JULI! SPÆNDENDE JULI

(Nej, billedet er ikke pænt, men det var et foto af dét eller en iskaffe og så blev det alligevel et klædeskab, der er ved at kaste op)

Der er sgu tjep på disse dage, venner. Jeg kører selvfølgelig min regulære arbejdsrutine, men oveni hatten starter jeg på kørekort om lidt.
På mandag, for at være præcis. Det er også der den spændende måned starter!

Det er sådan et LYNkursus, som kun tager 12 dage – og al min tid i de 12 dage. Det kræver virkelig planlægning og når jeg siger: kræver, så er det fordi det er nutid. Jeg ved nemlig ikke endnu hvordan dagene ser ud, kun hvornår jeg har teori, kravlegård og al den slags, men selve køretimerne, hvor jeg skal gøre vejene usikre, de tider har jeg ikke tjek på – endnu.

Men i dag var jeg hos lægen. Hun skulle skrive under på en masse og kontrollere at sådan en som mig gerne må få et kørekort. OM jeg så får det, det må tiden vise, men jeg MÅ, sådan sundhedsmæssigt. Jeg skulle lige – enormt uncool – skride en halv time, fordi jeg – som det kvaj jeg er – havde glemt mine briller og dermed kunne jeg ikke bestå synstesten. Men det har jeg nu og jeg var ovenikøbet sårn’ heldig kartoffel der fandt et ældre pasbillede i går, under en rodeskuffeoprydning, så jeg skulle slet ikke have taget noget fotografi i dag. Herligt! Dén udgift ville jeg gerne spare.

Og apropos udgifter: Jesper har flyttemænd rendende i dag, i Kolding. Hans lejlighed er nemlig pakket sammen, hvilket vidst var noget af en kraftanstrengelse. Det blev til over 80 kasser (med dertilhørende møbler) og dé skal nu ud og stå i vores hus. Jeg tror vidst jeg har nævnt at vi var så heldige at få et disponibelt rum og det er jo genialt. Vi har været en del frem og tilbage ift. at leje flyttemænd, men lige med Jespers flytning gjorde vi det, fordi der er så freaking meget og fordi vi gerne skal have mod på at gøre det igen, når mit hjem skal rykkes til Odder.

Men i morgen flytter han ind!
Yes! Det blir’ godt. Det må vi fejre med noget god mad og rosé af en art. Augusta får jeg også i morgen, så alt går op i en højere enhed.

Og så apropos rod:
Ja, I kan jo se mit skab her.. jeg er i gang!

Min juli skal stå på det her kørekort, som I kan læse bliver ret intensivt, og så på nedpakning. Det skal ikke være nu, at der skal stå kasser overalt, for jeg har jo tid (jeg skal først være helt ude d. 14.08.), men jeg vil også bare have ro herhjemme, til at vænne os til at Jesper nu bor her og til blot at være, uden at falde over Harald Nyborg-kasser allevegne. Men jeg er så småt begyndt at sortere, for jeg vil også gerne gøre det ordentligt, uden der går for megen panik: jeg-smider-bare-ALT-ud eller (måske værre) jeg-tager-bare-alt-med-og-smækker-det-ned-usorteret-i-kasser. Det bliver nok lidt sådan til allersidst, for jeg er ved at brække mig over at tage stilling til dimsedutter, men lige nu forsøger jeg at være i god tid, for en gangs skyld.

Jeg starter med de her kasser, der er ovenpå skabene. Nederst i klædeskabene. Under sengen og laver: til genbrug, til udsmidning og til at tage med. Og tøjet. Det sorterer jeg, men det er ikke længe siden jeg var igennem det hele.
Næsten Sex and The City -agtigt, hvor Carrie rydder ud i sit skab. Er det ikke sådan de opdeler det også?
Det minder mig om at det kunne være sjovere med en flaske champagne!

Har du et godt råd i den proces?

Jeg tager alle de fif jeg kan bruge. Lige nu har jeg det sådan at jeg altså gerne vil af med enormt meget, fordi jeg ikke føler behov for at gemme på det jeg ikke bruger, men det er sgu også en balance, for jeg vil ikke bidrage til vores smid-væk-kultur, men hvad så når jeg indser at jeg bare ikke skulle have købt det i første omgang? Det fordrer selvsagt at jeg ikke køber noget igen, men det har jeg da selvfølgelig i mente.

Planen er at vi rykker ind 15. juli. DET ER SNART!
Så skal der males, ordnes og klargøres til at mine ting nok laver sit indtog d. 21. juli.
DET BLIVER SÅ SPÆNDENDE!!!!

Nå, men det var egentlig dét jeg ville sige for nu. Og hej også. Jeg skal tilbage til arbejdet, jeg har en iskaffe der er ved at smelte og Handmaids Tale, der venter.

KH!

Læs også

7 Kommentarer

 • Reply
  Charlotte
  27. juni 2019 at 19:37

  Men altså til os der ikke har prøvet at lave det(men går hjemme på barsel og virkelig godt kunne bruge det) – hvordan laver man verdens bedste is kaffe? Og tillykke m huskøb?. Og i øvrigt super fed podcast I laver – jeg er i hver fald hooked!

  • Reply
   Nutidensmor
   27. juni 2019 at 19:52

   Det kan jeg godt forstå du kan 😛 Iskaffe er altså også FANTASTISK
   Jamen du skal bruge mælk, isterninger og kaffe. Jeg bruger Nespressomaskine (nuuuuuul spooooons), en espressokapsel eller to. Jeg foretrækker selv at lige mælkeskumme en smule af mælken, men det er en smagssag. Hvis du ikke har Nespresso kan du sagtens bruge sådan noget instant espressopulver. Lidt sukker i, hvis du er til det. Ellers har Espresso House og andre steder god sirup (karamel, vanilje eller lignende), hvis du er til det. Prøv dig frem – easy peasy!

   • Reply
    Charlotte
    27. juni 2019 at 20:18

    Tak?

 • Reply
  Michelle wedel
  27. juni 2019 at 20:49

  Hvis du ikke har brugt det i 3 måneder. Så kommer du nok ikke til at bruge det ? er mit råd. Det har nemlig været både sne og frost og vildt varmt og også regnvejr inden for de sidste 3 måneder. Så man har ligesom været hele
  Tøjskabet igennem

 • Reply
  VenterPaaVinBlog
  28. juni 2019 at 13:03

  Wuhu – håber det går godt!
  Jeg glæder mig ikké til jeg en skønne dag (måske?) skal have mig et kørekort – hvertfald ikke processen i at lære det. De 28 år uden har jo gået så fint så fint, og er sikker på jeg er elendig til det 😛

  – A

 • Reply
  Marie
  4. juli 2019 at 19:24

  Hej. Held og lykke med kørekortet.
  Jeg har gennem de sidste tre måneder brugt vippeserum for første gang. Mine vipper er blevet lange og fine. Men må jeg spørge dig ind til om du har nogle tricks til Hvordan man bedst tager mascara på lange vipper. Synes faktisk det er svært da de nemmere klistrer sammen når de er lange, hvis du forstår? Jeg har forsøgt at redde dem med en lussekam mens mascaraen stadig er våd, men det er ikke så nemt ?
  Rigtig god flytning.

 • Reply
  Trine
  12. juli 2019 at 10:32

  Stort tillykke med hus – og snart kørekort :):)
  Må lige spørge hvor den fine slå-om kjole er fra, den der hænger på skabslågen 😉

Skriv et svar