JEG HAR..

p1107914Jeg har IKKE set mig selv i fjernsynet, men flere af jer har spottet at jeg var på DK4 over nogle dage 😀 Ja, det er måske ikke min spidskompetence, at være på skærmen på den måde, jeg synes sgu selv jeg har en ordentlig omgang RBF* og er meget stiv i betrækket.
Det er forresten bare nerver, men programmet i sig selv synes jeg blev meget godt.

Jeg ved bare nu – til næste gang – at jeg sagtens kan fyre lidt mere sjov af og smile mere 🙂
Nu har jeg set de to første afsnit online (og du kan også se dem lige her) og vidende om hvordan resultatet nogenlunde bliver, kan jeg slappe mere af til NÆSTE GANG

For jaaa, der kommer en næste gang! Og med det sagt er det kun to emner der er online nu – såvidt jeg husker har vi filmet otte 🙂

Emnerne til de to afsnit, som du kan se nu, er: Snakker jeg for meget om min graviditet? & Min mor gør mig usikker i min nye mor-rolle.
– Hvad synes I? Er mine nerver meget tydelige? Bander jeg for meget 😛 ?

RET! Nu er der tre! Med emnet: Kan jeg tage mine børn med til begravelse? Og her har jeg virkelig en holdning!

Jeg har sørget for at Just Eat kunne trække penge fra mit kort to gange, siden nytår.
Er det for meget junk eller not enough? 😀

Jeg har set uendelig mange afsnit af Greys Hvide Verden. Jeg sprang ind i den allersidste sæson for nogle uger siden og kom, da dén var færdigset, i tanke om at der jo er et spændende flystyrt på et tidspunkt (jeg har set alle afsnit, da de først blev vist i tv). Jeg gik i gang med afsnit 1, sæson 1 og det var nok omkring sæson 3, at jeg fik den idé, at jeg da lige kunne Google hvornår det er at det flystyrt kommer. Det er sidste afsnit i sæson 8. Som jeg så så kl. 02.30 i nat.
Der er forresten 24 afsnit i hver sæson.
Jeg er næsten læge nu.

Jeg har strikket 1,5 ting siden juleaften. Det vil sige, at jeg har strikket en hel trøje til min venindes datter (PÅ TRE DAGE. WUPTISWUPTI JOHANNE) og 1/2 til Augusta, som så blev trevlet op, inden den blev strikket i en ny model (som jeg så også overvejer at trevle op, fordi der er fejl i og ærmerne er strikket for stramme.. måske jeg burde lære at samle masker op?).
Men nu er jeg så også igang med en hue. Ih det kører på pindene sgu.

Og som sidebemærkning; ikke at jeg synes der skal være megen strikkeri her på bloggen eller på Instagram, men jeg kunne måske samle billeder af det jeg har strikket og udgive det indenfor de næste par måneder, i ét indlæg, som jer der så har interesse for det, kan se.
Yes/no?

Jeg har sgu købt denne t-shirt. Den findes sjovt nok i syv varianter i forskellige farver. Jeg erhvervede den i ONLY i Bruuns Galleri, til den nette pris af 70 kr.

Jeg har fundet ud af, at jeg er ret vild med SMILF-serien.
SingleMomIwouldLiketoFuck, hvis du skulle spørge fra nogen.
Det er på HBO. Greys er på Viaplay, Modern Family på Netflix.
Gud jeg bruger for mange penge på den slags. Men jeg har jo ikke kanaler. Hvilket bringer mig frem til…

Jeg har brugt megen tid på at overveje hvad der skal ske på Augustas værelse.
Men det er typisk mig.. når jeg får en idé kan jeg ikke slippe den og senest var det stuen, som fik plakater, tæppe (fundet på lagersalg hos Broste) og omrokering, mens det nu er Augustas rum, som grueligt irriterer mig. Kender I det? Lidt som hvis man får en tanke om at det kunne være pænt med noget nyt gulv i køkkenet, så lægger man alt for meget mærke til hvor grimt det nuværende gulv er… ikke at vi skal have nyt gulv i køkkenet, lejelejlighed og én indkomst and all, det var blot et eksempel.

Jeg synes bare ikke det er så hyggeligt, som det kunne være og samtidig er jeg tilbageholdende, fordi jeg ikke giver bruge alt for mange penge på det.  Jeg vil bare gerne skabe lidt mere stemning, for lige nu er det et ret stort hvidt rum med megen gulvareal. Jeg leder en hel del i genbrugser, men det er som om det næsten er billigere at købe nyt, for for filan hvor kan de tage penge for brugte sager – men der er jo også rift om de fine ting.
Min idé er at male én væg, for at få noget dybde og ‘noget’ op i højderne. Jeg vil få en ribbe op og… ja, så jeg mangler ideer. Tanken om et karlekammerskab tiltrækker mig, men for fanden, så skal det transporteres (hvem har bil?) slæbes op (hvem har muller?) og sikkert slibes og istandsættes (hvem kan det?).
Sengen OVERVEJER jeg at skifte ud, sælge og købe en ny, selvom den er så pæn så pæn så pæn, så er den rigtig stor til en 4 årig (90×200). Måske det er noget jeg bare skal skyde en hvid pil efter.

Frygter bare, at det kommer til at ligne alt det jeg ser på Instagram #lemming
Du kan se hendes værelse her, men hvis du har ideer, så skriv dem endelig herunder!

Jeg har da også set den nyeste sæson af Modern Family, som jeg jo (generelt) er GIGA fan af… eller var. Min begejstring er ikke endeløs mere.
Har du set det?

Jeg har (ja, nu kommer der mere ananas i egen juice, men det er immervæk lidt tid siden jeg har skrevet herinde) været i avisen!
I Aarhus Stiftstidende – sammen med Michelle (aka. Stonemuse) og en youtuber. Artiklen ER også online (lige her) og tjek lige mit catwalkbillede på fodgængerovergangen. Passende nok er der rådhus og pølsevogn i baggrunden.

*RBF: RestingBitchFace, at man – ubevidst – ser sur (kællingeagtig menes der nok) i ansigtet, uden at man er klar over det og uden nødvendigvis at være det, når man bare sidder/går/laver ingenting. Det er mig  – åbenbart.

Læs også

16 Kommentarer

 • Reply
  Tine
  10. januar 2018 at 12:54

  Ja tak til indlæg om strik 🙂 B

  • Reply
   Nutidensmor
   10. januar 2018 at 13:20

   Juhuu!
   Jeg spottede – lige netop nu, da det er ved siden af denne kommentarfunktion via computer, at et af mine mest læste indlæg er dette 😀 https://nutidensmor.dk/2016/09/det-allerfineste-babytaeppe-let-strikke/ … måske fordi det popper op på google, mere end at det er jer der læser med her på bloggen, der har massetrykket 😀

 • Reply
  Lika
  10. januar 2018 at 12:59

  Hvor ser du greys og er det dyrt?

  • Reply
   Nutidensmor
   10. januar 2018 at 13:19

   Jeg ser Greys på Viaplay. Jeg tror det koster 99 kr. pr. måned.. lidt for meget, efter min smag, men jeg kan ikke undvære lige nu. Ift. børneudbud bruger vi mest Netflixs 🙂

 • Reply
  Line
  10. januar 2018 at 13:34

  Jeg så Grey’s anatomy for et stykke tid siden, så fjernede viaplay det (seriøst why?) og da det kom tilbage inklusiv sæson 13, var jeg også nød til at se alle sæsoner! Årh jeg elsker den serie.
  Slugte også lige den nye sæson af Modern Family på to dage her efter nytår – må vidst hellere tjekke den serie du nævner ud, vi har vidst samme smag i tv-serier!

  • Reply
   Nutidensmor
   10. januar 2018 at 13:57

   Oh ja, but why fjernede de dét?
   Jeg er pt. i sæson 9 og jeg må indrømme, at jeg er kørt liiiiidt død nu.
   Tjek endelig serien ud – den er ret rå (ift. sex), men den er underholdende og anderledes 🙂 Løst baseret på hovedpersonen (altså skuespillerens) eget liv 🙂

 • Reply
  Ina
  10. januar 2018 at 13:44

  Skønt værelse Augusta har 🙂
  Herhjemme har gallerilister i flere højder over sengen været et hit. På den måde kan alle kunstværkerne få sin egen plads og nemt skiftes ud, når endnu en tegning skal udstilles.
  Det er herrenemt og så behøver malerierne ikke fylde hele vindueskarmen (som så kan plastres til med alle de andre egenproduktioner ;)).

  • Reply
   Nutidensmor
   10. januar 2018 at 13:46

   Arh perfekt med inspiration og FAKTISK – sjovt nok – har jeg ikke tænkt tanken. Det er sjovt, fordi jeg jo kører total gallerihylde i stuen, men det er en skide god idé at gøre det på As værelse også! Der kan jo også stå lidt bøger på så. Skiiiide god ide du! TAK!

 • Reply
  Maria
  10. januar 2018 at 14:55

  Ja til strik! Jeg er ikke så god til at strikke, men ville gerne være det, så det ville være lækkert med inspiration!
  Hvad med at male den væg Augustas seng står op ad, og få en sengehimmel, så sengen bliver lidt mere huleagtig? Du kunne evt. male i en farve, der passer til farverne i stuen,så rummene virker mere sammenhængende. Du kunne hænge opbevaringsreoler, evt. med låger, op på væggen overfor vinduet, hvor hun kunne have (det pæne) legetøj stående ovenpå. Tipien kunne komme over, hvor tegnestativet står, så den får en mere aktiv rolle i rummet, men stadig kan være hyggelig, og så kan tegnestativet komme over ved vægreolen på modsatte væg, så man kunne have farver i nogle fine opbevaringsglas. Et stort, rundt tæppe i midten af rummet kunne være rigtig fint.
  Det blev godt nok langt! Men det var en god overspringshandling fra specialeskrivning 😀

  • Reply
   Nutidensmor
   18. januar 2018 at 12:25

   Jeg elsker din lange kommentar, som jeg ikke har læst før nu! Gad vide hvordan det går med specialet 🙂 ?!
   Du kommer med mange gode ideer og sengehimmel havde jeg NETOP overvejet. Enten en køjeseng eller en himmel, for det ville nemlig give noget hule og noget oppe i “højderne”.
   Jeg havde tænkt på disse fra IKEA, til legetøj, men de virker ikke så dybe? http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/40033763/

   Men tak for de mange ideer – jeg gemmer dem 🙂

 • Reply
  Annette Aarre Dalsgaard
  10. januar 2018 at 15:01

  Hvad med noget sjovt tapet evt fra Ellos 😉

  • Reply
   Nutidensmor
   18. januar 2018 at 12:22

   Århhhh… det ville jeg ØNSKE! mmm!! Drømmescenarie! Vi har bare det der moderne savsmuldstapet, så det kan ikke lade sig gøre. Og vi må heller ikke 🙁

 • Reply
  Pernille
  10. januar 2018 at 18:21

  Link om momster tv virker ikke

 • Reply
  Ditte
  10. januar 2018 at 21:56

  Synes hun har et flot værelse, hende Augusta

  • Reply
   Nutidensmor
   18. januar 2018 at 12:19

   Tusinde tak, Ditte! Jeg synes også det er fint – og så er der jo mange m2, det er luksus, men ikke hyggeligt.. i mine øjne. Det er meget hvidt og bart og der mangler for mig noget, der gør, at det føles som en rum man vil være i og ikke bare et, som hun sover i og henter ting fra, når vi skal lege (som oftest foregår i stuen) 🙂

Skriv et svar