MÅSKE DET OGSÅ ER NOGET FOR DIG?

pc087139

Sponsoreret af Faaborg Pharma

Dette er altså ikke noget tilfældigt indlæg du er klikket ind på: jeg har for længe siden bevidst sagt stort ja tak til at teste Faaborg Pharmas linje – både til krop og til ansigt, men det er førstnævnte jeg gerne vil skrive om, her direkte fra luksushytten i Norddjurs. Produkterne er testet i (næsten) hoved og røv – og jeg tror I vil være vild med dem!

Som jeg skrev tidligere er vi taget på weekendophold, dog lige brudt af et lynvisit i Aarhus, hvor vi skal høre min storebrors digt; afslutningen på hele ‘Aarhus som kulturhovedstad’. Pisse stort og pisse sejt.

Og apropros pissesej, tilbage til det jeg startede med: de her cremer sagde jeg ja til, fordi de har et godt renomme. Måske du ikke kan genkende emballagen, men du kender sikkert Marseliscremen?

Jeg har så, som sagt, også fået nallerne fat i deres kommende nye produkter, men det bliver i et andet indlæg – måske med en video, fordi jeg gerne lige vise jer, at det ikke behøver være beigefarvet emballage og grimme tuber. Det er nemlig slet ikke sagen 🙂

Det hele er fra apoteket, som jeg ser som et kvalitetsstempel, og så skulle det være noget for de fleste: det er uden farve, parfume og parabener. Så ik’ så meget pis, hvis man forsøger at undgå den slags. Jeg er ikke penitten, som jeg før har skrevet i andre indlæg: jeg bruger parfume og er ikke sky for at prøve en kropsolie af, med parfume i.. men min grundlæggende hudpleje skal gerne være uden for meget parfumeri i – og sådan tror jeg flere har det? – og nu har jeg brugt Faaborg Pharma, fra fod til pande, siden den første dag i oktober.

…og så har jeg også sat en ekpert på sagen, som om nogen har forstand på det med at finde den rigtige creme – og her er vi i eksem-snak igen. Det er nemlig min multiallergiker Mutter; som lider af slem eksem, blandt andet på hænderne, der er papirstynde og revner meget voldsomt.

Jeg ville aldrig give thumbs up til noget jeg ikke mener og selvom jeg ikke er sådan en cremeblogger (hedder det beauty?), så synes jeg sgu at I skulle have denne anbefaling med på vejen. Og ‘anbefaling’ blev det, efter jeg ligesom fik testet det hele godt igennem 🙂

Cremerne er så virkelig gode til vintertør hud skal jeg hilse at sige. Helo cremen er jeg gladest for! Heller ikke så meget pjat med den: den tager ikke 4 år om at trænge ind og så fugter den super fint.

En sjov detalje er billedet herunder… det kan godt være det bare er mig, men jeg synes det er super sjovt, at de skriver hvad ingredienserne er til for! Er det ik’ en sød deltage 🙂 ?

Og til min mor, som fik stukket Marsliscremen i hånden, har jeg lovet at hilse fra: den er SÅ god til hende og har virkelig hjulpet på generne, som eksemen og den skrappe hormoncreme giver.

Så nu er anbefalingen hermed givet videre. Jeg sidder med mit glas vin i hånden, faktisk ror længst indsmurt i Halo, efter vi har været i spa, og om lidt skal vi spise og tøsehygge.

Og glæd jer endelig til resten af serien, for det er virkelig fine produkter – til rimelige penge! Jeg ser frem til at vise jer hvad mærket ellers kan byde på 🙂

 Og sådan helt PS-agtigt: jeg læste lige, at de også lancherer endnu flere nye produkter, særligt til tør og irriteret hud, her i marts!

Kærligt,

Johanne

pc087140

pc087144

Læs også

3 Kommentarer

 • Reply
  Annette Aarre Dalsgaard
  8. december 2017 at 20:57

  Glæder mig til at høre din mening om shampooen så (Y)
  Kan I have en fantastisk tøse-weekend!

  • Reply
   Nutidensmor
   11. december 2017 at 14:18

   Dén giver jeg også gerne videre 🙂 jeg må lige holde øje på apoteket og få købt en, når de kommer på hylden 🙂
   Og tak, søde Annette 🙂

 • Reply
  Randi
  12. januar 2018 at 13:49

  Cremerne fra Faaborg Pharma er nemlig supergode til eksemhud. De kan ikke anbefales nok 🙂

Skriv et svar