CROSSFIT DOMMEN

abe

Jeg har været til crossfit. Så nu er jeg selvfølgelig crossfitekspert, det er klart. Ej, men fredagsspøg til side; jeg har lovet jer en lille update på mit eventyr i den svedlugtende slageri-agtige-hal, som faktisk blev til to visit på to dage. Jeg havde en intention om at give en melding på hvorvidt det var helt skrækkeligt, med en hold-jer-væk undertone eller om det var helt okay at komme der, men det her indlæg bliver sgu lidt en anbefaling, kan jeg mærke… plus en forespørgsel. Måske du (heller) ikke tør, men gerne vil?

Det er forresten ikke muligt, at finde et billede, der har mindre med emnet at gøre, end det jeg har indsat herover.

Det jeg frygtede, hvis jeg skal indvi jer i min måske ret irrationelle hjerne, var atmosfæren, rummet og menneskerne. Jeg bryder mig ikke om at være ny eller på udebane og det kunne jeg forstå på flere af jer, der skrev på Insta, at I også var tilbageholdende med at starte til sådan noget. Det er bare som om crossfit er en hel verden og dén verden har jeg aldrig haft bekendskab med. Derudover er jeg jo ikke i synderligt god form, jeg er ikke nær så stærk som de hårdtpumpede mænd jeg forventede at se dernede.
Og jovist, der var flotte mandfolk, men det var slet ikke så intimiderende at træde ind i, som jeg frygtede. I kontrast til Fitness World følte jeg der var mere fokus på at træne igennem, hvor FW for mig handler lidt for meget om at tjekke hinanden ud.
Dernæst var der ikke én type dernede, i hvert fald ikke til opstart, det var blandet piger og drenge og så var det på forskellige niveau.

Jeg vil sgu ikke tøve med at springe derned igen. Selvfølgelig er mine bekymringsantenner ude, det er sådan jeg er, når der er mange mennesker, men det er ikke farligt.

Opstartshold var hvad jeg skulle på (i den kæde, der hedder Crossfit Copenhagen, som det skal stoppe med at hedde, da jeg altså går i Aarhus), både onsdag og torsdag. Som jeg sagde på story anbefaler jeg ikke to opstartshold i træk, men jeg skal have Augusta i dag, så det var nu engang det der var mest praktisk, da de hold, af hvad jeg kan se, ligger sen eftermiddag/aften. Der er forskelligt fokus; mandag er det squat, onsdag er bagsiden af kroppen og torsdag er dødsdag; arme. Trække og skubbe. Dvs. trække sig selv op!!!! Myre-style!!! og pushups (hvad dødelige kalder armbøjninger, tænker jeg). Jeg kan ikke løfte en elkedel i dag, men mine arme er heller ikke noget nær stærke 😀 SLET IKKE stærke nok til at løfte egen kropsvægt – slet ikke med elastikhjælp.
Opstartsholdene syrede mig ikke total ud, armøvelserne undtaget, – det handlede mere om at lære teknikkerne korrekt og prøve dem af, selvfølgelig, end at tæske folk svedende i gulvet. Jeg tager lige mandag med (min mor må passe i en 1,5 time der så) og så skal jeg forsøge mig med ‘rigtig crossfit’ sammen med Trine, på et stort hold. Dér regner jeg så med at jeg bliver savet over.

Jeg vil meget gerne, hvis nogle af jer der kunne være klar, men ikke nødvendigvis har modet, time det, så vi kan tage på et hold sammen engang? Hvis I altså kommer glædeligt forbi introhold og sådan.
Jeg siger ikke det er farligt at tage derned selv, men det har taget mig lang tid at tilmelde mig, selvom jeg virkelig gerne ville (i teorien), fordi jeg gerne ville kende en dernede. Jeg er jo pisse ny og slap selv og jeg er ikke den eneste, fandt jeg ud af. Men hvis I også sidder med en lyst, men ikke tør, så kan jeg da fortælle, at det ikke er så skræmmende, som JEG troede.
I skal bare tage (det gratis) introhold og/eller opstartsholdene (3 styk) og så kunne jeg finde nogle træningsbuddies i jer, måske?
Det er en vild idé, det er ikke sikkert der er nogen, der har lyst, men nu prøver jeg! Jeg er i hvertfald tilmeldt til d. 01.07. og så må jeg se om jeg ender med at gå tilbage til FW eller om jeg rent faktisk bliver bidt af crossfit. Bare skriv privat :-*

Jeg går i det der hedder Spartan i Aarhus og de kører tilbud pt., hvor du kan træne til 01.06. for 99 kr. Jeg vil gerne hjælpe, men er ikke god til at læse og forstå det med småt, men jeg læser det således, at man er bundet til 01.07., hvis man udmelder sig ved tilmelding (god idé, hvis du lige skal prøve det af og ikke er sikker på det skal være 4-ever), så du skal betale for træning 01.06-01.07, som er 488 kr. Sådan læser jeg det, men kig gerne – tilmelding og det hele står her.

KH! MIG

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar