UNDSKYLD?

Reklame for Snickers
(Yes, for verdensklasse chokoladebarer – blogger-goal samarbejde!)

Det tager i alt sin enkelthed udgangspunkt i deres hunger apologies, som de kalder det. En bar man ska’ gi’ til dem, som man har været lidt for gnaven overfor.

Dérfor har vi sørme taget den såkaldte IKEA-test til et nyt niveau og smidt: lad os tale om de øjeblikke, hvor vi bliver allermest irriteret på hinanden’ sammen til en video. Og vi er stadig kærester, no worries. Det var faktisk fint nok at tale om at vi indimellem er lidt irrationelt sure, som f.eks. når jeg lægger makeup eller ordner hår. Jeg ved ikke om jeg er den eneste i det, tøser – der må I lige melde ind? Det er ikke fordi jeg altid er dårlig til at multitaske, men når jeg skal lave noget der kræver FULD koncentration – SOM AT LÆGGE EYELINER! – så gider jeg, hårdt sagt, ikke tale med Jesper. Og her er jeg måske ikke så god som han er, til at sige “lige et øjeblik”. Jeg lader som om jeg lytter, Jesper ser jeg er fraværende og ikke hører ham tale om det nye Kähler-stel og når han så brokker sig over at jeg ikke lytter ordentligt (men as if jeg har en holdning til stel), så rammer vulkanen 😀

Videoen kan du se lige her.. måske der er noget deri du kan genkende?

..og nej, jeg har sgu ikke helt svaret på hvorfor jeg mener mine bitchflips er berettigede – og Jespers ikke er, men måske det er sådan for alle? 🙂

Tell me: hvad har du at undskylde for? 😉Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar