10 TING JEG (NOK) ALDRIG VIL SIGE


Det er måske nok ved at være en gammel hest at smide på travbanen, men personligt er jeg vild med den her slags indlæg. Man er vel slave for punkt-indlæg, som blogger 😉

…og smid da lige nogle sætninger ind i kommentarfeltet, som aldrig kommer ud af din mund!

1. “..og så kunne jeg bare slet ikke falde i søvn igen!”

Mine damer og herre, I kigger -virtuelt- på den ukårrede dronning af sovning med en rekord på 15 timer. Hvilket er en snild dag skal der nævnes. Og aldrig i mit liv har jeg sagt nej tak til en lur!

2. “Hvem vandt så *?”

Indsæt *VM, EM, Tour de France, alle discipliner i OL, Vild med dans, Paradise og lignende*… faktisk blot al tv-transmitteret sport og underholdningsprogrammer, for at skære det over med en kam. I do NOT give a flyvende fuck.

3. “Hvis du ikke kommer med nu, så går jeg altså – uden dig!”

(Ja, det kan godt være den runger genklang i dit hoved.. måske har du sagt det og fair nok, men lur mig om det ikke har været i et øjebliks frustration med en følelse af magtesløshed? Jeg har ikke sagt det selv, men har godt nok været tæt på da.)

4. “Det er da også noget besværligt noget, at få bestilt storskrald. Jeg forstår da virkelig, at de stiller al deres (lort) ud på gaden, når de flytte. Ligesom at jeg er helt nede med at selvsamme type også placererer deres ægte smid-ud skraldeposer FORAN de underjordiske storby-skraldedimser, fordi de er fyldte, i stedet for at gå de 30 meter der er til de andre underjordiske storby-skraldedimser, som ikke er proppede. I REALLY DO GET IT! Slet ikke egocentreret og dovent, OVERHOVEDET!”

5. “Jeg er 110% sikker!”

Ikke fordi jeg aldrig er meeeeega sikker, men folk skal stoppe med at være mere end 100% sikker.. ikke?

6. “Ellers tak, jeg har lige fået en kop”

Jeg har med 110% sikkerhed aldrig sagt nej til lidt opfølgningskoffein. Hvad er det værste der kan ske? At jeg vågner endnu mere? Lord have mercy!

(Nu har jeg da prøvet det, jævnfør punkt 5)

7. “Endelig snak videre, jeg tæller bare masker”

Har jeg fået nævnt her, at jeg er begyndt at strikke igen, efter et halvt års pause? Det er blevet til tre ‘Ankers Trøje’ størrelse baby og en Ingen Dikkedarer, størrelse Augusta. Nu skal jeg have afsluttet en Hipsterhue til Augusta, som jeg startede på for lang tid siden. Alle opskrifter er fra den søde Petiteknit.

8. “Ja, kom du bare ind!”

Jeg ved det måske nok er for det bedste, at den kære brystholder-kyndige dame ligesom får set hæsligheden på, men ærlig talt har jeg ikke lyst til at hun skal klemme sig ind i den lille bås sammen med mig og se på hejsningsværket. Er der andre der bliver lidt blufærdige og klaustrofobiske af den slags?

9. “Kan jeg ikke få en god pris på den?”

Jeg anfægter ikke om det kan betale sig! Det hører jeg der virkelig kan.. om du så køber 10 stykker tøj eller et køleskab samtidig med at du svinger dankortet for at hente nyt køkken hjem: mange steder kan give rabat, hvis man spørge, men jeg kan ALDRIG få mig selv til at spørge, fordi jeg simpelthen er bange for at få et nej 😀

Hvad er din erfaring? Måske man sku’ blive bedre til det – eller er det frækt at spørge??

10. “Skat, skal vi ikke tage ned og træne sammen?”

Men dén lader jeg dog hænge lidt til et andet indlæg, for hvis du har været med på story de seneste dage er jeg ved at nosse mig sammen til at træne SAMTIDIG med Jesper. Det er lidt udenfor hvad jeg finder rart.

Læs også

4 Kommentarer

 • Reply
  Nynne
  29. august 2018 at 19:42

  Hahahaha! Punkt 4 er i hvertfald på listen over ting jeg aldrig siger. Noget der er SÅ nemt, er åbenbart ufatteligt kompliceret for mange byboere. My GOD! 😂

  Ting, jeg aldrig siger: “Om jeg vil købe snacks i aften? Nej, fy for pokker, det er jo kun onsdag!”

 • Reply
  Nikoline
  30. august 2018 at 18:52

  “nu skal I simpelthen skrue ned for det alt for høje musik, det er simpelthen for hensynslyst, vi kan ikke sove, så vi ringer snart til politiet” aarrrggg de der typer der stopper festen!!!! det bliver aldrig aldrig mig haha:)) :)))

 • Reply
  Trine
  28. september 2018 at 20:37

  Hvis min datter ikke lige lytter efter en af de første ti gange jeg har bedt hende gå med, kan jeg sagtens finde på at sige “mor går nu”… min datter er 2 år. Og 99% af gangene gør det altså at hun retter opmærksomheden mod mig og går med. Kan slet ikke se hvad problemet er? ?
  Hvis tanken bag er at barnet vil føle sig efterladt og blive bange, hvis man gør sådan, så vil jeg for en god ordens skyld lige tilføje at jeg aldrig går ud af syne fra hende…

  • Reply
   Nutidensmor
   1. oktober 2018 at 17:45

   Halløj! Årh beklager den sene respons! Jeg har slet ikke set at du har skrevet! :-/ Jamen for mig er det to ting. Jeg har det sådan af der for det første handler om at man så siger noget som man ikke følger til dørs. For man går aldrig (helt). Det andet er, for mig, at det er en lidt vild “trussel” at påstå man kunne finde på at gå uden barnet. Ikke at jeg dømmer dig for at sige den slags! Det gør mange! Men jeg kunne ikke selv finde på det. Så hellere brandsmandsgreb og afsted 😉

Skriv et svar