SE HVAD VI HAR LEGET MED

Reklame

‘Når det regner på præsten drypper det på degnen’. Ja, jeg skulle sgu lige til at skrive “..hedder det vidst nok”, men jeg har sgu googlet det, som den voksen i 2018 jeg er, så jeg Wikipedia har lige schooled mig i at jeg skal stoppe med at sige ‘når det regner på præsten bliver degnen våd’, selvom han nok bliver det, og mon ikke du havde fanget meningen alligevel, på trods af mine Amalie-agtige sprogblomster. Som det så fint hedder.. ‘sprogblomster’ altså.

Nå, men når det regner på bloggeren med en mail med en forespørgsel om jeg skulle have lyst til at teste nogle produkter, så regner det sgu på bloggerbarnet, når svaret er ‘ja tak’. Da mailen klikkede ind fik jeg tanken at det da var smart med sådan en tidlig julegave til Augusta og jeg tænkte også hun ville se det således, men hun udbrød: “ER DET DA MIN FØDSELSDAG?!”, hvilket både siger noget om 5-åriges tidsfornemmelse (hun fylder år i maj) og hendes taknemmelighed over at få nye ting – også når det er i forbindelse med denne bloggergesjæft jeg har kørende. Hvilket er mega fedt.
(Så mangler vi bare at øve det der “tusinde tak”, til at sidde i skabet, til når hun får gaver til jul, som hun måske ikke helt synes er så meget i øjet, som giveren. Der er børn grusomt – og morsomt – (over)ærlige, ikke? Ikke at hun som sådan skal lyve, men tak skal de da have. For tanken)

Det vi har leget med det sidste stykke tid er de her produkter fra EASY, så vi har sgu haft gang i frisøragtigbiks og tatovørbiks.
(Du kan se dem her)

Tatovør-tingen er virkelig morsom, set i lyset af at Augusta nu render rundt med tatoveringer lig mine, placeret samme sted. Ja, hun er sgu sendt tatoveret i børnehave en dag, med en blomst på underarmen, en sommerfugl på låret og så også nogle hjerter. Som hun selv har lavet!
..af gode grunde uden nål og smerter, da det er noget så harmløst som vandopløselig tusch.
Det er en god gimik, som børn synes er morsom, men der er ikke ret langt fra at bruge almindelig tusch til maskinen, når det kommer til resultat, men det, for Augusta, maskinen i sig selv der er sjov at lege med.

Og hey, jeg har sgu kreeret denne bette video, så du kan se dem i brug. Det er en del nemmere (og hyggeligere, synes jeg!) end at skulle skrive og forklare, så se den endelig. Den er meget kort.

Den Augusta har været mest begejstret for er den der hedder Easy Wrap, som laver de her hårfletninger, som set på Johanne i 90’erne på en græsk ø. Og på Augusta i Legoland i 10’erne! Hun viser den meget stolt til Jesper, der filmer 😉

Overall kan jeg forestille mig at det er noget der virkelig kommer i spil, når hun har legeaftaler hjemme, for selvom det kræver voksensupervision (du ved, det bør der som udgangspunkt være med den form for legetøj), så er det noget større børn sagtens kan styre selv og ha’ det skide sjovt med.

Er det noget din(e) unge(er) kunne synes var sjovt? 

Læs også

2 Kommentarer

 • Reply
  Julie
  9. december 2018 at 22:14

  Hun syntes da ikke Jesper er SÅÅ vigtig, gør hun? 😀
  Så cute.. og mega sjovt.. Men fuck jeg blir lidt nervøs over den der hårdimmer.. SHit min yngstes lange tynde hår, kunne lige se for mig at det blev snoet ind og total filtret fast i maskinen. Selvom den kloge side af mig siger, at det nok ikke kan lade sig gøre 😉

  • Reply
   Nutidensmor
   13. december 2018 at 7:39

   Haha, LIDT 😛 😛
   Jeg forstår hvad du mener.. jeg tænkte også det samme, men den er egentlig meget simpel, på den måde at den blot snor tråde rundt op. Du bevæger selv maskinen op og ned, så kontrollen er din 🙂

Skriv et svar