MIT HJERTE!

I går troede jeg virkelig at vi havde fået gang i sådan en klassisk mandag (men jeg tog fejl, skulle det vise sig)

Jeg tror ikke på at du aldrig har hørt om at mandag er en ulykkesdag, en dag mange gerne ville hoppe over, omend hvor umuligt det lige er, og selvom jeg aldrig har tænkt sådan om en enkelt ugedag, var der da småting ved starten af dagen, der gik skævt.
Vi taler både p-bøder, nybrygget kaffe ud over morgenbordet (selvfølgelig lige der hvor telefonerne lå stille, for en stund) og en mindre eksplosion af pottemuld, i stuen, fordi jeg besluttede mig for at rykke lidt rundt på planterne i reolen. Ja, jeg tabte sgu to, det var ikke så tjekket, men det betød jeg fik omplantet den hængeplante jeg længe havde tænkt trængte til større krukke.
Held i uheld – også i den forstand at det så blev nødvendigt at støvsuge.
(Eller..bare lige i dét hjørne, det er ikke noget der sker så ofte, som jeg faktisk i går skrev om, i dette indlæg med en ret lang liste)
#DrømmerStadigOmRobotstøvsuger – så meget at Augusta tegnede en til mig den anden dag, så jeg kunne klistre den på min ønskeseddel. Ha!

Parkering i Aarhus centrum er forresten et værre helvede. Undskyld mit sprog. I visse kvarterer i hvert fald – herunder også mit. Det synes jeg godt vi lige kan bruge lidt plads på at tale om! Det er en stressende stoledans ingen gider lege! Måske du bor i hus med garage eller tom villavej (LUCKY YOU!), men her, ved min (leje)lejlighed, er det en kamp at finde en ledig plads for også at huske på, at p-skiven skal stilles hver anden time! Jesper er her jo ikke fast, han bor i Kolding og han kommer til Aarhus når det lige passer, så derfor giver en købt parkeringsplads ikke mening.
Og hold lige fast: den koster, mig bekendt, ca. 1000 kr. pr. måned og dét er sgu da noget af en udgift. Omend koster en bøde lidt over 500 kr., så hvis man regner med at få et par af dem om måneden, kan det da betale sig at flotte sig med en købt p-plads til ens dyt.

Nå, men det var altså slet ikke for at tale om de bittesmå uheldige episoder, for der skete da også noget stort i går, som mange af jer allerede har set.

En kæmpe(kæmpe!)stor kærlighedserklæring, der satte den høfeber i gang jeg ikke har. Mine øjne blev våde, så det måtte da være høfeber!

Jesper var, som du nok kan læse, Aarhus i går og vi havde effektiv hjemmearbejdsdag, hvilket vil sige podcasts, to computere, kaffe og kærlige blikke over et spisebord. Ja, luksusomstændigheder at arbejde under!
I dag er han tilbage hvor han bor, jeg skal hente Augusta om lidt, men for en stund er jeg lige krøbet under dynen, for at skrive til jer.

Én ting er, at jeg stadig er rørt over det han skrev i går, så er jeg også rørt over al den respons han har fået. Både på mit opslag, men også på hans, hvor jeg kan se at mange af jer har skrevet. Så tak for det! <3

Jeg har for alvor også fundet ud af, her på vores 9 måneders dag – yes, det er i dag, kan du klare romantikken?? -, at han da kan noget med ord. Han tog lidt røven på mig, da han skrev indlægget på sin blog (jeps, sådan en har han også), for selvom han spurgte om lov til at bruge billedet og havde spurgt om lov eller nok nærmere vendt ideen med indlægget med mig, så overraskede det mig altså.

Det ER jo en vild oplevelse, skræmmende og fantastisk, at introducere en kæreste for sit barn, lige som det også er crazy at se et forhold udvikle sig. Et forhold han kalder et venskab og dét elsker jeg!

Jespers skriv hedder:
‘En kæreste og et venskab med en 5-årig’ og du kan læse det lige her, hvis du har lyst.

Jeg har efterfølgende fået rigtig mange beskeder i min indbakke på Instagram – og i kommentarfeltet, under billedet.
Som jeg er bagud med igen, undskyld.
(Jeg mangler virkelig timer i døgnet, med alt det jeg skal og alt det jeg så gerne vil, hvor at læse og svare beskeder altså hører til det sidstnævnte!)
Og jeg kan jo læse at det for jer også har været noget af det største, efter at få de små og efter den omvæltning det er at blive alene, at blive forelsket og ligesom skabe noget sammen, en selv, barn eller børn og den her kæreste, som kommer ind fra sidelinjen.

Det bånd børn og kæreste skaber er pissevigtigt og selvfølgelig ikke noget man kan forcere. Det udvikler sig i barnets tempo og jeg tænker stadig enormt meget over hvordan vi gør det, hvor hurtigt vi gør det og forsøger konstant at mærke efter på Augusta om det er for meget eller tilpas, så det er bare en rigtig stor ting.

Jeg må sige, at jeg slet ikke havde troet en kæreste skulle møde mit barn efter så kort tids forhold. Vi havde jo ikke været sammen længe, få måneder faktisk, men det føltes bare helt rigtigt. Det har jeg skrevet om før, og ‘talt’ med jer om, at den her fornemmelse af at noget er ægte og varer ved, den kommer bare på et tidspunkt, med den rette. Jeg havde ingen tvivl om at vi skulle være kærester for altid, så da jeg stod i det så jeg ingen grund til at vente.
Jeg ved ikke om du har prøvet det samme?

MEN jeg må altså sige, inden jeg mødte Jesper, havde jeg en stensikker tro på at man skulle være i et forhold i noget der ligner et år, før man introducerede manden for sit barn. Det var det jeg troede var det rigtige at gøre, for alle og jeg siger altså gerne højt her, at jeg undrede mig, når andre var hurtigt ude. Derfor er jeg også ekstra glad for den opbakning jeg har fået.

Hvis jeg havde skænderier med Jesper eller bare havde en lillebitte tvivl om at vi ikke skulle være sammen for evigt, ville jeg ikke lade dem møde hinanden. Jeg ved det er en kliché, men jeg er fandeme en løvemor, jeg ville ikke turde lade dem få en relation, hvis jeg ikke følte mig sikker på at forholdet ville holde.
“Men man ved jo aldrig..” – og det er også sandt, men jeg er 30 år og har været igennem nogle forhold, været kærester med nogle mænd, så jeg ved godt hvilke mønstre jeg ikke vil og hvilke typer mænd jeg ikke kan med og det er heldigvis ikke noget jeg overhovedet ser med Jesper. Det er noget helt andet, noget hvor jeg kan sige jeg er 100% tryg og pludselig, selvom jeg altid har haft det, det var har fyldt meget, uden nogen tvivl om hans følelser.

Nå, venner, men det var faktisk også dét jeg havde på hjertet denne tirsdag. Mandagen sluttede med at vi voksede hinanden, her i sengen. Han snuppede mit dameskæg (på overlæben) og jeg rev lidt hår af hans bryst (som en slags hævn), så hvis du tænkte at min mandag var lidt for sukkersød, med blogindlæg med kærlighedserklæringer, så kunne du da lige få dén bonusinfo med.
For at toppe den faldt vi i søvn Beauty Bosserne.
Elsker det her forhold 😀

Tak for du læste med!

Og del lige din historie! Måske har du introduceret en kæreste for børn? Måske er du enlig og tænker over hvordan det vil gå? Eller måske noget tredje! Bidrag!

Elsker bare når I skriver!

KH! Johanne

Læs også

10 Kommentarer

 • Reply
  Katrine
  19. februar 2019 at 16:34

  Lige en kommentar til det med parkering. 🙂 Hvis Jesper får adresse hos dig, eller du kan stå som bruger af hans bil – kan du/I købe beboer licens. Den koster 500 kr. for et år og så er der ingen tidsbegræsning. Der skal stadig leges stole-parkerings-dans, meeen p-skiven skal ikke stilles (=ingen bøder, med mindre I holder ulovligt selvfølgelig).
  Du kan finde mere info her;
  https://aarhus.dk/borger/trafik-og-parkering/parkering/ansoeg-om-beboerlicens/#1
  ☺️

  • Reply
   Nutidensmor
   19. februar 2019 at 21:29

   Hej Katrine!
   Årh tak for tip, det var jeg slet ikke klar over man kunne! Det er da smart!!

 • Reply
  Maria
  19. februar 2019 at 20:00

  I er bare søde er i , alle 3 ❤

  • Reply
   Nutidensmor
   19. februar 2019 at 21:29

   Tak <3 <3

 • Reply
  Sandra
  19. februar 2019 at 20:12

  Jeg mødte en mand for knapt 14 måneder siden, efter at have været single i lidt over 3 år. Jeg har to døtre, som på det tidspunkt var 4 og 5 år, og jeg havde tænkt meget over hvornår og hvordan de skulle introduceres for en eventuel kæreste..
  Men sagen er den, at ham og jeg faldt pladask for hinanden, så den tid jeg mente, der skulle gå, før de mødte hinanden, blev ikke til noget. I starten kom han kun i børnefri uger eller når de var kommet i seng, men pigerne kunne mærke at jeg var glad på en anden måde.. En dag kom han på besøg som ‘ven’, men derefter fik det hurtigt.. Én af de første aftener han var hos os, satte han sig hen og læste med pigerne. De forelskede sig i ham med det samme, og jeg faldt så hårdt, som jeg aldrig er faldet før.
  Vi er stadig sammen, og jeg har aldrig fortrudt at det hele gik så hurtigt,selvom det havde været tragisk, hvis det så i sidste ende ikke fungerede mellem os.
  Men jeg havde de samme holdninger som dig: hvorfor havde folk så travlt med at involvere deres børn i nye forhold osv.. Men følelser kan man ikke holde styr på..

  PS. Han er 8 år yngre end jeg og har ingen børn, og vil ikke have nogen. “Pigerne og dig er alt hvad jeg nogensinde har ønsket mig” siger han… ❤️

  • Reply
   Nutidensmor
   19. februar 2019 at 21:31

   Ejjjjj Sandra! Hvor er det skønt <3 Det lyder jo helt perfekt og hvor er han dog sød!! <3

 • Reply
  Lone
  19. februar 2019 at 21:55

  Introducerede min tidligere kæreste efter en måned, da det simpelthen føltes så rigtigt kunne ikke lade være selvom jeg egentlig syntes de var lidt vanvittigt ? vi gik fra hinanden efter 1 år, (vi boede ikke sammen) men jeg fortryder intet eftersom forholdet var sundt og fornuftigt og mine børn havde en rigtig rigtig god relation til ham. Forholdet gik i stykker fordi vores kærlighed aldrig rigtig udviklede sig, vi elskede hinanden halvt, der var respekt, tillid og omsorg, men der manglede noget…. jeg er glad for at vi havde en god tid sammen, og mine børn er jo mit liv, hvad jeg oplever og føler vil de jo altid en del af på både godt og ondt, man skal passe på med tro at normen eller noget er mere rigtigt end noget andet. Børn er glade når forældrene er glade (jeg var glad i det år) og tiden efter bruddet gik ganske fint, mine børn fulgte jo som altid med med mig i tygt og tyndt. Så længe det er en god relation er alt godt, og når man ikke forcerer barnet ind i en papbarn rolle er alt helt ?

  • Reply
   Nutidensmor
   20. februar 2019 at 13:01

   Hej Lone!
   Årh jeg fik tanken i går, inden du skrev, at jeg måske fik det til at lyde som om det ville være verdenens undergang, at introducere en kæreste, for efter at man så gik fra hinanden. Som du skriver, så er det jo ikke tilfældet, det betyder ikke at børnene tager skade, omvendt kunne det give meget at tilbringe tid med mors kæreste i den tid man så ender med at få sammen.
   Børn er bestemt glade, når forældrene er glade og livet handler også om at tage chancer – intet er sikkert. Alt kan ske, Jesper og jeg kan også gå fra hinanden i dag, men det ændrer ikke på at det er rigtigt at Augusta har mødt ham og vi alle tre tilbringer tid sammen.
   Tak for din besked.
   Og jeg er så enig i det med at man ikke skal forcere barnet ind i noget <3 Det skal være en naturlig udvikling, i barnets tempo! <3

   • Reply
    Lone
    20. februar 2019 at 19:46

    Du fik det sket ikke til at lyde som om det ville være verdens undergang hvis man gik fra hinanden? det er bare en rigtig god debat og meget aktuel med alle de skilsmisser osv. så det er godt at du skriver om din oplevelse omkring netop det, og selvfølgelig har du nul ovejelser omkring et evt. brud, i er jo forelskede, godt du tør gå all In og sige det højt, for det er ikke let ??. Vi bliver nødt til at turde tage chancer som du siger . Og se bare Mette Helena hun er sku da den vildeste, nøj hvor jeg elsker det. Tak fordi du tør fortælle din historie.

 • Reply
  Nille
  20. februar 2019 at 7:19

  Jeg er selv barn af skilsmisseforældre og gravid med mit første barn, så jeg fik da også et pludselig høfeber anfald da jeg læste Jespers indlæg.
  Min mor fik meget hurtigt en ny mand og vores start var lidt anderledes, da jeg slog ham med pinde når han kyssede min mor. Det gik heldigvis over og vi blev rigtig gode venner. Det er vi stadigvæk og han har fået en rolle i mit liv, som ingen andre har kunne fylde ud – han er far, onkel, storebror, legeven og alt muligt andet. Han er den jeg går til, hvis jeg mangler praktisk hjælp i mit liv og han er der ALTID!
  Familie kan være mange ting – heldigvis <3

Skriv et svar