FREAKING SMART (DET ER NOGET MED BENKLÆDER)

Reklame for NAME IT

Kors hvor har jeg fået en stor pige.. det er jo tydeligt for mig hver eneste dag jeg har hende, men også når vi er ude! Det er jo slet ikke som at have en uforudsigelig 2-årig med. Eller 3-årig. Hun var også en ret uforudsigelig lille tidsindstillet humørsvingende børnebombe, da hun var 3. Det må man gerne skrive, må man ikke? 😀
Det er bare noget for sig at have en 5-årig, for jeg skal da være ærlig og indrømme, at jeg indimellem glemmer hvor gammel hun er, og det er også noget af det jeg gerne vil dele med jer i dag.
SELVFØLGELIG er hun da ikke en lille voksen, det er ikke fordi jeg fortæller om mit sexliv eller privatøkonomi med hende, men med en 5-årig (5,5 faktisk) kan man have store samtaler. Hun ræsonnerer, argumenterer og reflekterer. Hun gør sig store tanker, er fair, forlanger fairness tilgengæld og er generelt bare pisse morsom. Det er fedt at have produceret et bette menneske, som man reelt hygger sig med, som var det en lille veninde.
(Men selvfølgelig er hun mit barn, nu behøver du ikke gå hen og blive urolig)

Tag den anden dag for eksempel. Vi er nede i byen. Vi skulle nemlig ind og købe bukser i NAME IT, fordi jeg skal se nærmere på deres kampagne med det fængende navn: BFF (Best Fit Forever), der handler om jeans og helt tilfredse kunder (børn og deres voksne). Men det skal jeg nok komme tilbage til.
Når man har en 5-årig med i et shoppingcenter, er tiden med mig som et pakæsel forbi! Hurra! Ingen kæmpestor bletaske, ingen oppakning, ingen bekymring om jeg skal sidde på en bænk og amme og vi skal ikke nå hjem til lur. Det eneste uforudsigelige der egentlig kan ske, er at hun plager om et pølsehorn. Tisse skal hun ikke, det gjorde hun da vi gik hjemmefra. Jeg har selvfølgelig kun ét styks barn med, men ingen klapvogn eller potentielle raserianfald i sigte: hun er jo nærmest skolestor!
Jeg tænker ofte på lille Augusta, for hold nu fast hun var sød og tiden da hun var bette var naturligvis også dejlig #skruk, men den her 5 års alder kan altså også noget! Hvis du har store børn, så må du da være enig? The fabulous five må det hedde.

Vi var i NAME IT butikken for at finde et par jeans – men vi endte faktisk med to styks, fordi hun vokser som ukrudt og fordi hun ikke kunne vælge. Sagen er dog den, skal jeg lige få sagt, at jeg ikke altid har været den store fan af jeans til børn. Jeans i den traditionelle forstand, med tykt stof, der ikke er stretch i. Jeg har efterhånden lavet en håndfuld guides her på bloggen og jeg skriver i dem alle, at I skal være OBS på om ungerne kan bevæge sig i tøjet, når I køber det – og det kan særligt gælde bukser, hvis stoffet er for stift eller bukserne er for stramme. Samt, hvis bukserne skal være nogen barnet selv skal kunne tage på (eller øve sig i det, som de skal allerede i vuggestuen), skal der ikke være en helvedes masse besværlige knapper. Det skal generelt bare være komfortabelt og ikke kun pænt jo.

Det her indlæg er, som jeg skriver længere oppe, i samarbejde med NAME IT, men det handler ikke om at jeg skal få dig til at købe en massevis af bukser. Det er faktisk bare en servicemeddelelse om deres smarte koncept og en anbefaling fra mig, om at de har gode jeans! Det handler om at når du (eller hvis du) køber jeans i NAME IT kan du give junior dem på lige så mange gange du vil, han eller hun kan tonse rundt på legepladsen med dem på, I springe i dem til bedstes fødselsdag og du kan vaske dem lige så tosset du vil, men HVIS du ikke synes de sidder som du føler de skal, hvis Hannibal (eller hvad dit barn hedder) ikke bryder sig om lukningen eller bare ikke føler dem, så kan de blive byttet til en anden slags, indenfor 30 dage efter købet.
Oh yes. Er det ik’ smart?
Sæt pasformen ikke lige er, som du føler den skal være, kan du springe ind i butikken med det lille håndskrevne mærke, som jeg også fik, da jeg købte til Augusta, og bytte dem til en anden slags jeans, med en anden pasform. Du kan faktisk ombytte dem ubegrænset, indenfor de 30 dage. Det er derfor det hedder Best Fit Forever. Du skal være medlem af Club NAME IT, men det er nemt og gratis.
Du kan se jeansudvalget her, hvis du er nysgerrig.

Da vi var på den føromtalte bytur (der også inkluderede muffins og kaffe, ægte hygge!) fik Augusta stiftet bekendtskab med prøverum for første gang. Vi plejer egentlig normalt bare at købe hvad jeg regner med er den rigtige størrelse og så prøve det derhjemme og selvom vi har flere bukser fra derfra, fik hun lige en stor-pige shoppingoplevelse med 🙂
Jeg købte jeans i den fitting der hedder “skinny” og selvom de ikke er i jeansstof, som jeg forstår jeansstof, så er det benklæder i denimudseende, så er de super stretch, med justerbar talje og en hægteknap. Perfekt til en 5-årig. Det er den der hedder “Polly” og Augusta faldt selvfølgelig for den, fordi der er “diamant”detaljer på 😉

Og dét, venner.. det var alt for mig. Jeg håber du kunne bruge det til noget? <3 Det er onsdag aften lige nu og på fredag kommer Augusta hjem til mig, efter fem dage hos sin far og spørg mig lige om jeg glæder mig til weekenden!
(Eller.. det behøver du ikke 😀 DET GØR JEG SGU!)

Men hey, til sidst: hvis du er i tvivl om hvor din nærmeste NAME IT butik er, så klik lige her, der en oversigt.

KH! Johanne

Læs også

1 kommentar

  • Reply
    Anja
    26. januar 2019 at 17:59

    Uhhh Jeg har selv nydt de sidste mange ture med min datter på 3,5. Bare det at være fri for ble, sut og middagslur, gør en KÆMPE forskel og man nyder at tage afsted på en helt anden måde <3 får dog en pige mere lige om lidt og helt ærligt, så orker jeg nærmest ikke tanken om at starte forfra ?

Skriv et svar