VORES (SPRITNYE) PODCAST: GIRL CRUSH

Det er lidt som om det er blevet en ting, at jeg skal skrive: IH hvor har jeg glædet mig til at kunne udgive det her blogindlæg, men det er altså lige det jeg har! Jeg har nemlig den nyhed i ærmet, som du nok har afkodet fra overskriften: jeg har fået en podcast!
Rettere sagt:
VI har fået en podcast. Vi er to!

Og næ nej, det er ikke mig og Jesper der er sprunget ud som seriøse podcastere.
Det er mig og Line, altså Line Hoffmeyer. Den her skønne pige.
Mit girlcrush – og nye veninde.

Og der var den. Vores podcast.
Den hedder: GIRL CRUSH og dét er der selvfølgelig en mening bag.

Jeg håber du vil tage godt i mod den. Jeg krydser alt jeg har for at du vil give det en chance og for at den vil skabe grin, tanker og flere grin. Masser grin gerne! Line og jeg har udtænkt konceptet, som jeg har beskrevet lidt på Instagram og jeg håber du vil holde lige så meget af det, som vi gør.

Afsnit 1 kommer til at ligge derude i podcastspace på tirsdag (4/6), så der kan du kan putte dine høretelefoner i og lytte derudaf. Eller fyre den op på højtaleren, hvis du er mere til det. Det håber jeg i hvertfald du vil.

Og det er tirsdag forresten. Tirsdag er vores dag.
Det er her der kommer spritnye afsnit!

GIRL CRUSH kan du høre på din podcast-app (hvis du ikke har en, så kan du hente den. Den er altså god at have). Sådan en lilla firkant. Du kan også lytte fra iTunes, hvis du er mere til dét format.
Op til dig – jeg foretrækker selv førstnævnte.

Og igen: uuuuuuuuuh jeg håber du kommer til at lide den! Jeg sidder næsten og hopper i min sofa, mens jeg skriver det her!

KH! Johanne
(..ja og også Line, selvfølgelig)

Læs også

6 Kommentarer

 • Reply
  Amanda
  29. maj 2019 at 16:06

  Kommer den også til at kunne høres på Spotify?

 • Reply
  Jóna Astrid
  29. maj 2019 at 18:40

  Tillykke!! Jeg glæder mig at høre jeres podcast! Det kan kun blive godt!!

 • Reply
  Laila
  1. juni 2019 at 19:54

  Yahhhh
  Glæder mig til en ny tirsdags glæde!!
  Det er perfekt og kærkomment
  Stort TILLYKKE til jer to dejlige damer
  Virtuelle knus fra mig
  Laila ?❤️

  @myowninstaworld

 • Reply
  Maja
  4. juni 2019 at 19:21

  Hvilke apps kan?? Min app er spreaker, og der ligger den ikke ?

 • Reply
  Marie
  5. juni 2019 at 9:50

  Hej Johanne
  Jeg kan ikke finde jeres nye podcast;-(((
  Når jeg søger efter den, så kommer der flere med udenlandske udgivere…

 • Reply
  Alexander
  11. juni 2019 at 22:23

  Nu har jeg lige hørt andet afsnit, og jeres snak om øremærket barsel til mænd… Jeg er sgu ked af, at sige det, men i er ikke ligefrem de mest progressive i jeres kønsrollesyn må jeg indrømme. Nu er jeg måske heller ikke segmentet i og med, at jeg er en mand på 27, men som far, der tog 6 måneders barsel med min datter, kan jeg kun sige, at de to måneders øremærket barsel til mænd som EU indføre, er peanuts i det store og hele. Jeg forstår godt frygten for at karrieren skrider, men det bliver ikke de to måneders barsel der gør det udslag, og man må formode, at manden også går ind i forældreskabet med et ønske om at lære sit barn at kende? I øvrigt har vi allerede en del øremærket barsel til kvinder, så hvorfor ikke skabe lidt ligestilling på den front? Det er sgu tid man ikke får igen, og det bør man sgu også lige kunne klare som mand.

Skriv et svar