AKTIVITETER FOR BØRNENE I JULEN, I BRUUNS GALLERI

pb286787Jeg kender det, der er rart med et overblik over hvad der sker af aktiviteter i Aarhus, særligt her i julen. Sker der noget særligt i byen, rettet mod børnene?

I dette indlæg vil jeg opdatere med hvad der rumsterer i Bruuns Galleri, som kunne være interessant for børnefamilierne, at kigge forbi til.
Måske det bliver et on-going emne, på denne del af bloggen (GUIDE TIL AARHUS), for ofte er der events, som er rettet mod os med børn, i Bruuns Galleri – og julemåneden er ingen undtagelse.

Planen er, at det kommer til at være gældende for de mange ting der sker i vores dejlige by, så forhåbentlig kan underbloggen hér være løbende inspiration til hvad I kan lave og tage til 🙂


(Jule)Ramajetterne laver show

Søndag 03. december kl. 11
Finn Falk og Øvst har de fleste af os set i fjernsynet, i Ramajetterne. Ja, det med Kristian (#MødrenesDrøm, krydret med #Pilotfantasi) og i anledning af at de indtager skærmen med en ny julekalender i år, kigger de forbi Bruuns.
Det siges at være et inkluderende show, hvor børnene skal hjælpe de to figurer, med at løse et problem. Spændende 🙂
På førstesalen, ved Bahne.


Klip, klister, kakao og stor-hygge

Søndag 03. december holder Pascucci, Bruuns Galleris nye italienske kaffebar, et event, hvor I kan komme og hygge, klippe-klistre, med karton, glimmer, vat, nisser, gran, appelsiner, nelliker og meget mere. Ja, faktisk alt hvad der hører med til julen. PLUS kakao, snacks – og en overraskelse.

Det er her billedet øverst er fra, fra en mor/datter-hyggedag-anledning 🙂 Jordbærfrappe kan klart anbefales til de små, det var et hit!

Det er helt gratis, men I skal melde jer til (asap) her: cecillie@pascucci.dk.
Tider: 12-13.30 og 14-15.30
Ved Pascucci, førstesalen, mellem FootLocker og pop-up-butikken / trappen fra Jægergårdsgade.


pb286758Gør julemandens rensdyr klar til julen

27. november-23. december
Måske I var i Bruuns tidligere på året og spillede Dino-spillet, som så mange andre? Konceptet kunne minde lidt om Tamagochi, men med en teknisk overhaling 😉
Her kan børnene kan vælge farve på deres helt eget rensdyr – og give den pynt. Så skal den have et navn og sendes fra iPad’en op på skærmen, hvor de andres rensdyr går rundt. Så skal den have mad, kærlighed, kakao og julesmåkager, før de sendes afsted med sin kane 🙂 Et hyggeligt lille spil, som kan underholde lidt, under juleshoppingen/julehyggen i Bruuns 🙂
Ved Baresso-pladsen, mellem Baresso (Thiele/Joe and The Juice)


Dette indlæg er ikke sponsoreret af Bruuns, men da jeg står for deres sociale medier, må jeg gøre opmærksom på, at dette indlæg alligevel indeholder en form for reklame – mærkelige regler 😉
Men følg endelig @BruunsGalleri på Instagram, hvis du vil 🙂 Dér opdaterer jeg om stort, småt og aktuelt!

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar