COFFEE NEEDED

pc087136HURRA FOR SØREN! Weekenden står for døren og tripper og jeg har ederspænderme gode planer i baglommen.
Vores kalendere, altså os forældre, ser lidt anerledes ud, end de plejer, så det har ikke været 4/4 så nøjagtigt, da Augustas far sørme har fået et nyt og spændende job, som har krævet lidt rykken rundt med dagene, hvilket der bør være plads til.
Fra og med vi kan skrive 2018 har vi planlagt at forsøge med 5/5 ordning forresten – og jeg tror det er en god beslutning, men nu må vi se hvordan det går. Jeg regner dog ikke med det kræver den store tilvænning.

Nå, men her fra i dag, da jeg afleverede i børnehave til mandag eftermiddag er jeg uden barn. En af mine godeste veninder har så meget gavmildt inviteret mig og og min anden godeste veninde til Lübker, med afgang her klokken tre, så weekenden står på spa og hyttehygge. Jeg har aldrig været i (eller hedder det på) Lübker og for at kunne fortælle jer hvor det ligger, ville det kræve en googling, så jeg vil hellere bare erkende, at jeg ikke aner hvor det er i landet. Men glæder mig – dét gør jeg!
Morbadedragten, Batman-bukserne og thebrevene er pakket og så er festaben her klar. Jeg regner med at smide ideen om indkøb af en flaske rødvin eller to op i plenum, men ellers bliver det så stille og roligt, som noget kan være.

….lige hvad jeg trænger til, for jeg er lidt skrantende pt.
Jeg er syg hvad der ligner én gang om året og dét er en anden ting Augusta har arvet fra mig: hun er næsten heller aldrig syg.
Hendes far og jeg talte om det den anden dag, da vi havde kalenderkoordinering og snak om stort og småt på Baresso den anden dag, at sidste gang hun var ramt, var netop på denne tid sidste år – og da var det med skoldkopper. 7-9-13; hun har faktisk kun kastet op een gang i sit liv. Lige efter hun havde fået svensk pølseret forresten, så der STANK af rådden pølsevogn og muggen kradser-med-det-hele i soveværelset, i flere uger.
Men jeg er så vidst på vej nedad, men set i lyset af hvor modstandsdygtig min krop ellers er, kan jeg vidst ikke tillade mig at klage, kan jeg? Flere vil sikkert læse det her og tænke; fuuuuuuck dig 🙂 (på den venlige måde, selvfølgelig), fordi de er ramt af sygdom alt for ofte, og så tit, at det næsten ville være nødvendigt at have ubegrænset barnets fjerde sygedag. Men jeg ved ikke hvad det er – vi har nok bare trukket et godt strå, når det kommer til modstandsdygtighed. Vi spiser vitaminpiller, men de er nu nok ikke magiske.

Halsdrilleriet førte til, at jeg først lullede i søvn klokken halv to i nat. Klokken fire skulle jeg hjælpe en halvvågen – og småensom – Augusta ind i dobbeltsengen (ensom ifølge hende selv) og klokken halv seks slog hun øjnene op og efterspurgte straks nissens færden, julekalender,  børnehavenissen, det nye afsnit af Ramajetternes jul og havregrød.

…men selv hvis jeg vidste der ventede en gigantisk chokoladejulekalender, min yndlingsserie og en ta’ selv buffet af den lækreste voksenmorgenmad man kunne fantasere om, så ville jeg aldrig i mit liv stå op halv seks… sådan er der vel forskel på børn og voksne 😉

Nissen kommer med pakkekalender hjemme hos os, mens børnehavenissen er den her rundenisse, som hun havde med hjemme onsdag-torsdag. Som jeg skrev på Instagram, så orkede jeg ikke de helt vilde udskejende drillerier, som at pakke stuen ind i WC-papir, men heldigvis var bogen splinterny og jeg kunne læse om nissens ret enkle påfund. Ikke at jeg siger forældrene inden mig har sat baren lavt, men ambitionerne virkede helt sikkert til at være højere forrige år, hvilket vi kunne læse i bogen sidste år. Vi fik nemlig nissegutten på besøg d. 01. december 2016, men kunne bladre år tilbage og se hvor vilde påfund nogle forældre har. Ikke at der er noget galt i det, men jeg orker bare ikke at det skal blive FOR vildt.

D. 01. december 2016 var, som jeg også nævnte på Insta, så den VÆRSTTÆNKELIGE dag at få den rødhuebærende fyr hjem, da det var den første dag i vores nye liv. Vi havde fortalt børnehaven det i god tid, men den smuttede, som det jo kan ske, så det var bare ren uheld.
“Vi” (de) fik dog lov til at have den over weekenden også, så der var lidt overskud til at hun også fik den der gode nisse-oplevelse med.

Nå, men tilbage til dagen i dag! Vi skal afsted om lidt og mens jeg sidder her og skriver, kommer jeg i tanke om, at Augustas madpakke fandeme er ude i køleskabet. FUCK! Nu har jeg en time til at pakke, vaske op, smutte forbi børnehaven med eftermiddagsmaden, inden jeg skal til møde.

Jeg må løbe – hurtigt!

KH! Johanne

Læs også

2 Kommentarer

 • Reply
  Ane
  9. december 2017 at 7:10

  Uuuh hvor lyder det dejligt med en tur til lübker! (Det har jeg stadig tilgode)… Vi er også ret heldige hvad det der sygdom angår, vi er næsten aldrig syge hverken de voksne eller børnene 😃 dog kastede den mindste dig op i aftes og jeg nåede lige at tænke shiiiit, ikke sådan en nat- men det var vidst bare for meget fredagsslik 🙊🙈
  Jeg håber du har en fantastisk tur og nåede det hele inden “afrejsen”.

  • Reply
   Nutidensmor
   11. december 2017 at 14:17

   Lübker var meget meget lækkert. Jeg er ikke rigtig spa-typen (en kombination af at være utilpas i badetøj og ikke rigtig holde af vand med høj varme), men det var faktisk rigtig skønt! Alligevel 😉
   Jeg håber på det ikke var sygdom – og bare for megen slik 😀 Eller hvordan endte det 🙂 ?

Skriv et svar