SÅ KOM VI DA ORDENTLIG PÅ!

Reklame for Stofa

De sidste par uger har jeg ikke gryntet irriteret over langsomt netværk, hvilket er en ting jeg tror vi alle kan blive enige om at livet er aaaalt for kort til at have.
Men det har jeg haft.
Langsomt netværk altså. Ikke et kort liv, af hvad jeg ved af.

Derfor har jeg testet Stofas wi-fi, da de, så vakse som de er, spurgte om jeg ikke ville prøve deres, da de  havde set nogle af mine stories, hvor jeg brokkede mig over at det kørte af hulan til. At det tog (næsten) årtier at uploade en film til Youtube og at vi hele tiden blev smidt af, når vi så smed Youtube op på tv’et fra telefonen. Den skulle i hvert fald ligge i vinduet, den bette telefon, for at det ikke er grynet. Ikke så holdbart i længden, hva’?
 
Jeg har lovet at give en update, så her kommer den!

Det er sådan set ikke kun i arbejdsøjemed at jeg bruger internettet, jeg ved det måske heller ikke er så sammenligneligt for dig, når jeg taler om hvor lang tid det tager at lægge en film på Youtube, men jeg tror vi alle sammen kender den der DØDENS PØLSE-følelse, når man venter på en maskine der arbejder, om det så er instagramstories der ikke lægger sig op eller en film der går i stå, pga. dårligt netværk.

Gusse har nærmest bedre tålmodighed, end jeg, hvad det angår. Jeg trykker refresh efter få sekunder 😀

Det er gået godt! Det er det korte svar. Det er hurtigt, det der internet (som jeg så også forventer det skal være) og jeg må ærligt indrømme at jeg har ikke tænkt det store over det. Ja, så er jeg måske en dårlig blogger på den måde, men det må da være et godt tegn at jeg glemmer internettet, fordi det jo så bare har kørt som smurt.

Du ved selvfølgelig selv om du har godt eller dårligt internet, i hvert fald om du har dårligt, men jeg prøvede den der wifi-scanner (den her, som du kan få ned på din telefon, som app) og jeg kunne se inden jeg fik den lille boks installeret fra Stofa, at jeg havde sløjt internet.. men det vidste jeg jo godt. Jeg kunne så også se at det var værst i stuen, mens det nye står som ’fremragende’ overalt i min lejlighed. Man scanner nemlig sit hjem, som regner ud hvor god kvaliteten af forbindelsen er i de forskellige rum.

Nu mangler jeg bare at finde ud af hvordan jeg ændrer mit netværks navn og kode, for det er djævelsk langt. Har du en idé til hvad et sådan internet kan hedde?
Har overvejet ’Licens-vognen’, for at skræmme mine naboer, men det kan da være I har bedre ideer!

KH! Johanne

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar