PRÆCIS SOM DET SKAL VÆRE

Reklame

Det er et par dage siden jeg drog mere nordpå, i forhold til det østjyske, hvor jeg normalvis befinder mig, for at udforske det her campinghalløj, som så også er meget mere, end bare en lille ferie, for jeg har jo både Jesper og Augusta med.

På story sidst jeg var på camping fik jeg lige spurgt jer hvor fa’en man lige tager på camping nu om dage, hvad der er godt og sådan. Sidst jeg var på camping er for resten ikke en sætning jeg troede jeg kom til at ytre, men der var altså også tale om en enkelt gang med tre overnatninger. Mig bekendt har jeg altså ikke camperet alverden i min barndom, i hvert fald ikke hvad jeg husker af. Men vi var så på camping, eller glamping, som jeg krævede af Jesper, før jeg turde springe ud i det med mine lejlighedsnykker. Hvad der i mit hoved adskiller glamping og camping er by the way, at vognen skal dekoreres med lyskæde (alt er pænere med en lyskæde) og ekviperes med rosé i litervis. Og endvidere SKAL der være toilet og bad et sted tæt på, for at jeg vil lege med, men jeg kan forstå det er der de fleste steder. Det er jo ikke Roskilde er svaret.
Og enig – jeg fandt ud af at det kan da bestemt gøres meget lækkert og hyggeligt uden nogen (mig) skal lugte af sur ged eller spise direkte af en tundåse med en halvbeskidt gaffel.

Nå, men tilbage til hvad det var jeg spurgte om, hvis du ikke så det: hvad er et godt campingsted nordpå og ja, måske 90% af jer svarede sgu Jambo og det er sgu der vi endte med Clint – Jespers campingvogn – eller delecampingvogn, hvis ret skal være ret. De inviterede til at vi kunne parkere vognen her nogle dage og ja tak til det da!
Og med det her ophold er det gået endnu længere væk fra festivalstilen, som jeg frygtede, og helt op på femstjernet, der altså betyder pool, gigantisk legeplads og PÆNE steder man bader (ALENE).

Augusta har mødt Jesper et par gange, i Aarhus og det er simpelthen gået så skide godt, men jeg havde på ingen måde forventet at jeg ville ende på ferie med en kæreste og Augusta efter så kort tid.
Faktisk havde jeg før jeg mødte Jesper en meget stærk holdning til at det er noget man skal vente et godt stykke tid med, så man ligesom er sikker i sin sag på at det er et forhold der skal vare for evigt, andet end jeg helt ærligt bare føler det er helt rigtigt det her og en fin timing.

Jeg har tænkt en del over hvorfor jeg havde den tro på, at man partout skal vente et halvt eller et helt år inde i et forhold, før barnet skal møde kæresten og jeg er kommet frem til at det er fordi det var min forestilling, at det først hér var at man følte sig helt sikker i sit forhold og fremtiden, at man kunne adskille hvad der var en stormende nyforelskelse og kærlighed, som man tror på varer ved. Er det fordi jeg er blevet ældre, at jeg kan adskille de to nu eller bare fordi jeg har fundet den rette – og ved det?
Ikke desto mindre rager det mig en papand om andre skulle synes det er for tidligt. Ferie, godt vejr og leg er en god måde at være sammen på og lære hinanden at kende på, synes jeg.
Hvordan har du gjort det, hvis du har stået i samme situation, med ny kæreste og b*rn?

Hvis jeg skal dele hvad vi har brugt vores dage på camping på, og det vil jeg, handler det kort sagt om at Augusta har lært vejen til legepladsen og legeland, hvor hun finder den ene ven efter den anden, som hun springer på hoppepude med, klatrer med og tegner med. Bevares, det er ikke fordi jeg ikke ser hende halvdelen af dagen – hun kommer ’tilbage’ (når jeg/vi ikke går med) meget meget ofte, men hun er jo også kun 5 år og skal lige lære campingstilen. Måske nogle børn, der ikke bor i lejlighed også er bedre til det, fordi der er en frihed, som hun ikke er så vant til?
Det går også ned med lækker grillmad (tak, Jesper), rosé, serier i forteltet, når Augusta er puttet og ture. I går var vi i Skagen, i dag drog vi til Aarhus, fordi Jesper skulle på arbejde: Sommer i Ramasjang – kagebagning. Dét var selvfølgelig værd at køre for, FOR OS ALLE! og det var skide skægt. Det er der hvor de filmer Sommer i Ramasjang hver dag, hvilket så bliver sendt dagen efter.
Jeg ved vi i hvert fald er klistret til skærmen kl. 09 i morgen 😉
Efter dét står den på Fårup Sommerland, hvilket alle nordjyder ved er pisse oplagt, fordi det er så tæt på og fordi det er et fedt sted, mens torsdagen altså står i minigolfs tegn. Ikke min kop te, men mine vognbuddies er åbenbart pænt nede med minigolf efter at have kigget ind over hegnet til Jambopladsens baner. Så det er da det vi gør!

Lige nu sidder jeg i førnævnte fortelt og drikker rosé, som vidst er blevet nævnt et par gange i dette indlæg efterhånden, mens Jesper vasker op nogle få meter væk, i sådan et stort fælles-opvaskhus. Det lyder nederen, i hvert fald i mine egne ører, men det er det faktisk ikke rigtig.

Så det var bare et lille sommerferieupdate med både lidt kæreste-møder-barn tanker og hardcore hvad sørensen jeg har ild i.
(Svaret er ikke en skid. Hvis jeg slappede mere af, end jeg gør, ville jeg tisse i bukserne. Det siger ikke så meget, da det sker lidt for ofte, uden jeg slapper af, men det var mere for at understrege hvor vacay-chiiiiill jeg er.

KH!

 

Læs også

2 Kommentarer

 • Reply
  Miriam Magnussen
  17. juli 2018 at 22:11

  Tænkte liiige over det med at møde ny kæreste?! 🤔 mine børn er meget ældre end din datter og de fattede liiige noget før det blev fortalt efter 2 år!! Tror jeg var lidt for dum, gør det du vil, for hunden da…i hygger jer, det kan vi alle se!! God lækker sommer til jer!! ❤️🌞

 • Reply
  Betina
  18. juli 2018 at 0:01

  Hej:-) En anden ny-campist 😆 her. Bare lige et spørgsmål. Med den invitation I har fået af Jambo fulgte der en VIP-internet opkobling med? Sidder med misundelse og følger dine posts mens jeg selv kæmper med en TDC 4G forbindelse der er ikke-eksisterende 🙃 og et netværk af samme kablire 😩 !!!

  Og i øvrigt tak for de mange grin 🤩

Skriv et svar