VOKSENMOBNING

Jeg har tænkt længe over dén overskrift, men jeg må desværre erkende, efter megen tanke, at jeg synes den er helt passende. Det handler nemlig om Jodel, en app, som der er en del snak om for tiden, det handler om bagtaleri og dem der bliver talt om – og her vil jeg bruge min platform til at fortælle hvad det gør ved mig, når jeg bliver bagtalt.

Det her bliver ikke kort, men jeg kan ikke holde mund, det her skal sgu ud. Jeg har så mange spørgsmål, for jeg forstår det ikke. Jeg forstår dem ikke.

Dagen i går brugte jeg på at være ked af det. Eller det første jeg blev ramt af var dyb tristhed, men der gik ikke langt tid, før jeg blev skingrende vred. Sådan ægte rasende endda – hvad fanden bilder folk sig ind? I et impulsivt øjeblik fik fyret en story afsted, rettet mod Jodel-brugere, der har brugt tid på at diskutere mig; min personlighed, mit udseende og min måde at være på internettet på. Jeg er ikke selv på Jodel, så jeg ved kun fra anden hånd hvad der er skrevet samt fra de screenshots som jeg har fået tilsendt, men som jeg ikke vil have. Jeg skrev bl.a. KUJON i min story og dét vender jeg lige tilbage til. Men vreden der strømmede ind over mig, da jeg stod i Vejle på job, vendte hurtigt og jeg blev helt dybt i maven ked af det. Såret. Det var nok også derfor jeg blev vred. Det påvirkede min eftermiddag og aften, da jeg hentede Augusta, det påvirkede Augustas humør, selvom jeg forsøgte at lægge det væk og den sidder dybt i mig lige nu, hvor jeg sidder og drikker kaffe, efter at have afleveret i børnehaven.
Jeg skal lige trække vejret og lytte til sidemandens samtale, for ikke at få tårer i øjnene, når jeg taster – jeg kan mærke mit hjerte hamrer, men jeg skal have det her ud.
Jeg er stadig pisse ked af det.

Det her er til dig, der ikke er på Jodel, der ikke skriver hårde ting om andre dér.
Men det her er i høj grad også til dig, der ER på Jodel, der vælger at diskutere andre mennesker, der vælger at bagtale og VÆLGER at gøre personer som mig kede af det.

Hvad er Jodel? Ja, det vil der uden tvivl være nogle af jer der tænker lige nu. Jodel er en app, hvor du kan slå tekst op, anonymt. Andre kan så kommentere på den her tekst og dermed kan du vælge et emne, hvor andre kan skrive til. Du kan også skrive dit opslag på en kanal på Jodel, hvor emnet er fast. Som f.eks. Bloggergossip. Ja, navnet siger det hele. Det er en kanal til at bagtale andre, som en offentligt, men alligevel anonym hvisken der trækker mig tilbage til skoletiden og efterlader mig præcis med dén følelse jeg har oplevet før. Jeg ved ikke om du kender den, men det er følelsen af at blive talt om, følelsen af at der mennesker der ikke kan lide mig. Og nu kan jeg læse hvorfor. Men ikke hvem, endnu.
Jodel bliver også brugt til fjol og ikke-ondskabsfulde intentioner, som at diskutere hvilken Føtex i byen der er bedst at score i, hvilken far-joke der er sjovest, om hormonspiral eller kobberspiral er bedst og hvor man kan erhverve sig de nyeste Nike-sneakers på tilbud.

Alexandra (@MigogMinTinderbaby) og Amalie (@AmalieFischer) var i radioen den anden dag, i Shitstorm på P3, for netop at tale om Jodel og det der skrives om dem derinde. Nu har jeg ikke talt med Amalie, men jeg har skrevet med Alexandra og som hun også fortæller i programmet er det noget der gør hende pisse ked af det – og det er sgu da klart!

Hvordan ville du have det, hvis du vidste at andre talte om at du er en dårlig mor? Læse at andre mennesker skrive ondskabsfulde ting OM DIG? Du kan læse det hele, men du kan intet gøre – du kan ikke konfrontere personerne, du kan ikke svare igen.
Hvad ville det gøre ved dig?

Når du stikker næsen frem..

Jeg har hørt det før. Eller læst det. At det er en slags retfærdiggørelse, at der gives frikort til at bagtale og shit talke personer der er offentlige og/eller kendte? Eller blot personer der stiller sig frem.
Hvorfor er det gældende?
Hvor er grænsen?
Vi diskuterer Ghitas opførsel, men må jeg lave et post om at Karina fra min studiegruppe på uni er fucking uintelligent, fordi hun har stillet sig op som formand for festudvalget? Eller må jeg skrive hun er dum, bare fordi jeg kan?

Jeg ved godt jeg har oprettet en instagramprofil, jeg ved jeg har en blog, jeg er aktiv, jeg tager emner op, jeg åbner diskussioner og jeg har en virksomhed.. men endelig, hvis du kan, for jeg sidder her og bliver helt slukøret: hvorfor er det i orden at skrive OM mig?

Jeg skriver på min egen platform, jeg deler ikke flyers ud på gaden, jeg har ikke været i fjernsynet – hvis du følger mig, så vælger DU at stå i MIN stue og lytte til hvad jeg siger. Du må hjertens gerne gå igen. Jeg har ikke råbt noget ud til dig, jeg har ikke stillet mig på en mælkekasse i din datters børnehave og skreget noget du ikke er enig i. Jeg har blot en instagramprofil, ligesom du sikkert også har.

DU har valgt at høre på min (åbenbart pisse irriterende) stemme. DU kan vælge at kigge væk. DU mobber, når du vælger at slå noget op på nettet, for at tale om mig.

Jeg synes DU er en kujon, når du ikke kan skrive det direkte til mig og DU vælger en dårlig handling, ved ikke blot at tænke at jeg er grim, men i stedet slår det op, for at dele det og åbne op for en tråd af bagtaleri.
Du må skam gerne have en holdning til mig, men hvorfor skal det diskuteres i et anonymt forum? Skriv til mig, hvis der er noget du gerne vil fortælle mig, hvis der er noget jeg gør, der irriterer dig i sådan en grad, at det ikke er nok at fortælle din bedste veninde det, over en kop the. Jeg skal have ansigt på – alt andet er ikke en god debat.

Hvad hvis det var dig?
Hvad hvis det var din bedste veninde, lillesøster eller mor?

Mit indtryk er dog ikke at jeg er den som andre har valgt at bagtale mest. Det er ikke mig der står mest for skud, så at sige. Men hvem ved? Sådanne indlæg her er sikkert ikke noget der stopper den hårde tone. Jeg er nærmere bekymret for at det her er brænde på bålet.

Matilde (@Helsematilde) er en person som nogle mener vi kan diskutere og svine til. Jeg tale med hende i går og jeg skal tale med hende i dag, for hun er helt nede. Og det kan jeg fandeme godt forstå. Jeg skulle lige til at skrive at hun jo har nok at være ked af det over i forvejen, men det synes jeg ikke jeg kan tillade mig, for lige meget om du var on the top of the world og alt kører, så fortjener ingen at blive bagtalt og internetmobbet.

“Fuck Katrine fra 2. B er nederen, synes I ikke?”

Det er en internetkultur der åbner op for at alle kan stå for skud. Alle kan tales om, alle kan rammes. Pædagog-Hanne fra Odense kan vi tale om. Er det okay at lave en gruppe der hedder pædagogsladder og diskutere din søns pædagog, snakke om at hendes stemme er irriterende og at debattere om hun nu er lesbisk eller hvordan står det til?
Er der en aldersgrænse på hvem vi må diskutere?

Dont’ feed the trolls

At skrive det her indlæg er et dårligt træk.

Men det jeg godt gad var at alle lige så sig selv i spejlet og overvejede hvorfor de havde behov for at nedgøre andre mennesker og bidrage til en online mobbekultur. Det er voksne mennesker vil jeg tilføje. Det er ikke kun børn der er på Jodel, Shitstorm fandt frem til at det er grandvoksne mennesker der kaster sig ud i at svine.

Det er sgu nok bare ikke muligt, for der findes mennesker der vil reagere på det her indlæg med:
“Årh krænkelseskulturen længe leve” og “BUHU – så kan du lade være med at sætte din røv i klaskehøjde” og “Nutidensmor har skrevet om Jodel på sin blog – fat nu at ingen gider dig”
Men hvis du kan skrive dét i et lukket forum, hvorfor er der så ingen der er modige nok til at skrive en besked til mig?

Don’t feed the trolls – ignorer dem. Det er fleres råd.
Men de her “trolls” er mennesker, er de ikke?

Der findes forhåbentlig også lige nogle enkelte der lige tænker sig om en anden gang. Måske er der nogle enkelte der forstår at jeg sidder på en kaffebar lige nu og græder, fordi jeg er smidt tilbage til 2.g., tilbage til den følelse jeg tror vi desværre alle har haft, i mindre eller større grad.

Det er især ældre børn og unge der også læser med på Jodel.
De ser det her og får en forståelse af – og tro på at det er okay. 
Det er ikke okay.

Jeg ønsker mig at Jodel gjorde således at man ikke kan skrive om andre. De lægger op til god karma, men fejler på så mange punkter, når man kan lave en hel kanal afsat til bagtaleri. Hvorfor må man lægge personbestemte kommentarer op?

Hvis Jodel ikke var der, var der ikke forum til at diskutere, andet end i lukkede messengertråde. Der er en grund til at du ikke slår: “Kæft hvor er Nutidensmor irriterende, hvem tror hun hun er?” op på din Facebook-væg, fordi når det kommer til at stykket vil du ikke stå ved det.

(Helt) slukøret

I har før hjulpet mig med at forstå at der ikke er noget der hedder over følsom, men følsom – dét er jeg. Det er de fleste nok, men at vide det med statsgaranti, så er jeg måske lidt mere følsom, end min sidemand. Min selvtillid er lav. Sådan rigtig lav og jeg tager det meste ind – og med mig.

Jeg kan ikke bare få en ekstra tyk hud. Hvis det var noget jeg kunne bestille, så lagde jeg sgu gerne den ASOS-order. Jeg er nok født sådan og måske blevet lidt ekstra tyndhudet af min oplevelser i livet.

Det her læses forhåbentlig ikke et buhu-tude indlæg, men jeg kan ikke andet, end at skrive hvor ramt jeg er lige nu. Jeg vender tilbage, jeg skal nok peppe op igen, men de beskeder sidder fast, det bliver noget jeg ikke kan lægge helt fra mig, fordi jeg tager det ind. Jeg kan ikke tænke: “idioter – det er dem, ikke mig”. Det kan jeg bare ikke.

Nu vil jeg lige trække vejret, drikke bundslatten af den her kaffe, tjekke hvor røde mine øjne er i spejlet på badeværelset og læse indlægget igennem, inden jeg trykker udgiv. Og så gå ud, med den ekstra rids i min selvtillid og en kæmpestor bekymring for de helt unge mennesker der læser med på Jodel og tror på at det er sådan vi skal opføre os.

Fortæl mig endelig hvad du tænker.

image15-e1486912275898.jpg


Læs også

111 Kommentarer

 • Reply
  Camilla
  14. marts 2019 at 10:16

  Tak for et fantastisk indlæg!
  Hvis jeg ser dig i Aarhus i dag, så får du et kram! For det tænker jeg at du trænger til!
  Det er unfair at moppe, for det gør ondt! Men husk.. der er mange af os der elsker at følge dig og griner med på alle dine sjove storys! Tak, tak for en dejlig blog, en dejlige Instagram og ikke mindst tak fordi du vise hvem du er! ❤️

 • Reply
  Maria
  14. marts 2019 at 10:18

  Jeg synes det er forfærdeligt, og ondt at gøre sådan nogle ting. Desværre er voksne værre til at mobbe end børn 🙁
  Jeg synes du er fantastisk, smuk, virker så sød, og som en helt fantastisk mor❤️ Og tror helt sikkert at de fleste er enige i mig i det.

 • Reply
  Trine
  14. marts 2019 at 10:21

  Kæreste Johanne
  Jeg kan fanme godt forstå at du/I bliver ramt. Og at du føler dig såret og ked af det, er en reel følelse hos dig som ingen kan tage fra dig. Jeg tror så dog også, at langt de fleste ville blive ramt hvis de læste andre skrive sådan om dem. Jeg ville i hvert fald.

  Det er usle usle mennesker, der sidder der bag skærmen og anonymt bagtaler andre, på styggeste vis. Og de må i virkeligheden have det rigtig skidt med sig selv. Det er så lavt.
  Giv dig selv lov til at være ked af det og syntes at de er nogle idioter. Og når du er klar, så husk på at vi er mange der sidder hjemme i sofaen og hepper på dig. Som syntes du er helt fantastisk, sjov, smuk og klog. En god mor og en god kæreste.
  Og jeg er en af dem – du er sådan en jeg i al hemmelighed gerne ville være veninder med 😉

  Du skal ikke sætte dit lys under en skæppe fordi andre er nogle usle kujoner ❤️

 • Reply
  Mette
  14. marts 2019 at 10:21

  Kæreste Johanne,
  VIRKELIG et helt igennem fantastisk indlæg, det er så stærkt og såbart og efter min e
  mening et af dine bedste.

  Jeg ELSKER at følge med hos dig, du er en ener og jeg håber at du fortsætter som altid, for det er så livsbekræftende at følge med hos dig.

  Et kæmpe kram lige i din retning ❤

 • Reply
  Lise.
  14. marts 2019 at 10:23

  Jeg er selv bruger af jodel, og reglerne er faktisk således: “Not allowed
  Any post including or asking for names, addresses, phone numbers, licence plates, social media accounts or any other personally identifiable information, like nicknames, initials etc. Please keep personal information private and do not publish it on Jodel.”
  Problemer er at de ikke kan sidde og holde øje med alt der forgår, så faktisk er der nogen der er nødt til at melde det før det bliver kigger på.

  Jeg synes at bloggergossip var bedre før den blev “kendt” og alle dem som har et problem med diverse blogger kom med deres mening. Før var tonen sovet og opslugende handlede meget om f.eks en mening om et indlæg, hvis en person er begyndt at date, hvem der er gået fra hinaden og meget andet harmløst “sladder” for at være up to date på det nyeste, som hvis man læste et sladderblad.

 • Reply
  Julie
  14. marts 2019 at 10:24

  Jeg tænker, at jeg har lyst til at give dig verdens største krammer ❤️
  Jeg elsker at følge dig, og synes du er skøn person! ?

 • Reply
  Lotte
  14. marts 2019 at 10:26

  Kæmper krammer til dig Johanne, jeg kender dig kun fra min stalken af din Insta og til tider et smutkig forbi dig blog, og du gør mig glad!!!
  Blev selv mobbet igennem det meste af min folkeskoletid, så om man er barn eller voksen af mobning, så sætter det sig bare fast, det lort. Har altid fået at vide, når det trykkede hele mit indre, at dem der hakker og mopper, oftest har det super svært selv, og det har da hjulpet på sigt ift. at forstå at der intet er forkert med mig, men det gør det FANDME ik’ ok. Aner ikke hvordan man kommer det til livs, og sociale medier har virkelig været et skidt værktøj i den retning, især den anonymitet der tillades. Jeg gør personligt mit for at mine 2 drenge ikke bliver ubehagelige mennesker, men til gengæld forsøge at lære dem at vi er forskellige og at man kan klappe kaje, hvis man kun har mundlort at biddrage med (lidt mere yndigt formuleret til 2 x 7 årige self’ ). Jeg håber at dit opråb får nogle til at tænke sig om.
  DU GØR DET GODT, seje kvinde <3

 • Reply
  Elisabeth
  14. marts 2019 at 10:28

  Halløj og kram herfra!
  Jeg har ikke selv børn eller særlig voksen, men jeg nyder at følge dig, fordi du er herre sjov, sød og reflekterne ♥️
  Folk er nogle fjolser nogle gange der har tunnelsyn og som ikke kan fornemme hvornår de har overskredet en grænse. Øv.
  Men tak for dit goals parforhold, skønne og smukke datter, og ikke mindst at få mig til at smile flere gange i løbet af en dag ♥️
  Kærlighed og kæmpe kram

 • Reply
  Sarah
  14. marts 2019 at 10:28

  Jeg læser sjældent blogindlæg, men det her var jeg nød til at læse. Hvor er folk dog modbydelige og kujonagtige! 🙁 Øv!
  Jeg synes, du er fantastisk.

 • Reply
  Mette Skjøtt
  14. marts 2019 at 10:29

  Pu ha ? øv sender dig alle de kærligere tanker ? bliv ved med at gøre det du gør du er fucking sej ? elsker at følge dig ? det er så trist at voksne mennesker som bestemt burde vide bedere viser vores børn at det er ok at være sådan overfor andre mennesker ?????

 • Reply
  Lene Olsen
  14. marts 2019 at 10:30

  Jeg forstår ikke at der ikke er en voksen der lukker den app ned!!!!

 • Reply
  Stine
  14. marts 2019 at 10:30

  Du er fandme bare skide dejlig, lige præcis som du er! ?

 • Reply
  Sofie
  14. marts 2019 at 10:32

  Jeg har den vildeste klump i halsen fordi du sætter ord på noget, jeg har haft svært ved at sætte ord på i et stykke tid. Jeg er ikke på jodel og har ikke hverken set eller hørt hvad der bliver skrevet – men jeg kan relatere til det på mange andre områder. Jeg må sgu indrømme at jeg også er ret langt nede i øjeblikket – ikke fordi jeg selv føler mig voksenmobbet – men fordi jeg synes der foregår så meget at det. Alle steder, men især online. Og helt ærligt så får det mig til at være sindssygt opgivende. Sådan opgivende på den der måde, hvor det bare gør ondt i hele kroppen. Eller måske mest bare i hjertet. Jeg har så svært ved at forstå, at jeg deler verden med mennesker der har behov for at nedgøre andre. Jeg ved simpelthen ikke hvad fanden jeg skal stille op. Jeg har overvejet om jeg helt skal droppe de sociale medier – men jeg holder jo meget af det også, og jeg får meget ud af det synes jeg også. Og så er der jo lige den erkendelse for mig, at hvis man kan skrive den slags online, så er det vel fordi man også tænker det ‘i virkeligheden’ – og det giver mig sgu angst for at deltage i det virkelige liv. Jeg kan bare ikke forstå hvor alt kærligheden forsvandt hen. Lang smørre, sorry, men meget rart at få skrevet et sted.
  Sender dig masser af kærlighed – og tak fordi du er ærlig.

 • Reply
  Gitte
  14. marts 2019 at 10:33

  Det er så dårlig stil at skrive sådan om andre. Jeg vil så gerne sige til dig at du ikke skal høre på dem, at du kan være ligeglad for de kender dig ikke. Men jeg ved godt at det ikke hjælper, for man lytter til andre. Man bruger det feedback man får fra verdenen. Man tænker, reflekterer og tager det ind. For man vil gerne være den bedste man kan være. Og som pige/kvinde i denne verden er vi opdraget til at stille spørgsmålstegn ved os selv. Til at please, være en pæn pige, være omsorgsfuld, ordentlig, hjælpsom. Vi tvivler på os selv og andres meninger om os føder den tvivl om os selv. Jeg ønsker så meget at vi kvinder kan begynde at løfte hinanden op i stedet for at presse hinanden ned. Vi har brug for at vi bakker hinanden op. Du skal have ros for at du ærligt fortæller hvordan kvindeliv ser ud i dag, at du tager emner op om de udfordringer vi møder. At du skaber et rum hvor vi ærligt kan tale om og debattere de ting, emner og situationer der på påvirker os. Det rum skabes med udgangspunkt i dit eget liv, og du skal vide at dit liv er et jeg kan spejle mig i. Et liv hvor alt ikke er perfekt, men hvor vi prøver. Hvor vi giver det bedste vi kan til det som er vigtigt for os. At vi ikke altid kan skabe det andre synes er den perfekte dag for vores børn, men hvor vi kan være nærværende og tilgængelige. Og det er det allervigtigste for vores barn. Ikke om barnet har det rigtige tøj på, at det spiser den rigtige, meget sunde snack, eller flyver hjem fra skole i en luftballon. Nogen gange har det været en dårlig dag i skolen og så er en det kun den hvideste Bolle med nutella der hjælper. Og en pizza til aftensmad, for det var vigtigere at sidde arm i arm og fortælle om den dumme dag, end at stå i køkkenet og lave mad. Lad os love hinanden at vi vil tale kærligt om hinanden og de valg vi foretager. At vi ikke ved alt om andre og at vi ikke kan vide hvorfor vi gør som vi gør, men at vi gør det ud fra den største kærlighed til dem omkring os. At det der er rigtigt for dig ikke altid er det rigtige for andre. Kvinder, løft hinanden op! Stå sammen!

 • Reply
  Amalie
  14. marts 2019 at 10:34

  Jeg føler med dig og jeg giver dig så absolut fuldstændig ret!
  Jodel er et forfærdeligt sted! Har selv haft appen, og ja der foregår jokes og andre sjove ting, men også alt for meget bagtaleri, uden at vi kan se hvem afsender er…

  Op med humøret og håber at ridsen i din selvtillid heler med tiden ❤️
  Knus og god karma her fra

 • Reply
  Stinne Rasmussen
  14. marts 2019 at 10:34

  Jeg synes du er fantastisk ? og er vild med hele Johanne pakken ?

 • Reply
  Sigrun
  14. marts 2019 at 10:36

  Voksenmobning/netmobning er bare en ting der vokser sig større og større. Og jo der findes facebookgrupper med det formål at kunne “bagtale”, “diskutere”, “dømme”, “mobbe” realitydeltagere.. der gør folk det med navn.. og den argument – “du har selv sat din røv i klaskehøjde” bliver flittigt brugt.
  Det er fakta at mobning starter derhjemme – vores måde at omtale andre på og væremåde overfor andre smitter af på
  Vores børn. Og det er en skræmmende udvikling.
  Jeg vil sende dig alle de gode tanker jeg har tilovers og virtuelle kram, og tak for et godt indlæg ❤️

 • Reply
  Sara Astorp
  14. marts 2019 at 10:37

  Øv jeg sidder her på mit arbejde og får også helt tåre i øjnene – du har på ingen måde fortjent at have det sådan og blive behandlet sådan. Jeg håber du ved at vi er mange der elsker at følge dig! Du er den sejeste mor, du er pisse sjov, dit og Jespersen forhold er noget af det mest hjertevarme og altoverskyggende sjoveste og fedeste jeg har oplevet til dato. Fuck de kujoner der ikke tør stå frem! Jeg skriver fandme snart til den lorte app! Jeg er rasende på dine og alle dem du nævner i indlægges vejne. Du skal vide at du har kæmpe værdi i manges liv. Jeg har pt selv angst over at være gravid og deltidssygmeldt og dine og andres stories og opslag giver tit et godt grin og minder mig om at verden omkring mig stadig er god og forsætter trods mit eget liv er på stand by pt. Du gør altså en forskel for mig. Krammer gennem telefonen til dig <3 Kh Sara

 • Reply
  Astrid
  14. marts 2019 at 10:40

  Jeg tænker, at du er helt igennem vidunderlig! Både som mor og som menneske. Det var bare det ❤️

 • Reply
  Camilla L
  14. marts 2019 at 10:40

  Jeg sender dig så meget LOVE herfra, Johanne. Vid, at det er små mennesker, som ikke er hele i sig selv, som har behov for at pille andre ned på den måde. Det er simpelthen så synd og tragisk for dem, at de trives med at feede på andres ulykke. Jeg forstår SÅ godt, at det rammer dybt og hårdt, når angrebene bliver så personlige, men det har jo intet med dig at gøre. De har ikke sandheden om dig. Sandheden er, hvad du, dem der kender dig og elsker dig, kan mærke er sandheden. Og det er forhåbentlig, at du er lige som du skal være. Jeg håber, at smilet er tættere på, end det føles lige nu. You do you, honey. Fuck resten.
  Kh fra en glad læser ♥️

 • Reply
  Katrine
  14. marts 2019 at 10:41

  På sådan en lorte dag så husk vi er mange, sikkert et flertal, der som det første trykker på din story når vi ser der er nyt, eller glæder sig til dine opslag og nye blogindlæg.
  Mobning af enhver art er uacceptabel. Har selv haft en ond knude i maven af mobning og det lort burde forbydes.
  Sender kæmpe virtuel krammer.

 • Reply
  Malene
  14. marts 2019 at 10:42

  Aldrig har et indlæg været så spot on!
  Jeg er fandme stolt af dig, Johanne og elsker at følge med hos dig ❤️ Jeg oprettede en “profil” hos Jodel for første gang nogensinde igår, for at se hvad det var for noget. Det var jo direkte modbydeligt at se hvordan folk skriver om andre – og selvom jeg som helt anonym dansker ikke er omtalt, følte jeg mig virkelig stødt over at læse de ting som VOKSNE mennesker skriver om andre voksne mennesker.

  Tårene trillede ned ad kinderne da jeg læste hvordan Helsematilde blev gjort til grin over de ting hun går igennem ?

  Jeg har ikke andet at sige end kæmpe RESPEKT og støtte herfra ❤️ Godt brølt! Lad os få spredt et positivt budskab, og lad os blive bedre til at støtte hinanden.

 • Reply
  Sanne Precht
  14. marts 2019 at 10:43

  Jeg har gransket inde i mig selv, og jeg fatter virkelig ikke hvad andre mennesker dog kan have imod dig/ondt i røven over. Forstår det ganske enkelt ikke! Jeg kender dig ikke personligt – desværre – … men udfra din bog og insta som jeg følger, så er du da det sødeste, sjoveste og smukkeste menneske!! Jeg lyver ik når jeg siger at jeg MANGE gange har tænkt på hvor fantastisk et menneske du virker til at være….sådan en man har lyst til at være venner med for er sikker på at livet med dig er lidt sjovere og bedre! Jeg får helt ondt indeni over at nogen kan få dig til at tro noget som helst andet ❤ LYT HØJERE til alle de positive kommenterer du får søde Johanne ❤

 • Reply
  Malene
  14. marts 2019 at 10:46

  Kære skønne Johanne
  Jeg synes det her indlæg er SINDSSYGT VIGTIGT! Og jeg må indrømme, at kulturen gør mig bekymret!
  Bekymret for mine egne børn, for hvis mine børns venner vokser op med forældre, der stadig synes det er OK at mobbe efter man er nået voksenalderen, så bliver jeg bekymret for hvilke børn de opdrager. Bekymret for hvilke børn mine børn møder i skolen, i børnehaven, på fritidshjemmet osv.
  For børn hører og ser ALT. Og jeg har fandme svært ved at tro på, at disse mennesker begrænser sig til at tale grimt om andre på Jodel!

  Når det så er sagt! Så sender jeg dig et stort knus! Vi er MANGE DER ELSKER at følge med. Vi er mange der nyder at være en lille del af din og Jespers forelskelsesrejse. Vi er mange der synes det er skønt, at du taler frit og fortæller åbent om dine silikonebryster og at du får filler i læberne.
  JEG synes du er HERLIG! Jeg mener det!
  Og hvis jeg boede i Århus og ikke i Nordsjælland, havde jeg budt dig på en kop kaffe og et stort kram.

 • Reply
  Carina
  14. marts 2019 at 10:47

  Kære Johanne
  Hvis jeg ser dig inde i byen i dag får du et kæmpe kram! Det er sgu ikke okay, det dér. Synes det er så ufint at folk ytrer en mening der kan være så nedladende omkring et menneske de ikke kender. Og som du siger; Hvis de har et problem med den måde du agerer på, så kan de enten lade være med at følge med eller sige det til dig personligt. Men det er bare så let at føle sig stor bag skærmen. De tænker slet ikke over de konsekvenser, deres tankeløshed har på de mennesker de rammer.
  Jeg elsker at følge med i dit liv og du skal simpelthen bare fortsætte som du allerede gør – du er skøn ❤️

 • Reply
  Louise
  14. marts 2019 at 10:48

  Hej Johanne, dit indlæg er godt skrevet! Jeg ser det ikke som et buhu tude indlæg, men derimod som et ærligt og følsomt indlæg, og det er så dejligt at læse. Jeg fatter ikke at nogle mennesker har behov for at sprøde så dårlig karma omkring sig. Øv hvor der ærgerligt mig, og øv hvor er det trist at det skal gå ud over offentlige personer som dig, som bare er så hyggelig at følge! ❤️
  Selvom det har sat ridser i din lak, så husk på at vi er rigtig rigtig rigtig mange der elsker at følge dig, og som kun følger dig fordi vi synes du er skøn, sød, smuk, sjov og mange andre pæne ord ? Du fortjener verdens største krammer lige nu!
  Tak for en fantastisk sød og sjov Instagram og blog, og TAK for dig og det du deler ❤️
  Hvis karma var en blomst, sendte jeg tusindvis af dem ?

 • Reply
  Maria
  14. marts 2019 at 10:48

  Øv hvor er det usmageligt. Ingen fortjener at blive talt dårligt om, og ligemeget hvor meget jeg prøver kan jeg simpelthen ikke forstå hvorfor man har behovet. Som du selv kommer ind på, vælger folk aktivt at følge med hos dig, og hvis du ikke faldt i deres smag, er det jo ikke specielt svært at unfollow. Jeg elsker hele dig, din måde at være på, din tilgang til livet og forældreskabet, din humor og din ærlighed. Bliv endelig ved, og lad dig ikke slå ud. Det siger altid mere om dem. Kæmpe krammer

 • Reply
  Emma
  14. marts 2019 at 10:53

  Jeg sidder i København – lidt for langt væk til et kram, så jeg sender dig en masse kærlige tanker istedet for. Jeg synes du er så smuk og sjov og en fantastisk mor. Jeg begyndte at følge dig på Instagram da jeg var gravid og nu hvor jeg er mor til verdens dejligste pige, så håber jeg at jeg bliver ligeså god som dig! Kærlighed til dig fra København ❤️

 • Reply
  Linea
  14. marts 2019 at 10:53

  Sødeste Johanne. Jeg KAN ikke forstå, hvad folk kan sige af negative ting om dig. Du er den sødeste, sjoveste og ærligste blogger jeg nogensinde er stødt på.
  Jeg er ked af at du oplever at blive voksenmobbet, det fortjener ingen mennesker. Jeg er selv et utroligt følsomt menneske og jeg ville også være blevet ked af det. Så tag hånd om dig selv, køb din yndlings kage og brug dagen lige som du vil.
  Stort kram fra en helt fremmede kvinde fra København.

 • Reply
  Sine Smed
  14. marts 2019 at 10:55

  Sidder og får helt ondt i maven over dit blogindlæg, kan sagtens sætte mig ind i hvordan du har det. Synes det er en ækel platform. Mobning er aldrig ok!

  Saml nogle af de mennesker som gør dig rigtig glad, og vær sammen med dem. Så du kan få tænkt på noget andet. Det hjælper tit mig, når jeg bliver kastet tilbage til gymnasietiden/sprogrejsen i 7. Klasse, hvor jeg blev behandlet som luft. Det sidder stadig i kroppen mange år efter.

  Kan se at du allerede har fået smidt en masse kærlighed afsted i din retning af folk på Instagram og her på bloggen. Sug dem til dig. De negative fylder desværre mere i hjernen end 1000 gode kommentarer.

  God bedring 🙂

 • Reply
  Puk
  14. marts 2019 at 10:55

  Kære Johanne.
  Jeg kan udemærket forstå dig, og jeg tænker, at mange har været udsat for det samme. Det er bare frygteligt og så ubehageligt. Og hvad får de ud af det? At såre dig? Og hvad giver det dem? Det forstår jeg simpelthen ikke.
  Det er bare så ærgerligt, at den lille del/de få personer får lov til at fylde så meget. Kæmpe kram herfra! Det er fantastisk at følge dig, din datter og din kæreste. Jeg følger dig, fordi det giver mig noget godt i hverdagen. Så tak for en skøn blog som er fyldt med kærlighed. Du er en inspiration/et positivt input for andre. Jeg sender al god karma din vej!

 • Reply
  Karina
  14. marts 2019 at 10:56

  ❤️ Vi skal simpelthen blive bedre til at passe på hinanden ❤️

 • Reply
  Nanna
  14. marts 2019 at 11:01

  Åh hvor gør det mig bare ondt, at du har skulle læse sådan nogle hæslige ting! Jeg slettede selv Jodel for 6 måneder siden, fordi jeg netop oplevede at det ændrede forum fra et “Hør noget sjovt der skete for mig i dag”-forum, til et “Her kan jeg få afløb for mine grimme tanker”-forum. Jeg blev så deprimeret og ked af det, af at følge med derinde!

  Jeg er rimelig ny følger på instagram, vel et par måneder har jeg fulgt med, men jeg synes du er så dejlig at følge! Du er sjov, pæn, klog og af hvad jeg kan se, en rigtig god mor! Jeg ved ikke om det overhovedet hjælper det fjerneste – men det burde det. Det burde betyde meget mere hvad folk skriver her i kommentarfeltet, for hvad jeg kan se, er det fyldt med kærlighed. <3 Men jeg kender godt følelsen af at trække følehornene til sig, og slikke sine sår. Det skal der også ALTID være plads til.
  Mange gode tanker til dig!

 • Reply
  Nikoline S
  14. marts 2019 at 11:01

  Årh altså! Bliver helt gal i skralden over at mennesker kan opføre sig sådan! ?
  Jeg synes du er pisse sej, og nyder sådan at følge med hos dig og i din hverdag?? Keep do what you’re doing❤️ Jeg hepper i hvert fald på dig!❤️
  Jeg sender dig en kæmpe virtuel krammer ?

 • Reply
  Louise Dégas
  14. marts 2019 at 11:03

  Hej Johanne
  Jeg følger dig på insta, fordi du er ægte og sjov. Du minder på mange måder om mig selv. Kan godt forstå du skriver dette indlæg, og jeg synes det er så meget for meget, at folk skal have lov til at svine andre til, unden nogen konsekvens. Sender dig en kæmpe krammer og vil bare sige, jeg synes du er skøn 🙂
  Kram fra Louise

 • Reply
  Linda
  14. marts 2019 at 11:05

  Kære Johanne
  Jeg kan *****edeme godt forstå, at du er vred og ked af det. Det er en frygtelig og ondskabsfuld kultur, der er opstået i de mørke, anonyme kroge af internettet. Dér hvor både unge, gamle og midt imellem, sidder og håner, mobber og nedbryder andre mennesker kategorisk.
  Du er personligt mit yndlingsMENNESKE på hele internettet. Jeg synes, at du er det fucking sjoveste, mest ærlige, jordnære og smukkeste menneske.
  Dét er der desværre sikkert mange, der har svært ved at spejle sig i. Vi husker alle sammen nogen fra barndommen, der mobbede, ikke sandt? Og vi forstod ikke, hvorfor de gjorde det, før vi lærte at afkode deres adfærd, eller lærte dem bedre at kende – og så hvordan, de med mest attitude og ‘selvtillid’, i virkeligheden var usikre og følte sig utilstrækkelige på utallige måder. Ligesom alle andre. Måske kan de bare ikke acceptere det? Usikkerheden, du ved.
  Det følger sgu med op igennem livet. Frygten og mobberierne – hos begge parter. Og det må være den mest usle følelse, at sidde tilbage med, som ungt, gammelt eller midt imellem menneske – at være nødsaget til at nedbryde andre mennesker på internettet, på arbejdspladsen, i skolegården, på uni, etc. fordi man ikke kan holde af sig selv nok til, at spejle i smukke, skove, ærlige og fantastiske mennesker, som dig. ❤️

 • Reply
  Laura Jørgensen
  14. marts 2019 at 11:08

  Jeg har efterhånden fulgt med i en del år, men jeg er ikke så god til at kommentere som jeg måske burde være. Jeg vil bare give et virtuelt kram og måske et lille selvtillidsboost. Jeg synes du skriver rigtig godt og virker som et helt igennem rart menneske og en fantastisk mor. Highfive til dig ?

 • Reply
  Ditte
  14. marts 2019 at 11:13

  Fuld respekt for dit indspark! Fuld respekt for dig og dit MOD stil at være offentlig og dele dit liv med os andre. Det kræver sgu mod at blotte sig og åbne sig for andre på den måde.
  Jeg nyder at følge med hos dig, men ville aldrig selv turde at gøre hvad du gør.
  Så mega ærgerligt at det skal være på den måde… og er virkelig ked af at du er ramt lige nu 🙁 Håber at du passer på dig selv og at de mange kærlige tilkendegivelser kan hjælpe bare lidt på selvværdet <3

 • Reply
  Ann
  14. marts 2019 at 11:23

  Det er sq også stærk tobak, hvordan kan man ikke tage det ind? Du er ikke følsom, det er du forhåbentligt også, men, du er aller først menneske.
  Fuck dem og de fjolser, har jeg aller mest lyst til at skrive, men det ved jeg er nemmere at skrive for mig end for dig at realisere! Så slik dine sår, giv dig selv omsorg og forståelse, kig måske tilbage på nogle af alle de gode kommentarer du har fået. Når så de sorte skyer er drevet over, så håber jeg at du har det i dig, til at give dem fucking baghjul og fortsætte ufortrødent! Own them og dig selv! Lad alle de hadefulde beskeder rulle på Jodel (fortæl måske andre, at du kun vil høre om negative kommentarer, hvis du spørger efter det), men lad være med at lade dem definerer dig. Du er mega sej og jeg har altid beundret at du turde lægge alt op uden filter.
  Jeg vil anbefale dig at finde ‘Her kommer jeg’ playlisten på Spotify.
  Kæmpe stort knus og oceaner af woman power herfra

 • Reply
  Nicole
  14. marts 2019 at 11:29

  Vil bare sende dig en kæmpe virtuel krammer og lade dig vide at jeg virkelig nyder at følge med i dit/jeres lille univers!! Du er ærlig, medfølende, omsorgsfuld, tankevækkende og smask fyldt med humor og selvironi!!! ??❤️
  Jeg forstår så sandelig godt, at dette usle bagtaler forum gør dig ked af det og på samme tid vred!! Det er en dybt ufin måde at skabe debat og vederstyggeligt at der kan sidde voksne mennesker og være så manglende på empati og medfølelse!!! Føj, bare føj!!!!

  Jeg håber at du trods dette vil få en god dag og at du vil huske at vi er mange der virkelig nyder det indblik du giver os i du, Jesper og Augusta’s hverdag ?

  Tak for dig!!! ?

 • Reply
  Christine
  14. marts 2019 at 11:37

  Jeg synes det er skræmmende at voksne mennesker opfører sig sådan. Der er da ikke noget at sige til børnene har svært ved at navigere i den virtuelle verden. Det er et super vigtigt emne du tager op. Og jeg er glad for du skriver det selvom man måske ikke skal “feed the trolls”. Men jeg tror det er det rigtige at gøre.
  Det må være så frusterende at opleve. Men vi er mange der nyder dine indlæg.
  Du får et cyberkram herfra❤️

 • Reply
  Gritt
  14. marts 2019 at 11:38

  Forhåbentligt lidt opmuntrende inspiration: https://www.euroman.dk/kultur/overlegen-james-blunt-svarer-fremragende-pa-hadske-kommentarer

 • Reply
  Louise Blichmann
  14. marts 2019 at 11:50

  Bare ❤️

 • Reply
  Signe Solevad Jonasen
  14. marts 2019 at 12:01

  Tak for det her vigtige indlæg! ❤️
  Du er en skøn person og det er skønt at følge dig. Du er almindelig, du er ærlig, du er dig selv – det er modigt og du er et meget større menneske, end de kujoner, som sidder bag Jodel og bagtaler dig og andre.

  For mig personligt er Jodel et gammelt medie. Det er over 1 år siden, at jeg droppede det. Det bidragede kun til negativitet i mit – og det behøver jeg ikke ☀ ? ✌?

  Jeg sender dig masser af kram og tak – fordi du er pisse sej! ❤️

 • Reply
  Janni
  14. marts 2019 at 12:01

  Jeg plejer aldrig og kommentere, men nyder og følge med i dine sjove og inspirendende indslag.
  Hvor er det utroligt folk kan være så onde.
  Kæmpe krammer til dig❤️

 • Reply
  Trine
  14. marts 2019 at 12:05

  Er kram til dig smukke?

  Det er fandme bare ikke iorden at der er sådan en platform til gossip på andres bekostning, og hvilken frækhed at udtale sig om noget og så ikke tilkendegive hvem man er?usmageligt af 1. Grad.

 • Reply
  Mette
  14. marts 2019 at 12:05

  Når jeg læser sådan nogle indlæg som du lige har skrevet. Og fedt du gør det…sidder jeg altid tilbage med tanke om at der må sidde nogle forældre der ude som burde have røde øre over at de tilsyneladende ikke har gidet eller taget tiden til at lære deres børn hvordan man opføre sig over for andre mennesker… Og tænker på at politikerne nu vil have skolerne til at lære børnene hvordan man klare sig i livet.. Det er sgu trist hvis samfundet føler det er nødvendigt at de må tage over i en opgave som til enhver tid burde være forældrenes.. Dem som vælger at sætte børn i verden men som har lidt for travlt med arbejde, se godt ud, træne og leve et idyllisk liv på nettet.. men som i alt det åbenbart glemmer at de små børn de har ikke automatisk er programmeret til at klare den Verden de har sat dem i. En helt anden ting er… Hvem få den styre den app? Hvem faen holder styr på og tager ansvar for det forum de har givet ved at lave appen. Det er ikke sjovt at blive hængt ud på nette jeg har selv været der og jeg er ikke en gang kendt/blogger mv. Håber du på sigt kan ryste det af dig og det bliver lettere at se at det intet har med dig at gøre… Men mere med et svigt hos de personer som vælger at gøre sådan noget.

 • Reply
  Stine Olsen
  14. marts 2019 at 12:07

  Sødeste Johanne
  ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
  Knus og masser af tanker
  Stine

 • Reply
  Lise
  14. marts 2019 at 12:09

  Ad, hvor lavt og ubehageligt! Pinligt at voksne mennesker opfører sig på den måde. Jeg sidder og bryder min hjerne med, hvad det skulle være de havde imod dig, din person, dit moderskab m.m. og kan p.t. ikke komme på en eneste grund. You do you! Godt med fokus på den her ondskabsfulde tendens.

 • Reply
  Mathilde
  14. marts 2019 at 12:14

  Jeg tænker at du er pisse sej. Og jeg tænker også at du, selvfølgelig, bliver påvirket i sådan en grad, fordi du er et gennemsyret godt menneske. Det skinner tydeligt igennemen på din Instagram profil og på din blog. Folk vil altid have en mening om én. Det hjælper dig nok ikke meget at jeg skriver det. Men du er så klog og sådan et skønt menneske (med alt hvad du er) at du må prøve at lukke alle os, som støtter dig 110% lidt ekstra ind i hjertet idag.
  Du SKAL brødføde de trolde, for de skal have ondt i maven over det, og de skal skamme sig. Du har intet at skamme dig over. Den kontrol må du ikke lade dem have over dig.
  Jeg sender kærlighed i din retning. Og så glæder jeg mig til fortsat at følge med hos dig og alt det gode du byder på <3

 • Reply
  Marianne
  14. marts 2019 at 12:21

  Hej Johanne.
  Hvor kan man være ked af den tendens der er i samfundet, og hvor kan jeg samtidig være skræmt over, at de personer der skriver de ting på Jodel, det er de samme personer, der skal være rollemodeller for deres egne børn! Der er simpelthen ikke noget filter!
  Jeg tror også på, at uanset hvor mange gange vi fortæller dig eller andre, at man skal huske på alle de der støtter op og er positive, så er det ofte de hårde ord man får med på vejen der lægger sig lige der under huden og går lige ind i det dårlige selvværd/selvtillid.
  Sidespring: Jeg arbejder på en fødegang som jordemoder. De gravide/fødende får pøst negative historier og fortæller ned over sig fra selv det tætteste netværk – her er heller intet filter! Så er det ligemeget hvor meget man som fagperson forsøger at fortælle det gode – det fjerner ikke de dårlige billeder og kvinderne bliver angste for at føde!
  Men uanset om det hjælper dig eller ej, så får du den her: Fortsæt DU med at være en god rollemodel for Augusta, lær hende at navigere i denne verden! Du klarer det godt, du fik din uddannelse, du er en god mor, læs hvad du selv skriver du har bedrevet – det er ikke for alle??

  Ps. Så burde der lovgives omkring sådanne sociale medier. Tænk at mobning tillades på denne måde.

  Kærlige hilsner
  Marianne

 • Reply
  Kathrine
  14. marts 2019 at 12:23

  For helvede altså! Jeg skrev også på Helses indlæg i går, det er ynkelige, sørgelige mennesker, der bruger det lort! Jeg ELSKER at følge med hos dig, jeg ELSKER det uperfekte, og jeg ELSKER din selvironi. Jeg bærer også (med stolthed) mine følelser udenpå, og jeg har en ide om, hvis ondt det må gøre. Men altså, så mange følgeee kan jo ikke tage fejl, vel ?

 • Reply
  Henriette Schlesinger
  14. marts 2019 at 12:30

  Kære sødeste Johanne

  Du er en af mine yndlings blogger/instaprofiler. Jeg er vild med din personlighed og den måde du er dig på. Jeg forstår godt du føler dig ramt og bliver ked af den jodel mobning. Hele min folkeskole og også en del af mit voksenliv er både min stemme og mit grin blevet latterliggjort. Jeg bliver SÅ ked af det hver gang, for hvad skal jeg dog stille op? Jeg kan ikke ændre lyden af min stemme, jeg kan ændre mit grin til noget falskt, men det lyder altså værre i mine øre. Når det er noget af samme ting der bliver nævnt om dig, så bliver jeg ked på dine vegne og føler behov for at sige, jeg bare synes du er fantastisk ♥️ Bliv ved med at være dig, det er du aller bedst til. Det er mega sejt, at du siger højt, hvad det gør ved DIG og fortæller du bliver ramt. Jeg håber det giver bare nogle af dem en dårlig samvittighed.

  Kæmp kram og varme tanker til dig

 • Reply
  Amanda Kaas
  14. marts 2019 at 12:40

  Kæreste Johanne❤️
  Har bare lyst til at give dig en kæmpe krammer efter at have læst dit indlæg❤️
  Elsker at følge dig!!
  Blir altid så glad af at se både dig og din ovenud skønne datter på skærmen!❤️
  Elsker din umiddelbarhed og din ærlighed!
  Vi har brug for kvinder som dig!
  Selv kender jeg ikke Jodel, men hvor lyder det rædselsfuldt!
  Vi er mange som følger dig fordi vi kan lide dig og finder dig inspirerende❤️
  Husk det!!
  Kæmpe knus og kram og kærlige tanker din vej?

 • Reply
  Maria
  14. marts 2019 at 12:44

  Hvor er jeg ked af, at du er så ked af det.
  Jeg forstår virkelig ikke at nogle skriver dårligt om andre mennesker på den måde.
  Jeg synes du er skide skæg, smuk, sej, en god mor og alt muligt andet godt. Jeg Sender dig et kæmpestort kram og håber du har en masse chokolade i nærheden.
  Jeg er selv ret trist i dag, og har valgt at ritter sport må være min venni nøden ?

 • Reply
  Mette
  14. marts 2019 at 12:45

  Jeg tænker at du har skide meget rart! Jeg tænker at dem der gør den slags har glemt at tænke sig om. Jeg tænker at det er, til dels får der følger med og skriver grimt fordi andre gør det og til dels nogle der har det rigtig svært selv og derfor ikke evner at tænker på andres følelser..
  Jeg frygter at sådan noget som det her gør, at personer som dig, Matilde og Alexandra vil lukke os mindre ind i jeres verdenen.. I er vigtige for mange mennesker og det skal de ikke have magten til at sætte en stopper for!! ❤️

 • Reply
  Rutsje
  14. marts 2019 at 12:49

  ❤❤❤

 • Reply
  Karina
  14. marts 2019 at 12:58

  Sender dig alverdens kram og kærlighed – og det er så godt du råber op!
  Jeg har børn på alder med Augusta og jeg gruer for hvilken teenage periode de skal gå igennem hvis ikke vi får sat en stopper for alt det lort og modbydeligheder der er på de sociale medier. Jeg bliver virkelig ked af hvor verden dog er på vej hen.
  Du får et virtuelt kram og ønske om at dem omkring dig kan give sig en masse rigtige krammere… jeg er selv mega følsom, så ved lidt om hvordan du har det ❤️

 • Reply
  Guri Schmidt
  14. marts 2019 at 13:09

  Jeg forstår dig og de andre, som bliver mobbet, så inderligt. Det er bare IKKE OK. Det er såååå langt ude. Jeg bliver selv tosset over at høre eller læse nedgørende kommentarer om andre. Uanset om det er om Kongehuset, Bendtner, en blogger eller om et hvert andet menneske. For hvad signalerer det til vores børn. Det signalerer, at det er OK at opføre sig sådan. Jeg får helt ondt i maven. Jeg vil bare give dig en krammer, og sige. Kom nu. Kom nu op igen. Lad dem ikke ramme jer. Giv dem ikke den fornøjelse. I er OK, det er dem der ikke er OK.

 • Reply
  Kirsten
  14. marts 2019 at 13:15

  Det gør helt ondt på mig, at høre du har det så træls. Men jeg kan virkelig godt forstå dig og ville have det på samme måde, hvis det var mig selv, der stod i den situation. Jeg synes, du er så fantastisk dejlig en person at følge, fyldt med humor og glæde❤️ Masser af kram til dig❤️❤️

 • Reply
  Berit
  14. marts 2019 at 13:21

  Hej. Du har bare slet ikke fortjent at bliver svinet til på den måde. Så uhyggeligt som folk er små konger bag deres skærme ?
  Elsker at følge dig, du skøn og en fantastisk mor❤️

 • Reply
  Trine
  14. marts 2019 at 13:37

  Kære Johanne.
  Kan sagtens følge dine følelser lige nu. Vil det være til hjælp at tænke, at de mennesker som skriver som de gør, er mennesker som ikke har lært pli og omsorg, som med stor sandsynlighed heller ikke er særlig intelligente? Jeg bruger det sådan at jeg rangerer dem som en slags undermennesker, der simpelthen ikke ved bedre…. Men ja det er meget trist, hvis det får for meget indflydelse på de unges måde at tænke på. For så er det ikke længere “kun” undermenneskerne…. Du skal vide at du skal sætte dig selv meget højere end det snak. Du er bare dig og dig er helt som du skal være. Det er dig der har vundet i livet, dig der har en succesfuld blog, sød kæreste og fantastisk datter. Det er “dem” som har tabt. Sådan vil det hjælpe mig at tænke. Knus fra mig

 • Reply
  Camilla
  14. marts 2019 at 13:37

  Jeg vil bare gerne sige at jeg fucking elsker dig ❤️

 • Reply
  Regitse
  14. marts 2019 at 13:46

  Jeg er lige som dig meget følsom og tager rigtig mange ting med mig, hvor jeg egentlig bare burde lade det ligge. Selv når folk roser mig, kan jeg tænke om de egnelig mener det, eller det er sarkastisk. Udadtil virker jeg nok – som dig – meget sej og overskudsagtig, men det er mange dage hvor jeg overhoved ikke er det, hvor jeg kører hjem og er ked af det. Jeg arbejder i det offentlige, som radiograf på et sygehus, hvor man åbenbart lige som offentlige mennesker er meget udsat for en masse grimt snak. Men når det er sagt vil jeg lige ROSE dig til skyerne (på ingen måde sarkastisk), for at tage dette emne op, for at turde. Desværre er der bare mennesker ude i verden, der godt tør at nedgøre andre, bare det ikke skal siges til dem – de folk det handler om. Jeg er meget bekymret, da jeg har 2 døtre, og den ene er 5 og forstår mere end jeg lige går og tror – jeg vil så gerne lærer hende at “man skal være ved andre, som man gerne vil have de er overfor en selv”. Forklare hende at man ikke snakker grimt om andre til andre, men man kan sige det til personen personligt. Jeg synes som sagt du er modig og når jeg følger dig og ser dig sammen med din datter, synes jeg bestemt ikke du er nogen dårlig mor – tværtimod – så smilende din datter er, kan kun tyde på en god mor (og far? ved det ikke, har ikke set ham sammen med Augusta). Men op med humøret, du er sej, smuk og smilende (når da folk kan snakke ordentligt om dig). Jeg vil gøre mit til mine døtre behandler andre godt !! Håber det var til at forstå <3

 • Reply
  Ida Ellegaard
  14. marts 2019 at 13:51

  Hej Johanne,
  Jeg er en af dine mange følgere der med stor interesse følger med 🙂
  Jeg syntes det er et sejt, modigt og sårbart indlæg du har skrevet. Og det er så stærkt at sige fra når din grænse bliver overskredet! Jeg ser med frustration på vores fremtid med internettet og ville ønske at man ikke kunne gemme sig bag anonyme profiler. Jeg har en lille datter og tænker allerede på hvordan jeg skal få lært hende og alle andre om spilleregler og god opdragelse på internettet.
  Kæmpe kram Ida

 • Reply
  Karina
  14. marts 2019 at 14:22

  Send ❤ til dig Mobning er desværre et stort problem og voksenmobning modbydelig må desværre sige at jeg selv har prøvet det på min egen krop var det svære at komme i voksen praktik hos en maler hvor jeg ikke blive kald ved navn men gik uden ( den der eller det tyk eller dårlig mor det blive så slem at jeg måtte melde mig syg flere gange om måneden fik besked på at Min Fagforening Jeg skal bare glemme ballerne sammen og der kun var 1 år 5 måneder tilbage Det blev så slemt at en dag end at en Svend gik gik over til mig og sagde at folk med leukæmi at de død så her imens han knipsede med fingrene det var min mor som han tale om mine ben forsvinder under mig dag og jeg har desværre også få men af det PS Undskyld stavefejl Jeg er ordblind også

 • Reply
  Bitten Isabella
  14. marts 2019 at 14:27

  Puha, der fik jeg helt tåre i øjene! Kender slet ikke til den der app, men kender alt til mobning, både i børne – og voksenhøjde og det er ikke okai! Jeg er også tyndhudet, så her går det også lige ind, desværre – men endnu værre er det, når det rammer min datter, som for 3 uger siden faktisk blevet taget ud af sin skoleklasse pga mobning. Hun er ordblind og det er åbenbart sjovt, for andre og snakke om og gøre grin med og så ruller lavinen..
  Jeg kender dig ikke, men elsker seriøst og følge med i dit liv på Instagram og her på din blog – jeg er ked af det på dine vegne, især ked af du “ikke bare” kan lade der prelle af, sådan nogle idioter!!
  Kæmpe knus til dig ❤️❤️❤️

 • Reply
  Chalotte Christiansen
  14. marts 2019 at 14:29

  Kære Johanne
  En stor krammer i din retning som det første. Og dernæst lidt ord til dit selvværd; jeg elsker at kigge forbi din “stue”/ din blog, dine insta opslag og story. Du får mig til at smile og grine, og jeg hygger mig og får god inspiration med dine opslag om alverdens ting, og jeg klikker jo bare forbi hvis der en sjælden gang skulle komme noget der ikke lige fanger mig. Du er mor som kvinder er flest, og sikkert verdens bedste hvis du spørg Agusta. Jeg oplever dig som varm, kærlig, humoristisk og med en studenterhue der trykker hvor den skal.
  Og så til den lidt alvorlige del,
  når voksne udtrykker sig grimt og ondskabsfuldt, og uanset om det er skriftligt eller mundtligt, så rammer det os ofte mere hårdt end hvis et barn siger præcis det samme til os, og det skyldes nok at voksne burde evne at reflektere over deres ord, vide at det de vil sige vil såre, og de vælger forsat at sige det. Børn skal først lære reflektionen, og det skal de jo bla. gerne ved at opleve voksne opføre sig ordentligt overfor hinanden, uanset om de er uenig eller har dårlig kemi. Når man ved at trollen er et rigtigt menneske, uanset anonym eller ej, så skal man aldrig ignorér hvis de har dårlig adfærd. Hvis vi reagere på uretfærdighed og dårlig adfærd, så vil det skabe grobund for ændring hos dem der gør det, og det er opbakning og kollektivt ansvar for dem der bliver udsat for det. Kram

 • Reply
  NadineMylle
  14. marts 2019 at 14:32

  Hej Johanne. Jeg har fulgt med et stykke tid nu men er ikke en af dem som kommenterer så tit men jeg vil bare sige at du gør det skide godt! Det er på INGEN må okay at behandle andre mennesker sådan. Op med hoved de skal sku ikke få ramt på dig, du er så meget mere værd ❤ Kæmp kram til dig.

 • Reply
  Sofie
  14. marts 2019 at 14:57

  Jeg elsker dig, din blog og din instagramprofil for at være præcis det, du er nemlig mega, hamrende ærlig og ægte! Du er så mega sej og en kæmpe inspiration for både os, der kender præcis den følelse der og frygter den, og dem som spreder og skaber den følelse i andre mennesker. Nu er der så meget negativt, der er kommet din vej, så jeg håber virkelig, at denne kommentar sammen med alle de andre søde kommentarer her og på insta kan hjælpe lidt og give dig et positivt boost❤??! Jeg er så glad for at følge dig og glad for, at jeg får lov til at blive inviteret med indenfor i din stue! Så kan de, der ikke er glade, jo bare trykke på “følg ikke”-knappen og gå ud af døren igen?

 • Reply
  Mette
  14. marts 2019 at 15:01

  Altså jeg er rimelig ny som følger, men du slår mig virkelig som et helt igennem sympatisk, helstøbt og ikke mindst utroligt morsom person. Blev virkelig overrasket over at læse, at du (også) bøvler med selvværdet. Det fortjener ingen og slet ikke med brændstof fra noget så hæsligt. Føj, den app burde virkelig modereres af nogle fornuftige mennesker, så det gift dér ikke spredes!
  ALLE ville have det som dig! Måske nogle personer kan ryste det hurtigt af sig, men mobning er bare aldrig okay!! Gruer virkelig for når vores søn skal i skole osv. Nu er det ikke kun skolegården men også de digitale platforme, man skal være vågen omkring. Pyha.
  Nå, men jeg ville egentlig bare sige, at du virkelig virker så pisse sød og rar igennem skærmen og jeg håber at du glemmer de grimme ting meget snart og virkelig tager alle kommentarerne her til dig.
  Knus!

 • Reply
  Trine
  14. marts 2019 at 15:12

  Jeg ved ikke hvad jeg kan skrive for at glatte ridsen bare lidt ud – andres gerninger kan jeg jo ikke ændre på. Men jeg vil blot fortælle at du er en af mine favoritter at følge – usødet, jordnær og ligetil. Dem der ser noget andet må tjekke ud, uden at begrunde så kraftigt og offentligt hvorfor de tjekker ud. Kærligheds (online)vibes din vej!

 • Reply
  Berit Houman
  14. marts 2019 at 15:13

  Positive tanker til dig, du er så fantastisk dejligt et menneske at følge , du er så bund ærlig, viser/ og giver så meget af dig selv, man kan grine og græde med dig, og viser ikke kun en poleret sandhed. Du er et smukt menneske både uden på og inden i / skriver jeg uden at kende dig personligt.. / hverken du eller nogle andre fortjener at blive moppet.. jeg håber du snart kommer ovenpå igen , og du for bearbejdet det på en måde så du snart er ude på den anden side igen.
  Kæmpe kram herfra .

 • Reply
  Cecilie
  14. marts 2019 at 15:20

  Hej Johanne
  Jeg brugte Jodel meget for nogle år siden, men droppede simpelthen appen, fordi jeg synes, der var så dårlig stemning! Folk blev pissed over ingenting, måske er det anonymiteten, der er med til at skabe sådan en dårlig kultur. Aner ikke, hvor mange der bruger appen, men det er formentlig et minimalt fåtal, der skriver kommentarer om fx dig derinde. At de så får et eller andet ud af at svine offentlige personer siger mere om dem end om dig. Håber, at mange andre Jodel-brugere aktivt vælger det fra, som jeg har gjort. For man kan sgu bruge sin tid og energi på meget bedre ting 🙂 Kram til dig fra en trofast følger, som aldrig er træt af at se og høre på dig! Og som godt kan finde ud af at swipe videre og holde min mund, med mindre jeg har noget pænt at sige

 • Reply
  Christina
  14. marts 2019 at 15:49

  Jeg kan virkelig godt forstå at det gør dig ked af det og at du har svært ved ikke at tage det til dig. Jeg har selv oplevet at blive “hængt ud” på Jodel… Jeg er ikke “kendt”, men kommer fra en lille vestjysk by med 1500 indbyggere. På nuværende tidspunkt bor jeg i Aarhus. For et par år tilbage, hvor jeg var på weekend hos mine forældre, tjekkede jeg tilfældigvis Jodel, hvor jeg til min store forbavselse fandt mit navn og efternavn sammen med negative kommentarer om min (på det tidspunkt) nye kæreste. Det gjorde mig målløs og gal! Tænk at nogen kunne tillade sig at ytre sig om min kæreste helt anonymt!? Det værste var, at jeg havde en formodning om at det var nogen fra en drengegruppe, som jeg havde gået i folkeskole med, og som stadig boede (og bor) i byen og som nok aldrig kommer derfra. En gruppe drenge som jeg i folkeskolen og de efterfølgende år havde meget med at gøre, men som jeg voksede fra i takt med at jeg tog nogle valg ift. uddannelse og flyttede væk. Tænker de negative kommentarer bundede i ren misundelse, men nøj, hvor gjorde det mig ked af det og gal!

 • Reply
  Lene Ø
  14. marts 2019 at 15:58

  Kære Johanne.
  Bliv ved med at være præcis som du er.
  Du er smuk, sjov og så er du en mega sej mor.
  Jeg vælger at have lidt ondt af dem der er så stupide at mobbe. De må fandme ha et dårligt liv.
  Jeg siger altid til mig selv… ‘personlighed/opførsel er som en boomerang. Jo flere gode boomerangen jeg sender ud i verden i form af hvordan jeg behandler andre, ligeså mange får jeg retur’.
  Du må få så mange glade, sjove og positive boomeranger retur, sådan som du er,
  Dem der mobber …. ja dem bør vi ha lidt ondt af.
  Råb højt, stamp lidt i jorden og så skyd brysterne frem og vær præcis som du er. .
  Jeg sender dig mega positive tanker og store kram idag.

  Kh Lene Ø

 • Reply
  Jane
  14. marts 2019 at 16:03

  Det er ikke okay at skrive om dig – men til dig.
  Jeg forstår ikke hvorfor voksne mobber men mit gæt er at det er folk med meget lav IQ og lavt selvværd ……. og dog tænker jeg at de kan ikke alle være dumme men så må de jo være bitches, for sådan noget gør søde og velopdragede folk ikke.

 • Reply
  Lene
  14. marts 2019 at 16:13

  Bare et virtuelt kram, for jeg kan kun forestille mig hvor ubehageligt det må være. Fucking taberrøve!
  Du virker som den skønneste person, og vi er mange der elsker at følge dig, husk det!

 • Reply
  Karin
  14. marts 2019 at 17:00

  Det må simpelthen bunde i en slags misundelse på dig, siden folk “har brug for” at diskutere dig på den måde.
  Jeg kan virkelig godt forstå at det absolut ikke må være rart?
  Kan slet ikke forstå at nogle mennesker gør det, hvis de personer ikke interesserer sig længere eller de er begyndt at følge en anden, som også er spændende, burde de bare unfollow. Det andet må bunde i usikkerhed, siden man har brug for at opføre sig sådan.
  Op med humøret, du er mega sej og flot! ❤️
  Når nogle mennesker peger/skriver grimt om dig, peger de med 3 fingre mod dem selv. De må have et ret dårligt selvværd.
  Håber du kan få det sat i et perspektiv hvor du bliver “ligeglad” og kan se at det i bund og grund ikke handler om dig.

 • Reply
  Steffie
  14. marts 2019 at 17:02

  Jeg bliver helt ked af det, når jeg læser dit indlæg. Føj hvor kan folk bare være onde. Selvom at du har fået et knæk i selvtilliden, så tror jeg stadig på (som mangeårigt mobbeoffer) at de mennesker er som de er, fordi de ikke har noget indhold i livet, og fordi de et eller andet sted er misundelige på dig – hvorfor skulle de ellers bruge tid på at skrive/tale om dig? Et kæmpe kram herfra ❤️

 • Reply
  Lotte Christensen
  14. marts 2019 at 17:28

  Åh, tak for de ord. Stort skulderklap til dig?
  Sladder og mobning kan ikke ties ihjel. Frem i lyset med det. Del så alle ved hvad der rammer dig

 • Reply
  Henriette
  14. marts 2019 at 17:36

  For pokker Johanne! Jeg bliver helt stolt, stolt af at du trods den følelse, som jeg i den grad kender (ikke fra jodel, men fra barndommens skolegård og klasselokaler), formår at råbe op! Det er fandme sejt! Bum!

  Samtidig bliver jeg dog virkelig ked af det, både på dine vegne og på alle andres, hvordan pokker kan vi som mennesker tro at det er okay at opføre sig sådan? I really don’t ret it! Jeg håber at vi formår at gøre vores egne sønner og døtre i stand til at tage sunde og gode valg, og at platforme som jodel forsvinder, men det føles lidt som at ønske sig verdensfred.

  Men Johanne, dit opråb får forhåbentligt os alle sammen til at overveje hvordan vi gebærder os når vi følger med i hinandens hverdage på sociale medier. Jeg ved i alt fald at jeg vil tænke mig om en ekstra gang, når jeg en sjælden gang kommenterer på opslag, det skal gøres pænt og ordentligt.

 • Reply
  Linda
  14. marts 2019 at 17:38

  Hold Kæft hvor blir man ked af det..! På dine vegne, egne vegne, det indre barns vegne, samfundet vegne…! ØV! ? tænk at vi ikke er kommet længere med “fri for mobberi” på alle de år, det ellers har været italesat…

  Kæmpe kram til dig fra mig… Jeg er vild med at følge med her hos dig… ?

 • Reply
  Catrine
  14. marts 2019 at 18:14

  Jodel er noget fanden har skabt. Det fører sjældent noget godt med sig. Jeg bor i en lille by, og har også været udsat for “voksenmobningen”, og ja, det slår sgu hårdt! Men jeg trøster mig selv med, at det er nogle meget sølle mennesker, der gider bruge deres tid på, at gå op i mig ??‍♀️ For derefter at bruge deres tid på, at skrive om mig ovenikøbet.. det er som sagt en trøst, men derfor bliver man stadig ramt.

  Udover det vil jeg sige, at jeg eeeeelsker din profil! Du er absolut yndlings herinde ☺️

 • Reply
  Pernille
  14. marts 2019 at 18:17

  ❤️❤️❤️

 • Reply
  Lise
  14. marts 2019 at 18:23

  Det er bare SLET IKKE I ORDEN at sige onde ting til hinanden og derudover er det jo så vældig uden formål. Andet end dét at være ondskabsfuld, spydig og måske i nogle kredse “for at være sjov”?
  Kæmpe kram til dig og et kæmpe High-Five også for ved du hvad? Det er skide godt råbt af dig. Du er stærk og sej og sårbar og ærlig og dét er en flot rollemodel at have for både os alle som følger med online, men sørme også for hovedpersonen- din datter!
  Jeg elsker at følge med og ææælsker at jeg kan høre hvor århusiansk du er selv på skrift?

 • Reply
  Christina
  14. marts 2019 at 18:30

  Kære Johanne
  Jeg synes du er skøn. Jeg elsker at følge dig, elsker din ærlighed og du er super sjov. Og du gør det så godt også som mor. ❤️
  En kærlig krammer herfra. ?

 • Reply
  Cecilie
  14. marts 2019 at 19:16

  Fuck dem! Jeg ved, det er svært ikke at tage til sig, men husk at det siger så meget om dem som personer, at de bliver nød til at gemme sig bag en skærm og lukke lort ud.
  Husk på hvor mange vi er, som gerne vil følge med!❤️

 • Reply
  Rikke S
  14. marts 2019 at 19:20

  Hejsa Johanne? Jeg ville bare sige at det er nogle meget små mennesker der må sidde derinde og svine dig til. For det første er det nemlig kujonagtigt at gøre, og for det andet kan jeg simpelthen ikke forstå at noget du gør, eller hvordan du ser ud, osv. På nogen måde kan provokere nogen så meget at de har lyst til at snakke om det. Især ikke når det handler om din evne til at være en god mor. Hvis man gør det så er det fordi man ( evt af misundelse ) VIL finde noget at kritisere og rakke ned på, så man selv får det bedre. Jeg ser en smuk, klog kvinde med god humor, en sød pige der stortrives, og et par der er glade for hinanden og laver instafjol?Og jo jeg vil godt stå ved at jeg kan være lidt misundelig af og til ? især over den der fede reol du har. “Nutidensmor er dååååm for hun har en grim (pæn) reol og er fra ååårhus (Bedre end at være fra Mors) Naaaa Na Na Naaaa Na” ???❤️ Knus?

 • Reply
  Sanne
  14. marts 2019 at 19:36

  Jeg bliver rasende, frusteret og mest af alt bange! Vi som voksne har ansvaret for at vores børn ikke mobber. Vi har ansvaret for at lære vores børn at være anstændige og altid vise medfølelse for andre. Men hvordan skal vores børn lære at mobning på ingen måde er acceptabelt, når voksne kan finde på at opføre sig så modbydeligt. Sødeste Johanne hverken dig eller nogen anden blogger, eller for den sags skyld nogen overhoved fortjener at blive behandlet på denne måde. Jeg er dybt rørt på jeres vegne.

 • Reply
  Marie Dam
  14. marts 2019 at 19:43

  Jeg vil endelig bare sig, at jeg synes du er helt fantastisk at følge på Instagram! Dejlig jordnær og ukrukket – lige dét jeg mener vi burde have mege af på de sociale medier ??
  Jeg ved godt du skriver, at du ikke kan tænke: “F*** dem!”, men jeg synes du skal prøve alligevel. Prøv tænk, at det siger meget mere om dem, der skriver sådan noget om andre mennesker, end det siger om dig!
  Måske lidt kliché, men du er ligesom du skal være, og fortsæt med at være det! Jeg elsker at følge med ❤️

 • Reply
  Louise S
  14. marts 2019 at 20:12

  Du er stærk, du er god, du er vigtig <3

 • Reply
  Kristine
  14. marts 2019 at 20:21

  Johanne, du er alt for skøn. Lad os sammen opdrage vores børn til at holde den ordentlige tone og respektere andre. Både online og i den virkelige verden. Og opfordre alle forældre der læser med til at gøre det samme, i forhåbningen om, at vores børn ikke skal rammes af det samme når de bliver voksne.

 • Reply
  Birthe
  14. marts 2019 at 20:45

  Først – kram og kærlighed til dig ♥️

  Nej.det.er.overhovedet.ikke.ok. Det er så forfærdeligt.

  Folk i overskud og balance behandler andre ordentligt.

  Mobbere har et problem – et STORT problem. Og hævder sig ved at tryne andre.
  Især dem, der stråler. Dem de misunder.

  Tænk på alt det gode, der er i dig. Alt det gode du gør og er. Lav mantraer ud af det. Efter måske at have råbt raseriet ud ?
  Lad ikke andres ord definere din selvopfattelse.

  Er helt ny følger. Så om dig hos Freyamay.
  Glæder mig til se mere ?♥️

  Kram Birthe

 • Reply
  Louise
  14. marts 2019 at 20:58

  Kæreste Johanne,
  Jeg bruger ikke de sociale medier til meget andet end en god omgang online kræmmermarked på Facebook – men jeg faldt engang over din Instagram profil og har fulgt trofast med lige siden. Jeg genkender meget af mig selv i dig og finder styrke til at klare hverdagens strabadser, blandt andet ved at følge med hos dig. Du besidder en veltalenhed og ærlighed som jeg finder vanvittig modig og forfriskende. Og på en svær dag, kan jeg faktisk godt finde på, at finde inspiration i din måde at være på, her på Instagram. Jeg har aldrig aktivt interageret med nogle, jeg ikke kender, på de sociale medier, men en kommentar til dette indlæg er passende. Ingen af os, der trofast følger dig og holder så meget af den Johanne vi ser, kan sige eller gøre noget, der sletter det du har måttet høre om dig selv. Og det jeg ville være i stand til at kommentere på en jodel opførsel, som den du beskriver, har du allerede sat ord på. Med andre ord; hvis ikke jeg fik muligheden for at følge med i det, du har lyst til at give os læsere indblik i, så er jeg ikke sikker på at min sofatime om aftenen, ville gå med et kig på instagram. Fra en, hands down, kæmpe pleaser: lad dig ikke slå ud. Tag det med i rygsækken og lad det ruste dig til det videre liv, som mærkværdigvis aldrig bliver lettere at gebærde sig rundt i ❤️

 • Reply
  Maja
  14. marts 2019 at 21:26

  Jeg synes du er både sej og virkelig sjov! Og så har jeg sjældent set en sødere 5-årig end din Augusta! Måske lige bortset fra min 5-årige niece. ❤️

 • Reply
  Rikke
  14. marts 2019 at 22:24

  Jeg bliver altid påvirket når jeg læser kommentartråde til diverse artikler på facebook og Instagram opslag, hvor voksne mennesker sviner andre, fuldstændig ufiltreret, til. Jeg har så svært ved at sætte mig ind i hvordan man kan være så ufølsom. Du er så god til at være “sådan en som man ved hvem er” fordi du er så jordnær og ægte og jeg håber at dit indlæg giver anledning til selvrefleksion hos nogen ❤️

 • Reply
  Simone
  14. marts 2019 at 22:33

  Se nu kender jeg dig ikke, men jeg føler at gør. Du var pædagog i min datters vuggestue i få måneder inden hun gik ud. Og endda på en anden stue. Men jeg husker det endnu, til trods for at det er 4 år siden. Og du var fantastisk med de unger! Lige så fantastisk som du virker til at være over for Augusta. Lad ALDRIG nogen bilde dig ind at du er en dårlig mor for det kan du umuligt være. Kender ikke Jodel, men hader det allerede – og nøj hvor jeg inderligt håber at folk vil tænke over hvad det gør ved små piger der får deres første mobil tlf og først skal til at lærer en online verden at kende.
  Kæmpe krammer og highfive herfra!

 • Reply
  Andy
  14. marts 2019 at 23:11

  Nu kommer jeg lige med en advarsel til de idioter/kujoner der skriver den slags og værre til og om mennesker der ikke har fortjent den behandling. Jodel er ikke mere anonymt end man/politiet sagtens kan finde en hvis det går over stregen. Jeg har været domsmand i en sag hvor en tiltalt havde skrevet ulovlige trusler og han blev fundet og dømt – i øvrigt med hjælp fra Jodel.

 • Reply
  Andy
  14. marts 2019 at 23:12

  Det var i øvrigt en opfordring til at melde noget hvis man føler sig truet eller lignende på jodel – det nytter faktisk noget.

 • Reply
  Nille Brauer
  14. marts 2019 at 23:17

  Jeg er forholdsvis ny følger, men jeg elsker det jeg ser og hører fra dig og augusta. I er sådan et fint team med et drys af Jesper som gør jer helt perfekte almindelige og dejlige.

  folk burde fandme skamme sig, når de bagtaler/mobber andre voksne.
  Jeg var til en træningstime den anden dag, hvor der ofte kommer en deltager som er helt ude af takt, men hun kommer afsted og sveder! Hatten af for hende, men så er der fandme nogen som åbenlyst hader det faktum at hun kan finde på at komme til timen, fordi det ødelægger deres time, synes de. Den ene er instruktøren. Jeg blev faktisk så harm over det at jeg bagefter timen valgte at sige det direkte til instruktøren og hendes “sammensvorne”

  Det er fucking forkert! INGEN skal mobbes.

  Keep it up! Du er sej og ikke mindst en vidunderlig mor.

  (Har hørt fra flere nu at Augusta og min datter Nora ligner hinanden, og jeg synes de har lidt ret. ? du kan tjekke min IG: sofiedux ??

 • Reply
  Eva E
  14. marts 2019 at 23:48

  Hvor er du sej og stærk og rammer helt plet – MEN.. folk skal efter min mening ikke hellere skrive det til dig. De skal bare holde deres digitale mund, bruge et par minutter på at trække vejret og overveje hvor stort behov de egentlig har for at ytre holdningen, og så lægge den på hylden. Hvis folk er så bitre at de slet ikke kan komme videre, må de – som du selv nævner – tager den over en kop the med vennerne. Det er ALDRIG okay at svine folk til og jodel er nogle tumper for decideret at skabe forum til mobning, selvom jeg tænker det nok ikke har været intentionen (måske). Mobning er jo noget folk gør for at hæve sig selv i andres øjne, på bekostning af et individ. Det er PINLIGT at folk over 12 år kan finde på det.
  Jeg kender dig ikke, men hvis du nogensinde er i tvivl: du er god nok og perfekt som du er. De er nogle røvhuller og skal skrubbe af. De aner ikke hvad du som mor har at gøre med i din hverdag, så igen skal de skrubbe af. <— facts
  Øv @Jodel.. bare øv.

 • Reply
  Karina
  15. marts 2019 at 0:04

  Kære Johanne ?. Jeg tænker du er en stjerne?. Jeg elsker at følge dig, og din lille familie, I er så skønne❤️ . Jeg aner ikke hvad det dér jodel er for noget, men det lyder aldeles rædselsfuldt, og det er så godt og megasejt, at du på trods, har styrke til at italesætte, hvad alle folk i virkeligheden burde vide. Nemlig at mobning og bagtaleri ikke er okay?. Jeg sender masser af krammere i din retning, og håber at du holder hovedet højt???

 • Reply
  Miriam
  15. marts 2019 at 0:23

  Sødeste – jeg tror desværre ikke de personer (der er nogle rigtig lorte) har behov for at fortælle dig det. Det er ikke der deres behov er. De har behov for at nedgøre dig, fordi de måske i virkeligheden synes du er nice – eller fordi du gør noget de ikke selv tør – eller fordi der er noget i dem som er smertefuldt og som lindres en hurtig stund ved at bringe andres fejl på banen.
  Men vi synes jo allesammen nogle er trælse – og så har vi nok lige brug for at få det bekræftet. Men det er bare en dårlig måde at gøre det på, og mega unødvendigt. Det skaber distance til hinanden, i en på mange måder meget distanceret og verden og kan nemt skabe krig. Det er ærgerligt.

  Jeg håber du er okay, og at du ved at for hver 1 der hader dig er der 99 der elsker dig.

 • Reply
  Ida
  15. marts 2019 at 8:22

  Jeg ved godt at én lille besked fra mig nok ikke gør en kæmpe forskel, men jeg kan bare ikke lade være med at skrive til dig efter at have læst det her blog post. Jeg forstår ikke at folk skal være sådan! Det er så unfair og uretfærdigt at det skal gå ud over så smilende, kærlig og sød person som dig – og det gør ondt helt ind i hjertet at læse opslaget! Det er svært at komme ovenpå igen – men søde Johanne, vi er så mange der ikke vil undvære dig og dit fantastiske væsen på de sociale medier! ♥️♥️

 • Reply
  Sabrina
  15. marts 2019 at 8:56

  Skønne Johanne. Jeg ved godt at min lille besked her ikke heler dine sår, men jeg synes du skal vide at, jeg virkelig nyder at følge dig. Du er så sød og sjov. Jeg kan spejle mig i så mange af de ting du vælger at dele. Mit indtryk af dig er, at du er et herligt, fantastisk, kærligt og omsorgsfuldt menneske med en rigtig god portion god humor ❤ jeg håber ikke de grimme ting der er skrevet om dig får lov til at ødelægge dig. Jeg bøvler selv med selvtillid og vil gerne sige at, jeg synes du gør det rigtig godt! Jeg ønsker dig en fantastisk dag. Knus og kram fra Sabrina.

 • Reply
  Kirstine
  15. marts 2019 at 9:23

  Jeg synes det er forfærdeligt at voksne mennesker potentielt kan være med til en værre voksen mobning i min generation… Jeg har set kommentarer helseMatilde har lagt op i hendes story og man kan jo ikke andet end blive forarget??? VOKSNE mennesker der har næsen i andres liv konstant! Om det er en blogger der er dum at høre på, for tyk, for tynd, for selvhøjtidelig, en dårlig mor, ikke håndtere børneopdragelse på den ‘rigtige’ måde (DSV) osv. osv. osv….. I min optik er DK blevet et land hvor alle kun vil se andres fejl for at retfærdiggøre sine egne fejl i et opstillet perfekt stigma

  • Reply
   Kirstine
   15. marts 2019 at 9:25

   Den jodel mobningder har omhandlet hende hun har lagt op på hendes story på Instagram**

 • Reply
  Mia Kinly
  15. marts 2019 at 10:15

  Kære, søde, smukke du, Johanne ❤️
  Av! Sikken et sårbart, ærligt og velskrevet indlæg! Mobning og voksenmobning er horribelt, usselt, ondt og komplet meningsløst. Det er for kyniske mennesker uden tanke, empati – og som skal nedgøre andre for at kunne få det en my bedre med sit elendige selv…
  Som du selv skriver, kunne man jo bare lade være at tage det ind – det er dem, og ikke dig….. men det rammer da fuldstændig! Av. Jeg ville nok som du også tage det ind…
  Men Johanne – du er sgu sej! Du er modig, smuk, nede på jorden, en vidunderlig mor, med skønne holdninger, humor… jeg NYDER at følge dig, nyder dine stories – man føler lidt man kender dig – jeg skal altid lige lure dine stories efter nattevagt…
  bliv ved som du gør ❤️ Du gør det pisse godt! Og selvom vi endnu ikkeer rendt ind i hinanden i vores ikke så store Aarhus, ville jeg da bare ønske, vi gjorde det nu, så du kunne få en gigantisk krammer!!! ❤️❤️❤️

 • Reply
  Nadja
  15. marts 2019 at 10:47

  Kære søde, dejlige Johanne. Nogle folk skulle virkelig skamme sig! Du og dine er fantastiske, og hvis nogle siger andet, må det simpelthen skyldes misundelse eller ren og skær dumhed og mangel på pli. Jeg har fulgt med i dit univers helt tilbage til den spæde start på Instagram, hvor det pludselig tog fart lynhurtigt, fordi du er den, du er, og fordi du er sindssygt dygtig til det, du laver. Du er smuk, interessant og karismatisk, og det både på skærmen og i virkeligheden. Lad aldrig nogen lade dig tro andet! Alt det bedste til dig <3 Mange knus og tanker fra Nadja

 • Reply
  Maja
  15. marts 2019 at 16:13

  Jeg er heller ikke på Jodel, men wow det lyder ganske forfærdeligt. Jeg får helt ondt i maven. Jeg kan virkelig godt forstå at du bliver ked af det – hvem ville ikke blive det?
  Hvor er det nederen! Håber at du får en dejlig weekend sammen med dem som du elsker, og som elsker dig, og så op i røven med de andre. Forhåbentligt – og det tror jeg altså – så er det jo nok et meget lille antal personer, der har behov for at skrive sådan nogle ting. Resten er uden tvivl gode nok <3 Knus til dig og sådan oprigtigt: op med humøret. Det er lettere sagt en gjort, men sådan nogle typer skal sgu ikke lykkes med at du bliver ked af det!

Skriv et svar