DET SKAL DU SE I EFTERÅRET (INSPIRATION TIL SKÆRMEN)

Reklame for Yousee

Jeg tror ikke, at der går en uge, uden jeg spørger mine Instastory-venner og herlige bekendtskaber (aka JER) til råds om et eller andet. Det kan være alt fra ‘hvilke kontaktlinser har I god erfaring med ikke tørrer øjnene ud til Sahara-tilstand?’ (hvilket fylder en hel del pt, faktisk) til ‘nu ligger jeg endelig i min seng efter putning. Hurtigt! HVAD skal jeg se, hvad synes I er godt?
Og nu vil jeg gengælde tjenesten!

Jeg er jo en serie-elskende pige (det indrømmer jeg gerne), og mange spørger mig, hvad jeg kan anbefale, og med YouSee’s Bland Selv pakke, som jeg skrev om for ikke så længe siden, har jeg nu flere fantastiske serier… Love it! Jeg kan blande min tv-pakke, det er det her med at du jeg udskifte tv-kanaler og streamingtjenester, som det passer mig, så jeg kan zappe hen på mine yndlingsserier lige meget. Jeg vil derfor give jer mine ideer til, hvad du kan kaste dig ud i på den lille skærm. Telefon. iPad. Tv. Eller computer. I er med på, hvad jeg mener 🙂
Smid ENDELIG nogle af dine favoritter ind i kommentarfeltet, så den her inspirationsliste kan blive rigtig lang, så vi rigtig kan få set noget lækkert, hvilket er ekstraekstra rart, når det er efterår, vådt og mørkt udenfor.
Vi kaster os direkte ud i det 🙂 Jeg håber virkelig, at mine forslag kan inspirere, til hvis der er nogle ting der er gået din næse forbi. Flere har mange sæsoner liggende, men der er da heller ikke noget bedre end at falde for en serie, hvor der er virkelig mange afsnit klar!
(Og jeg anbefaler også nogle gode børneegnede skærmsager ned, nederst i indlægget)


DU BØR (VIRKELIG) SE

En opremsning, som er påvirket af, at jeg er en serie-elskende pige 😉

New Amsterdam ligger øverst på listen, for det er den, jeg tripper rigtig meget over lige nu… men nok mest fordi der kun ligger fire afsnit, og dét er svært, at man ikke bare kan binge! (Engelsk ord, som – af mangel på bedre – betyder at grovæde. Eller grovSE nok nærmere) Jeg synes, at der er lidt ’Greys hvide verden’ over det. New Amsterdam kan du se på Viaplay og tak til den
søde følger, der anbefalede mig den!
Og apropos Viaplay: hvis du ikke har været der – eller har sluppet det på et tidspunkt og endnu ikke vendt tilbage dertil: The Walking Dead. Jeg blev lige færdig med det sidste afsnit i den sidste sæson i forgårs. Er der en, der ved, hvornår sæson 8 kommer? (Og ja, de har sgu overlevet til sæson 8. Eller ikke alle, vel, for de bliver sgu ved med at slå mine favoritter ihjel. Faktisk har vi kun en tilbage #TeamDaryl).
Fear The Walking Dead (you got it: en spin off) har jeg sluppet midt i sæson 2, men jeg kan se, at hele sæson 4 nu er på (på HBO), så jeg kan ikke komme udenom, at jeg nok skal tisse lidt i bukserne af skræk til den. Også. Den er bestemt på min watch-liste.

…og så kommer der Love Island (Danmark). Dét er altså god underholdning. Også for de knap 30-årige 😉 (Jesper og jeg)
Tv3 er bare en af de kanaler, jeg nok lander mest på. Det er her jeg finder: Kardashians, Real Housewives of.. alle større byer i USA, men mest Beverly Hills og danske Forside Fruer! Reality guf så det batter 😉

Og så er der selvfølgelig Kanal4… Er jeg den eneste, der SKAL have Kanal4 med i en tv-pakke, som den største selvfølgelighed? De Unge mødre er en af mine favoritter, men nu er der også Ex on the Beach Norge! Bedre end med Danmark, hvis du var en af dem, der sprang med på den bølge! Det er selvfølgelig ikke serier, der lige er udkommet, Norge-udgaven af strandprogrammet med drama undtaget, men der kommer nye afsnit, og det er for mig let og herlig underholdning, som man kan slå hjernen lidt fra til. Det.er.rart!

I Kina går det godt er Peter Falktoft og Esben Bjerre i – ja, – Kina. Egentlig er jeg ikke den store Falktoft-fan, men jeg vil sgu anbefale at se  de 8 afsnit. Det er ret så underholdende, og jeg tænker, at det er en af de ting på min liste, hvis du er en rigtig up-to-date-serie type, som du måske ikke har fået set? Jeg skal selv have set sæson 2 af 29, som lige som Falktoft og Bjerre serien ligger på YouSee Comedy. Det er ikke kun fordi søde Helse Matilde er med, men også fordi sæson 1 var virkelig sjov.

Sharp Objects fik jeg lige henkastet nævnt i det der førnævnte blogindlæg, men jeg tror sgu, at alle, der har set den, vil kunne skrive under på, at den er medrivende. Mystisk, mørk og medrivende. Og med vild slutning. Kan jeg skrive det, uden at afsløre for meget? Øvrige HBO-serier, som altid er samtaleemner, og som alle altså bare skal se er, hvad vi allerede kan kalde “klassikerne”: The Handmaid’s tale (ELSKERELSKERELSKER), Westworld, Who is America (med Sasha Baron Cohen – ham der engang var Borat), Vikings og Big Little Lies. Og hallo, selvfølgelig Game of Thrones, hvis psyko-drage vi bare venter på vender tilbage.
Men er jeg den eneste der ikke er faldet fuldstændig for Outlander (nu vi er på “kanalen”?).
Mayans MC er en spin-off af Sons of Anarchy, som jeg ikke har set (Mayans altså), der kom i september. Den er på min egen skal-se-liste sammen med sæson 6 af Ray Donovan (ENDELIG!)
Så er der også film på HBO, som jeg bestemt skal se, når jeg får et ledigt øjeblik: The Theory of Everything (historien om Stephen Hawking) og (ja, noget helt andet) Pitch Perfect. Det er Jespers yndlingsfilm. No kidding. Og hey; hvis du ligger derhjemme med et varmt tæppe og kakao en mørk aften, så se lige Bridget Jones Diary… jeg var der den anden dag. Den film bliver ikke dårligere med tiden, vel? 😉

Måske så du, at jeg i sidste uge skrev om mine og Jespers tv-vaner, hvad nogen måske vil kalde ’u-vaner’, men vi elsker det jo (læs det lige her) (link til tidl. indlæg), der ligesom dette indlæg er, var i samarbejde med YouSee, der sørger for, at du kan få go´ gedigen underholdning her i efteråret 🙂 I den ombæring tippede jeg også om, at du kan få en hel måneds gratis Bland Selv, men hvis du gik glip af indlægget dengang, kan du altså læse det.

TIL UNGERNE

Ja, der skal også være en personlig ’det-anbefaler-jeg-liste-til-børn’-liste, som tager udgangspunkt i, hvad Augusta synes er fedt, men her er vi altså enige:
Mascha og Bjørnen hitter, selvom introsangen er lidt vild i voksenører (sæson 2 er der, hvis I har set alt), Jungledyret Hugo (hitter BIG TIME pt) og også Fuglekrigen i Kanøfleskoven, som jeg så som barn! Det er altså sjovt at gense!
Og andre andre klassikere: De 5 og Snøvsen. Årh! Barndomsminder.
Alt dette på MinBio.

Mashas eventyr, Pippi Langstrømpe og Kate& Mim-Mim er også blandt vores favoritter HBO’s Toonix, mens vi pt. glæder os til at se Coco, nu da vi er færdige med Pocahontas (Viaplay).. Jeg har hørt alle græder til Coco. Altså alle voksne… Er det ikke sandt? Så jeg er spændt på fredagsfilmhygge på fredag 😉


Og det var faktisk dét. For nu. Som du nok kan se, er der en blanding af tv og anbefalinger fra streaming, men jeg har jo også taget udgangspunkt i, at jeg har Bland Selv, hvor jeg både kan blande tv-kanaler og streamingtjenester begge i min underholdningspakke 🙂 Og husk nu, hvis du fristes til at se noget nyt og vil skifte f.eks. Viasat+ ud med HBO i din pakke, så kan du gøre det – gratis. Det er ret fedt, at man ikke er låst på den måde.

Jeg håber det gav lidt nye ideer? Og som sagt: inspirer endelig tilbage, hvis du har noget, du gerne vil dele.

Rigtig rigtig god weekend!
KH! Johanne

Læs også

8 Kommentarer

 • Reply
  Louise
  27. oktober 2018 at 16:34

  Lucifer og once upon a time, det er dog to serier fra netflix… men dem er vi vilde med!

  • Reply
   Nutidensmor
   29. oktober 2018 at 20:09

   Årh sidstnævnte har jeg faktisk været igang med, men jeg gik lidt i stå. Bliver det mere medrivende efter nogle afsnit?

 • Reply
  Linn
  27. oktober 2018 at 17:31

  Liar, engelsk thriller🙌🏼

  • Reply
   Nutidensmor
   29. oktober 2018 at 20:08

   Dét er noteret! Elsker thillersssss

 • Reply
  Nikoline
  28. oktober 2018 at 9:28

  Esben Falktoft? 😉

  • Reply
   Nutidensmor
   29. oktober 2018 at 20:08

   Hahaha! Jesus! Det havde jeg ikke set 😀 Tak! Det hedder han jo ikke!

 • Reply
  Trine
  29. oktober 2018 at 13:35

  Jeg binger TOTALT Outlander i de her dage. Forstår ikke hvordan du IKKE kan elske den – kærlighed, drama, KNALD… Den har alt, hvad jeg kunne ønske mig af en serie 😀

  • Reply
   Nutidensmor
   29. oktober 2018 at 20:09

   Arhhh ja.. jeg kender mange der elsker den serie, men jeg ved ikke hvad det er. Jeg tror jeg har set to sæsoner og så har jeg ikke brug for mere. Er nok ikke så vild med hende hovedpersonen. Eller jeg ved ikke hvad det er. To sæsoner var nok 😀

Skriv et svar