GODDAG FRA DEN TRÆLSE BLOGGERTYPE

Jeg kan snart løfte sløret for noget meget spændende!

Jesus Kristus!

JA! Jeg ved det!
JA! Jeg synes (også) det er pisse irriterende.
Det er da en typisk bloggerting, er det ikke? Det her med at fortælle at man roder rundt i noget spændende, men uden at fortælle HVAD det er.
De her typer, der siger noget, uden overhovedet at sige noget som helst.

Det er så også mig, hej og goddag.

Jeg har løbet lidt stærkere her de sidste uger. Men januar er nok lidt hektisk for mange; tilbage på arbejde efter en juleferie, nytårsforsæt vi skal leve op til og al den slags, men for mig har januar jo ligesom også budt på noget nyt. Nye opgaver og mere ansvar. I vante omgivelser godt nok, men stadig!

(Og tak for de mange lykønskninger, forresten. I er som altid pisse opbakkende! Jeg frygter altid, at når jeg snakker om mit arbejde og min de-route fra pædagogfaget, at der vil være nogen der kommenterer at det jeg laver netop er en afstikker fra det rigtige, det holdbare, det fornuftige.. men det er endnu ikke sket. Måske er det i virkeligheden noget jeg inderst inde SELV frygter? Jeg er bare et skeptisk væsen, men det kan du også læse her længere nede i indlægget)

Vi er vågnet midt i weekenden.
Jeg er vågnet midt i sengen, med to af de vigtigste mennesker i mit liv på hver min side. Da jeg faldt i søvn (med mascara og generelt makeup på, fordi jeg var den slags fredagstræt) havde jeg kun Jesper ved siden af mig, men i nattens ly har Augusta en evne til at snige sig ind ved siden af mig, gerne ind under min dyne, hvilket jeg først opdager når hun siger:
“Hva’ klokken? Er det morgen?
Søde, dejlige, smukke, godt lugtende, kloge, sjove mor
..må jeg se noget?”
Og nu tænker du måske jeg tager pis på dig. But I kid you not! Det er altså det hun siger.. tit fordi jeg forhutlet og søvnig har udtrykt en irritation over at hun brat vågner op og FORLANGER en iPad – og endvidere engang kunne finde på at brokke sig over min ånde og min morgen-langsomhed. Det har altså ændret sig og jeg må sige at det er en god måde at vågne op på 😉
Jesper på visit fra Kolding, han skal hjem søndag og jeg tager måske med en tur, for at lave ‘Helt i Kage’.
Der er forresten kun to afsnit på Youtube (afsnit 1 er her og afsnit 2 er her), da afsnit 3 blev til en julelive på Instagram. Dét honningkagehus irriterer mig stadig! Hvad vi så skal lave søndag ved jeg ikke… det er jo en hemmelig udfordring, men Jesper siger at jeg får meget lidt tid, så jeg rigtig kan blive presset. Det giver åbenbart godt TV 😀

Men.. hvis vi lige skal gå tilbage til det her teaseri jeg havde gang i, på story i forgårs, affødte det sig enormt mange beskeder. Egentlig synes jeg selv det er en smule nederen at sige: “uuuuh, vi har haft gang i en spændende dag, men vi kan ikke sige mere”, men for filan da også, hvor er det svært at dele ud af så meget af sin hverdag og så pludselig være nødt til at censurere en smule. Deraf kom den halve udmelding, fordi jeg har så mange følelser og så mange tanker nu, som da kan komme ud, uden at jeg lige nu kan forklare hvorfor jeg har dem.
Jeg er fucking spændt, en smule skeptisk (Jesper er den optimistiske af os), drømmende, mega lykkelig.. og nogle gange lidt skræmt.

Min story affødte viiiiirkelig mange graviditetsemojis i DM’s, men nej, jeg er altså ikke med rogn – så meget kan jeg da sige!

Jesper lejlighed er til salg. Det er også en nyhed. Du kan se den her, hvis du er nysgerrig, eller mangler en bolig i det område 😉

Hvis du klikkede dig ind på dette skriv, fordi du tænkte, at jeg mener at tøsepiger der tager selfies i spejlet med en (HJEMMEBAGT!!!!!) croissant, så tager du fejl. Det er SÅ 2014, men også 2019 – det bestemmer jeg nu og her! 😉 Så nej nej, det her er mere en slags undskyldning for at komme med halve forklaringer.. spædet til med flere halve forklaringer, der i det hele taget ikke forklarer noget som helst. Men du er da velkommen til at gætte i dit vise sind.

Er det mærkeligt eller giver det mening?
Jeg kunne selvfølgelig også bare have holdt kæft, det er klart, men jeg dur ikke til at skjule noget.. særligt ikke overfor jer, som jeg føler mig stærkt knyttet til og som jeg jo er vant til at dele alt med.

NU vil jeg holde lørdag med de to dejlige mennesker. Senere skal Augusta godt nok hjem til sin far, men sådan kører den ordning jo, pendul mellem to hjem, det er bare sårn’ det er.
(…men jeg kan mærke det bliver svært at sige på gensyn denne gang)

God weekend <3 Har du planer?


(Vi har forresten 8 måneder dag i dag. Det vil sige det er 8 måneder Jesper spurgte mig om jeg ville komme kærester, på en forlænget date i Marrakech. Årh jeg er glad for vi gjorde det ..altså blev kærester, men også at vi tog på date i Marrakech!)

KH! Johanne


Læs også

4 Kommentarer

 • Reply
  Rikke
  19. januar 2019 at 11:49

  Vi holder også helt afslapning her. jeg får kaffe i en spand, og ynglet leger stille, lidt endnu. Kan du spørge Jesper om en opskrift på de croissanter?
  Kh Rikke

  • Reply
   Nutidensmor
   19. januar 2019 at 11:56

   Kaffe i en spand er den helt korrekte lørdagsmængde af koffein!!
   Det kan jeg, men jeg lader lige ham om det. Han har delt det her: http://www.jespersovndal.dk/nemme-croissanter/ (inklusiv tegninger, hvilket jeg sgu sku’ bruge, hvis jeg skulle kaste mig ud i det, men jeg krydser altså fingre for at jeg slipper 😀 )
   KH! Johanne

 • Reply
  Line
  19. januar 2019 at 16:28

  Nu kan du jo slette min kommentar, hvis jeg har ret, men tænker at det da ikke kan være andet end, at I har budt på et hus/en lejlighed?

  • Reply
   Nutidensmor
   20. januar 2019 at 18:47

   Jeg sletter kun hvis det er trusler – eller unødvendig dårlig stemning.
   ..men det er trusler vel egentlig os’ bare 😉
   Det er så fint 😀 😀 😀

Skriv et svar