JOHANNE MYGIND – OM MIG

p5224861-e1529423212911.jpg

Scan 31

Velkommen til Nutidensmor.dk,
til min blog

Mit navn er Johanne Mygind, jeg er 30 år gammel og jeg bor i Aarhus centrum. Jeg er mor til det morsomme pigebarn Augusta på 5 år, som jeg deler med hendes søde far, som jeg ikke bor sammen med mere.
Jeg kærester med Jesper, så mit liv pt. foregår også lidt i Kolding, hvor han bor. Vi gøjler, hygger og forsøger at skabe en morsom tilværelse med masser kærlighed – og lidt camping, som jeg helst skal have som GLAMping.

Jeg er uddannet pædagog speciale i de helt små poder. Professionelt er jeg selvstændig, det har jeg været i et stykket tid. Jeg er social media manager for Bruuns Galleri og Bryggen og ellers bruger jeg sgu tiden på at blogge og instagramme, hvilket jeg elsker virkelig meget!
…og så ser jeg mega mange serier og gør alt for at undgå at vaske op og brænde boller på…

Ja, faktisk er jeg bare som de fleste. Med de samme samme bekymringer, glæder og tanker. Jeg går ikke i kjoler til 10.000 kr. eller sidder front row til fashionweek og jeg er bare ualmindeligt glad for at være helt almindelig, hvilket jeg forsøger at formidle.
Bloggen her er mit lille hjørne og mit liv på skrift. Her kommer jeg med mine betragtninger om pludselig at skulle agere praktisk blæksprutte, tanken om det, at være nogens mor og accepten af at man bare ikke kan være enig med alle. Oftest leveret med en humoristisk og til tider skæv indgangsvinkel. 

Jeg kan sgu blive meget personlig, men det er noget af det jeg elsker ved min blog, at det er et sted jeg kan få afløb for følelser og samle nogle tanker.
Jeg har blandt andet delt tanker om at føle sig som en fiasko, når man falder ud af uddannelsessystemet pga. sin psyke, hvordan jeg blev gravid på første date, det selvvalgte kejsersnit, grundet fødselsangst, selve “fødselsberetningen” helt tæt på og meget mere.
Og sikken respons. Det er blandt andet derfor jeg gør det, fordi den feedback jeg får fra jer, og de ting I deler er overvældende.

Nutidensmor – hvorfor? Bloggen har taget sit afsæt fra min Instagram profil @Nutidensmor, der er et samsurium af umiddelbare, uredigerede, hverdagsmomenter og impulsive indslag.

Jeg blogger fordi jeg ikke kan lade være – fordi jeg elsker at dele, jeg elsker at debattere, sætte ting på spids. Tage fat i aktuelle diskussioner og få jer i gang med at reflektere. Det er altid spændende. Jeg holder af at levere perspektiver og mit syn på mor-skab i både objektiv, men naturligvis i særdeleshed subjektiv: mit liv. Jeg synes livet skal være fuld af kage og glæde og minimalt gruppepres fra tendenser og tanker om hvad man bør gøre. Faktisk skal DU skal finde din egen vej, efter hvad DIN mavefornemmelse siger, ligesom jeg selv forsøger.

Jeg er ellevild med kommentarer og du er hjertelig velkommen til at lægge en hilsen. En af grundene til at jeg synes det er sjovt at blogge er fordi man kan gøre det med jer der læser her – jeg laver indlæg, inspireret af aktuelle debatter, som afsæt i jeres kommentarer, jeres holdninger og spørgsmål, og i forhold til hvordan jeg oplever mine medmennesker, og i særdeleshed mine medmødre.
Halvdelen af glæden er at skrive. Resten er jeres respons.

Tak for at I læser med! Spring eventuelt videre til om bloggen og kontakt og der er også en lille ego-fane, hvor jeg har samlet de steder jeg har været interviewet, udgivet og højdepunkter (eller hurra-oplevelser) -relateret til min blog (lige her)

Kærlig hilsen
Johanne MygindAlle billeder og tegninger er mine, hvis ikke andet er angivet. Disse er beskyttet af ophavsret, og ingen må uden tilladelse bruge disse. Jeg sender dig faktisk en regning og mange sure smileys, hvis du kunne finde på et være så fræk.

 

4 Kommentarer

 • Reply
  Heidi
  14. december 2015 at 23:02

  FANTASTISK initiativ! Jeg deler på fb og agerer julemand for en dag! TAK!

 • Reply
  Anne Pilgaard
  20. juli 2016 at 8:42

  Kære Johanne – brug børnechecken til lige hvad du lyster. Den er jo blot et skattereguleringsobjekt. Hvis nu alle forældre slap 0,5% billigere i skat, skulle de så også regne beløbet ud og sætte det ind på barnets konto? Skal barnet så betale kost og logi hos forældrene med børnechecken? Hold nu op! Børnechecken er familiens.

 • Reply
  Anette Held
  30. august 2017 at 9:00

  Hejsa skønne
  Jeg har et brændende stort ønske om at få gang i min blogg(er heeelt ny) men hvordan søren får man den bygget godt op når nu man ikke lige er en haj til alt det der tekniske haløj? Bruger du wordpress?

 • Reply
  Fnuggi
  14. august 2022 at 21:43

  en inspiration, kan ikke ,af ilicion, det være , og irivalivant, af ,inspiraticion, an, det er det hengivet af inspiricion, og af uforskedehed ,og af forholdeds lyst, og af skabelse, hvad hjert kamre de så

Skriv et svar