DE TING MAN HELST IKKE GØR, NÅR MAN ER NYE KÆRESTER

Der er vel sådan en fase i starten af et parforhold, hvor alting er meget pænt, rent og artigt. Har de fleste det ikke sådan?

Vi prutter ikke foran hinanden, vi skider BESTEMT ikke – ikke noget vi indrømmer i hvertfald, humøret har ikke de her store irrationelle udsvingninger (eller er det bare mig, der har dem?) og vi er selvfølgelig ikke typen, der lader opvasken stå i flere dage.

Vi rydder lidt ekstra op, støvsuger det værste, når den nye kæreste kommer på visit og benene er barberede, inden nogle mandehænder kommer i nærheden af dem.
Og når vi skal være fulde sammen første gang, så krydser vi da også lige fingre for at det ikke skal ende med at vi tisser i bukserne og bliver så stangfulde, at vi mister bilnøglen og skal puttes halvnøgne i et telt, muligvis let indsmurt i kolort?

…det sidste er så lige sket for mig.
Det skal vi da lige tale om, om lidt. Jeg kan simpelthen ikke holde mund,. det blev lidt en aften, der ikke går i glemmebogen 😛

Jeg har nået en alder, hvor jeg da ikke decideret lyver om at jeg skider, hvis jeg altså blev spurgt direkte, for det har jeg erfaret at man ikke kan bilde nogen ind at man ikke fysisk gør…. på trods af at jeg vidst nok har forsøgt. Men jeg gider altså ikke tale om det i starten af et forhold!

Her kan vi lade som om det er noget vi ikke gør. De her ting er for mig ligesom bare blive afsløret løbende, at vi jo selvfølgelig allesammen er lige klamme, eller lad os kalde det helt almindeligt menneskelige, når vi er indfanget i et net af forelskelse og tager hinanden på trods af dårlig mave og røvhår.
Den slags menneskeligheder gemmer jeg gerne lidt eller til den dag, hvor han ligesom bare SKAL tisse og jeg ikke fysisk kan bodyblocke døren ud til et ildelugtende rum længe nok til at den afslørende lugt er forduftet, selvom jeg selvfølgelig har forsøgt at lave blomsterdansen (flicke håndsæbe rundt i rummet) eller orkestreret det, så det er i sammenhæng med et bad, hvor damp kan tage det meste.
Det kan vi tale om, som en slags ærlighedsgave, når vi kender hinanden bedre. Så jeg er også typen, der i starten af et forhold hellere ud i køkkenet og fimser af, når vi ligger inde i stuen og ser film, end at håbe på det bedste.
Er jeg den eneste, som hånden på hjertet har det sådan?

Det er meget sejt, hvis I kan være helt bramfri og storprutte foran andre, det synes jeg skam er cool nok, men det er bare ikke lige mig, selvom jeg vel generelt er et meget ærligt og højtråbende menneske 😉

I lørdags, en brandert min 29-årige krop ikke helt er restitueret fra endnu, var vi til fest.
Vores første rigtige fest sammen, Jesper og jeg, som jo bare skal gå godt.
Den stod på festivalstemning, med en privatfest på en mark, som er kendt som Brakmarken, hvor en gruppe gutter samler venner og bekendte – som kan stimles sammen til at tælle næsten 180 mennesker. Han havde taget mig med, så det var ligesom min opgav, mener jeg selv, at være den cool søde nye kæreste, der med stil kunne drikke drinks og konversere på kryds og tværs med alle. Charmere folk, så de gik fra festen med indtrykket: wow, hende Jespers kæreste er da godt nok en dame med stil!
Jeg konserverede da også. Og jeg drak drinks!
Det er bare det her med at være den cool søde kæreste, som jeg ikke håndterede så godt 😀

Så begyndte festen. Og mine mange gode ikke-cool-kæreste-ideer. Efter 6 gin og lemon, lidt beer pong, shots og jägerbombs tænkte jeg så også at det kunne være en rigtig god idé at tage nogle ture ned af den store vandbane, som er lavet af en kæmpepressenning. Midt om natten. I iskoldt vand. På en mark.
De fleste havde jo leget på den om dagen, det er klart, men jeg syntes det var en glimrende lille nataktivitet.
Efter nogle ture op og ned (med alle mine nyfundne venner, som jeg dog nu har glemt navnene på) kunne man da heldigvis tage en tur i vildmarkskar, hvor jeg i min 10-hestes muligvis – eller muligvis ikke – udviklede et lille crush på en pige. Jeg kan ikke være den eneste, der bliver små-biseksuel efter lidt sprut i maven?! Jeg fik i hvert fald fortalt hende ca. 30-40 gange at hun var MEGET MEGET MEGET pæn. Men det var hun også.
Men måske var f.eks. 10 gange nok.
Jeg stjal også en flaske (varm) champagne.

Jeg smider heromkring Jespers bilnøgle og husnøgle væk. I bilen ligger alle vores ting.
Det opfatter jeg så ikke rigtig selv, af en eller anden årsag – måske er det jägerbombs skyld, det kunne være rart at give en anden skylden – ligesom jeg heller ikke husker at jeg bliver puttet drivvåd og ret brun i vores lille medbragte telt efter at have foræret hans håndklæde væk til en af mine nye bedste venner, som jeg ikke husker navnet på mere.

Vi var åbenbart i sådan en selfie-boks

Jeg var åbenbart også i den selfie-boks. Med mine to gode venner

Telt er ikke min ting forresten, men Jesper er vild med den slags, så han havde forsøgt at lave lidt glamping ud af det (I ved, camping med glam), for min skyld, ved at tage dyner og madras med. Det kan godt være jeg ser glad nok ud på billedet herunder, men min mor har også lært mig at man skal ikke sige noget, hvis man ikke har noget pænt at sige. På det tidspunkt havde jeg også begge mine gummistøvler, tøj og værdighed så livet var da okay.

I min lille sprittertur dømte jeg dog ingen soveplads. Jeg tror bare det var godt at der var et sted han kunne lægge mig.

Førbilledet

Dagen efter blev så dødsdagen. Det siger nok sig selv at kroppen lidt hader en, når man har bedøvet den i alkohol og fest.
Søndag var dagen hvor jeg, hvis jeg havde en snert af energi, havde skrevet testamente ind på telefonen, for tømmermændene ramte mig som et godstog lige i hovedet. Jesper var lige så ramt, så tilsammen kunne vi så ikke engang tælle som én hel voksen, hvilket ellers var nødvendigt, for den der fucking bilnøgle var VÆK og vi kunne knap sætte os op den første time i det glohede telt.

Morgenen på den idyllisk pæne mark blev påbegyndt med lidt opkast – vi kan lige så godt være ærlige – og tåget søgen efter den skide nøgle. Både i det helt brune og bakteriebefængte vildmarkskar (hvor jeg havde pigeflirtet alt jeg kunne), bag baren, som jeg på det tidspunkt jo ligesom kendte ret godt og alle andre steder på den her post-fest-plads, i bare fødder (jeg fandt én gummistøvle, men kun én), der om natten havde fungeret som regnvandsopsamler, badedragt – med høj slids -, lillebitte gennemsigtig og tisvåde tanktop, som måtte fungere som miniskirt og en cowboyjakke, der kunne fungere som dækning af den lillebitte gennemsigtige tisvåde tanktop. Og selvfølgelig mascara i hele ansigtet, fordi jeg havde leget stive Lis i udendørs Lalandia.

Jesper havde bukser og t-shirt. Og sko.
Heldige skid.

2% strøm på begge telefoner og en ret så opgivende indstilling. Til alt.

Da vi efter en del timer havde accepteret at det var her vi skulle bo nu, på den her mark og overvejet placering af evt. orangeri, når vi igen fik livsmod og energi til at lave tilbygning til teltet, flyttede vi vores ynkelige korpusser 10 meter fra teltet, så vi begge lå face down, ildelugtende, i noget stikkende markhalm, men PLUDSELIG kom der en noget undskyldende mandsperson med nøglen. Han var kommet til at snuppe den, MEN HAN KOM MED DEN IGEN.
(Det ville også kunne være sket for mig, i min 10-hestes, skal jeg hilse at sige)

Og jeg der troede Marrakech var den ultimative parforholdstest, men nu har vi bestået både IKEA OG ovenstående, så med alt det i bagagen må vi da næsten være meant to be, tror I ikke?

Festen var forresten fantastisk. Det er ikke underligt at afslutte med, er det? Jeg hyggede mig sindssygt meget og jeg tror jeg skal fuldesikres lidt, som f.eks. ved ikke at tildeles nøgleansvar og jeg tænker jeg – eller en ægte voksen – kunne monitorere mit indtag, men ellers er jeg pisseklar til #Brakmarken2019!

Jesper siger i hvertfald jeg gerne må komme med igen! WIN!

Nu mangler jeg bare at sige højt, at jeg altså både prutter og pøller… men måske han bare læser det her indlæg og så er den skid ligesom slået. Jeg er stolt af mig selv, generelt, men til jul ønsker jeg mig et lille filter, som jeg kan slå til, når det er passende.

Har I lavet nogle stunts foran kæresten? Og fortæl hvornår starter man på at prutte foran hinanden, hvis man da overhovedet gør det på et tidspunkt. Smid endelig nogle ord herunder!

 

 

Læs også

32 Kommentarer

 • Reply
  Louise
  21. juni 2018 at 18:43

  Sikke en weekend du har været til😂🤣
  Min exkæreste og jeg plejede at sige “at jeg skal lige til et møde” når man skulle pølle
  På den måde kunne man både sige man var indkaldt til “hastemøde” “stormøde” mm😉
  Så vidste modparten hvad der var i vente – uden at sige det bogstaveligt😄

  • Reply
   Nutidensmor
   21. juni 2018 at 18:48

   Haha! Se dét kan jeg altså forstå. Vi siger det, men vi siger det ikke helt. Selvfølgelig burde man kunne sige det ligeud, men jeg fatter altså virkelig godt, at det pakkes ind. Det er jo ikke noget der er skamfuldt – ligesom at der kører en hel bølge med bloggere, der siger at menstruation er TABU. Det er altså bare PRIVAT og så kan jeg godt forstå man holder det lidt for sig selv 😉
   Da vi var i Marrakech og kun havde et lille fint silketørklæde som toiletdør sagde vi at vi tog til Disneyland, når vi besøgte personaletoilettet forenden af gangen 😉

 • Reply
  Simone
  21. juni 2018 at 18:43

  Hahaha, lyder som om du fik gjort et godt indtryk på trods af lidt for meget alko – i starten af mit forhold var vi begge også lidt på listetå på det område, præcis som du skriver det faktisk! Nu er det dog helt anderledes (vi har været sammen i 3 år) og der bliver IKKE lagt skjul på noget!
  Forleden dag siger min kæreste: du brager (det kalder vi at skide) hele tiden – mig: sku da ikke mere en én gang om dagen, er det ikke meget normalt? Har da bare en god fordøjning og du brager da meget mere end mig! Kæreste: ej det er løgn! Mig: fint hvis det skal være med den på, så hænger vi en seddel på køleskabet og hver gang vi har været ude og brage sætter man et kryds og så ser vi i slutningen af ugen, hvem der har braget mest!
  Hahaha 😂😂 så er man trygge ved hinanden, og måske det også er gået lidt for vidt?🤔😅

  • Reply
   Nutidensmor
   21. juni 2018 at 18:49

   Hahaha! Jeg synes fandeme ikke det er gået for vidt! Det er helt perfekt intern hyggesnak! 😀 Jeg er ikke klar, men måske en dag 😀
   Sålænge I morer jer, er der sgu ikke nogen der skal fortælle jer det er for meget 😛

 • Reply
  Ditte
  21. juni 2018 at 18:44

  Stunt og stunt… jeg har formået at flænge en skamlæbe under sex med nuværende kæreste, også i en 10-hestes brandert. Det endte med at min mor måtte køre os på skadestuen (for ja!! Det var mens jeg boede hjemme…), mens min far måtte vaske hans knapt så lille datters topasens og sengetøj for blod. Rigtig meget blod. 😳 min kæreste husker stadig den skræknat, da han sad i skadestuen alene med min mor og undskyldte som fanden 😂

 • Reply
  Sanne
  21. juni 2018 at 18:49

  Min kæreste lagde meget hårdt ud på det punkt. Den første aften vi mødte hinanden på diskotek i Århus prøvede han at snakke uden om, at han havde været væk i en halv time, og erkendte til sidst, efter meget pres fra min side, at han havde været hjemme og skide. Siden den dag har han luftet prutter ud hver dag – og som han selv siger, så var det for at hærde mig fra starten af. Jeg selv prøvede at vente, men da han killede mig en lille måned inde i parforholdet fløj den ud. Selvom det hele gik stærkt, så er vi stadig sammen her 2 år senere 😅

 • Reply
  Marie
  21. juni 2018 at 18:55

  Uh, jeg husker ikke første gang vi pruttede foran hinanden.. Men jeg har altid haft godt gang i den slags, så mon ikke jeg startede 🤷🏼‍♀️ Ret hurtigt….
  I dag prutter vi i hvert fald foran hinanden, og endda hvis vi er tæt på hinanden – det må sgu være kærlighed (eller dovenskab). Til gengæld er grænsen at reelt skide foran hinanden, men det tror jeg ikke vi vil lade nogle se/opleve – eller vent, giv os et års tid, jeg har termin til december. Så måske er barn kan nedbryde selv den barrikade.

 • Reply
  Lone
  21. juni 2018 at 18:57

  Lyder til det var en fantastisk fest 😂
  Min kæreste og jeg har været sammen i 3 år og vi prutter ikke foran hinanden. Han kan godt skide selvom jeg er i huset, men jeg kan ikke når han er der, så det er endnu ikke sket 😎😂

 • Reply
  Signe
  21. juni 2018 at 19:11

  Festen på brakmarken var et hit, dog begynder jeg at tvivle på om tømmermændene nogensinde forlader min krop! Og alligevel ser jeg utrolig meget frem til #brakmarken19 🍾🎉 Du er ikke den eneste der har en lidt (læs meget) sløret aften 😂

 • Reply
  Bolette
  21. juni 2018 at 19:12

  Jeg KAN IKKE prutte foran min kæreste. Vi har været sammen i 6 år og har to børn. Jeg kan bare ikke!
  Til gengæld har jeg engang lavet pøller og kommet til at stoppe toilettet med toiletpapiret bagefter, så han var nødt til at tage gummihansker på og tage det op med hånden. Det er nok 4 år siden og han driller mig stadig! 😝

 • Reply
  Signe
  21. juni 2018 at 19:13

  Festen på brakmarken var et hit, dog begynder jeg at tvivle på om tømmermændene nogensinde forlader min krop! Og alligevel ser jeg utrolig meget frem til #brakmarken19 🍾🎉 Du er ikke den eneste der havde en lidt (læs meget) sløret aften 😂

 • Reply
  Laura
  21. juni 2018 at 19:22

  Da jeg havde været sammen med min ekskæreste i et års tid, formåede vi begge at få Roskildesyge. Der er ikke noget der styrker et parforhold, som det. Vi skiftedes til at sidde på toilettet og stå at brække sig i håndvasken 🤢

 • Reply
  Else
  21. juni 2018 at 19:37

  For mange år siden på en festival, med massere af alkohol, sad jeg på skødet af min flirt.. jeg fik et hosteanfald, hvilket bevirkede, at jeg slog den største prut lige på hans lår.. det eneste jeg kunne sige var: “Prut sagde møllen” og det eneste han svarede var: “Ja den kunne mærkes”🙈😂 det blev aldrig snakket om igen😂

 • Reply
  Stine
  21. juni 2018 at 19:47

  Juuhuu for alle på brakmarken ✌🏼

 • Reply
  Malene
  21. juni 2018 at 19:48

  Jeg har kendt min mand i 9 år. Og det er først for 2 år siden de der prutter blev til mere end lydløse og indelugtende sivere. Det var da jeg var gravid med vores datter.
  Heldigvis har vi en hund der er meget rådden og næsten altid ligger i nærheden af os om aftenen, så det har altid været nemt at give hunden skylden 😂😂

 • Reply
  Camilla
  21. juni 2018 at 19:49

  Den første fest jeg var til hos min kæreste var jeg den eneste pige, og vi var kun 18 år. Dvs det var røv sjovt at drikke tøsebarnet aka mig skide fuld! Jeg brækkede mig derfor i mine svigerforældres have og bagefter under min kærestes seng. Da vi vågnede dagen efter siger min kæreste at han syntes der lugter lidt sjovt på hans værelse – og DER slår det mig at jeg godt ved hvor lugten stammer fra! Nemlig den kæmpe pøl af bræk jeg bestemt ikke havde overskud eller motorisk kontrol til at tørre op dagen før – ups for helvede!😬

 • Reply
  Maria
  21. juni 2018 at 19:58

  I den helt nye forelskelses fase, hvor vi vel havde været kærester i 2 måneders tid, valgte jeg at afprøve kræfter med Hashkage (det var selvfølgelig inden børn og alt det der.), det var en lækker chokoladekage, og jeg spiste vel 1 stykke eller 2! Efter en times kom virkningen, og jeg har da aldrig i mit liv været så dårlig. Jeg havde låst mig ude på et toilet, som jeg ellers bare lå og holdte om det meste af aftenen. Han tilbød flere gange at komme ud til mig, for at sikre at jeg var ok. Men nej tak, han skulle hvert fald ikke se mig med hovedet i toilettet. Da værten skulle i seng, blev vi sjovt nok sendt hjem. Jeg låste mig ud af toilettet og kravlede (bogstavelig talt) ud til den bil, som skulle køre os hjem. Da vi kom hjem, faldt jeg vidst bare om på tværs af sengen. Næste morgen, var jeg stadig omtumlet og dårlig fra dagen før. Jeg var blevet inviteret med ned at planlægge polterabend for min nye svigerinde med min svigermor, og veninderne til min svigerinde. Der var kage på menuen, og sørme om det ikke var CHOKOLADEKAGE. Mit traume fra aftenen før sad stadig dybt i min krop, så jeg takkede pænt nej ☺️

 • Reply
  Mai
  21. juni 2018 at 20:02

  Jeg er 37 og fraskilt. Min kæreste og jeg har kendt hinanden i et halvt år og jeg KAN ikke skide når han er i huset😆 Jeg havde efter 18 år i fast forhold, lige glemt, hvor fandens svært jeg har det med det. Og hvis du spør’ mine vennner, så er jeg ikke bleg for at slippe en vind😄
  Men jeg prøver at pæne mig lidt endnu, og lever så med mavekrampen og koldsveden indtil videre…

 • Reply
  Denskrukkenordjyde
  21. juni 2018 at 20:08

  Den der “par der prutter og går på toilettet foran hinanden blir’ sammen længst” er noget bæ! Jeg er gift, og der er ALTID lukket dør. Det er min private tid, og bare lidt illusion om sexethed vil jeg gerne beholde haha. Men jeg er os’ ret “snerpet” når det kommer til det – jeg bryder mig ikke om at tale med folk udenfor toilettet, mens jeg er igang :p
  Knus fra en stor fan 😀

 • Reply
  Michelle
  21. juni 2018 at 20:09

  Min kæreste og jeg har været sammen i et par år, og er ikke længere så barmfrie. MEN, under den helt store akt (læs 3 ryk og en aflevering 😂), slog jeg den største prut IMENS. Min kæreste var som forstenet. Jeg fik derimod et grineanfald, der desværre resulterede i flere prutter…. Ja, vi har ikke snakket meget om det siden og det er nok til dags dato det pinligste jeg har gjort overfor/med ham 😂

 • Reply
  S
  21. juni 2018 at 20:10

  Jeg har kendt min kæreste siden 2004, og vi har været kærester i snart 9 år – jeg prutter stadig ikke foran ham 😂

 • Reply
  Marianne
  21. juni 2018 at 20:19

  Pyyyyha en weekend, du har haft 😂😂
  Min mand og jeg har kendt hinanden i 14 år, og den første måned (mindst) led jeg af alvorlig trommesyge, og det første jeg gjorde om morgenen, når han var kørt på arbejde hjemme fra mig, var ar styrte ud på toilettet og prutte/skide løs, nøøøøøøj jeg havde mega meget ondt i maven i den tid…
  men da jeg hørte, han pruttede i søvne, prøvede jeg også der om natten, og efterhånden som tiden er gået, er der ikke så mange hemmelige prutter mere – men vi holder engang imellem en hurtig lille pruttekonkurrence under dynen (point for lyd og lugt), så sover vi så dejligt bagefter…
  Og så angående første-gang-man-er-fuld-foran-hans-venner-aften 😱
  Jeg havde været SÅ sød og artig det første halve år af vores forhold og holdt mig meget tilbage med alkoholen, netop for ikke at blive pinlig. En aften vi skulle til stor fest hos en af hans venner, spurgte han mig, om jeg ikke snart skulle prøve at slå mig lidt mere løs… Han har vist aldrig fortrudt en opfordring så meget siden, jøsses jeg blev fuld og sjov – og lavede alt mulig sjov og ballade, som folk stadig taler om (harmløst og charmerende, men meget fuld og kærlig)

 • Reply
  Socialrådgiveren
  21. juni 2018 at 20:54

  Hmm… hvis jeg skal skidebog skal holde det inde en hel aften så ender det mer rigtig meget tid ude i køkkenet 🙈 så da jeg var hjemme hos min nuværende kæreste 2. Gang!!! Det var nok 4. Gang vi sås, skulle jeg skide.
  45 kvm lejlighed i Århus 🙄 og et badeværelse placeret i midten af herligheden uden vindue eller noget. Og det minder mig om at det er virkelig irriterende at INGEN køber sæbe med parfume mere! Jeg mindes ikke jeg har været på et toilet de sidste 5 år, hvor jeg har kunnet bruge håndsæben til at skjule pølle-lugt… hermed en opfordring 😂 tilgengæld, da vi havde været sammenbundne 6 måneder lå vi i sengen og jeg lå under min dyne, nøgen, og siger: kommer du? Han bliver elle vild og siger: uuuuh hvad sker der herovre – løfter min dyne og bliver ramt af stinkbomben som jeg har sneget ud under dynen 😂 det er så min platte form for humor… vi knaldede bagefter.. i dag er vi gift, har børn og skider helst bag lukket dør, men altså det er jo aldrig til at vide når der er et barn i huset,

  Tillykke med kærligheden og den mindeværdige weekend, jeg synes den lyder helt som den skal være 🙌🏼

 • Reply
  Laura
  21. juni 2018 at 21:57

  Altså hvis jeg nu havde en kæreste #nogenderharensingleven??? Så tror jeg at jeg ville have det på nøjagtig samme måde som dig Johanne! 😂
  Men altså umiddelbart lyder den der fest ret cool og noget man ville ønske man skulle med til! Selvom det er på en mark og det er med telt 👌🏼😅 #venterhermedpåinvitationentilnæsteår #dererjegnokstadigsingle

 • Reply
  Joan
  21. juni 2018 at 21:59

  Nu nuværende kæreste som jeg vel har været sammen med i knapt 5 år, måtte ret hurtigt sande at vi kvinder desværre ikke skider roser og tulipaner som en enhjørning, da jeg kort inde i vores forhold blev rigtig syg med mine tarme, og han (som den søde kæreste han var) tog med til alle læge besøg og undersøgelser på sygehuset. Og der er bare ikke noget mere pinligt end et ret nyt forhold der ret hurtigt skal ødelægges med snakke om ikke fungerede tarme, kronisk forstoppelse, diarré og tarmskylninger😂 En af de mere komiske episoder var da jeg havde fået lavet en koloskopi undersøgelse, hvor de blæser rigtigt meget luft op i ens tarme, det luft skal jo givetvis ud igen (heldigvis er det lugtfrit), og efter undersøgelsen sad han sammen med mig på sådan en 4 sengs stue, sammen med 4-5 ældre kvinder, og ventede på jeg måtte gå hjem igen. De her ældre damer skrup sked så meget at det var virkelig svært at holde masken 🙈🙊 Selv havde jeg rigtigt svært ved bare at “let it go” i hans og andres nærvær.
  Alle ved jo at alle gør det, men alligevel er det et tabu emne. Jeg syntes da stadig ikke det er et fedt emne at snakke om at jeg er tarm syg, især fordi min krop danner RIGTIGT MEGET LUFT, men jeg har bare måtte lære at snakke om der, og lade min kæreste hjælpe mig, og se mig i de slemme situationer hvor det lige som handler om mere lort end lagkage 😳
  Selvfølgelig var det pisse svært i starten, og jeg beder ham stadig skrubbe af når jeg selv kan klare mig, men om ikke andet ved han jeg er menneskelig og ikke en enhjørning 😉

 • Reply
  Mie
  21. juni 2018 at 22:01

  Jeg pruttede på ham på tredje date. Ikke tæt på ham, ikke bare i samme sofa. Nej. Jeg pruttede PÅ ham, så hans lår vibrerede!

  Idag, tre et halvt år senere, er vi gift, har murermestervilla i forstaden og en søn på otte måneder..

  Men jeg skal stadig høre for det, hver gang han slår en klam skid. Og det var endda ham, der fik mig til at grine!

 • Reply
  Fruen
  22. juni 2018 at 8:51

  Jeg har altid haft ‘lave lort andre steder end hjemme’ fobi og har derfor haft en evne til at holde mig i flere dage.. Der gik derfor er halvt år før jeg blev ‘nød’ til at gøre det hjemme ved min kæreste første gang – og det var kun fordi jeg havde virkelig dårlig mave. Vi havde talt om og joket med min ‘fobi,’ så han vidste godt det var svært for mig. Han er sød, sætter høj musik på og lukker alle døre, så jeg kan slappe bare lidt af.. Jeg har virkelig dårlig mave og stress over at skulle gøre det.. Og i min stress er jeg ikke lige obs på hvor meget papir jeg bruger – jeg skal bare være hurtig færdig… Det resultere i at toilettet stopper FULDSTÆNDIG til……. Nu starter panikken først!
  Kæresten ejer ikke en svupper og efter flere panik forsøg med at forsøge at skabe undertryk med børsten, må jeg knald rød i hovedet og grædefærdig involvere kæresten i det. Han skriger af grin og siger vi må lade vandet falde og forsøge igen… Det gør vi så tre gange uden held – ham må i mellemtiden gå ud og tisse i gården. Det hele ender med, at jeg må tage poser på armene for at lave undertryk med hænderne. Jeg var så flov!. Jeg har heldigvis masser af selvironi og dagen efter kunne jeg heldigvis grine af det hele og joke med det til stor morskab for kæresten og venner.

 • Reply
  Maja
  22. juni 2018 at 9:48

  Jeg vil lige starte ned at tegne et billede:
  Jeg rejser med en gruppe jeg endnu ikke kender til Zambia. Efter kun få dage skal vi på booze Cruise (sejltur på flod med flodheste, krokodiller og alt muligt – især øl og sprut!). Senere kommer vi hjem til teltene og jeg kan ikke huske så meget. Til gengæld hopper jeg åbenbart i poolen med tøj på, brækker mig med hænder og fødder i gulvet og røven i vejret, hvorefter jeg bliver hjulpet i seng (i telt), får det våde tøj af og Gud ved, hvad jeg ellers må have gjort og sagt. Men det har åbenbart ikke været det værste indtryk, for 4 måneder senere var vi kærester, 4 år senere fik vi vores første barn, 5 år senere blev vi gift, og nu, 6 år efter venter vi barn nr. 2 🤗❤️

  Så måske det bare er godt for dig at have vist den værste side i starten? Det virkede for mig 😂😅

 • Reply
  Den flove
  22. juni 2018 at 11:13

  Jeg har noget med at tisse uheldige steder, når jeg er sanseløst fuld – undskyld!😂😳
  Første møde med min nuværende kæreste, var til en sommerfest. Jeg fulgtes med min veninde, som havde set sig lun på den her flotte fyr – i min tåge af kakao og Pisang Ambon, mente jeg dog at han var min😳
  Vi vågnede op morgenen efter, som Gud har skabt os, i værtens seng. Som jeg åbenbart havde tisset i😩
  Skyndte mig at vælte en øl ned i sengen inden han vågnede – snedigt. Vi vendte madrassen, for “det var jo bare øl” 😅😩
  Vi er stadig sammen i dag, efter 8 år og jeg har præsteret at tisse på gulvet på et hotelværelse, tisse ud af et vindue (i må selv tegne billedet, utroligt jeg lever), tisse i fyrfadstager og kaste dem ud af et vindue og bare tisse i bukserne på en festival. Utroligt vi stadig er sammen!
  Jeg drikker kun hjemme i dag – ikke mere tisseri på andres ting🤞🏻
  Og undskyld til min veninde, som jeg stjal min kæreste fra 💞

 • Reply
  VenterPaaVinBlog
  22. juni 2018 at 12:32

  Jeg blev kærester med min kæreste gennem fælles venner, og de første mange gange vi var sammen var i en gigantisk brandert, hvor alle kiksede bollehistorier, stunts og pinligheder var blevet fortalt med store armbevægelser inden, og flere kommet til repitoiret gennem disse aftener, hvor han stod som sidemand til det ene og det andet. Og stadig, endte han med, at blive tosset med mig og byde sig til også selvom jeg i et helt år ikke var klar – han havde sgu set det værste, og var endda villig til at blive ved med at forsøge. Og så endte jeg med, at blive ligeså vild efter ham, den søde mand.
  Såeeeh. Jeg har tydeligvis vundet ham på netop disse evner – hvordan vides ikke, må satse på jeg gjorde det med ynde (fucking løgn) :p

  – A, kæreste med vidunderet på 8. år… uden nogle åbne toiletdøre, tak!

 • Reply
  Malene
  23. juni 2018 at 0:08

  Da min mand og jeg mødtes(for 1000 år siden), ville jeg hellere dø, end at skide hjemme hos ham!!! Så når jeg BARE ikke kunne holde mig mere, så cyklede jeg hen og sked på den nærliggende Statoil…det var altid under cover af, at jeg skulle hente tyggegummi(kæft hvor havde jeg meget tyggegummi)😂🙄🙄

 • Reply
  Sofie
  23. juni 2018 at 2:40

  Da vi ikke havde været sammen ret længe blev jeg påvirket, MEGET påvirket. For at gøre en lang historie kort, ender det med jeg får det ubeskrivelig varmt, og jeg får min søde (daværende-nye) kæreste til at, hold nu fast, at blæse mig i rumpen med sådan en blæser alle folk har i sin stue om sommeren 😭😭😭 dør lidt indvendig hver gang jeg tænker på det, men den dag i dag har vi ikke så mange grænser overfor hinanden 😂👍🏼

Skriv et svar