LANGE ØJENVIPPER. KORT SAGT.


Årh jeg ved sgu ikke præcis hvordan og hvorledes man skriver et indlæg som det her helt korrekt, venner. Det er jo ikke normalt den slags jeg skriver om, så det bliver nok bare kort proces, uden den store: jeg sidder her i sofaen, klokken er 17:36 og gryderne i Koldingkøkkenet bobler – Setting fortælling. Jeg springer bare direkte ud i det 😉

Og nej, billedet herover viser måske ikke vipperne synderligt meget, men Jesper tog det, jeg ser glad ud og jeg kunne ikke lige overskue at der skulle været et helt close-up foto, som det første. Men det kommer under, uredigeret, så du kan se porer dér, lige så meget som du kan se de små smilerynker herover. Photoshop har jeg nemlig ikke stiftet bekendskab med.

Jeg tror sgu at jeg sådan på forhånd har anlæg til ret så lange øjenvipper. Det har aldrig været sådan, at jeg før har fået massevis af komplimenter på de mørke hår på mine øjenlåg, i hvertfald ikke før jeg begyndte at krudte dem, men de har aldrig været det jeg vil kalde korte. Det har jeg bare brug for at sige, for selvom serum har haft VIRKELIG god effekt på mine vipper, så er der jo ikke statsgaranti for at dine bliver lige så lange – eller længere.

Ja, jeg synes forresten mine er lange og pisseflotte, det er selvfølgelig nok ikke alle der synes det, men det synes jeg sgu 😉

Produkterne til de der øjn’

Jeg har altid været en M2 pige. Det er et serum, dyre væsker, jeg har brugt i et par år efterhånden. Jeg har været virkelig glad for effekten, for jeg kan tydeligt se stor forskel fra da jeg ikke brugte det og hvis jeg i en længere periode glemmer at bruge det, til nu, men jeg synes det er stagneret og de har ikke vokset lige så voldsomt, som da jeg først startede med at bruge det.
Dernæst har jeg også oplevet at det kan svie ret voldsomt, når jeg påførte det. Egentlig har jeg en teori om at det kun er nogle af flaskerne der gør det, hvilket undrer mig, for jeg har sgu også erfaret at der er forskel på hvor flydende produktet er. Jeg køber altid hos autoriserede forhandlere (som Magasin eller Matas), så jeg tænker ikke det er fordi det har været et dårligt produkt, men jeg har da undret mig.

Nyt vippekrudt – der virker!

Det er bare lange vipper, det er ikke fordi der er en gigantisk forskel fra da jeg brugte M2 til det her, men nu bruger jeg altså noget nyt, der har sat ekstra fut i længderne. Som jeg skrev herover har det stagneret lidt og mine vipper har i et stykke tid ikke kunnet blive så lange, som de er lige nu.

Det jeg bruger er Revitalash – eyelash conditioner
(Måske jeg skal skrive reklame her, for jeg har på et tidspunkt fået produktet i en goodiebag, men jeg har altså også selv købt en, som jeg bruger nu, da den anden (gaven – den sponsorerede sag) befinder sig fast i Kolding)

Og ja, jeg skulle sgu lige hente den lille flaske, midt i blogindlægsskrivningen, for at læse på hvad den hedder. Jeg har flere veninder der bruger det og da jeg løb tør for M2 sprang jeg ud i at prøve Revitalash… selvom jeg var bange for at det ikke virkede og at mine vipper ville blive “som før” 😀

Jeg har måske brugt den i 6 uger efterhånden og tjek! Det virker.
Den fortsætter jeg med, vil jeg også lige tilføje.

Man kan sikkert købe det mange steder, men her er et link til en skidegod webshop, hvis du gerne vil se priser og detaljer og sårn’.
Man kan købe den i tre størrelser og hvis jeg skal give et råd så køb den største, hvis du har pengene til det. Du løber jo tør på et tidspunkt, effekten kommer først efter 4-8 uger skriver de og du skal jo holde det ved lige.

Jeg putter det på hver aften, inden jeg går i seng, et tyndt lag lige ved/på vippekanten.

Mascara som jeg kan lide

Også ny! Hey ja, jeg har forkælet mig selv!
Jeg har været igennem rigtig rigtig mange af Maybellines Lash Sensational, men jeg synes de bliver tørre for hurtigt til at jeg gider fortsætte. Plus jeg var game på at prøve den ny – på trods af at jeg hader at løbe ind i en dårlig mascara!

Jeg brugte lidt tid på hylderne i Matas, på at tjekke børstene ud og jeg faldt så for L’Oréals Volume Million Lashes – Féline. Den er grøn, hvis du skal på udkig efter den.
Jeg synes den deler vipperne godt op. Det er fandeme da en kunst at holde dem adskilt – er du ikke enig? Men altså SÆRLIGT når vipperne er ret lange.

Et par gange om året får jeg et vippebuk, som holder 3 måneders tid, men når effekten af det ikke er der mere, bruger så en vippebukker. Den fra H&M er glimrende!

Mine vipper er ikke perfekte, det ved jeg godt, men jeg tror ikke på du kan finde et virkeligt menneske med perfekte vipper og særligt ikke efter mascara, hvor du, når du går tæt nok på eller tager et billede, kan finde “fejl” overalt. Det her er jo ikke falske vipper eller en makeupreklame, det er bare mig, der gør mit bedste.

Når jeg før, hvilket er sjældent, har delt et indlæg med billede, med fokus på makeup eller vipper er det ikke 100% positiv feedback, fordi der er et par stykker der vil komme med (velmenende) råd, men jeg er glad for hvordan de ser ud, så du behøver ikke springe til tasterne og fortælle mig at de klumper eller at jeg bør vælge en mascara der kan gøre noget andet for dem. Den tid kan du godt spare.

Du må dog hjerteligt gerne kommentere noget andet, end kritik af mine øjn’, hvis du vil 😀 Det kan være du vil dele din yndlingsmascara og hvad du propper på dine øjne, som du synes spiller. Del endelig fif, det her er mine erfaringer og anbefalinger, men desto flere desto bedre 🙂


Læs også

17 Kommentarer

 • Reply
  Julie
  15. februar 2019 at 18:51

  TAK! for dette indlæg. Jeg har gået hele dagen og håbet at du ville skrive noget om den nye mascara, fordi flotte, det er dine vipper simpelthen! ? Jeg har længe brugt lash sensational men er også blevet lidt træt af den så tak for fif. Glædelig fredag.

 • Reply
  Marit
  15. februar 2019 at 18:56

  Jeg har for første gang lige købt den vippeserum du også er begyndt at bruge. Shit, jeg glæder mig til at se resultatet ? Men bare lige til info, så kan den fås en del billigere i beatycos. Der købte jeg i hvert fald den store (3,5 ml) til 525kr. Bare lige et tip ?

  • Reply
   Mette
   15. februar 2019 at 20:06

   Pas på med for billige produkter fra ikke-autoriserede forhandlere. Det er oftest parallelimporteret (falskt, forældet eller andet) og der er INGEN hjælp at hente i tilfælde af “katastrofe” for produktet er købt uægte. Get the GLOW er autoriseret forhandler.

  • Reply
   Mette S.
   16. februar 2019 at 0:16

   Marit, du kan være helt rolig. BEAUTYCOS er autoriseret Revitalash forhandler. Shop løs ?✌️

 • Reply
  Michelle
  15. februar 2019 at 19:12

  Vil du anbefale Revita mere end M2?

 • Reply
  Caroline
  15. februar 2019 at 19:28

  Jeg er lige begyndt at bruge Beyond Volume and Curl Mascara fra Lavinde, og jeg er forelsket! Jeg har længe kigget på mascaren fordi den er allergivenlig og mine øjne er meget sarte, men har været nervøs for om den nu også ville give flotte vipper. MEN JA! Det gør den! Faktisk tror jeg aldrig mine vipper har været pænere, så kæmpe anbefaling herfra?

 • Reply
  Mette
  15. februar 2019 at 19:42

  Jeg er kæmpe fan – også af dine øjenvipper ? Men jeg har tænkt meget på om du, når du nu har så smukke lange øjenvipper, døjer med det samme problem jeg gør… Mine øjenvipper er ikke ligeså lange som dine, og alligevel har jeg problemer med at de går imod glassene på mine briller, når jeg blinker. Når jeg så har min yndlingsmascara på (fra Dior), så bliver mine briller meget hurtigt beskidte… Har du oplevet det med din mascara og dine lange vipper???

 • Reply
  Anette
  15. februar 2019 at 20:34

  Jeg er også storfan af den mascara. Den har jeg brugt i 3 år nu, hvis ikke mere. Hver gang jeg prøver en anden, vender jeg tilbage til den her.
  Mht vippeserum har jeg brugt X-lash siden oktober og mine vipper er virkelig også vokset meget. Den kan kun anbefales. Den svier ikke og virker endda på mine øjenbryn ? jeg køber den hos nice hair.
  Jeg har iøvrigt kun ros til overs for dine øjenvipper ☺️

 • Reply
  Tania Hansen
  15. februar 2019 at 21:54

  Jeg benytter også revitalash og elsker at mine vipper også bare er vokset sig flotte, kraftigere og længere.
  Jeg køber det dog fra luxplus, fordi til forskel fra alle andre sider og steder som sælger det, så er det bare billigst derinde. Og selv med medlems pris hvis man opretter sig derinde, så er det stadig billigere at købe derfra end andre steder. Jeg har shoppet hos dem igennem 4 år nok nu, det er en fantastisk webshop at handle hos pga de lave priser og super kundeservice.

 • Reply
  Caroline
  15. februar 2019 at 22:33

  Jeg tænkte på, hvor du mon får lavet vippebuk?

 • Reply
  Marie
  15. februar 2019 at 22:38

  Jeg bruger Volume mascara fra Nilens Jord, og har brugt den en del år.
  Den er virkelig god og tørre ikke ud så hurtigt. Og så er børstehovedet nem at bruge.
  ?

 • Reply
  Vinni
  15. februar 2019 at 22:41

  Jeg har været så hamrende misundelig på jer med de smukke lange øjenvipper, så det der serum må prøves. Mine er så korte at de nærmest er ikke-eksisterende. Tak for tip

 • Reply
  Anonym
  15. februar 2019 at 23:21

  Nu har jeg arbejdet et sted hvor vi længe solgte M2 (og jeg har selv haft stor glæde af det flere gange), men efter flere år gik vi over til Revitalash. Jeg har hørt noget om (hæng mig ikke op på det!) at ejeren eller “opfinderen” bag Revitalash er den tidligere medejer og “opfinder” af m2. De valgte at splitte op. Revitalash er altså nogenlunde samme formular men nogen siger “forbedret og mere skånsom”, fordi M2 netop godt kan svie på øjnene.

  Jeg har ikke brugt Revitalash længe nok til selv at se en forskel, men kan mærke at mine øjne ikke er så irriteret 🙂

 • Reply
  Maja
  16. februar 2019 at 20:02

  Jubii!
  Jeg har selv købt samme produkt, bl.s fordi dine vipper er SÅ flotte, men har været i tvivl om det var ligeså godt som m2.
  Nu satser jeg på, at det også virker for mig, og er lidt mere tålmodig ??

  Ift mascara vil jeg anbefale clinique, so. Har en, der kun kommer af ved vand over x antal grader. Jeg har tit førhen haft funkler eller er blevet grå under øjnene fordi jeg nemt får vand i øjenene når jeg griner f.ek. Den er super god og tænker du tit cykler med Augusta i regnvejr?

 • Reply
  Mai Panum
  17. marts 2019 at 21:20

  De smilerynker du snakker om, vil jeg bare pointere er fuldstændig perfekte ?
  Ud over det kan jeg faktisk rigtig godt lide at følge dig og dine lange øjenvipper ???
  Tak ??⭐️

  • Reply
   Nutidensmor
   18. marts 2019 at 16:25

   Hvor er du dog sød, Mai! Tusinde tak!!

Skriv et svar