KAN JOHANNE RIDE BØLGEN?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg var ualmindeligt optimistisk, da jeg tilmeldte mig i sidste uge. Det var ude i en sen nattetime, altså sådan to tiden, fordi jeg så et tilbud, som jeg ikke kunne forbipassere min næse.
Nu kommer alt dette muligvis til at lyde en smule kritisk og kynisk, men lige når det kommer til crossfit, som min tilmelding forresten gik til, så har jeg altid haft en følelse af… hmmm.. nogenlunde dette: adr.
Jeg mener; STORsvedende, letpåklædte og uden tvivl LÆKRE mennesker i hvad der ligner en slagterhal, som alle giver mig dårlig selvtillid. Ja, det handler jo om mig selv her, for de er der jo blot for at give den gas og ‘have det sjovt’, selvom jeg fastholder af den slags umuligt kan karakteriseres som SJOV.
Det var en kombination af to poler, at jeg tilmeldte mig crossfit; en ting er, at jeg har disse forbehold og anti-følelser omkring det – jeg er sikker på jeg bliver hende den kiksede, der ikke kan finde ud af noget, men på den anden side fik jeg det sådan her: det kan fandeme ikke passe jeg ikke kan lære det – og det kan fandeme ikke passe, at mine usikkerheder skal afholde mig fra at prøve noget nyt og blive bedre til noget, som jeg egentlig godt gad at kunne. Det er ikke så meget det, at skulle rumænsk dødløfte x-antal kilo, men i højere grad dét, at være nogenlunde komfortabel, ved at skubbe mig selv ud, hvor det er hårdt. Måske endda svede. Nu må vi jo se! Jeg skal på sådan et opstartshold i dag og jeg har modtaget rigeligt med mails fra de muskuløse folk bag den klub, med en masse beroligenede ord, der forsøger at forsikre mig om at alle har været nye engang, at vil være forvirrende i starten, men de er der for at hjælpe. På den måde er de allerede ret så pædagogiske, det kan jeg lide.

Jeg har naturligvis googlemappet lortet, set på alle de billeder jeg kunne på hjemmesiden og på Insta, samt netstalket min træner. Og et par af dem, der også skal på holdet (men det må I ikke sige videre, for det lyder halvspooky), men så er jeg ligesom forberedt og måske kan jeg på den måde undgå at ligne en skræmt mus.

Katalysatoren i dette er, at jeg går i fitness et par gange om ugen, men jeg undlader fandeme at presse mig selv. Ja, når jeg sveder bare en smule, så springer jeg fra og tænker: pyha nej, nu bliver det hårdt. Jeg tror ikke jeg har den udvej til crossfit. Lad os nu se … jeg giver en melding, når jeg har været der.
Og her skal jeg så ikke sidde og negligere min insats, som jeg faktisk er ret stolt af, for med Maya, min veninde, der praktisk nok også er kostvejleder, har jeg skruet lidt i min kost (altså jeg spiser MERE!) og med træning oveni har jeg smidt 5 kg. på 1,5 måned. Jeg har intet mål, om at tabe x-antal kilo mere. Det handler om, at jeg gerne vil føle mig i lidt bedre form, men det er ret enkelt, når man starter fra nul, hvor det er hårdt bare at gå til bageren 😉

(Og ja, brugte hun lige ordet katalysator i en sætning? Ja, det gjorde hun! Ved hun om det er korrekt? Hell no! Men det lyder klogt)

Nu vil jeg springe i noget træningstøj og liste hen til torturcenteret. Jeg har lige drukket en energidrik og om dét skal vise sig at være et godt eller dårligt move, det må ligesom bare vise sig.

Kåhå! Johanne

Læs også

14 Kommentarer

 • Reply
  Lotte
  11. april 2018 at 12:52

  Yes! Spændende om det er Spartan, Snedkeriet eller Aarhus Crossfit på havnen du mon har meldt dig ind i 😉

  • Reply
   Nutidensmor
   11. april 2018 at 13:07

   Det er Spartan!
   (Siger hun stolt. Alle der har lyst til at komme og grine af idioten er velkomne 😀 )

 • Reply
  Trine
  11. april 2018 at 12:53

  Stærk tilmelding! Og hyg dig, Frede er en sød underviser! (og ja, der halvstalkede jeg også)

  • Reply
   Nutidensmor
   11. april 2018 at 13:06

   DAMN! Fandeme godt stalket der! Det glæder mig at høre hun er sød 😀 Tror dog stadig ikke på det er sjovt 😛

 • Reply
  Pernille
  11. april 2018 at 13:33

  Jaaaaaaaaa. Jeg var/er også totalt ude af min comfort zone, men de er bare så søde i Spartan og følelsen efter en overstået WOD er bare helt fantastisk. Bortset fra den ene gang, hvor jeg brækkede mig bagefter, fordi det var så pisse hårdt:P

  • Reply
   Nutidensmor
   13. april 2018 at 13:52

   Siden jeg læste din kommentar i går har jeg altså tænkt over den og jeg håber ikke du tager det forkert, men jeg synes det er lidt sejt du har brækket dig i Spartan 😀 Ikke at jeg håber det sker for dig igen (ELLER FOR MIG!), men det virker ret råt 😀 Måske ses vi dernede???

 • Reply
  Ceciliepower
  11. april 2018 at 14:38

  Katalysatoren som begreb er brugt korrekt men man er katalysator FOR noget og ikke I noget. Men altså… Hvor er du sej at du har meldt dig til! Jeg prøvede stepfit intro forleden (der er INTET intro over det) og failede så hårdt at jeg har svært ved at tage mig sammen til at tage tilbage. Heldigvis er jeg ret stædig. Hilsen Cecilie

  P.S. tak for snakken på instagram chat forleden 🙂

  • Reply
   Nutidensmor
   13. april 2018 at 13:51

   HEJ igen Ceilie(power!) Fantastisk! Så fik jeg det på det rene! 😀 Du er sgu sej du tager det der step igen.. jeg har selv prøvet det og måske det bare er mig, der er motorisk udfordret : jeg kan SLET ikke finde ud af det. Gør det helt modsatte af alle andre 😀

 • Reply
  Rikke
  11. april 2018 at 20:21

  Sejt!! 💪
  Lige inden du sagde det i din story tænkte jeg, ‘hey hun har da tabt sig’ 😊
  Godt gået og god fornøjelse med træning 😊

  • Reply
   Nutidensmor
   13. april 2018 at 13:53

   Halløj!! Jamen tak 😀 Jeg fik også adskillelige kindsbensbemærkninger, men det er også dér jeg tager på 😀

 • Reply
  Mette
  12. april 2018 at 8:54

  Flot vægttab.
  Vil du afsløre hvordan du har ændret sin kost?
  Kh

  • Reply
   Nutidensmor
   13. april 2018 at 13:56

   Hej Mette 😀 Ja sgu da! Jeg har trænet en del, det kan vi ikke komme udenom.. men jeg er så også gået fra at lave INGENTING til at lave NOGET (konditionstræning, crosstrainer og gang på løbebånd og så hold i FW) og ift. kost har jeg fået Maya til at lave en plan. Jeg havde for vane at droppe måltider og så tonse igennem og ÆDE om aftenen f.eks. Jeg har skåret en del i det hvide brød og styret portionerne. Men der har været megen plads til ‘alt det gode’ 😛 Maya lægger mange opskrifter på sin blog (http://mayadroem.dk) og så har jeg brugt hendes bog. Ja, det lyder som en stor reklame, men hun er min sundhedsfaglige veninde, der kunne give en hånd med spændende madideer, som også hjalp med at få smidt de kilo jeg ønskede 🙂 Håber det giver svar 🙂

 • Reply
  Mette
  12. april 2018 at 8:55

  Flot vægttab.
  Vil du afsløre hvordan du har ændret din kost?
  Kh

 • Reply
  Camilla
  29. maj 2018 at 20:12

  Hej nutidens mor 🙂
  Vild med din blog alt er så dejligt ærligt… hvor er din fine dragt fra her?

  Camilla

Skriv et svar