LIDT OM HVORDAN DU KAN FÅ TØJMÆRKER PRÆCIS SOM DU VIL OG HVORFOR DET ER SÅ VIGTIGT. INKL. RABATKODE

Reklame for Ikast Etiket
– Og der en rabatkode for filan! Brug løs 🙂p1269060p1269006p1269038p1269024

Okay, den er altså ikke ny min tale, mine damer og den enkelte herre, for jeg har jo sagt det før 🙂 Det er så smart, klogt, praktisk, fikst – alle den slags ord – at putte navn i ungernes tøj. SÆRLIGT til vuggestuen/dagplejen/børnehaven (og skolen?), men faktisk også fordi vi jo i utide taber vores ting. Ja altså, vi er da blevet ringet op af fremmede, fordi vi både har glemt regntøj på legepladsen og en bamse på et fortov et sted – fordi vi også tit putter telefonnummer på, hvilket er en prima idé!
Men selvom jeg har sagt og skrevet det før, og de fleste i dagens Danmark gør det, uden jeg har givet det som et godt råd 😉 så tænker jeg at I da også skal præsenteres for Ikast Etiket, der laver tøjklistermærker.

Jeg har siden Augusta blev født brugt deres stofmærker, som jeg i tidernes morgen også har skrevet begejstret om her på bloggen, så det var dét jeg egentlig kendte dem for. Men det skal jeg nok komme ind på. Begge er testet nu her, både det letanvendelige klistermærke og de er stofmærker, og jeg skal nok give min dom 🙂

By the way; jeg har da vidst aldrig lavet et indlæg, som har haft Augustas navn på billederne SÅ mange gange 😀

Hvis du er ny mor, eller bare ikke har set fidusen i det hed navn i tøjet, så kan jeg som pædagog lige sige at vi, i daginstitutionerne, sætter så meget pris på det. Det er en kæmpe hjælp, som er så let, som forælder at give, bare ved at bestille nogle mærker og putte det i juniors ejendele, som jo altså helst ikke skal blive væk, ligge i gemmekassen eller ende i et mørkt hjørne af Hugo-Leanders rum.

Dét IkastEtiket.dk gør rigtig godt er, at give mange designmuligheder, så de ikke nødvendigvis behøver at være sort/hvide, men altså, du kan give den gas som det passer jer og lave dem meget letgenkendelige. Også for afkommet – som dog i overraskende tidlig alder kan spotte sit eget navn. Jeg legede med lidt farver, en udgave med My Little Pony, som hun elsker, selvom jeg dog var tæt på at vælge Bamse og Kylling, men Pinkie Pie vandt – og med billede af Augusta! Se dét synes jeg da er smart. Jeg indsatte bare egen ’figur’ og valgte et fotografi her på computeren. Jeg kan godt se nu, at det godt kunne have været et mere close up foto jeg skulle have indsat, men det er nu alligevel blevet ret fint, ik’?

Jeg har fået lov til at dele en eksklusiv rabatkode til IkastEtiket, der giver -20%.
Den gælder fra søndag den 28. januar og den udløber onsdag den 31. januar kl. 23.59.
Og koden er så let som: nutidensmor.

Hvis jeg var dig, så ville jeg få købt nogle tøjklistermærker som holder virkelig godt, ingen problemer der, både i vask, vind, vejr, slitage osv. Det sjove er så, at de er ret lette at tage af, når barnet er vokset ud af tøjet, så på alle måder er der intet i vejen for at smide et navn i – KUN fordele 😉 du behøver jo heller ikke stryge det i – det er et klistermærke!

Når det så kommer til de her stofmærker, eller navnebånd, som de hedder, falder alt til jorden, om at jeg godt kan lide, at navnemærker skal være lette at putte i, for lige dem her kræver så at man syr dem i.. men DE ER JO SÅ FLOTTE!
Kryber jeg til bekendelse, så må jeg indrømme, at det her er min mor, der er så sød at sy dem i, for jeg er ikke kyndig at sy. I hvert fald ikke lige så godt, som min mor, der glædeligt har gjort det.
Jeg ved de findes med strygebagside, men da jeg ikke har prøvet dén udgave, vil jeg høre om der er en af jer, der har? Så del gerne hvad du synes herunder 🙂
De her vævede navnebånd, som jeg fandt frem til, ved en let googling, da Augusta var en uge gammel, synes jeg bare er prikken over i’et i særligt strik. Ja, det stod min mor så også i særdeleshed for at konstruere, men efterhånden er jeg jo også kommet med på vognen og det er bare en sød detalje med et lille stofmærke i, hvor der står hendes navn. Jeg skal bare lige sige, at du altså sagtens kan bruge navneklistermærkerne i strik – det er bare min egen lille strikfetish 😉

Som sidenote brugte jeg dem også, da hun skulle døbes, så alle gæsternes servietter havde et bånd om sig, med hendes fulde (nye) navn 🙂 Dengang var de dog lysrøde, med hvid skrift. Diskret, men meget fint og jeg fik mange kommentarer – altså komplimenter – fra gæsterne, som også valgte at gemme båndet.
Måske det er en idé, hvis I også skal holde navngivning eller dåb?

Men så, pædagoghatten på, hvis vi skal vende tilbage til den her hjælp du kan give dine barns vigtige personer i institutionen, er at du mindst putter navn i/på:
Jakken/flyverdragten, regntøjet, sko/støvler, hjemmesko (I skulle vide hvor megen tid jeg har brugt på at finde hjemmeskoenes plads og regne ud hvem der lige har fået nye læderfutter i en størrelse 23), madkassen, drikkedunken og handskerne og huen og cardigans/trøjer. Og egentlig vil jeg så sige, at vi ikke putter navn i almindeligt tøj, nu da hun går i børnehave, men det er faktisk en idé at være gavmild nok til at putte vuggestuebørnene i klæder, der har navn i, da de voksne skifter det jævnligt, pga. spild og sådan. Men det er lidt en vurdering man kan tage – eller høre personalet om. Bare som tip til dig, hvis du nu skulle være i tvivl 🙂 Det ER bare en knald god idé –  og godt for alle!

p1269019 p1269016

 

Jeg håber du kunne bruge indlægget til noget 🙂 – om ikke andet så måske for at få rabatkoden. Der er ikke lang tid til den udløber, så hast endelig, hvis du er fristet og står og mangler.

KH!

Læs også

22 Kommentarer

 • Reply
  Louise
  28. januar 2018 at 14:23

  Jeg er med på, der er sponseret samarbejde men det er rigtig trælse klistermærker, du reklamerer for.

  Deres lim er ikke fri for giftstoffer som andre af deres konkurrenters er.

  Det kan ikke kogevaskes. Mange af deres konkurrenter har et produkt, der holder til både 90 grader og tørre (og tilgentagen sterilisering i kogende vand og vask opvaskemaskine i).

  Og så er det da træls med kun 2 navnelinjer hvis man gerne vil have med end ‘Augusta’ med. Snedigt med et efternavn, så ikke tingene bliver blandet med den anden Augustas. Og så selvfølgelig skal der være plads til et telefonnummer.

  Så der findes altså smartere produkter med mindre kemi på markedet.

  Vh. Louise

  • Reply
   Nutidensmor
   28. januar 2018 at 14:31

   Hej Louise! Selvom indlægget er et samarbejde, så må du altså gerne skrive. Jeg ved ikke hvad deres lim indeholder, udover at det er fri for PVC.
   Jeg har testet det, som jeg bruger det i hverdagen, har ikke oplevet slid – så havde jeg skrevet det 🙂 Men det er sandt det vidst ikke kan holde til 90 grader – det kan jeg godt se på deres hjemmeside 🙂 Det er dog ikke aktuelt hos os, det ville ikke udsættes for 90 grader 🙂
   Jeg forstår dog ikke din sidste kommentar? Man kan da sagtens skrive Augustas fornavn og efternavn OG telefonnummer, så jeg råder til man gør i indlægget? 🙂 Der er 2 linjer, som du skriver, så der ville være fin plads 🙂

   • Reply
    Nutidensmor
    28. januar 2018 at 14:33

    …årsagen til det ikke står på dem på billedet er jo selvfølgelig at det ikke skal ligge på nettet 🙂 Jeg var nødt til at bestille nogle uden også. Men synes det står ret tydeligt i indlægget, at det er en god ide, som du selv påpeger 🙂
    Normalt skriver vi fornavn + efternavn og ny linje med telefonnummer 🙂

    • Reply
     Louise
     28. januar 2018 at 18:35

     Nej nej, selvfølgelig skal du ikke lægge alle info på nettet. Så råbte vi også vagt i gevær (ikke nemt at være blogger 😘).

     Det virker bare som rigtig få tegn, der er plads til på dem. Andre mærker kan gå i 4 linjer. Men pyt med det. Det er mere giften i limen, der strammer for mig.

     • Nutidensmor
      28. januar 2018 at 20:48

      Rent faktisk skrev jeg engang mit telefonnummer – eller viste det måske på et navneklistermærke? (jeg husker det ikke helt). Der skrev jeg; “det kan da være lige meget, I ringer bare, hvis I vil”. Og så var der sgu en der sms’ede 😀 Ret så hyggeligt 😀
      Jeg har skrevet til Ikast Etiket om de lige kan forklare indhold i det lim der, som jeg som nævnt ikke aner en disse om. Jeg ved de selvfølgelig overholder reglerne om den slags, men skal nok lige vende retur her 🙂

     • Pernille / Ikast Etiket
      28. januar 2018 at 20:49

      Hej Louise,
      Vores tøjklistermærker er som de eneste i Danmark godkendt efter legetøjsstandard EN 71-3. Derudover har mærkerne i forbindelse med vores nye samarbejde -hvor man kan sætte figurerne fra Bamse og Kylling på -været igennem tests på teknologisk Institut for at blive godkendt til at anvende figurerne. Vh Pernille

     • Nutidensmor
      28. januar 2018 at 21:02

      BANG! Søndag aften! Godt gået, Pernille 😀 Tak!
      (Bamse og Kylling mærkerne er også søde btw!)

     • Pernille / Ikast Etiket
      29. januar 2018 at 10:45

      PS Jeg glemte at skrive, at du sagtens kan lave mere end to linjer 🙂 Teksten bliver selvfølgelig mindre, fordi fladen er den samme.

     • Nutidensmor
      29. januar 2018 at 11:22

      Arh okay, tak for info, Pernille 🙂 Under tøjklistermærker står der dog “facts: to linjer tekst”. Måske jeg læser det forkert så 🙂 ?

     • Pernille / Ikast Etiket
      30. januar 2018 at 15:45

      Det er simpelthen en fejl 😉 Det er godt med friske øjne. Vi har rettet det til nu 🙂

     • Louise
      31. januar 2018 at 22:56

      Måske I kunne uddybe hvad den mærkningen dækker over for dem af os, der ikke er 100 metermester i at tolke tekniske beskrivelse og som ikke bliver helt kloge nok ved at spørge google.

      Er der tvivlsomme stoffer i jeres lim eller er det (limen) også dækket under mærkningen?

      Vh. Louise

     • Pernille / Ikast Etiket
      6. februar 2018 at 14:50

      Hej Louise, Det korte svar er, at når produktet er testet i forhold til EN 71-3, skal barnet kunne sutte på og/eller have hudkontakt med produktet uden at der bliver afgivet giftige stoffer. Hvis du (eller andre der læser med) gerne vil have yderligere specifikationer fra testrapporten, er du meget velkommen til at sende mig en mail på psp@ikastetiket.dk

 • Reply
  Anne
  28. januar 2018 at 14:42

  Jeg har brugt deres strygemærker i 7-8 år. De er gode, lette at stryge i, og holder til tøjet ikke kan bruges mere (og længere end det).

  Vi har kun vores (helt særlige) efternavn i, for så kan søskende arve tøj uden at sætte nyt mærke i. Der er heller ikke andre, der hedder det samme, så det er let for pædagogerne at finde det rigtige barn.

  Hvis tøjet ikke kan tåle strygning, lægger jeg blot et viskestykke mellem som beskyttelse. Og så har jeg nogle få til at sy på, hvor det giver bedst mening.

  Et godt råd er at købe en stor portion af gangen. De har ret høj mængderabat, og jeg mener at huske, at porto også fylder noget i prisen.

  Det eneste minus, jeg har oplevet, er når tøjet skal videre til andre børn. Stygemærkerne holder som nævnt virkeligt godt, så de er der stadig, når næste barn overtager, hvilket er lidt dumt. Eneste løsning er at stryge endnu et mærke på, med bagsiden op, så der blot er et hvidt mærke. Lidt dumt at skulle bruge penge på et ekstra mærke og tid på at stryge det i, men det er nok vilkåret, når nu mærket holder så godt…

  • Reply
   Nutidensmor
   28. januar 2018 at 20:49

   Ja, det er sgi en god idé, det her med at bruge efternavnet. Selvfølgelig ikke let for det nye personale, der ikke har tjek på den slags ( jeg har selv kæmpet lidt med det, som studerende), men når man så ved det, så ved man det 😉

 • Reply
  Ane
  28. januar 2018 at 18:39

  Vi er også helt vildt glade for deres strygemærker, de holder til flere børn uden prokerer , vi har også kun mellem- og efternavn i, så det kan gå videre til de næste uden at man skal til at pille ud 🙂 og vil man have strygemærkerne ud af tøjet kan de stryges ud 🙂
  Vi har prøvet andre mærkers klistermærke løsning, men dem er jeg slet ikke glade for, de falder af og hvis de ikke falder af slider børnene navinene af mærket. Vi har endda fået flere omgange fordi firmaet giver nye mærker Hvis man ikke er tilfreds… men jeg vælger klart strygemærker næste gang vi skal have nye.

  • Reply
   Nutidensmor
   28. januar 2018 at 20:50

   Jamen måske jeg skulle slå to fluer med et smæk og få mine vævede mærker, som altså er SÅ pæne jo!, OG det fikse i at min mor ikke skal frem med nål og tråd?
   Sjovt jeg ikke har prøvet, men så er det jo godt I byder ind med jeres erfaringer!
   Tak! 🙂

 • Reply
  Astrid
  29. januar 2018 at 13:51

  SÅ vigtigt i skolen også. Her skal børnene selv holde styr på deres shit, og det er de ikke nødvendigvis særligt gode til. Så når man står på hovedet i glemmekassen, som er på størrelse med en standard huscontainer, er det meget rart, at det står navn på madkassen/skoene (WTF? Hvordan får man sine SKO væk?)/trøjen eller pennalhuset.

  Og jeg ELSKER klistermærkeudgaverne – charmen ved stryge/symærker forsvandt for mig ved objekt nummer femhundrede, der skulle have navn på. Og klistermærkerne er også gode til legetøj, som skal med i BH.

  • Reply
   Nutidensmor
   31. januar 2018 at 21:06

   Ja, godt spørgsmål; hvordan mister man en sko i skolen 😀 ?! Men du har jo ret – det er bare fordi jeg jo ikke er inde i den verden -endnu- men klart det da også er vigtigt i skolen. GODT du skriver det 😀 Vi har legetøjsfri børnehave (and I love it), så det er heldigvis ikke et must her, men ja, alle de steder, hvor de må slæbe sager med hjemmefra; NAVN I 😀

 • Reply
  Helle
  31. januar 2018 at 9:03

  Hvor er det fedt med denne rabatkode lige nu – tak! Min datter skal nemlig starte i vuggestue nu her, så det passer helt perfekt.
  Kan det ikke passe, at du engang lavede en liste med ting man skal have med i vuggestue? Vires vuggestue har nemlig ikke sådan en, og førstegangsmor her er helt på bar bund mht mængder af tøj, hjemmesko, overtøj, etc :-S jeg må lige tilbage i dine gamle indlæg og kigge 🙂

Skriv et svar