Hvaffor arbejde?

Når januar starter, har jeg noget andet i kalenderen. Eller egentlig ikke så meget “andet”, men mere: “mere”. Mere ansvar og flere opgaver. Jeg har nemlig fået lidt en anden kasket på, med det arbejde jeg har nu. Og jeg er så mega klar!
Vi kan ikke kalde det en forfremmelse, som jeg måske får det til at lyde som om nu, for jeg er ikke ansat noget sted. Jeg er faktisk stadig helt selvstændig, hvilket jeg har været i 1,5 år, hvilket vil sige jeg ikke er ansat noget sted.

Jeg har siddet på mit kontor hele dagen i går og i dag. Rent lidt rundt i centeret også, men primært siddet ved det hæve-sænkebord, som jeg til daglig låner.
Fra min kontorstol i pausen i går, hvor jeg skiftevis guffede buffetsalat og Quality Street i mig, startede jeg en bette spørgerunde på Instagram. Sådan en “spørg mig om alt”, du ved. Det har jeg gjort et par gange før og jovist, der er da kommet en del nye til den sidste tid og jovist, det jeg laver, for at tjene til dagen og vejen, er måske også lidt atypisk, kan man sige, men virkelig mange spurgte: 

Hvad er det du arbejder med?
Og: Hvad er det du er uddannet som? 

Jeg er desværre hverken professionel Quality Street-spiser eller Burger King model, men hvorom alting er kan jeg jo altid aspirere efter en sådan stilling. 
Hvis det lykkes: vil du være min kollega?

Nårhmen jeg kan da starte med at fortælle at jeg er uddannet pædagog, jeg blev færdig sidste sommer fra seminariet i Aarhus C. Da jeg læste til pædagog, som er en proces, der tager 3,5 år, startede jeg også den her blog. Jeg skrev også det her indlæg i sommer, hvor jeg fortalte at jeg ikke alligvel skulle ud og passe små hoveder, men rent faktisk gik en helt anden vej. 

Med den her blog og den Instagram jeg hygger med, kommer der indimellem penge ind, fordi jeg kan få tilbudt samarbejder. Jeg har faktisk en agent, hvis du er nysgerrig efter hvordan det foregår i maskinrummet. Hun står for alt det jeg er dårlig til og som jeg ikke interesserer mig for, så jeg kan fokusere på at skrive og hygge med jer, online.
Det sker jo at jeg siger ja til samarbejder og derfor har jeg indlæg eller opslag, der handler om f.eks. Flying Tiger, Aarhus Universitet, SmartEyes og MDerma – for at tage fat i nogle af dem, som jeg lige har leget med eller stadig leger med.
(Reklame! skal jeg vel skrive her)
I forhold til lige dém har det (meget meget kort fortalt) betydet at jeg har fået til opgave at lave en rigtig fed pakkekalender til Augusta, som jeg har delt med jer. At jeg har skulle holde oplæg for en gruppe studerende, der skal være studielivsambassadører på Uni. Jeg har prøvet fem brillestel af og spurgt dig, hvad du synes om dem (for at finde frem til hvilket der er mest klædeligt til moi) og så har jeg testet kropspleje, fordi jeg havde hørt godt om mærket og fordi det endvidere er fri for parabener, parfume og farvestoffer, hvilket jeg ved en del af jer går op i – og dém fortæller jeg om, til de der kunne finde det relevant. 

..så, jeg er ‘blogger’ eller ‘instagrammer’, vil jeg sige. Men ikke fuld tid. Jeg har af en eller anden årsag et problem med ordet influencer, men det kan godt være det bare er mig? Jeg kan sagtens acceptere at jeg muligvis er den eneste i denne verden, eller industri nok nærmere, der ikke bryder mig om betegnelsen, der i mine ører lægger sig op af at kalde sig selv “betydningsfuld” eller “kendt”. 

Bruuns Galleri i Aarhus og Bryggen i Vejle arbejder jeg med. En stor del af min tid, ja, her kommer nyheden også, bruger jeg på at lave content til deres Instagram, hvilket jeg faktisk efterhånden har gjort i et par år. I hvertfald for Bruuns’ vedkommende, mens mit arbejde med Bryggen har været der i 1,5 år.
Og nu skruer vi sgu op for samarbejdet og jeg er (hvad man vil kalde) social media manager.

WUUUUUHUUUUUUUUUUUU, VENNER! 

Det ændrer ikke det store på hvad der kommer til at ske her.
Jeg har en del større ansvar på mine skuldre og jeg kommer til at lave flere opgaver, men jeg er, som jeg plejer, Johanne – altså Nutidensmor – ved siden af 🙂

2019 bliver en del mere struktureret, med længere arbejdsdage. Og jeg glæder mig!

Helt præcist hvad fremtiden, altså den om nogle år, bringer med sig ved jeg måske mindre, end den gennemsnitlige 30-årige, men jeg lige nu sidder jeg med en kontrakt på bordet og spændende samarbejder på hånden til bloggen. Det er altså en noget anderledes tilværelse jeg har skabt mig, end den jeg havde forventet jeg skulle have, da jeg startede på pædagoguddannelsen, men det er fedt at være sin egen herre på den her måde. 

Er du selvstændig? Eller hvad laver du?
Det er da virkelig interessant at høre hvad du laver til daglig! <3

KH! Johanne


Læs også

71 Kommentarer

 • Reply
  Cecilie
  19. december 2018 at 13:36

  Sejt, så mange bolde du haf i luften!
  Jeg læser psykologi på Aarhus Universitet og laver ikke en dyt andet ?

  • Reply
   Nutidensmor
   19. december 2018 at 13:45

   Dét lyder for mig som en kæmpe opgave, Cecilie! Du er sej, selv! 😀

 • Reply
  Anja
  19. december 2018 at 13:46

  Jeg er jobsøgende efter selv at have opsagt min stilling for at finde nye veje der giver mere tid og overskud til familien. Imellemtiden bruger mega meget din blog/insta som overspringshandling #sorrynotsorryjobcenter

  • Reply
   Nutidensmor
   19. december 2018 at 13:48

   Det lyder altså fornuftigt, Anja. Jeg håber du finder noget, som du synes er fedt og som passer ind med familielivet <3
   Overspringshandlinger skal der sgu også til! Dejligt du kan bruge bloggen til noget 😀 😀

 • Reply
  Mariette
  19. december 2018 at 13:48

  Jeg er uddannet finansøkonom og arbejder fuldtid som Boligrådgiver – i fritiden er jeg mor til 3 piger 3, 6 og 8 år og kæreste på 16. år med en dejlig mand ?

  • Reply
   Nutidensmor
   19. december 2018 at 13:49

   Uh, sådan en som dig kunne jeg måske godt bruge om lidt, Mariette!
   Spændende! Særligt, da jeg læste at din kæreste er 16 og overså det lille punktum 🙂 Og hej med dig!

   • Reply
    Mariette Larsen
    16. januar 2019 at 13:51

    Fantastisk læsefejl?…. bare lige til info, så er jeg boligrådgiver i et alment boligselskab og ikke hos en ejendomsmægler …. hvis nu du og Jesper går i flyttetanker?

 • Reply
  Pernille
  19. december 2018 at 14:01

  Jeg hjemmepasser vores datter (fra marts 2017)❤ + jeg arbejder semi selvstændig ved Familieglæde, hvor jeg underviser institutioner, forældre og babyer i babytegn og babyrytmik??

 • Reply
  Christina Valentin
  19. december 2018 at 14:03

  Jeg er uddannet lægesekretær, men larbejder som noget helt andet. Er butikschef i en Søstrene Grene. To forskellige brancher, som hver rummer sin charme, men for nu har jeg fundet min absolut rette hylde. Elsker mit job, har det for skønt hver dag. En dag, når jeg ikke skal være i butik mere, så er min plan bat blive lægesekretær i en privatprakaia, hvis min uddannelse ikke er alt for forældet til den tid. Men min store drøm er at læse til jordemoder♥️
  Glædelig jul og godt nytår.

 • Reply
  Hannah
  19. december 2018 at 14:14

  Jeg læser til sygeplejerske og arbejder ved siden af i en lille børneskobutik. Har en dreng på 4 år og endnu en lille på vej. Så der er nok at se til!
  Tillykke med den nye job titel og rigtig god jul og godt nytår 😀

 • Reply
  Mette
  19. december 2018 at 14:21

  Jeg er barslende mor til to med opstart igen til januar 2019. Tidligere højskolelærer i 6 år (uddannet folkeskolelærer); og nu som viceforstander på samme højskole, når jeg vender tilbage om et par uger.

 • Reply
  Lou
  19. december 2018 at 14:31

  Jeg er uddannet pædagog på 6. år og arbejder som socialpædagog i et botilbud for døve udviklingshæmmede. Et rigtig fint job, men ikke drømmejobbet. Det er hårdt med de skiftende arbejdstider, mange aftenvagter og weekendarbejde, når man har små børn. Gad virkelig godt væk fra gulvet og arbejde bag pædagogikken, men helt hvordan og hvorledes ved jeg ikke endnu. Jeg synes det er supersejt og heldigt at du har fundet din rette hylde for nu, også selvom det ikke er indenfor din pædagoguddannelse. Stort tillykke med den nye titel – og også en god jul, det må man vist godt sige nu, må man ikke 🙂

 • Reply
  Laura
  19. december 2018 at 14:40

  Jeg er uddannet lærer men har de sidste 4 år været min egen boss ??
  Hvis du spørger mine børn sidder jeg bare hele dagen og nuldre garn, spiser slik og drikker aaaaalt for meget cola.
  De har nok ret men når jeg så ikke gør det udvikler jeg hækledesign for div. forkag IG magasiner og tumler med at sprede det glade budskab at ‘alt kan hækles og det behøver absolut ikke være kedeligt’

 • Reply
  Simone
  19. december 2018 at 14:45

  Jeg er lige nu på barsel og afventer mit 2. Barns ankomst, men ellers er jeg social og sundhedsassistent på snary 9. År?

 • Reply
  Emilie
  19. december 2018 at 14:49

  Jeg er på barsel og aner helt ærligt ikke hvad jeg vil med mit liv. Jeg er egentlig uddannet pædagogisk assistent, og ville tage pædagogen bagefter, men nu tror jeg heller at jeg vil noget mere kreativt. Men jeg aner det ikke, og jeg kunne sådan set lige så godt ende med at være biolog om 10 år ?

 • Reply
  Anna
  19. december 2018 at 15:05

  Jeg er sygeplejerske, lidt på barsel endnu. Jeg har søgt ny stilling, samme kommune, nogenlunde samme opgaver, men en stilling der giver mig ro i maven, i hvert fald lige nu. En dreng på 4 og pige på 10 mdr og mand jeg har kysset på siden 2006. Livet er forunderligt nogle gange ❤️

  Tillykke med din nye seje stilling, det lyder spændende!

 • Reply
  Pernille Højland-Rønde
  19. december 2018 at 15:07

  Jeg er selvstændig marketingkonsulent og kunstmaler – og jeg er vild med at styre min egen tid. Mangler dog kollegaer og ser mig derfor også omkring efter lidt mere fast. Din blanding lyder helt fantastisk. Stort tillykke til dig og til Bruuns.
  Kh pernille

 • Reply
  Monique
  19. december 2018 at 15:13

  Jeg tager hatten af, jeg ville aldrig have fantasi til at gøre hvad du gør ?❤

  Jeg er – eller var, også selvstændig. Jeg lukkede min børnetøjsbutik for lige knap en måned siden. Den – og “jobbet” som mor til to, 1 på 3 år, og en ny lille pjork på 3 mdr.. Jeg kunne sq ikke overskue det ? så, når nu jeg en gang er færdig med at være på barsel så har jeg fået tilbudt job i en guldsmed som ekspedient ?? oooog! En gang selvstændig- altid selvstændig.. så går jeg ind med en webshop ?

 • Reply
  Naja
  19. december 2018 at 15:30

  Jeg er på barsel (skal føde til januar) med vores andet barn. Men når jeg ikke er det, er jeg uddannet og arbejder som folkeskolelærer. Jeg elsker mit job, og de fantastiske børn jeg møder, men jeg kommer ikke til at være lærer resten af mit liv. Jeg skal prøve noget mere, men hvad det bliver, har jeg endnu ingen anelse om 🙂

 • Reply
  Julie
  19. december 2018 at 15:47

  Pt er jeg på barsel – efter at have afslutter min kandidat i pædagogisk antropologi i sommers.. jeg satser selvfølgelig på at nogen har lyst til at ansætte mig i en vanvittig interessant og uddannelses relevant stilling til sommer ??
  Sååå.. af de der gennemsnitlige 30-årige der har styr på det hele – så kan du selv regne ud hvilken vej jeg påvirker gennemsnittet ???‍♀️

 • Reply
  Katrine
  19. december 2018 at 15:58

  Lige nu er jeg på barsel men er uddannet pædagog. Jeg elsker mit fag og kunne ærlig talt ikke forestille mig som andet. Måske skal jeg ikke arbejde som pædagog resten af mit liv men skal hvertfald arbejde med børn. Elsker den kontakt med forældrene og børnene og den kæmpe udvikling vi er med til at opleve. Men lige nu elsker jeg at gå hjemme med min lille tøs og kan slet ikke forestille mig at det på et tidspunkt er mig der skal aflevere min lille pode til andre mennesker ? lidt spøjst at stå på den anden side når man så tit er vant til at være den der tager imod andres børn.

 • Reply
  Daniella
  19. december 2018 at 16:23

  Pædagogstuderende, arbejder som vikar i en vuggestue og fuldtids alenemama til en dreng på 4 år og bestyrelsesformand i forældrebestyrelsen i hans institution.?

 • Reply
  Heidi
  19. december 2018 at 16:40

  Jeg har netop her i december sagt mig job op, som jeg har haft i samme pengeinstitut i næsten 20 år. Flere steder godt nok og i forskellige roller. Senest som forretningsudvikler inden for boligfinansiering. Jeg er netop fyldt 39 og har to drenge på 10 og 8 år med min kæreste. Hus, bil, hund, børn osv. OG NU SKAL JEG FØLGE MIT ARBEJDSHJERTE. Så i 2019 skal jeg simpelthen være selvstændig inden for sundheds-/livsstils verdenen. Noget jeg har brugt min fritid på at uddanne mig som. Shit jeg glæder mig! Også selvom det bliver hårdt og lønnen en helt anden ❤️

 • Reply
  Mette Milan
  19. december 2018 at 16:47

  Jeg er uddannet lærer og læsevejleder – men det er ikke det jeg vil eller skal beskæftige mig med i fremtiden. Jeg vil være selvstændig indenfor hud og webshop – på fuld tid, som det jo egentligt altid er, når man er selvstændig ♥️ Jeg har brug for at være min egen chef nu.

 • Reply
  Anne
  19. december 2018 at 16:48

  Jeg er erhvervsjurist og arbejder til daglig med planlægning og forretningsudvikling. Står også selv med nyt job fra 1/1. ??‍♀️

 • Reply
  Line
  19. december 2018 at 17:02

  Jeg er pædagog. Sørme så! Jeg startede på uddannelsen fordi jeg ikke rigtig vidste, hvad jeg gerne ville lave som ægte voksen. Jeg har snart været uddannet et år, og er til tider stadig i tvivl – men jeg har et pissefedt job, hvor jeg har været med til at opbygge en institution stort set fra scratch, og hvor jeg får lov til at have ansvar, og det top dollar! Hvis det en dag bliver kedeligt eller trivielt, skylder jeg både børnene og mig selv at søge andre veje, hvilket nok bliver en kandidat oveni ?

 • Reply
  Christina
  19. december 2018 at 17:57

  Jeg er igang med at uddanne mig til Social og Sundhedsassistent. Efter et par år som pædagogmedhjælper i en vugge og med 2 småbørnet i hjemmet faldt lysten til at læse til SSA- hvorfor? Fordi det er et utroligt spændende men også et hårdt fag. De borgere som beriger min dagligdag er langt mere komplekse end de måske ville have været tidligere. Men jeg er stolt af mit fag?

 • Reply
  Elena
  19. december 2018 at 18:15

  Jeg er sygeplejerske og selvom jeg egentlig elsker mit fag, så er vilkårene så piv ringe til tider, at jeg ikke ville anbefale det. Jeg har selv startet en hyggeblog op og synes det er ret så spændende ?

 • Reply
  Maria
  19. december 2018 at 18:16

  Jeg er i gang med sosu assistent – bliver 30 år til maj. Kom lidt sent i gang, grundet 2 børn og barsler, men nu er jeg endelig i gang og jeg ELSKER det. Synes det er så spændende! Så er 70% sikker på at jeg vil læse videre til sygeplejerske når jeg er færdig uddannet.

 • Reply
  Sine
  19. december 2018 at 18:20

  Jeg har læst en kandidat i forvaltning og arbejder i en styrelse:)

 • Reply
  Johanne Frisgård
  19. december 2018 at 18:25

  Jeg er lærer i folkeskolen. Har været det i 4,5år og er BLEVET glad for det. Bestemt ikke en let start – men med dejlige kollegaer er jeg faldet på plads i jobbet. Jeg drømmer dog stadig om at leve af at lave festivaler. Krydser fingre for at Smukfest en dag ringet og siger at de mangler sådan en som mig✌????

 • Reply
  Anne S
  19. december 2018 at 18:34

  Jeg arbejde som indretningskonsulent/erhvervskonsulent i køkkenbranchen, og har siden 1/11 fået et 8-16 job i en branche som ellers er meget svingende. Jeg ELSKER det!
  Særlig med børn på 1 og 5; og en mand som arbejder meget! ☺️

 • Reply
  Katrine Flink
  19. december 2018 at 18:38

  Uddannet pædagog, arbejder som støtte/hjælpelærer i udskolingen. Jeg er vild med mit job, men kan ikke se mig selv som “kun” støttepædagog resten af livet, og skal ALDRIG tilbage til daginstitutionsområdet igen. Jeg er vild med, at være sammen med de store elever i udskolingen. Så det må være vejen frem for mig, jeg må vidst bare igang med meritlæreruddannelsen?

 • Reply
  Rikke
  19. december 2018 at 19:45

  Pt på barsel med min søn på 9 mdr og er 25 Men ellers er jeg uddannet leder inden for detail handel og arbejder som ferskvarer og nonfood leder i en SuperBrugs.

 • Reply
  Mie
  19. december 2018 at 19:53

  Jeg er selvstændig frisør i Vejle. Jeg nyder, lige som dig, at være min egen “herre”, men det er også hårdt til tider, når man har to børn på 2 og 5 og min mand også er selvstændig.

 • Reply
  Pernille H
  19. december 2018 at 20:15

  Jeg er fuldtidsansat funktion som design ingeniør, og jeg nyder hvert øjeblik at jeg ikke er en del af min families virksomhed.. Både min mand og jeg er “virksomhedsbørn” og vi har svoret at vi aldrig kommer til at være selvstændige. Vi har set nedturene i nedgangstider, familien være ved at gå fra hus og hjem pga finanskrisen, de “uvenskaber” man kan få skabt sig ved at fyre sine ansatte selvom det er en nødvendighed. Jeg tager hatten af for dem der springer ud i det.. Men for helvede hvor jeg nyder at være “sikret” min ingeniørløn, mine feriedage, min barsel og alle de andre “goder”..

 • Reply
  Line
  19. december 2018 at 20:47

  Jeg er uddannet pædagog, men sagde for 1,5 år siden forhåbentligt et endegyldigt farvel til den branche. Jeg synes det er blevet for hårdt og nedprioriteret et erhverv, og efter 6 år på gulvet i en vuggestue, måtte jeg sande, at det gik den forkerte vej, og jeg mistede helt tilliden til, at forholdene kunne blive gode igen. Nu er jeg hjemmegående, og jeg ELSKER det. Har to børn på 3 og 6, og både de og vi voksne gavner sindssygt meget af det.
  Når jeg igen engang skal igang med noget, drømmer jeg nok aller mest om at finde den rette uddannelse, måske som psykoterapeut.

 • Reply
  Mette
  19. december 2018 at 21:04

  Jeg er socialrådgiver på et psykiatrisk hospital. Dog et sted der er anderledes skruet sammen end den almene psykiatri. Det er udfordrende og skønt. Mine borgere har dobbelt diagnose, og er tidligere kendte som farlige.

 • Reply
  Katrine
  19. december 2018 at 21:42

  Det lyder vildt fedt og spændende. Tillykke!
  Jeg er også selvstændig 🙂 Mit nyeste projekt er at lave en online workshop for businessmoms, og så arbejder jeg på at få blogfællesskabet Bloggers By Heart til at vækste sammen med min makker Lise 🙂 Så går et spændende 2019 i møde.

 • Reply
  Camilla
  19. december 2018 at 22:26

  STORT tillykke! Hvor lyder det spændende! Jeg er selv studerende og leder efter praktik plads men det er ikke så nemt når man bor i indre by (der hvor alle gerne vil have praktik plads)… og har 2 børn som man også skal hente og bringe.???

 • Reply
  Tarkoflen
  19. december 2018 at 22:42

  Tillykke med din nye titel ??☺️

  Jeg er koordinator, personlig assistent og SoMe ansvarlig, så en blandet landhandel kan man vist godt sige ? og så er jeg uddannet advokatsekretær, så det er heller ikke fordi jeg bruger min uddannelse super meget ?

 • Reply
  Jane
  19. december 2018 at 23:18

  Stort tillykke. Spændende med nye muligheder. Du gør det dæleme godt.

  Jeg er uddannet socialrådgiver og arbejder i et fængsel – mine opgaver er primært at forsøge at få bandemedlemmer der afsoner til at vælge en anden vej i – end den de er igang med… Resocialisering og Exit… ! – der er plads til forbedringer, so to speak, men kedeligt er det ikke …

  ☺️

 • Reply
  Lise
  19. december 2018 at 23:29

  Tillykke med til titlen!
  Jeg er det man kalder HSE manager (Health, Safety, environment). Jeg er ansvarlig for fødevaresikkerhed, arbejdsmiljø og miljø for alle vores medarbejdere i Danmark.. dem er der 2700 af i DK. Så der er nok at lave… Jeg er på alder med dig og har to børn. Det selvstændige liv lyder ofte attraktivt, selvom jeg ikke skal klage, da jeg fuldstændig selv bestemmer min arbejdstid.. ? God jul Johanne, fra København.

 • Reply
  Christina Petersen
  19. december 2018 at 23:33

  Jeg er fysioterapeut og arbejder primært med genoptræning efter sygdom/operationer/skader. Ved siden af det er jeg mor til 2 drenge på 4 og 2 år og fletter fingre med den samme mand gennem snart 11 år?

 • Reply
  Helena
  20. december 2018 at 0:04

  Ja, jeg er også selvstændig og nyder det til fulde, især fordi det også er min hobby jeg rent faktisk kan tjene penge på.
  Derudover arbejder jeg på i mine øjne drømmejobbet i hjertet af Aarhus hvor jeg bestyrer Kvindemuseets cafe og derudover står jeg for de kreative workshop vi arrangerer for museet.

  Ps elsker at følge din blog søde Johanne.

  Glædelig jul søde

  Mvh helena

 • Reply
  Chris
  20. december 2018 at 5:05

  Tillykke med det nye ansvar og den udvidede titel?
  Jeg arbejder selv med SoMe og kommunikation – men under paraplyen af politisk kommunikation, hvor jeg arbejder sammen med lokale politiske ildsjæle efter en kandidat inden for dansk, film- og medievidenskab. Lige nu nulrer jeg dog rundt på matriklen og venter på den førstefødte melder sin ankomst et sted mellem nu og januar og kommer ud og hilser på mig og min mand? … og så barsler jeg også med en jobrotation i 2019, når hjemmehyggen med den lille ophører?

 • Reply
  HOW I CHRISTMAS – Nutidensmor
  20. december 2018 at 9:48

  […] også har. Jeg forklarede forresten i går, hvad det er jeg går og roder i til daglig – og hvad der sker af spændende ting i 2019,  jobmæssigt, hvis du nu ikke allerede har læst […]

 • Reply
  Line
  20. december 2018 at 10:01

  Jeg er lige hoppet fra mim 2. uddannelse… så føler mig som verdens største 25 årige taber…. fandme en træls følelse.

  Tjek beautyspace og hendes mening om influencer ordet.

 • Reply
  Karina
  20. december 2018 at 19:50

  Tillykke med din nye stilling. Det lyder spændende! God vind herfra ?

  Jeg er uddannet lærer og arbejder på en lille privatskole – jeg elsker den tætte relation til både børn og forældre. Jeg har ærer lærer i 4 år og jeg har aldrig arbejdet i Folkeskolen, da jeg under min studietid fik et vikarjob på min nuværende arbejdsplads og ja så blev jeg ligesom hængende ??

 • Reply
  Bolette
  20. december 2018 at 20:49

  Jeg er bygningsmaler og arbejder i et ejendomsselskab. 🙂

 • Reply
  Sissel
  20. december 2018 at 23:02

  Spændende at dit liv har ført dig dertil hvor du er, og hvad du laver i dag! Det lyder spændende med det nye – og det gamle, og alt sammen!

  Jeg studerer, og forlænger uddannelsen endnu engang pga. uddannelse, men det er nu engang det jeg tror på: (ud)dannelse <3 og gerne børn imens, da de hører ind under samme kategori 😉

  / sisselsolsort.dk

 • Reply
  Stine
  21. december 2018 at 13:01

  Det lyder vildt spændende det du laver! Jeg er selv meget interesseret i Social Media og håber også, at jeg engang kommer til at arbejde med det.
  Lige nu er jeg i gang med at uddanne mig til salgsrådgiver og er altså salgstrainee i Skoda. Meget atypisk for en kvinde at være i bilbranchen, men jeg tager det med oprejst pande og kæmper mig igennem de fordomme der nu engang er. Hårdt, men nødvendigt! 😀

 • Reply
  Mette
  22. december 2018 at 19:43

  Jeg er børnesygeplejerske og har været sygeplejerske i godt 10 år. Er rigtig glad for det selvom det til tider er hårdt. Har meget vekslende arbejdsopgaver efter mange år som sygeplejerske, som beriger mit job til hverdag. Ikke to dage er ens. Er mor til 2 på 7 og 2 år.

 • Reply
  Henriette
  11. januar 2019 at 16:56

  Jeg er selvstændig, massør, akupunktør mm? har været det lidt over et år og ELSKER det ?

 • Reply
  Tanja
  11. januar 2019 at 18:18

  Tillykke med kontrakten! Det lyder FEDT!
  Jeg har en baggrund som ejendomsmægler, men arbejder i dag i en styrelse. 🙂 Det er ikke et kvantespring, men trods alt et spring. Jeg brænder dog for børns udvikling, hvilket opstod, da jeg pludselig stod med en lille dreng i armene, som blev født med rygmarvsbrok. Jeg vil enormt gerne arbejde med optræning/genoptræning og fysisk/mental udvikling af børn. Hvordan jeg kommer derhen og ad hvilken vej, ved jeg ikke endnu. Men jeg er også kun 30, så jeg har mange år at løbe på. 😀

 • Reply
  Pernille
  11. januar 2019 at 20:23

  Du er faktisk, og får altid smilet frem hos mig?
  Jeg er uddannet pædagog i 2012, har arbejdet i både vuggestue og børnehave, men også været på 2 barsler…
  Jeg gad godt bruge min uddannelse på en anden måde end “normalen”, meen har svært ved at tænke mig til hvad/hvordan jeg skal gøre det.. Bliver inspireret af at høre hvad andre pædagoger driver det til,- så tak?

 • Reply
  Anne Mie
  12. januar 2019 at 7:35

  Ahh hvor spændende! Stort tillykke!
  Jeg er uddannet kunstner og fotograf men det kan desværee ikke betale hele min husleje, selvom jeg sælger lidt af min kunst og jeg bliver booket som fotograf og videofotograf af forskellige folk. Så jeg arbejder også med fundraising og underviser 7 og 8 klasser i foto og medie kendskab. Så jeg ved aldrig helt hvor meget jeg skal arbejde de kommende måneder, men så er jeg god til at spare og så betyder det også at nogle hverdage kan jeg sove længe, hvilket jeg elsker. Jeg ville få kaos indeni af at have et 8-16 job, så på den måde er det her ideelt for mig, selvom det nogle måneder kniber med finanserne.

 • Reply
  Stephanie
  12. januar 2019 at 8:15

  Jeg er uddannet social- og sundhedsassistent og har titlen klinik assistent i en Hudlæge klinik. Jeg arbejder der sammen en af mine aller bedste veninder og sammen “styrer” vi uniskin.dk som er en webshop med hudpleje som hudlægen anbefaler, og den er ejet af den hudlæge vi arbejder for 🙂 Derudover har vi vores egne patienter i klinikken og assistere lægen til div. undersøgelser og operationer.

 • Reply
  Louise Kondrup
  12. januar 2019 at 9:01

  Jeg er pt. på barsel ligesom rigtig mange andre der har kommenteret her ? Men hvor er jeg glad for, at nogen stiller spørgsmålet omkring, hvad JEG laver til daglig, når ikke jeg går herhjemme. For hold nu op hvor drejer alle samtaler sig pt. om tigerspring, søvnrytme og lort ? Min datter er 3 måneder men jeg glæder mig allerede til at komme tilbage på arbejde (21. oktober ?) – ikke fordi jeg ikke nyder barslen, at følge hendes udvikling og alt det der, men simpelthen fordi jeg savner at bruge knolden. Jeg er uddannet indenfor Oplevelsesdesign med fokus på oplevelsesmarkedsføring – altså I hvordan virksomheder skal markedsføre sig mere oplevelsesorienteret for at skille sig ud, blive husket osv.. Til daglig bruger jeg dette som Teamleder for det hold af indrettere i IKEA Aalborg, der planlægger og bygger de små rum, vi alle kender fra 1. sal.

  Tak for et godt grin i hverdagen, du er herlig ?

 • Reply
  Frøken Helle
  14. januar 2019 at 22:42

  Stort tillykke med dine nye titel og din spændende hverdag ???
  Jeg har efter 10 år som sosa i social psykiatrien søgt nye spændende udfordringer og på næste mandag starter jeg på psykiatrisk akut modtagelse på Herning sygehus 🙂

 • Reply
  Kaja
  16. januar 2019 at 13:44

  Jeg er uddannet tjener og arbejder på en dejlig restaurant – men har drøn svært ved at forene mig med at det er min kæreste der er den primære for vores datter. Han henter og bringer hver dag, det oftest ham der er hjemme til at putte og det er altid ham der er der i weekenderne. Men hvad dælen skal en tjener dog lave, udover at være tjener, når hun ikke kan noget som helst andet og ikke har råd til at studere videre? ?
  PS. Tak for en FED blog og insta. Elsker at følge med!

 • Reply
  Line
  16. januar 2019 at 14:38

  FEDE jobs og fantastisk kombination. Sig til hvis du mangler en kollega ?
  Jeg selv er på barsel, men ikke så længe endnu. Og så blogger jeg. Jeg er ny i gamet men elsker det. Det er mit frirum, et pusterum, om man vil.
  Men PR. 1/3 er jeg igen klar til at møde den “virkelige verden”, dog uden noget at vende tilbage til ?
  Men jeg er uddannet indenfor kommunikation, markedsføring og projektledelse ?
  Skulle du få lyst til at læse lidt med, Jan du finde min blog her: http://www.forstadsidyl.com
  Fedt at følge med hos dig ???

 • Reply
  Rikke
  16. januar 2019 at 14:53

  Sejt Johanne! Jeg er ved at færdiggøre min bachelor i international virksomhedskommunikation i engelsk og international marketing, vil gerne selv lave noget content management Eller online content ?❤️

 • Reply
  Dmgh
  16. januar 2019 at 15:36

  Er selv uddannet pædagog, men efter ti år med skiftende arbejdstider og et hårdt klientel, er jeg bare opbrugt i det fag!
  Så nu er jeg bedemand, og jeg elsker det!
  Er stolt af, at jeg har været tro overfor mavefornemmelse, og turde springe ud af comfortzonen!
  Lyder dejligt med dit nye spændende tiltag, med mere ansvar – stort tillykke med det!!!:0)

 • Reply
  Helene
  16. januar 2019 at 16:13

  Jeg er fotografstuderende med elevplads i Horsens. Dog skal jeg snart i 6 mdr skifte Horsens ud med min skole, som er beliggende i Viborg ? så jeg lever af at skyde folk – og maskiner og alt mellem himmel og jord ???

 • Reply
  Simone
  16. januar 2019 at 19:39

  Wow, det lyder spændende!
  Jeg læser medicin på Aarhus Universitet, og så arbejder jeg i FitnessWorld og Lagkagehuset ved siden af + er korrekturlæser. Det er lidt presset, men jeg elsker mine jobs!

 • Reply
  Amalie
  16. januar 2019 at 20:33

  Lyder så fedt!! ? jeg selv er uddannet salgsassistent og arbejder nu som butikschef i en Vero Moda (altså ved siden af fuldtidsjobbet som 24 årig mor til 2 ??)

 • Reply
  Ditte
  16. januar 2019 at 22:37

  Jeg er uddannet klinikassistent, men pga. stor arbejdsløshed i faget har jeg brugt de sidste to år på at læse HF-enkeltfag på fjernstudie, for at læse til sygeplejerske, som jeg langt om længe starter på her til februar. Derudover har jeg afløserjob i hjemmeplejen og er mor til to, på 1 og 4 år ?

 • Reply
  Joan Bahl
  17. januar 2019 at 6:44

  Jeg er uddannet pædagog – til dagligt er jeg fuldtidsplejemor til 2 piger. Jeg arbejder 24/7 – 365 dage om året, det er en livsstil at være plejeforældre.
  Begge piger har mere eller mindre mén fra deres barndom/fostertilværelse.
  Der er nogle udfordringer i hverdagen, men med masser af kærlighed så går det godt.

 • Reply
  SNOT IT UP! – Nutidensmor
  22. februar 2019 at 11:25

  […] ordnede det sent i går aftes. (Hvis du ikke ved hvad jeg laver, altså arbejdsmæssigt, kan du da læse det lige her)Planen er som følgende: om lidt skal jeg have ordnet negle, (endnu) en luksus jeg giver mig selv, […]

 • Reply
  Lonnie
  12. april 2019 at 13:22

  Jeg er pt på barsel med lillesøster.
  Jeg har fundet ud af, at det jeg er virkelig god til, det er at lave børn (og lyn-føde), så måske jeg “bare” skulle være rugemor? 🤷🏻‍♀️
  Ellers laver jeg frivilligt arbejde (arrangementer for børnefamilier) og skriver i ny og næ et opslag på min Instagram 🥳

Skriv et svar