er dog ikke alle programmer man kan se gratis, desværre, men det smarte er, at man kan bruge pauserne på at hente is.

Og on that note…

Jeg købte en Ben and Jerrys is, som jeg regner med skal strække sig hele weekenden, men jeg er i gang i skrivende stund, så I må vente i spænding og se om den kan række til søndag.
(Lad være med at satse dine penge)

Lørdag skal jeg være værtinde, for mor her skal nemlig til koncert, hvilket ikke er sket siden Grøn Koncert 2015. Og før det: Grøn Koncert 2014.
Jeps, du gættede det; jeg er ikke koncert-typen.
Meeeen lørdag skal vi på Train, som er sådan et koncert/gå-i-byen-sted her i Aarhus, og det er med mit originale squad!
Vi kommer til at være fire piger med tilsammen seks børn. Det er da meget godt gået 😉
Altså børnene kommer ikke med, men vi har produceret seks afkom tilsammen.
Vi skal spise inden, hjemme hos mig, og det kan tælles på to fingre hvor mange gange jeg har holdt noget, for mere end tre personer, hvoraf en af dem er Augusta, så jeg tænker der skal servietter på bordet og al den slags finheder.
Jeg kan dog ikke sige hvad vi skal spise, da min veninde, som fik sin koncertbillet, nok læser med her.
Og fordi jeg ikke ved det endnu.
#SpændingenErStor

Jeg skal have undersøgt om normale mennesker støvsuger under sengen. Påtænker en instastory meningsmåling, hvis I ikke er mange, der skriver her.
Jeg er den der type, som alle da sikkert er (??), der kører opbevaring under sengen. Ikke bare under-sengen-kasse-rullere, men også poser og lort jeg bare får skubbet ved uheld og med vilje.
Hvor ofte tager I de sataner ud og støvsuger?

Jeg har tøjkrise – og ikke din regulære tøjkrise og den skal jeg lige regne ud. Jeg har jo det her korset på, efter min operation i maven, men det bliver problematisk, når jeg skal have andet, end min oversize grå H&M sweater, da den er ret tydelig.
Nope, det er ikke et sexy korset, det er hudfarvet, fyldt med velcro og ligner noget, som burde blive på hospitalet.
Såååå.. ja, men jeg opdaterer jer jo nok på lørdag.
Måske jeg ikke selv bemærker det, efter fem to glas vin.

– Jeg har en skål med kødsovs stående i køleren, som nok skal smides ud. Og en madkasse i ladcyklen, nu jeg tænker over det. Den tør jeg heller ikke åbne. Jeg vil så gerne være økonomisk bevidst og minimere madspild, men jeg er så dårlig til at huske at bruge resterne, at det faktisk har omvendte effekt. Så dét skal jeg også deale med.

– Derudover nok gå en tur, så min Happn fyldes lidt op til en aften med swiperi.

I dag var jeg inde et sted her på internettet, de der sikrede sider, hvor man skal bruge sit SværId, og annoncere til kommunen, at jeg altså STADIG bor alene. “Hej, ja, jeg er single”.
Det skal de nemlig vide hvert år og som jeg nævnte for ikke så djævelsk længe siden, så er det knap et år siden, at vi – officielt – gik hver til sit.
Og jeg fik skiftet sengetøj. Oh-Weee!


Hvad skal du lave i weekenden? Er der fællesnævnere med min liste?

Læs også

38 Kommentarer

 • Reply
  Annette Aarre Dalsgaard
  23. november 2017 at 18:11

  Uh vi haaader katte i Fanklubben MuHahahaaa

  • Reply
   Nutidensmor
   23. november 2017 at 18:21

   Haha!
   Det er ikke fordi jeg synes de skal udryddes – jeg skal bare ikke ( AAALDRIIIIG ) have en 😀 #DogPerson

 • Reply
  Camilla
  23. november 2017 at 18:31

  Jeg har længe tænk over det der med at støvsuge under sengen. Jeg har boet for mig selv i 1 år nu, og det er ikke som sådan sket for mig endnu. Skal man det ?? Og i så fald hvilken type skal man være for at se i øjnene at man bare skal få det gjort :)))

  • Reply
   Nutidensmor
   23. november 2017 at 19:15

   Nemlig! THATS WHAT I (also) WANNA KNOW 😀 😀 Lad os vente i spænding og se hvad de andre sige 😀 😀

 • Reply
  Ann
  23. november 2017 at 19:21

  Hm – det er længe siden jeg har støvsuget under sengen. Der er fyldt op med opbevaring

  • Reply
   Nutidensmor
   23. november 2017 at 20:40

   Måske vi alle lige skulle komme i sving i weekenden. Tænk hvis der er flyttet dyr ind 😀

 • Reply
  Mette
  23. november 2017 at 19:23

  Ift D-Play; det er ikke ulovligt at installere en ad blocker på sin computer (så undgår man alle reklamerne)

  • Reply
   Nutidensmor
   23. november 2017 at 20:41

   Uuuuuuuuuhhh. virker det??

 • Reply
  Lotte
  23. november 2017 at 19:47

  Jeg støvsuger under sengen. Sådan ca hveranden gang jeg støvsuger. Når nullermændende er tilpas mange og tilpas store synes jeg det er ulækkert. Især fordi vores ældste på snart 6 sover på madras ved siden af vores seng. Vi har intet opbevaring under sengen – så det ses tydeligt når støvsugere trænger til at Komme forbi 😊

  • Reply
   Nutidensmor
   23. november 2017 at 20:41

   Haha, så er man buuusted!
   Jeg laver nogle gange pustetesten: hvis noget bevæger sig, når man puster på det, er det tid til rengøring

 • Reply
  Maria
  23. november 2017 at 19:48

  Jeg elsker sådan nogle hverdags indlæg – dem skal du endelig skrive flere af. Det behøver ikke at være de store sjove lister (dem elsker jeg også 😄) men det er så hyggeligt at følge med i hverdagen.
  Hvor er jeg glad for at du ingen måde, hænger læseren med den kritiske kommentar ud. Jeg synes det er så sejt, at du reflekterer over det, og giver hende lov til at have sin mening.
  Jeg synes at mange bloggere, når de får en kritisk kommentar (ud af måske 20 rosende) ender med at lave et helt indlæg om det, hvor de hænger vedkommende ud, og kommer med alle mulige forklaringer. Så super sejt at du kan tage det til dig.
  Jeg er så ikke enig i kritikken – jeg synes duber pissesjov og slet ikke for negativ 😄
  Kh. Maria.
  PS. Jeg har ingenting under min seng, så der bliver støvsuget hver gang jeg støvsuger ☺️ Kan afsløre at der kommer mange nullermænd under sådan en seng.

  • Reply
   Nutidensmor
   23. november 2017 at 20:44

   Tak søde Maria! Det er sjældent jeg tager kritiske kommentarer frem, for der kommer lidt, men efterhånden er det privatbeskeder og der er det ligesom også lettere at gå i dialog, for man vil jo gerne have svar på sit svar.
   Det er svært med mig og “kritik”, for jeg er skide følsom. Det er helt åndssvagt hvordan én kommentar kan fylde så meget, når der er mangemange flere positive. Det er klart mit issue, ikke personen bag der er træls, for det ville jo også være ærgerligt, hvis der kun var plads til skulderklap.
   Men tak for dit! <3
   (Jeg støvsuger i morgen… 😀 )

 • Reply
  Maria
  23. november 2017 at 19:51

  Hov, glemte lige, jeg hader også katte! De er så luskede og jeg har en ide om at de er lidt onde hele bundet 😂 og nu vil min søn gerne have en, fordi en eller anden youtuber (influencer 😄) har en. Det kommer så meget ikke til at ske!

  • Reply
   Nutidensmor
   23. november 2017 at 20:45

   Helt enig – min teori er også at de er lynende intelligente og bare hader mennesker 😀 Arrogante røvhuller!
   Den youtubers iiinflueeence virker så ikke på dig 😀 YOU GO GIRL!

 • Reply
  Lene Olesen
  23. november 2017 at 20:42

  Det må være fordi damen ikke forstår din humor at hun syntes du virker sur, det har jeg aldrig tænkt du var🙈

  • Reply
   Nutidensmor
   23. november 2017 at 20:45

   Jeg håber heller ikke jeg virker sur, for dét er jeg ikke 😀

 • Reply
  Sirka
  23. november 2017 at 21:01

  Sjovt – da jeg læste det indlæg, så tænkte jeg ellers over at det var så fedt at du gør det med humor og på en uhellig måde 😃

  • Reply
   Nutidensmor
   23. november 2017 at 22:02

   Dét er jeg fandeme glad for, Sirka! Tak!

 • Reply
  Janne
  23. november 2017 at 21:49

  A. Finder dig ikke negativ, hvis jeg gjorde læste jeg nok ikke med. Jeg syntes du har en fantastisk humor.
  B. Man skal ikke altid undskylde hvad man mener, alle mener alligevel ikke det samme.
  C. Fondue er in igen.
  D. Kjole der er skåret under patterne er god til korsettet #beentheredonethat
  E. Stikker støvsuger røret ind ad hoc og roder rundt, det er sikkert fint. #ikkedødendnu
  F. Du rocker hvid hud.

  • Reply
   Nutidensmor
   23. november 2017 at 22:02

   Jeg holder så meget af din kommentar, at den er foreviget på Instagram. Det håber jeg er ok 🙂
   A. FEDT – og tak!
   B. True. Du har ret, så ret.
   C. Den med ost eller den med kød??? ELSKER DEN MED KØD? Det spiste vi altid til nytår. Mmmm…kogt bacon!
   D. Godt tip – jeg må igennem skabet og se efter! Det meste jeg har strammer bare lidt på mavsi.
   E. “Som man siger”…
   F. TAK 😀 jeg går i et med væggene 🙂 #Spion!

   • Reply
    Janina
    23. november 2017 at 22:39

    C. Du glemte en! C for CHOKOLADE!!

   • Reply
    Janina
    23. november 2017 at 22:43

    P.S. Dit hverdagsindlæg er herligt! Alt det andet er (selvfølgelig) også godt, men hverdagsting er bare dejligt nede på jorden og mindre perfekt og det gør det egentlig bare mere perfekt. Hvis det giver mening 🙂

    • Reply
     Nutidensmor
     24. november 2017 at 14:06

     Guuuud chokoladefondue! Det findes! Jeg har bare aldrig prøvet det ! Mon der findes restauranter til den slags..?

     • Nutidensmor
      24. november 2017 at 14:19

      PS. T A K 😀

   • Reply
    Janne
    24. november 2017 at 16:27

    Hi hi det er fint.
    Fondue med kød, eller chokolade som Janina skriver….uhmmm.

 • Reply
  Mette
  23. november 2017 at 22:11

  Hold, hold, hold! Ingen grund til at tage den kommentar til dig. Du er hyle morsom.
  Jeg tænker faktisk også, at de fleste med selvindsigt og humor godt kan se det sjove i det, selvom det er dem du er “efter”.
  Så bliv ved og rigtig god weekend. Sørg for at bruge uendelig meget tid på at google: nem mad til mange. Sørg desuden for at vælge noget der bare skal i ovnen, så får de mere tid til at drikke vin 😀 Hvem spille på Train?

  • Reply
   Mette
   23. november 2017 at 22:16

   Ej okay, stavespasseren Mette er ankommet til siden. Du fatter sikkert alligevel :-/

 • Reply
  Anne
  23. november 2017 at 22:38

  Jeg elsker dig! Og dine indlæg! Du er den eneste blogger/indtagrammer, der efterhånden har noget reelt g fornuftigt at bidrage med. Der skal være nogen som dig i blogverdenen, der holder de andre influencers lidt nede på jorden 😉

  PS. Har ingen opbevaring under sengen, og støvsuger der (og resten af huset) minimum to gange om ugen.

  • Reply
   Nutidensmor
   24. november 2017 at 14:12

   Du gjorde mig både glad OG skuffet, for nu føler jeg VIRKELIG jeg bør støvsuge 😀 😀

 • Reply
  Anna
  23. november 2017 at 23:23

  Oookay..
  Du er sjov og jeg elsker alle dine indlæg. Og dig. Lidt. På en ikke stalker creepy måde.
  Du har ret min kat ER virkelig helt speciel.
  Jeg støvsuger sjældent under min opbevarings madras/seng. Når jeg gør bliver jeg næsten flov over støvmængden.
  Du er, igen på en ikke creepy måde, virkelig smuk. Det mørke hår og den hvije huj er så flot!
  Ja det var vist det. God weekend 🙌🎉

  • Reply
   Nutidensmor
   24. november 2017 at 14:20

   😀 Hvor er du sød, Anna!!
   Din kat er helt sikkert speciel, men din støvsugnings rutine (eller mangel på samme) gør mig glad 😀
   God weekend til dig også 😀 !

 • Reply
  Anita
  24. november 2017 at 12:57

  Hej igen Johanne
  ej, jeg er da ked af at min lille kommentar har sat tankerne igang hos dig. Jeg syntes selv at jeg skrev det pænt og sobert, selvom noget af dit skriveri ramte mig.
  Det var ikke kun ordet ‘Influencer’ jeg mente – for det kan vi sagtens blive enige om er lidt uheldigt valgt, men det er nu engang titlen på en Instagrammer der har mere end 15K followers – men allerede ved punkt 3 tænkte jeg, at nu får bolig-ig’erne tæsk igen. Det er altid nemt at gøre grin med andre. Og ja, jeg mener stadig at du er hård ved Instagrammerne til tider, selvom det (som jeg kan huske det) var måden du selv startede på. Derefter kom bloggeriet og derudaf er der vel også opstået dit job hos Bruuns Galleri. Det er da en fantastisk vej! Faktisk begyndte jeg at følge dig da du lavede listerne over ‘hvad kendetegner en instagrammer’. De var hylende sjove.

  God weekend og jo….selvfølgelig støvsuger man da under sengen 😉

  • Reply
   Nutidensmor
   24. november 2017 at 14:12

   Hej igen Anita
   Øv, jeg håber ellers, at indlægget her udstråler, at jeg mener du skrev både pænt og sobert? Jeg tog netop dine ord til mig, fordi de gav lidt mening. Ja, gjorde mig til usikker på mig selv og min fremståen, men jeg blev slet ikke stødt af din kommentar.
   Til influencer-snakken, så er det helt sikkert noget bureauerne og netværk bag kalder det – men jeg er bare af den holdning, at det sender et helt forkert signal, at kalde sig selv det. Det kan godt være det måske det er det man gør, man influerer folk omkring sig, med sine medier, men at mene det er ens titel, er FOR MIG 🙂 en tand højrøvet. Måske det er janteloven der taler.. det er det nok.
   Og ja, du har ret, jeg er efter boliginstagrams til tider. Jeg synes blot der er en ærgerlig tendens til at følge hvad alle andre gør, fordi det lader til, at det er det der gør man får følgere. Hvilket åbenbart er dét med mest værdi: en stor instagramprofil. Jeg har selv været det helt store samtaleemne blandt profiler .. and not with nice words .. men jeg forsøger alligevel at holde det uden personangreb. Og dét håber jeg også kan ses, at det er tendenserne jeg påpeger og ikke personerne. De er sikkert fine mennesker 🙂
   Igen, Anita – jeg blev slet ikke sur over din kommentar!
   God weekend!
   NU vil jeg støvsuge.. satans 😛
   KH. Johanne

 • Reply
  Emma
  24. november 2017 at 15:44

  Jeg støvsuger a.l.d.r.i.g. under sengen. Og det er så dumt, for har både astma og støvallergi. Well, livet er for kort til at støvsuge under sengen 😛 Men jeg har også mega meget proppet ind under den som jeg ikke orkeeeer at tage ud 😀

 • Reply
  Marie
  25. november 2017 at 9:26

  Jeg støvsuger under sengen 1 gang hver 14 dag. Vi skal da ikke ligge og sove i støv OG så har vi sådan nogle klamme stankelbensedderkopper som laver SYGT meget spind, og hvis man ikke er over (altså under) sengen med støvsugeren, så opretter de økosystemer dernede og det kan jeg bare SLET ikke holde ud!

  Og så lige en anden ting; kan vi godt finde på et andet ord end “børnefri” ?Det lyder som “lusefri” “snefri” eller som om det er en kæmpe lettelse fra noget som er en byrde. Det er lidt ærgerligt synes jeg.
  Jeg kan heldigvis være ligeglad, for jeg har aldrig “børnefri” kun når jeg er på arbejde og der sidder jeg og savner dem og ærgrer mig over alt det jeg går glip af….

  • Reply
   Nutidensmor
   25. november 2017 at 17:36

   Kom endelig med et forslag, Marie 😀 Når du skriver det sådan så kan jeg godt se det, men jeg tror der er en consensus om at det er et positivt ladet ord, så hidtil har jeg set det sådan 🙂 Det er i hvert fald sådan jeg bruger det 🙂

 • Reply
  Julie
  25. november 2017 at 19:48

  Min mand støvsuger under sengen (i hele lejligheden) en gang om ugen til gengæld gør jeg badeværelset rent. Men oven på skabene der kan jeg ikke se op, så der har vi aldrig gjort rent… har boet her i 2,5 år ca. Ups

  • Reply
   Nutidensmor
   5. december 2017 at 13:11

   SKAL MAN OGSÅ GØRE RENT DÉR?
   …det stopper jo aldrig 😀
   Og jeg er også mere til rengøring af badeværelse, så hvis jeg havde en kæreste og vi skulle uddelligere, så er jeg med på dit hold 😀

Skriv et svar