SKAL DU OGSÅ HAVE LAVET EN FOTOBOG?

Okay, hey, mega søde Augusta med nyklippet hår og koncentrations-tungen 😛
p4293535 p4293526fotosjov-2Reklame for Fotosjov

En af de ting, som jeg, inden jeg fik barnet ud af maven, havde tænkt der skulle være styr på og jeg skulle være toptjekket i at have opdateret, var sådan noget som barnets bog, fotobøger og udprintede billeder i hjemmet. Ikke at det er noget ‘man’ SKAL, intet pres på jer, herfra 😉 – jeg havde bare tænkt at det var noget jeg gerne ville, fordi jeg synes det er herre hygsomt..
Men til jer, der også er til den slags: jeg er vel ikke den eneste i den båd, hvor det bare er gået total i stå? 🙂
Jeg har vidst skrevet rigeligt med indlæg om mine mange forestillinger om det at blive og være mor og mine mange ambitioner og her er vi sørme ude i en af dem, for mens barnets bog er gået i stå da hun var omkring to – dvs. jeg er tre år bagud – har jeg heller ikke fået lavet de hersens smarte bøger, som ellers er så nemme at lave. Lidt realist må jeg have været, for jeg satte alligevel baren ved at lave sådan en sommer(ferie)-minde bog, i stedet for en bog for hvert år i barnets liv, som lyder fantastisk og dog noget mere omstændigt, end jeg kan overskue med billeder på både telefon, Dropbox, computer, ekstern server osv. Jeg tror min sortering af fotos gik i stå, da hun var 1 år, fordi man tager så SINDSSYGT mange billeder, når de er helt små. Ja, jeg husker jeg sendte 5-10 billeder DAGLIGT til bedsteforældrene. Vi tager ikke nær så mange i hverdagen, mere 😀  

Hvorom alting er, har jeg altså lavet endnu en sommerferie mindebog til Augusta – denne gang med Fotosjov, som jeg ikke har kastet mig ud i lave sådanne projekter ved før. De vil ovenikøbet gerne have at jeg deler en rabatkode med jer, som I kan bruge, hvis I også vil lave fotobøger. Stadig intet pres herfra, en fotobog er ikke en selvfølge i hjemmet, men Augusta elsker det og det er et ret godt udgangspunkt i samtaler om vores oplevelser, som så er vores rejser og ture, i det her tilfælde og jeg tror de fleste synes den slags er hyggeligt – man skal bare lige igang.

Koden til Fotosjov, som jeg har fået lov at dele med jer, der også vil gang i et enkelt fotoprojekt, er forresten: “nutidensmor ” og den giver intet mindre en halv pris. Den gælder til 01. juni 2018 🙂

Hvis du ikke har prøvet det før, så vil jeg sige at det altså rigtig simpelt at lave. Det behøver ikke være billeder fra de store spejlreflekskamera, telefonfotos bliver altså lige så fine, synes jeg, og så kan man sætte billederne op, som man selv synes det er pænt, vælge baggrund, indsætte tekst og al den slags, så den bliver helt personlig. Siden er forresten nem og overskuelig, det er lige til at springe ud i og jeg bestilte en søndag og havde den torsdag morgen – det er ret så quick levering. 

Jeg ved ikke om I så den i story, da Augusta åbner den, men det er jo ret tydeligt at hun har julelys i øjnene, når hun ser på billederne fra vores oplevelser i sommer, som helt vildt både talte: en tur til Tyrkiet (min første ferie som solomor, alene på tur med barn, hvilket jeg havde det ret pres over, lige inden, men super optur over al tiden efter), en tur til Legoland med en veninde og hendes søn, en tur til Dyreparken i Norge, med min mor, en tur fra Skallerup og en enkelt side fra Cirkus Summarum. Ja, det er mange ting og går man det i sømmene var det ikke lige i sommerferieugerne, men den slags detaljer går jeg altså ikke op i 😉 Det er jo bare få fotos jeg har udvalgt fra de her ture, men det er så også valgt ud fra hvad Augusta synes var mest spændende; som f.eks. at få hendes badedyr med på en del billeder og de flotte kager i Tyrkiet, den LEGOmand, som hun fattede mod til at stå ved siden af, til et billede og piratskibet i Norge. Det er mere et forsøg på at samle de oplevelser, som vi har haft sammen og som Augusta stadig taler om – og nu ligger den på hendes værelse, ligesom de andre par bøger vi har, til godnatlæsning det næste stykke tid. Til Historien om den Kæmpestore Pære bliver et puttelæsnings must IGEN (igen igen igen).

Jeg håber det kan bruges 🙂
KH! Johanne

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar