VIL DU SE MINE TATOVERINGER?

1, 2, 3, 4, 5, 6. Seks! Nej, vent!

1, 2.. fuck – hvorfor fik jeg dén?, 3, 4… Årh nu glemte jeg “2013” på bagarmen. Tager den sgu en kropsdel af gangen.

1, 2, 3, 4: venstre arm. 5, 6: højre arm. 7: ben. 8, 9: ryg. Eller 8,5 er det vel.

Sammenlignet med Thit, der i flere timer denne weekend stak mig med nåle, har jeg nærmest ingen tatoveringer. Hun har så mange af det ville være en kraftanstrengelse at skulle tælle dem, men ikke desto mindre kan det være svært at få overblik over 9 tatoveringer, lavet over de sidste 11 år.

Har du nogle? If YEAH: Hvor mange?

Nogle tatoveringer fortryder jeg sgu (det er også derfor der nok er 8,5 og ikke 9), mens andre er dækket med en slags film lige nu, fordi de er splinternye, så jeg behøver næsten ikke sige at dem er jeg ret så glad for! De blev som planlagt!

Det har egentlig været på min to-do-liste, det her med at samle et indlæg med mine tatoveringer, for når jeg har flashet her og der på story, er der oftest nogen der siger: “MERE! Og resten, tak”. På den u-seksuelle, u-strippende måde, naturligvis. Desværre 😉

Nu har jeg så fået to sessioner, der blev til endnu et flyvevæsen: en guldsmed på på bagarmen (hedder det ikke det? Bagsiden-af-armen) og to cover-ups, som ses herover: nye svaler ovenpå mine gamle svaler (se herunder), der ærlig talt aldrig har været pæne. Det var en noget impulsiv beslutning hos en tatovør, der enten ikke gjorde sig umage eller bare var dårlig. Eller begge dele.. hvad ved jeg.

Her er et før-billede:

Udover de nyeste skud på min kropsstamme har jeg ord om håndleddet: Augusta <3 Never gonna give you up, som egentlig var Augustas fars favoritsang, som fyldte en del, dengang hun kom til verdenen. Nu hvor jeg føler, qua dette indlæg, at jeg skal tage lidt stilling til mine tatoveringer, tænker jeg denne er en smule corny – plat – men omvendt vil jeg også sige at jeg ikke vil være den foruden. Den er ikke super pæn, da teksten er lidt smasket sammen et sted, men den betyder meget for mig, for det er den første jeg fik lavet til ære for Augusta, min enestefødte.

Den anden tatovering der er dedikeret til Augusta lavede Thit, da hun også smed en valmue på min underarm og et møl på mit lår. Der står meget enkelt: 2013, som jeg håber på er ét af flere årstal til den arm 😉

Jeg kan forresten meget godt lide det er sort, som du nok kan se. Til mit korpus skal der ikke farve til, pinups, full sleeve eller romantiske blomster, men hellere mørke tatoveringer med gode detaljer.

Den næstsidste tatovering jeg har, som jeg altid glemmer, men mindes om, når der er folk der står bag mig og forsøger at læse min rygrad: en – igen- impulsiv beslutning. Jeg har nogle ord fra en Edith Piaf sang stående ned af rygraden. Jeg tror det var en lidt melankolsk tid i mit liv, hvor jeg følte mig ret dyb, der resulterede i et udpluk af “Non, rien de rien”. Spejlvendt, fordi tanken var at det så ville ligne streger mere end ord, så jeg ikke blev læst på, når jeg stod med ryggen til. Det ser ærlig talt bare spejlvendt ud – og folk forsøger at læse mig i nakken.

Og uuuh… yes! Nøgenhed

Og så har vi den vi er ved at fjerne: mine initialer, som jeg fik lavet inden jeg blev 18, hos en lidt skummel stor mand med en rottweiler i Horsens. Der står JM, hvis jeg skulle glemme hvad jeg hedder. Efter to omgange er den dog meget meget utydelig, takket være søde Jesper (altså en anden Jesper), der har Removeitlaserclinic i Aarhus. En kæmpestor anbefaling fra mig.

Og det var måske egentlig det? Jeg beklager at en del af billederne som sagt er taget i spejle – men filtre og lys er i nok vant til. Eller mangel på samme 😉

Kh!

(Jeg drømmer om en sommerfugl et sted, men er gået fra at tænke den skal være under (det andet) knæ, til højre arm, på forsiden ift. valmuen. Men sig det ikke til min mor!)

PS. Thit, som har lavet (nye) svaler, møl, guldsmed, 2013 og valmue, har selvfølgelig Instagram: du kan se hende lige her.

Læs også

32 Kommentarer

 • Reply
  Nanna
  16. oktober 2018 at 20:57

  Er der nogen tanke bag de tatoveringer du har fået for nylig? tænker fx på guldsmeden, møl og valmuen..

  Ikke at der skal være en tanke for de er jo sindssyg flotte ? men kunne være der var en tanke bag

  • Reply
   Nutidensmor
   25. oktober 2018 at 21:07

   Der er faktisk ikke den store symbolik bag dem. Valmuen har jeg altid været vild med og hvis jeg skulle vælge een blomst der var ‘mig’ var det dén. Den er sgu sej, men også lidt skrøbelig. Jeg har bare fået en helt stor kærlighed for at have dyr; møl og guldsmed – og måske gerne sommerfugl og bille en dag – tatoveret. Synes det er så pænt 😀

 • Reply
  Betina
  16. oktober 2018 at 21:00

  Nu har jeg fulgt dig på IG i lidt tid, bevæger mig ikke ret meget ind på bloggen ?
  Jeg havde slet ikke forestillet mig at du var “sådan en” ? med tatoveringer ..
  de er fede
  Selv har jeg 2 .. et “røvgevir” som var moderne engang for ? år siden .. det er ligesom dig, mine initialer. Jeg kan jo ikke se den så har ikke fortrudt
  Og så fik jeg, for 2 år siden, mine ungers navne, indvendig på håndleddet
  Drømmer om flere ?

  • Reply
   Nutidensmor
   25. oktober 2018 at 21:09

   Tak 😀 Den kommentar har jeg faktisk aldrig fået før 🙂 Jeg får det mest, når jeg siger jeg strikker. Så siger folk at de slet ikke havde forestillet mig som en der strikkede, fordi jeg har tatoveringer 😛

   Uh, røvgevir var jeg også tæt på at få engang. Havde 100% været ejer af et, hvis jeg havde penge på lommen, da jeg var 18.

 • Reply
  Kamilla
  16. oktober 2018 at 21:28

  Jeg har to – en er blevet lavet coverup fordi den altid har været mega grim og slet ikke som planlagt. Den blev lavet i Horsens hos en mad med kæmpe stor rottweiler ?? gad vide om det er den samme??

  Jeg har noder ned over venstre skulderblad, som symbolisere min mor som var uddannet musikker på konservatoriet. Den anden VAR tro, håb og kærlighed over min højre ankel.. nu er det et par bjerge med en gren skråt over – det symboliserer livets udfordringer som man overkommer og til sidst kan kigge med på og være stolt over at have overlevet (giver det mening?).
  Jeg har planer om 4-8 flere ? en masse små som er lidt i one line stilen som jeg skal have rundt om på kroppen ?? Med tiden.. når pengene er der ?

  • Reply
   Nutidensmor
   25. oktober 2018 at 21:14

   Det kunne være vildt hvis det var! Hvad fik du og hvad fik du “over”? Var det de symbolske bjerge?

   Det lyder som en god plan! Små enkle “klattatoveringer” er eeelsker jeg!

 • Reply
  Rutsje
  16. oktober 2018 at 22:08

  Men hvad står der så på rygraden? 🙂

  • Reply
   Nutidensmor
   25. oktober 2018 at 21:10

   Avec mes souvenirs j’ai allumé le feu
   Mes chagrins, mes plaisirs
   Je n’ai plus besoin d’eux
   Balayé les amours avec leurs trémolos
   Balayé pour toujours
   Je reparts à zéro

   • Reply
    Lotte
    29. oktober 2018 at 14:35

    Hvor er det bare et fint digt. Det kan jeg godt forstå, du har fået tatoveret <3

 • Reply
  Lise
  16. oktober 2018 at 22:25

  De er så fine. Har selv to, én på hver skulder☺️

 • Reply
  Alexandra
  16. oktober 2018 at 22:28

  Okay, jeg er glad for andre er ligeså dumme som mig. Jeg har mit navn på min fod, som jeg også fik før jeg blev 18, du ved, hvis jeg nu skulle glemme det. Og jeg er mørkere i huden så den kan ikke fjernes og jeg skal ikke have lavet coverup. Jeg venter pænt på teknologien er til at fjerne den.

  • Reply
   Nutidensmor
   25. oktober 2018 at 21:01

   Jeg krydser også fingre for at teknologien til at fjerne den kommer! Det lyder dog som en udmærket beslutning at få sit EGET navn tatoveret, frem for et andet. Hvis det var en eks ville jeg leve et liv med sokker på hele tiden!

 • Reply
  Julia M.
  16. oktober 2018 at 22:58

  Har ventet på det her indlæg i evigheder. Elsker tatoveringer og går også selv med idéen, om en få en på min inderarm ? kan vildt godt lide den møl du har på låret!

  • Reply
   Nutidensmor
   25. oktober 2018 at 21:10

   TAK! Det er jeg også rigtig glad for!
   (Jeg har lidt overvejet en sommerfugl lige under knæet, på det andet ben… er det for meget??)

   Hvad overvejer du til inderarmen?

   • Reply
    Julia M.
    18. december 2018 at 19:59

    En one line tegning med en puddelhund, da vi altid har haft pudler i min familie ? er bare møg bange for, om det vil gøre for ondt til, at jeg vil kunne gå den gjort færdig. Har tænkt over den tatovering i evigheder, men har aldrig fået mig taget sammen

 • Reply
  Carina
  16. oktober 2018 at 23:20

  Er vild med at du viser dine tatoveringer frem, de er virkelig fine! ? Jeg har selv 7…. Mener jeg.. det kan nemlig, som du skriver, være lidt svært at holde styr på og kan til tider glemme at de er der. De har ikke nødvendigvis en “bestemt betydning”, men kigger på dem og husker tilbage på en tid eller oplevelse i mit liv – har bla fået lavet to i Indien, som jeg er vildt glad for ?

  • Reply
   Nutidensmor
   25. oktober 2018 at 21:11

   EJ hvordan blev dem du fik lavet i Indien?
   Tanken om at få lavet tatoveringer på rejser, som f.eks. til Indien (VILDT!) er jo skøn, men jeg ville selv være bekymret for hvordan de ville ende 😀

 • Reply
  Trine
  17. oktober 2018 at 6:36

  NEJ hvor er det bare en fed cover up! Perfekt ???

  • Reply
   Nutidensmor
   25. oktober 2018 at 21:11

   TAK, TRINE! 😀

 • Reply
  Malone
  17. oktober 2018 at 7:14

  De er super flotte dine tatoveringer! Jeg har selv 8 stks., blandt andet Anders And på bagarmen, min søns kaldenavn på fingrene og en ældgammel sommerfugl på maven. Jeg har altid været den stille pige med det lange lyse hår og hende der ikke gjorde noget anderledes. Og netop derfor synes jeg det er sjovt at ha’ tatoveringer, der er specielle, betyder noget for mig og som får folk til at kigge lidt.. Og jeg skal helt sikkert ha’ flere.

  • Reply
   Nutidensmor
   25. oktober 2018 at 21:13

   Det lyder specielt, men det lyder også viiiiirkelig sejt 😀 !!!

   • Reply
    Nutidensmor
    25. oktober 2018 at 21:13

    (Det går jo gerne hånd i hånd på en fed måde 😉 )

 • Reply
  Annette Aarre Dalsgaard
  17. oktober 2018 at 20:35

  Thit kan sit kram!! Jeg har én tatovering, som jeg selv har tegnet, et A for Annette, men med en cirkel med horn som laver stregen inde i aét, da jeg er født i tyrens tegn. Den er 17 år og står sgu lidt uskarpt nu. Derfor har jeg ikke fået lavet flere. Da jeg mest er til tatoveringer ala dine fra Thit, men gider ikke, at de også bliver uskarpe med tiden….måske er det bare min hud, der er træls hø hø

  • Reply
   Nutidensmor
   25. oktober 2018 at 20:57

   Årh ja se, det ved jeg heller ikke. Måske det handler om hvor godt man passer på den, men sikkert også hvor godt den er lavet 🙂
   Det er pissetræls, hvis de bliver uskarpe med tiden. Det var mine svaler og de var jo kun 6 år gamle ca.

 • Reply
  Pernille
  18. oktober 2018 at 8:33

  Wow- er vild med guldsmeden. Mega flot.
  Jeg selv fik min første tatovering for små 4 år siden og vupti – nu har jeg 6 styks ?
  5 på min ene arm og en på min fod.

  Hilsner
  Pernilme

  • Reply
   Nutidensmor
   25. oktober 2018 at 21:12

   Den ene tar’ den anden, ik 😀
   Er du så færdig nu, eller er der planer om flere 😀 ?

 • Reply
  Camilla
  18. oktober 2018 at 22:42

  Jeg har en enkelt terning på anklen og så har jeg faktisk overvejet at få lavet en valmue nøjagtigt samme sted som din sidder, uden at jeg vidste du havde en

  • Reply
   Nutidensmor
   25. oktober 2018 at 21:12

   Det er også en rigtig fin placering, synes jeg selv. Go for it 😀

 • Reply
  AB
  21. oktober 2018 at 20:55

  Tatoveringer er slet ikke mig, så har ingen. Men altid spændende at høre folks historie bag den enkelte tatovering, samt valg af motiv. Det fortæller meget om personen, synes jeg 🙂

  • Reply
   Nutidensmor
   25. oktober 2018 at 20:56

   🙂 Det kan det helt bestemt! Enten med symbolikken i det eller blot hvordan måden hvorpå personen har valgt at udsmykke sig

 • Reply
  Betina
  5. april 2019 at 19:28

  Elsker tattoos, har indtil videre kun 6 og der skal helt sikkert flere til, man bliver jo helt bidt af det.. Mine er også kun sort farve, er ikke til alle de forskellige farver på min krop 😊
  Elsker svalerne, de er så flotte 😍

 • Reply
  Susanne kollerup
  18. september 2019 at 13:03

  Jeg har ingen tatoveringer og har aldrig overvejet det. Jeg syntes godt at jeg kan se hvornår en tattoo er flot lavet, men jeg syntes personligt at det er en pudsig modeting so.m jeg er af den overbevisning at mange med tiden vil fortryde i større eller mindre grad. Din guldsmed syntes jeg er flot og den har en flot placering. Svalerne er i min optik alt for store , klodsede og alt for mørke.

Skriv et svar