GØG OG GOKKE PÅ SOLBRILLEJAGT

Indlægget her er i samarbejde med Smarteyes, der (helt) kort fortalt gav mig den sjove, men også lige svære opgave, at blive enig med min kæreste.
Det her med at få en second opinion på et køb er i mine øjne en rigtig god idé, men det kan da blive en opgave at blive helt enige om hvad der er smart, når det f.eks. kommer til sådan noget så enkelt som tøj, sko og briller. Men det var faktisk ikke helt den primære udfordring, da vi skulle ned i Smarteyes og vælge solbriller, for da vi skulle designe vores solbriller kom vi også på den opgave, som man kender bedst fra ’et barn i en slikbutik’-analogien: vi skulle simpelthen vælge.
Det er naturligvis også hvad man vil kalde et luksusproblem, men ikke desto mindre havde vi på forhånd aftalt at vi skulle sige god for hinandens nye shades, men først og fremmest skulle vi jo vælge ud.

Det vi skulle var at ”designe” vores helt egen solbrille, med det sagt at hele butikken af brillestel var til rådighed, så alle stel kunne blive til en solbrille, når vi også havde fået valgt solbrilleglas (farve og polariserede/ikke polariserede).

Jeg fandt (meget) hurtigt et stel, som du kan se herunder – fordi jeg gerne vil have sådan en stor solbrille, der kan dække både trætte morøjne og eventuelle rødvinstømmermænd samt selvfølgelig passe på mine øjne, når solen titter frem 🙂
Og få mig til at se smart ud, det er klart, hvem går ikke også efter det?
Af glas valgte jeg de mørkebrune, polariserede, hvilket min googlesøgning forinden fortalte mig betyder at de fjerner refleksioner og genskin fra solen. Plus jeg bedre kan se min telefon, når jeg har disse på, end mine random solbriller købt med lommeulds småmønter.

Nå, men Jesper derimod fik knap hele butikkens brillestel med ned til et lille bord, hvor møjsommeligt matchede stel mod glas. Spurgte efter stel i andre farver, hentede nye glas, ledte efter tilsvarende stel, men i en lidt anden form, for så at tage dem på, af, på, af.

Ja, lidt en anden taktik, end mig, der altså pegede, prøvede og valgte. Bum

Vi havde fået til opgave at udvælge to par, hver og og mens Jesper efter megen vejledning fra den sødeste ekspedient (shout out til Nour fra Aarhus-butikken!) fik udvalg sig to par, fik jeg fundet frem til et sort par, en mere klassisk og neutral solbrille. Jeg syntes og synes dog det er en smule svært at sådan forestille sig hvordan den endelige solbrille kommer til at se ud, fordi jeg jo ligesom stod med en (ægte) brille, med klart glas og et rundt glas, som eksempel på farve til solbrillens glas og så skal man jo bruge lidt af sin fantasi, men det er da også en sjov opgave, det er der sgu ikke nogen tvivl om! Og indrømmet, vi brugte faktisk næsten 2 timer på at få valgt de helt rigtige, men vi jokede selvfølgelig også omkring i butikken og hyggede med det.

Jesper valgte et guldstel med brunt glas, en sådan lidt firkantet model og en solbrille med rundt glas og en næsestang (hedder det ikke det?) der sidder øverst på glasene, der er mørkegrønne, hvilket ser SÅ sejt ud! Selve stellet er sort, med sølv stang.
Jeg har desværre ikke lige billeder af ham med dem på, men jeg er ret sikker på han laver en story snart, så hvis I lurer med dér (hos @Jesper_Sovndal) flasher han nok snart.
– hvis ikke, så skal jeg nok sørge for han gør det 😉

Særligt den sidste solbrille han valgte syntes jeg var freaking flot, mens han storgodkendte den brune solbrille jeg valgte, hvis brillestel forresten er fra Non-Violence-kollektionen, så udover at den har en lille pistol med knude på, på stangen, så doneres der 5 Euro pr. solgte par, til den her non-profit organisation, der arbejder på at unge mennesker lærer ikkevoldelig konflikthåndtering. Men det var også blot en sidebemærkning, som jeg bare lige ville tage med.
Den sorte solbrille synes han da også er meget pæn, men den er mere neutral, hvor han, som det også skete, da jeg skulle vælge briller, mener at jeg godt kan være lidt mere modig, ligesom at hans solbrillevalg også har lidt mere kant. Men jeg kan nu også lide den klassiske og ”safe” solbrille J Der går ikke lang tid før vi faktisk skal ud at rejse, så det er jo helt perfekt at vi er helt solbrilleklar ..så mangler jeg blot at finde solcreme, yoghurtpiller, bikinitop og den slags. Men solbrillerne – dé er da på plads!

Jeg har helt særligt fået lov til at dele et særligt tilbud med jer.
Smarteyes har selvsagt også et hav af briller og det er sådan, at hvis du køber et par (enkeltstyrke) briller, så får du også et par solbriller med. Gratis.
Hvis du nu siger nutidensmor i butikken, om det så er i Aarhus, Roskilde, Odense eller en af de andre syv butikker i Danmark, så kan du få tilbuddet allerede her i april – men det er en kampagne der kører helt til 16/6, så du har rigeligt med tid!
(Du kan læse mere om tilbuddet lige her)

Så fortæl mig endelig: hvad synes du om brillerne?
Hvis der er et par, som du er lidt forelsket i og gerne vil tjekke ud i butikken, så skriv endelig her, så skal jeg nok skrive stelnummer og ellers er der garantrisse en ekspedient der kan hjælpe med at spotte hvad det er for nogle 🙂

KH! Johanne

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar